PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آیا بین شین مکمن و تریپل اچ مشکل هست؟ l مصدومیتی جدی

ALITAKER
05-08-2016, 10:12 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» آیا بین شین مکمن و تریپل اچ مشکل هست؟ «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

برت هارت از افرادی نیست که از گفتن آنچه که در ذهن دارد بترسد حتی وقتی که در شرایط خوبی با WWE است.

او در آخرین پادکست خود در رابطه با حضورش در پی بک صحبت کرده است.او در این پادکست گفته : من یک تنش واقعی بین خانواده ی مکمن ها را حس کردم.

من شین مکمن را دیدم و او آرام بود در بک استیج من اصلا ندیدم که استفانی مکمن یا تریپل اچ همراه شین مکمن در یکجا ایستاده باشند یا همزمان در یک اتاق باشند.به نظر میرسید که بین اونها یه تنش به وجود آمده.
آن ها هر وقت منو میدیدند خیلی عالی برخورد میکردند ولی هرگز همزمان آن ها را ندیدم و جداگانه به دیدن من آمدند.وقتی هم که مسابقه ی ناتالیا تمام شد من توی راهرو دیدم که شین مکمن دم ورودی راهرو ایستاده و نمیاد توی راهرو بعد دیدم به خاطر اینه که استفانی و تریپل اچ هم اونجا توی راهرو بودند.

به نظر میرسه که یه درگیری بین اونا هست و وینس هم اینو دوست داره.اون دوست داره که بین استوری ها کمی هم واقعیت قاطی کنه تا تماشاگران بیشتر جذب بشند.
او همچنین اضافه کرد که به نظر من تریپل اچ و استفانی و شین مکمن با این اختلاف راحت نیستند و این وینس مکمن هست که هی روی آتیش چوب میریزه.

» مصدومیتی جدی «

در طی لایو ایونت NXT دیشب گزارش شده کهKenneth Crawford در طی مسابقه با Noah Kekoa دچار یک مصدومیت شدید شده است.گفته شده که او برای حرکت springboard اقدام کرده ولی درست حرکت را انجام نداده و گویا از روی طناب لیز خورده و با شدت به رینگ خورده.بلافاصله Noah Kekoa او را پین میکند و برنده میشود و داور علامت X را نشان میدهد.دکترها میتوانسته اند با او صحبت کنند ولی دست و پای او حرکت نمیکرده است.
هنوز جزئیاتی از مصدومیت منتشر نشده.

» صحبتی با فین بالود «

او در فیسبوک صحبت هایی داشته که در آن گفته من دوست دارم با براک لسنر بجنگم.من قبلا او را در کمپانی New Japan ملاقات کرده ام ولی فکر کنم الآن نسبت به قبل اعتماد به نفس زیادتری دارم و باور دارم که این غول را میتوانم به پایین بکشم.
حریف رویایی من جان سینا است .او از معدود افراد باقی مانده است که من خواستار مقابله با اون هستم.
استاران مورد علاقه ی من در راستر اصلی هم Karl Anderson و Becky Lynchهستند.او ایده ی رویارویی بالور شیطانی با بری وایت را جذاب خواند

HBA
05-08-2016, 10:28 AM
امیدوارم مشکلات شین و تریپل اچ در واقعیت به استوریشون آسیب نزنه امان از دست وینس مکمن برای پول بیشتر همه کار میکنه

mahdy77
05-08-2016, 11:15 AM
این درگیری اگه واقعا حقیقت داشته باشه هم میتونه مفید باشه هم مضر
از اونجایی که شین مسولیتی نداره و فقط نقش خودشو بازی میکنه و تریپل اچ نفوذ داره شاید خوب از اب درنیاد
ولی ممکنه هم خوب بشه
تشکر از علی عزیز