PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| برنامه ای بزرگ برای ای جی استایلز l ثبت دو مسابقه برای کمربند برای اسمکدان l بیماری جدی استار سابق

ALITAKER
05-24-2016, 09:18 PM
» ثبت دو مسابقه برای کمربند برای اسمکدان «

WWE تایید کرد که در اسمکدان این هفته دمیز باید از عنوان خود مقابل سزارو دفاع کند.همچنین مسابقه ای هم برای کمربند US ثبت شده که روسف به مصاف کالیستو میرود.این شو در Norfolk برگذار خواهد شد.همچنین ست رالینز هم برای اسمکدان امشب حضور خواهد داشت.

اسمکدان این هفته به نظر جذاب میرسد چون یه مسابقه ی تیمی 6 نفره به صورت NO DQ هم برای امشب برنامه ریزی شده.قرار است که The Usos به همراه رومن رینز به مصاف AJ Styles و Luke Gallows و Karl Andersonبروند.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» بیماری جدی استار سابق «

استار سابق WWE یعنی The Animal در پیامی شرایط جسمانی خود را بسیار بد توصیف کرد و گفته که در حال جنگ با یک بیماری سخت است.

"میخوام همه بدونند که من اکنون دارم با یک مشکل اساسی در بدنم دست و پنجه نرم میکنم.من با هر برنامه ای که خدا برای من در نظر دارد مشکلی ندارم و آن را خواهم پذیرفت.خدا همه چیز را تحت کنترل دارد."

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» برنامه ای بزرگ برای ای جی استایلز «

به گزارش Wrestling Observer با اینکه ای جی استایلز در اکستریم رولز باخت و در شب بعد هم در راو مغلوب کوین اونز شد ولی WWE برنامه های بزرگی برای او دارد.همانطور که در اکستریم رولز هم مشاهده کردید استایلز یک فرد بسیار قوی نشان داده شد و توانسته بود رومن رینز را زمین گیر کند.هنوز معلوم نیست که طرح وی چیست ولی برخی از منابع مدعی شده اند که او آماده ی فیود با جان سینا خواهد شد.همانطور که دیدید ست رالینز جایگزین او برای فیود کمربند قهرمانی شد.

برنامه ی WWE 24 قرار است که به سراغ ست رالینز برود.این برنامه به اتفاقاتی که برای ست رالینز در طول کرییرش مخصوصا زمانی که مصدوم شد توجه دارد.قرار است که این برنامه هفته ی بعد بلافاصله پس از راو پخش شود.

پوستر فیلم جدید کمپانی WWE با نام interrogation منتشر شد.در این فیلم ادج و لانا حضور دارند.هنوز زمان انتشار این فیلم مشخص نیست.