PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| » بازگشت آندرتیکر در سامراسلم؟ l دل ریو آماده ی ترک کردن کمپانی؟ l مین ایونت سامراسلم «

ALITAKER
08-20-2016, 06:32 PM
» دل ریو آماده ی ترک کردن کمپانی؟ «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همانطور که میدانید آلبرتو دل ریو و پیج هر دو روز چهارشنبه به دلیل نقص قانون سلامت کمپانی به مدت 30 روز محروم شدند.احتمال اینکه دل ریو کمپانی را ترک کند خیلی زیاد است.به گفته ی دیو ملتزر رفتن او قطعی نیست ولی احتمال بالایی دارد.

گفته شده او از TNA هم پیشنهادهای خوبی دریافت کرده است.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» آپدیت بر اوا ماری «

به گفته ی دیو ملتزر نتایج آزمایش اوا ماری هم روز چهارشنبه همراه با پیج آماده بوده است ولی WWE چند روز اعلام خبر محرومیت او را عقب انداخته است.دلیل اینکار مشخص نیست.گفته شده که اوا ماری از دارویی استفاده کرده که حاوی Adderall بوده است.استفاده ی بیشتر این دارو به خاطر مشکلات بی خوابی است.حال اوا ماری گفته است که من برای استفاده از این داروها مجوز دکتر دارم.ولی از آن جایی که با پزشکان کمپانی هماهنگ نبوده بازهم محروم شده است.

» مین ایونت سامراسلم «

به گفته ی رندی اورتون در یک مصاحبه ، مسابقه ی او با براک لسنر مین ایونت سامراسلم خواهد بود.البته قطعی نیست و ممکن است برنامه های کمپانی تغییر کند.مسابقه ی فین بالور و ست رالینز گزینه ی بعدی برای مین ایونت است.
گفته شده اگر مسابقه ی براک لسنر و رندی اورتون در مین ایونت باشد پس به احتمال زیاد WWE یک سوپرایز ویژه برای این مسابقه در نظر دارد.

برخی شایعات بازگشت گلدبرگ را سوپرایز این مسابقه میدانند.

» رتینگ ایمپکت «

رتینگ شوی این هفته ی ایمپکت TNA توانست 355,000 بیننده به خود جذب کند که از هفته ی قبل با 315,000 بیننده بیشتر بود.شوی این هفته ی ایمپکت رتبه ی 83 را میان 150 برنامه ی برتر شبکه های کابلی بدست آورد.رتبه ی شوی هفته ی قبل 115 بود.در این شو یک مسابقه ی تیمی چهار نفره ی نردبانی بین BroMans ، The Hardys ، The Tribunal ، The Helms Dynasty برگذار شد.

» جواب براک لسنر به مک گروگر «

براک لسنر در مراسم معرفی WWE2K16 سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر صحبت های مک گروگر جواب داد.
او گفت:"من بزرگتر از این بچه را پایین کشیدنم.من 290 پوند وزن دارم در صورتی که این بچه 145 پوند وزن داره.اگه مک گروگر دوست داره چیزی به من بگه و نام خودشو بیشتر سر زبان ها بیاندازه ، من ده کلمه براش دارم.بیا اینجا ، رو در رو ، حرفتو توی صورت من بزن.من اومدم به اکتاگان شما و حال خیلی هارو گرفتم.حالا اگه فکر میکنی خیلی سرسخت هستی تو بیا توی رینگ ما و حال بعضی هارو بگیر.

صحبت از لسنر شد باید بگویم او در پروموی خود با Heath Slater در راو گذشته صحبتی کرد که از قبل برنامه ریزی نشده بود. Heath Slater گفت که من اینکار را برای این میکنم که ، مجبورم برای بچه هام غذا ببرم.لسنر هم در جواب گفت:من بچه های تورا به ت.خ.م هم نمیگیرم.

از آنجایی که تصاویر برای بینندگان با 7 ثانیه تاخیر پخش میشود ، این جمله سانسور شد.هیچ یک از مسئولان از صحبت های او ناراحت نشده اند در صورتی که Joey Styles و Brad Maddox به خاطر گفتن کلماتی خارج از برنامه اخراج شدند.
طرفداران بابت حمایت بی چون و چرای مسئولان از براک لسنر ناراحت هستند.

دو روز پیش وینس مکمن 1,547,372 از سهام خود را فروخت.وینس زمانی سهام های خود را فروخت که سهام WWE به ازای هر سهم 19.32 دلار بود.بدین ترتیب او 29,895,227.04 میلیون دلار کسب کرده است.

