PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| » رومن رینز محروم شد l تعداد بینندگان راو «

ALITAKER
06-22-2016, 09:42 AM
» رومن رینز محروم شد «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با تایید خود WWE رومن رینز به مدت 30 روز محروم شد.دلیل این محرومیت نقص سیاست سلامت کمپانی برای اولین بار بوده است.

به گفته ی Wrestling Observer خود WWE قبل از مانی این د بنک میدانسته که تست های او مثبت در آمده است ولی به خاطر مسابقه داشتن در MITB زمان انتشار خبر را عقب تر انداخته است.شاید از دلایل باخت کمربند هم همین باشد.
هنوز دلیل مثبت شدن تست مشخص نشده ولی به احتمال زیاد او از داروهای نیروزا استفاده کرده است.

تا کنون نام رومن رینز برای مسابقه در بتل گراند ثبت شده و او میتواند به بتل گراند برسد.اما او نزدیک به 4 هفته از تمامی ایونت ها و لایو ایونت ها دور خواهد بود.همچنین او 19 جولای که زمان DRAFT خواهد بود را هم از دست خواهد داد.

پیام رومن رینز در رابطه با این موضوع:من از خانواده و دوستان و طرفدارانم به خاطر این اشتباه عذرخواهی میکنم.هیچ عذری قابل قبول نیست خودم متقبل میشم.

البته او اولین تاپ استاری نیست که با چنین محرومیتی مواجه شده و قبلا ری میستریو و رندی اورتون هم مرتکب این اشتباه شده اند.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» تعداد بینندگان راو «

راو این هفته توانست 3.467 میلیون بیننده را جذب کند که با افزایش 17 درصدی نسبت به هفته ی قبل مواجه شد.هفته ی قبل به طور میانگین 2.97 میلیون بیننده راو را تماشا کرده بودند.

ساعت اول: 3.420 میلیون بیننده
ساعت دوم: 3.562 میلیون بیننده
ساعت سوم: 3.420 میلیون بیننده

این راو توانست رتبه ی سوم را میان برنامه های برتر شبکه های کابلی بدست آورد.در توییــ تر هم 151,000 هزار توییت در مورد راو ارسال شده است.این تعداد پیام توسط 31,000 نفر نوشته شده است.راو رتبه ی دوم را در توییــ تر بدست آورد.

جان سینا تایید کرد که به همراه Victoria Justice مراسم Teen Choice را اجرا خواهد کرد.این مراسم در تاریخ 31 جولای برگذار میشود و برترین ها توسط نوجوانان انتخاب میشوند.

به گفته ی رئیس مالی کمپانی WWE یعنی George Barrios قرارداد WWE با شبکه ی NBCUniversal در نیمه ی اول سال 2019 به اتمام خواهد رسید.قرارداد آن ها با بریتانیا و هندوستان در نیمه ی چهارم سال 2019 تمام خواهد شد.

همانطور که دیدید در MITB ناتالیا به بکی لینچ پشت کرد.طرح اصلی و فعلی کمپانی این است که بکی لینچ هیل شود.
صحبت از ناتالیا شد.طی خبرهایی قرارداد او به زودی به اتمام خواهد رسید.به گفته ی منابع احتمالا او WWE را به خاطر وضعیت شوهرش تایسون کید ترک خواهد کرد.خود ناتالیا این موضوع را تکذیب کرد ولی هنوز احتمال ترک او هست.

The-Game
06-22-2016, 01:03 PM
تشکر بابت اخبار

زمانبندی wwe برای محرومیت رومن رینز خیلی جالبه.
MITB رو مسابقه داد.راو رو هم حضور داشت بعد محروم میشه تا قبل بتلگراند.که بتونه تو بتلگراند مسابقه بده.
البته اگر رالنز برنگشته بود فک کنم همین 30 روزم حاضر نبودن رومن رینز نباشه تو مسابقات هفتگی.
ولی به نظر من باخت کلینش به رالنز نشون میده از چشم مک موهن افتاده.

براک لسنر
06-22-2016, 01:44 PM
شایدم براش برنامه دارن بعد جدایی برندها

Attitude-Era
06-22-2016, 03:54 PM
تشکر بابت اخبار

زمانبندی wwe برای محرومیت رومن رینز خیلی جالبه.
MITB رو مسابقه داد.راو رو هم حضور داشت بعد محروم میشه تا قبل بتلگراند.که بتونه تو بتلگراند مسابقه بده.
البته اگر رالنز برنگشته بود فک کنم همین 30 روزم حاضر نبودن رومن رینز نباشه تو مسابقات هفتگی.
ولی به نظر من باخت کلینش به رالنز نشون میده از چشم مک موهن افتاده.

خیالت راحت رومن هیچ وقت از چش وینس نمیوفته،همینکه محرومیتشو سه روز دیرتر اعلام کردن نشون از علاقست،تو سامر رومن دوباره چمپ میشه که امیدوارم این اتفاق نیوفته و رومن به دور از قهرمانی باشه.

REVOLUTION
06-22-2016, 06:43 PM
برعکس وینس قطعا به همین راحتی ها از این موضوع نمیگذره ، نمیگم پوش نمیگیره ولی وینس رو این موضوع ها حساس هستش و اینکه سه روز دیرتر اعلام کردن فقط برای گرفتن کمربند ازش بود همین که کلین باخت و خیلی هم حرکت نخورد و خبری از اون **** من بازی هاش نبود مثل مسابقه با استایلز خودش نشون میده یه تنبیه بوده براش عملا فقط با یه پدگیری باخت که برای کسی که اون همه فینیشر رو کیک اوت میکنه زیادی حرکت ساده ای هستش هر چند پدگیری رو هم نتونست با سث هماهنگ کنه در هر صورت این محرومیت شاید براش یه استراحت خوبی باشه و یه یک ماهی دور باشه به نفع همه س

Mersad
06-22-2016, 06:53 PM
خیالت راحت رومن هیچ وقت از چش وینس نمیوفته،همینکه محرومیتشو سه روز دیرتر اعلام کردن نشون از علاقست،تو سامر رومن دوباره چمپ میشه که امیدوارم این اتفاق نیوفته و رومن به دور از قهرمانی باشه.

دوست عزيز بدون تعصب عرض ميكنم رينز تا حداقل 1 2 سال به نظر من از حالت تاپ استار تاحدودي خارج ميشه
نمونش رندي كه تا فك كنم 2 3 سال قهرماني رو بهش ندادند بخاطر همين مساله دارو هاي غير مجاز و دوپينگ...

وينس هر چقدر هم به رومن علاقه داشته باشه براش تنبيهي بيشتر از 30 روز در نظر ميگيره
ديرتر اعلام كردن هم بخاطر اينه كه مين ايونت رو خراب نكنند !!! وگرنه اين همه بيلد آپ بي معني ميشد و خواستن كه حداقل ماني اين د بنك بخاطر رينز خراب نشه!

خوبي محروميتش اينه كه باعث ميشه رينز از حالت شكست ناپذير بودنش تا حدود زيادي فاصله بگيره

bomb5
06-22-2016, 07:54 PM

کاملا موافق هستم. رومن الان سوگلی هست و چند سالی تاپ استار خواهد بود مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته.
کمپانی رو رومن و رالینز سرمایه گزاری کرده و به این راحتی نمیگذره.
بنظرم میخان ازش جان سینای دیگه ای بسازن.