PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامردي wwe در حق بنوا(كريس بنوا مثه تختي خودمون)

BaMaram
04-02-2008, 04:58 PM
امسال اولين سال درگذشت كريس بنوا هستش ولي تو هال اف فيم هم يادي از بنوا شد . اين در حالي است كه انقدر از ريك فلير تقدير كردن كه اگه يكي نمي شناختش فكر ميكرد كيه اين ريك چروكي. به نظر شما واقعا اينا نامردي در حق كريس بنوا كه از 1986 كشتي كچ كار ميكرد نيست.اينا نشون ميدن كه پشت پرده ي اين كمپاني گور به گور شده خيلي چيزا هستش.
كمپاني wwe به طور كلي نام بنوا رو از بين برده.الان شما نمي تونيد يه عكس از كريس تو wwe.com پيدا كنيد.نامردا حتي ركورداي بنوا رو هم پاك كردن.فينيشر مخصوصش رو الان شان استفاده مي كنه (البته اصلا به خوبي بنوا نميزنه). واين يعني اخر نامردي و بي مرامي.اينا نشون ميده كه مرگ بنوا طبيعي نبوده و خيلي حرفاي پشت پرده وجود داره.
من مرگ بنوا رو شبيه به مرگ تختي ميدونم كه مرحوم پهلوان تختي رو هم به خاطر كاراي سياسيش كشتن و گفتن خودكشي كرده.روح هر دوشون شاد.

حالا نوبت شماست كه نظراتون رو در رابطه با تختي و بنوا بذارين.يا علي

Poriya_Johncena
04-02-2008, 05:10 PM
بنوا رو ول كن دادا به خدا نه ما فهميديم مرده نه فهميديم زندس اينقدر مرگش وارد حاشيه شد كه همه خسته شدن . . مطالب مختلف و كذب و چرت و پرت اينقدر توي سايت ها گزاشتن كه آدم به كلي گيج شده . . به نظر من بنوا يك سوپراستار عالي و خوبي بود كه حالاحضور نداره . . .

AREF TAKER
04-02-2008, 05:11 PM
در مورد تختی که کار،کاره جمهوری اسلامی بوده از نظر من.در مورد بنوای خدا بیامرز هم باید بگم که من هنوز باورم نمیشه که مرده باشه.اصلا نه تو اسمک دون و نه راو و نه ECW هیچ یادبودی براش نگرفتن.من که میگم زندست و توی یکی از این PPV ها برمیگرده.

Goldberg The Man
04-02-2008, 05:17 PM
داش عباس خودتو ناراحت نكن اين وينس شعور نداره كه لا كردار...
مسلما بنوا يكي از تكنيكي ترين كج كارا بود كه خداييش بايد تو هال اف فيم امسال اسمس ازش ميبردن.صد در صد يه اختلافاتي با وينس داشته كه ازش اسمي نميبرن.

AREF TAKER
04-02-2008, 05:29 PM
منم با شما موافقم.

P E E P
04-02-2008, 05:30 PM
احتمالا بخاطر همین اختلافات بین وینس و بنوا بوده که وینس خواسته به این شکل بنوا رو حذف کنه .

Gang
04-02-2008, 05:47 PM
والا ما که هنوز نفهمیدیم بنوا مرده یا زندست ولی فکر کنم اگه مرده خود سوپراستار ها یه یادی ازش میکردن

The Dark Knight
04-02-2008, 06:24 PM
اول که جهان پهلوان تختی رو نباید با این کشتی گیر های قلابی مقایسه کنین...!
دوم ریک چروکی که می گی,یه تار گندیده ی مو ش می یرزه به صد تا بنوا و امثال بنوا!هیچ کشتی گیری متولد نشده که افتخارات این اسطوره رو داشته باشه!(ناراحت نشی عزیز,چون می دونم رو بنوا تعصب داری,شرمنده !:7:)
بنوا هنوز زنده هست که کسی بیخود ناراحتی نمی کنه!

ممنون.
موفق باشین.

H H H
04-02-2008, 06:54 PM
اگه مرده خدابيامرزتش اگه هم زنده هست هرجا كه هست موفق باشه.
ولي سينا راس ميگه نبايد اينا رو با تختي مقايسه كرد.

UniQue-M2JH
04-02-2008, 07:37 PM
البته مرگ بنوا واقعی هست چون که اینجا معتبر ترین روزنامه تیتر اولش مرگ بنوا بود... همچنین همشهری... شما کلیپ هایی که پلیس ها میریزن تو خونش اینا رو باید میدیدین....

mb619
04-02-2008, 07:55 PM
والا چه عرض کنیم .......
به نظر من بنوا واقعا مرده و اینو بگم که مطمئن بشید تو کانال Sky Italia یارو مجریه با درد و غم عکس های بنوا رو نشون می کرد و در آخر گریه ای هم کرد .......
در باره نامردی ها هم که خیلی وینس زیاده روی کرده و می تونست یه کم راحت تر با این قضیه کنار بیاد ......

HaMo0n
04-02-2008, 08:39 PM
بنوا مرده شک نکنید
علت یاد نکردن از بنوا این هست که به خاطر اینکه قتل انجام داده و ونس او را مایع ننگ کمپانی WWE اعلام کرده و حتی اعلام کرده بود که اسمش از بازی sd vs raw 2008 خط بزنن
مطمعن باشید مرده لطفا شایعه نکنید که زندس

AREF TAKER
04-02-2008, 11:07 PM
ای کله پدر این وینس.

BaMaram
04-03-2008, 12:13 PM
اولا از همتون بابت نظراتون ممنونم.
دووما من بنوا رو با تختي مقايسه نمي كنم فقط ميگم مرگشون شبيه همه چون تختي بزرگتر از اين حرفاست.
سوما داش سينا ريك فلير همونيه كه هميشه تو همه ي مسابقه هاش نامردي مي كرد و اكثر برداش الكي بودن.ضمنا همه بنوا رو هم ديدن ريك رو هم ديدن و همه مي دونن كه اين دو تا چقدر باهم فرق دارن.البته داش سينا به دل نگيري ها . ولي در حق بنوا خيلي ظلم شد.حيف