این اولین بار در این سال نیست هکه وینس مکمن سهام خود را میفروشد.در ماه می گذشته هم او 2.19 میلیون از سهام خود را فروخ و 36.2 میلیون دلار کسب کرد.البته در آن زمان سهام WWE ، 16.50 دلار به ازای هر سهم ارزش داشت.

» بازگشت آندرتیکر در سامراسلم؟ «

در اسمکدان گذشته که آخرین اسمکدان قبل از سامراسلم بود ، همسر و دختر آندرتیکر در این شو حضور داشتند و از نزدیک شاهد مسابقات بودند.این شو در زادگاه آندرتیکر یعنی تگزاس برگذار میشد.

اما یک روز قبل یعنی دوشنبه شب ، شین مکمن و آندرتیکر کبیر به یک بار در تگزاس رفته اند.شین مکمن هم 100 دلار انعام داده و همه را مهمان کرده است.گفته شده نزدیک یک ساعت در این بار بوده اند.در همین حین عکس هایی از آندرتیکر با شین مکمن منتشر شد.نکته ی قابل توجه این است که آندرتیکر موهای خود را رنگ کرده و مشکی شده اند.همانطور که میدانید آندرتیکر هیچگاه موهای خود را رنگ نمیکند (به گفته ی نزدیکان او.)و فقط زمانی که میخواهد به رینگ برگردد موهای خود را رنگ میکند.

این عکس ها موجب به وجود آمدن شایعاتی مبنی بر بازگشت آندرتیکر در سامراسلم شده است.

سایت معتبر فوربس هم گفته که WWE قصد دارد تا آندرتیکر را برای چند مسابقه برای برند اسمکدان برگرداند.طبق صحبت های این منبع چون دو PPV جدید اسمکدان یعنی NO MERCY و BACKLASH نوپا میباشند ، WWE برای بزرگتر جلوه دادن آن ها ، خواهان بازگشت آندرتیکر است.گفتنی است سایت فوربس در زمینه ی اخبار رستلینگ خیلی معتبر نیست.

great
08-20-2016, 09:15 PM
اگه تیکر و گلدبرگ تو سامر اسلم برگردند بهترین سامر اسلم چند سال اخیر رو میتونیم شاهد باشیم.هرچند که wwe هم اون wwe سابق نیست

thetiger
08-20-2016, 09:17 PM
بازم نون به نرخ روز خورن براك را شاهد هستيم با دوپينگ و هزار صلوات يك پيرمرد رو شكست داده اونم چه شكستي حالا داره
ميگه گنده تر از كانر خخخخخخخخخخ

Dr.Jalal
08-20-2016, 10:08 PM
بازم نون به نرخ روز خورن براك را شاهد هستيم با دوپينگ و هزار صلوات يك پيرمرد رو شكست داده اونم چه شكستي حالا دارهميگه گنده تر از كانر خخخخخخخخخخبراک به هیچ وجه اینطوری که میگی نیست. اگه با براک و کریرش و مصاحبه هاش آشنا باشی، همیشه حرفی رو زده که بهش باور داره و اگه حرفی رو هم باور نداشته باشه، نمیزنه، نه اینکه دروغ بگه.براک اصلا نیازی نداره جانبدارانه صحبت کنه. هم مقامات wwe و هم ufc براش سروکله میشکنن. رقم 2.5 میلیون دلار رقمی کمی نیست که در200 گرفت. کانر بالاخره تونست در 196 رکوردش دستمزد رو بشکونه و آخرش هم 1 میلیون گرفت.براک همین چند هفته پیش گفت اینکه باخت در 200 به قدرتش در wwe صدمه بزنه، اصلا براش مهم نیست و به ****ش هم نیست و گفت که به صحبتای استفانی هم اصلا توجه نمیکنه. الان چنین آدمی نون به نرخ روز خوره؟؟؟؟براک فی الواقع نگفته که گنده تر از کانر رو حریفه بلکه گفته "گ*ه من حتی از کانر بزرگ تره."

