PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × معرفی مدیران جدید، قدردانی از مدیر سابق و ... ×

The Shadow
08-01-2016, 12:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام خدمت کاربران محترم. امیدوارم خوب و خوش باشید.

با عرض پوزش بنده یک هفته ای را نبودم و مسافرت بودم و حالا دوباره مثل قبل حضور خواهم داشت.

قرار بود تغییراتی در سایت صورت بگیره که با این تاپیک خدممتون عرض خواهم کرد.

اول از همه باید از موفای عزیز Django (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) تشکر کنیم بابت تمام زحمتایی که کشید برای بخش سینما و دانلود مسابقات. موفا جان به دلیل مشکلاتی حتی اینترنت هم نداشت و چندماهی بود در سایت حضور نداشت و از این پس هم به جمع با سابقه های سایت پیوستند، ایشالا زودتر مشکلشون حل شه و بازم به فروم برگردن. ممنون

جناب دکتر © Вαңгαмi (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم چند سالی هست بنده خدا فعالیت میکنند و اینبار خیلی جدی و پخته تر از همیشه آستین بالا زدن و تونستن بالاخره مدیر بخش بزرگ رسلینگ سایت بشن. امیدوارم روند رو به رشدش همیشه ادامه داشته باشه.

علی جان ALITAKER (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم از بهترین کاربرانی بود که چند ماهی هست در سایت حضور دارند و از ابتدا کاملاً موثر بود حضورشون و فعالیت خوبی داشتند، ایشون هم مدیر بخش رسلینگ شدند و مطمئنم مثل قبل موفق و فعالیت و حضورشون پررنگ تر خواهد شد.

کاربران Aʀᴀsʜ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و The Fallen (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) فعالیت خوبی داشتند در یک ماه اخیر و در نتیجه ترفیع گرفتند و کاربر طلایی شدند.

( درصورت تغییراتِ دیگر، تاپیک آپدیت خواهد شد )

موفق باشید

mahdy77
08-01-2016, 01:00 PM
خسته نباشید به کاربر ابی عزیز
تبریک به ارش
و تبریک بسیار ویژه ویژه به استاد بهرامی و علی عزیز که واقعا به حقشون رسیدن
انشالله این روند عالی رو ادامه بدن
یه تبریک ویژه هم به یحیی عزیز میگم بابت طلایی شدنش

Hamid
08-01-2016, 01:17 PM
به همه این عزیزان تبریک میگم و امیدوارم در زندگی شخصی هم مثل دنیال مجازی موفق باشند

SHAHIN
08-01-2016, 01:21 PM
به هر 4 عزیز تبریک میگم، لیاقتشو داشتن مخصوصا مدیران.
همچنین تبریک ویژه میگم به بهرامی که بالاخره مدیر شد. 3 سال
پیش که فعالیت میکرد اون اوایل و اون پ.خ های معروف میزد:ی
کی فکر میکرد که مدیر بشه؟ اونم مدیر بخش اصلی فروم

MrHOF
08-01-2016, 01:37 PM
اول یک خسته نباشید به موفای عزیز که در گذشته زحمت زیادی برای بخش دانلود کشیده !!!

به 4 عزیز مخصوصا یحیی که دوباره برگشت به فعالیت خودش و طلایی شدنش تبریک میگم !!!

Seraph
08-01-2016, 02:45 PM
خسته نباشید به موفای عزیز که خیلی دلتنگشیم ، امیدوارم زودتر برگرده

به ترفیع گرفته ها هم تبریک ویژه عرض میکنم

عملکرد بسیار خوبی داشتن

امیدوارم همینطور با انگیزه ادامه بدن

Naser
08-01-2016, 04:24 PM
تبریک میگم به بهرامی عزیز ، علی جان گرامی که بسیار لیاقت مدیر شدن رو داشتند ، خداقوت ....امیدوارم زین پس با قدرت بیشتری به فعالیت ادامه بدن.

تبریک میگم به یحیی عزیز بابت طلایی شدن و امیدوارم که با قدرت بیشتری ادامه بده و موفق باشه ، همچنین تبریک میگم به جناب ارش عزیز که ماشالله توی بخش دانلود خیلی خوبن.

خسته نباشید و عرض ارادت دارم خدمت جناب محمد ایشالله هرجا هستن سلامت و موفق باشن و زودتر برگردن.

تشکر از تیم مدیریت سایت

DEAD MAN
08-01-2016, 04:32 PM
اول از موفا تشکر میکنم که انصافاً زحمت کشیده واسه انجمن. ان شاالله همیشه موفق و سربلند باشه.

به مدیران جدید هم تبریک میگم و امیدوارم بتونن تو این پست مهم موفق باشن.

دو کاربر طلایی هم که فعالیتای خوبی داشتن تو این مدت اخیر ترفیعشون رو تبریک میگم.

mohamadrazmi
08-01-2016, 05:29 PM
خسته نباشید به تمام کاربران و ادمین کل عزیزان .آقا این سینا عزیز کجاست؟؟؟

Saadat
08-01-2016, 07:24 PM
تبریک به همه عزیزان مخصوصا بهرامی جان و علی تیکر عزیز که واقعا حرفه ای فعالیت میکنن.

پس من چی ؟ من با عدم حضورم در انجمن کمک خیلی بزرگی کردم . منم باید طلایی میشدم d:

Dash.Ali
08-02-2016, 07:25 PM
بله بله میرسیم به بحث تبریکات ویژه به همه دوستان تبریک میگم

منم روزی که اولین بار ترفیع گرفتم طلایی شدم یادم نمیره با اینکه سن و سالی از من گذشته بود

اما اینقدر به انجمن علاقه داشتم و واسم عزیز بود که از خوشحالی ذوقمرگ شده بودم بچه های

جوان و فعال ارزش این ترفیع به ظاهر ساده رو بدونید :heartsmile:

موفای عزیز هم که هم لباس ریش سفید های انجمن شد تبریک ویژه ما رو بپذیر

مدیرهای جدید هم بهشون تبریک میگم

مخصوصا استاد بهرامی عزیز که ره یک شبه رو صد ساله رفت :ی و بالاخره مدیر شد

ان شالله در پست های مهمتری در زندگیتون موفق باشید