mahdy77
08-20-2016, 11:03 PM
دمش گرم :گ ه من حتی از کانر بزرگتره خخخخخخخخخخ
تمام تلاش کانر برای این بود اسمش هی تیتر بشه که شد و خوب هم توجه جلب کرد امیدوارم نیت دیاز بزنه دوباره داغونش کنه تا قشنگ ضایع شه
فکر نکنم هم تیکر هم گلدبرگ باهم برگردن / تیکر شاید برگرده برای چند مسابقه ولی فکر نکنم خود سامراسلم بیاد
چون دلیلی نداره تنها گزینه ای که میمونه دخالت تو مسابقه سینا هست که اونم برای رسلمنیا برنامه ریزی شده
اگه مسابقه wwe سه نفره میشد خیلی بهتر بودهم وایت تو سامراسلم شرکت میکرد هم مسابقه غیرقابل پیش بینی میشد هر چه قدر هم زیگلر رو با بردن وایت و چیزای دیگه تو این چند وقت بزرگ نشون دادن بازهم نمیشه قبول کرد برنده میشه
کسی که بزرگترین افتخارش تو دو سال اخیر یکی دوبار تایتل ای سی بوده و سروایور سریز 2014 بعد از nباخت به کوربین یه دفعه بیاد برنده تایتل تو سامراسلم بشه
برای این که بین راو و اسمک دان فرق گذاشته نشه نباید بلر و رالنز مین ایونت باشه
ولی همون اول استفانی گفت این مسابقه مین ایونت سامراسلمه درهر صورت رندی و براک گزینه ی خیلی بهتریه

Successful Man
08-21-2016, 12:18 AM
اینجور عکسها و خبرها همش بازیه سیاسیه ؛ تیکر رابطش با شین خیلی خوبه . تیکر هم با ونیس مشکل داره . داداشش هم از موقعیت استفاده میکنه و نزدیکیه خودشو

با تیکر نشون میده .. این یعنی اینکه هر وقت اراده کنم اسطوره رو بر میگردونم اما تو نمیتونی خخخ .. همش بازیه سیاسیه

thetiger
08-21-2016, 01:47 AM
براک به هیچ وجه اینطوری که میگی نیست. اگه با براک و کریرش و مصاحبه هاش آشنا باشی، همیشه حرفی رو زده که بهش باور داره و اگه حرفی رو هم باور نداشته باشه، نمیزنه، نه اینکه دروغ بگه.براک اصلا نیازی نداره جانبدارانه صحبت کنه. هم مقامات wwe و هم ufc براش سروکله میشکنن. رقم 2.5 میلیون دلار رقمی کمی نیست که در200 گرفت. کانر بالاخره تونست در 196 رکوردش دستمزد رو بشکونه و آخرش هم 1 میلیون گرفت.براک همین چند هفته پیش گفت اینکه باخت در 200 به قدرتش در wwe صدمه بزنه، اصلا براش مهم نیست و به ****ش هم نیست و گفت که به صحبتای استفانی هم اصلا توجه نمیکنه. الان چنین آدمی نون به نرخ روز خوره؟؟؟؟براک فی الواقع نگفته که گنده تر از کانر رو حریفه بلکه گفته "گ*ه من حتی از کانر بزرگ تره."
پس شما براك را نشناختي! همه كاربرا خوب ميشناسنش! هر جا باشه ... اونو ميكنه
براك هم پس از اينكه قهرمان يو اف سي شد اعتبار پيدا كرد واگرنه بابي لشلي هم تو
سال ٢٠٠٧ تماشاگرا براش سر و كله ميشكوندن! حالا چي؟
براك تو يو اف سي قهرمان شد و گنده شد واگرنه باتيستا و پانك و لشلي چرا فراموش
شدن؟

mikaeil.devil
08-21-2016, 03:18 AM
نمیدونم واقعا تریپل اچ پدرکشتگی با دل ریو داره
اونهمه برای برگشتن دلریو مقدمات چیدند و با اون رقم بالا جذبش کردن که حالا تریپل اچ بگه حتی دوست نداره بره جلوی تلویزیون
جزو معدود رسلر هایی بود که هم رینگ اسکیلز قابل قبولی داره هم مایک اسکیلز فوق العاده ای و هم کاریزمای جالبی....یک هیل خوب بود تو دوره ی اوج خودش
امیدوارم بهرحال هرجا میره موفق باشه...ثابتم کرده اگه بهش بها داده بشه بسیار توانا هست نمونش قرار گرفتن در بین 10 رسلر سال وقتی تو لوچا آندرگراند بود
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
والا تا جایی که من خبر دارم براک لسنر حرفایی ضد wwe زده...نه اینکه رسما بیاد بگه من متنفرم از اونجا ولی به موقعش تیکه های خودشو انداخته به سبک wwe
مطمئنم نیستم درست بگم یا نه وقتی براک اومد ufc مصاحبه ای کرد که بازخورد منفی ای رویwwe فن ها داشت اگه اشتباه نکنم
کل حرفم اینه بت نسازید از کسی براک لسنرم مثل خیلیای دیگه از هرجا پول بگیره ازش حمایت میکنه

shahramwalker
08-21-2016, 05:33 AM
صحبت با براک لزنر، کسی که عکسش روی کاور WWE 2k17:
گزارشگر:
براک نظرت راجب صحبتِ بیل گلدبرگ که گفته بود من کسی که عکسش رو کاور WWE 2k17 هست رو میکشم چیه؟

براک:
اگه بیل ... داره که با من تو یه رینگ باشه پس چرا نیست؟ کجاست!؟

گزارشگر:
مشکلی با مبارزه باهاش نداری؟

براک:
نه، مثل تقریبا 10 سال پیش که باهاش مسابقه دادم

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مصاحبه یه طرفدار با براک لزنر:

طرفدار:
براک دوست داری با کانر مک گریگور تو رینگ WWE رو در رو بشی؟

براک:
مرد من .. هام از اون بزرگتره، میدونم شما بازی های ویدیویی کوفتی انجام میدین اصلا دنیای واقعی به ...تونه، من دویست و نود پوند وزنمه، اون صد و چهل و پنج پوندِ. اگه خوش شانس باشه میتونه بلند شه و غذا کوفت کنه. اگه کانر میخواد ..... به من بگه بیاد اینجا، اگه میخواد با گفتن اسم من خودشو بزرگ کنه که کرده، من 10 کلمه کوفتی براش دارم:
" بیا اینجا، رو در رو شو با من و حرفتو تو صورتم بزن "
وگرنه از من و WWE بکش بیرون، چون من میام تو زمین تو و نابودت میکنم (مودبانشو گفتم)، حالا اگه میخوای و اینقدر که میگی سر سختی، سعی کن بیای زمینِ ما و چند نفر رو نابود کنی.
حالا گمشو برو بیرون!

Dr.Jalal
08-21-2016, 12:24 PM
پس شما براك را نشناختي! همه كاربرا خوب ميشناسنش! هر جا باشه ... اونو ميكنه
براك هم پس از اينكه قهرمان يو اف سي شد اعتبار پيدا كرد واگرنه بابي لشلي هم تو
سال ٢٠٠٧ تماشاگرا براش سر و كله ميشكوندن! حالا چي؟
براك تو يو اف سي قهرمان شد و گنده شد واگرنه باتيستا و پانك و لشلي چرا فراموش
شدن؟

دوست کاملا معلومه که اطلاعاتی نداری و فقط به اخبار سایت های فارسی بسنده می کنی. براک لزنر در NCAA که آرزوی همه کشتی گیراست، در جوانی اول شد و سپس به راحتی به WWE اومد و در کمتر از چند سال به شهرت و محبوبیت فوق العاده ای رسید. استون کولد همون وقتا گفت که براک خود پوله!

خب شما بیا بگو چرا دانا وایت با اینکه براک 2 فایت بیشتر در UFC نکرده بود و یکی رو هم باخته بود، بهش تایتل شات در مقابل یکی از بهترین های UFC داد. معلومه که بخاطر محبوبیتش در WWE بود و فن های اونوقت UFC، اکثرن فن های دوران ابتدایی دهه اول قرن 20 بودن. و دیدیم که نتیجه هم داد.

البته براک هم بعد از بردن تایتل UFC یک مگااستار شد و شکی نیست توش. البته براک همون 2008 بنا به گزارش Inside Fights تبدیل به بزرگترین Draw هنرهای رزمی ترکیبی شد. باتیستا و پانک و ... کجا فراموش شدن؟ مبنای این حرفت چیه؟ خب براک اکنون هنوز فعاله و نامش بر سر زبان هاست و باتیستا و پانک هم تا آخر همیشه به عنوان لجند یاد میشن.

حقوق براک در WWE با چند مسابقه محدود و 10 حضور در سال (!!) ، حداقل 6 میلیون دلاره! حقوقش در 200 هم 2.5 میلیون دلار (البته با بقیه دستمزد ها، 6 میلیون دلار) ! جالب توجه اینکه دستمزد فایتر های تاپ معمولا 600 هزار دلاره! همین ارقام کافیه فهمید که چه بخوایم چه نخوایم، براک یه طرف هستش و WWE و UFC یه طرف دیگه.

این بحث همینقدر کافی ـه بنظرم چون بدون اطلاعات و احساساتی برخورد می کنی

براک لسنر
08-21-2016, 05:48 PM
حس ششم من میگه ی سورپرایز رو فردا شاهد هستیم

pouryaorn
08-22-2016, 08:52 PM
اگر نزدیکان آندر تیکر نو وی اوت 2006 رو ببینن و بعدش رسلمنیای 22 رو ببینن کاملا متوجه میشن تیکر موهاش رو رنگ میکنه

-amin-
08-23-2016, 08:32 PM
ای جون سلطان من. منتظرش بودم ولی نیومد