PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد و بررسی کامل مسابقات رسلمنیا 24(اختصاصی)(M.A News)

Mr.DMN
04-02-2008, 11:54 PM
با سلام به همه دوستان عزیز در خدمتون هستیم با نقد و بررسی کامل مسابقات WM24

کاری دیگر از تیم نقد و بررسی مسابقات WWE در انجمن تخصصی کشتی کچ ایران

امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار بگیره و از مطلب استفاده و بهره لازم رو ببرید

خوشحال میشیم که شما نیز در پایان مطالعه مطلب نظر و نقد خود رو ارائه کنید و ما و سایر دوستان رو برای رسیدن به یک جمع بندی کلی یاری کنید

ضمنن دوستان خواهشا در این تاپیک به استارها بی احترامی نکنند که در صورت مشاهده برخورد قاطعی با فرد خاطی خواهد شد

با تشکر

شروع نقد

ورزشگاه و محیط

به نظر باید گفت افرادی که مامور طراحی در کمپانی هستند عالی کار می کنند و واقعا ساختن چنین استیج هایی باید گفت فوق العاده هست.

بازهم شاهد یک شاهکار طراحی از سوی تیم طراح صحنه مسابقات بودیم

هزینه سنگینی که برای طراحی ورزشگاه شده بود و ......

شاید یک مشکل کوچولو در این طراحی بود و اون هم اینکه سقف کوچکی که با آرم رسلمنیا برای رینگ درست کرده بودند مانع از دید و مسلط بودن عده ای از تماشاگران بر روی رینگ بود

ولی در کل ورزشگاه عالی طراحی شده بود.

در قسمتی از این پی پی وی به نظر نور مناسب نبود زیرا عده ای از تماشاگران دید کافی بر ورزشگاه نداشتند و اون نور کفاف دیدن مسابقات رو نمیداد

کیفیت پخش مسابقات

شاهکاری دیگر از کمپانی رو شاهد بودیم اینبار HD بسیار فراتر از HD های سابق بود و باید گفت که همه چیز برای این رویداد مخصوص در نظر گرفته شده بود

JBL vs. Finlay

شروع خوبی بود برای رسلمنیا 24.

یک مسابقه مهیج و بدون DQ همین مسئله باعث می شد تماشاگر بیشتر به این مسابقه توجه نشون بده زیرا خیالش راحت بود که دیگه خبری از دی کیو و این قبیل کارها نیست

به علاوه دو سر ماجرا افرادی بودند که تبحر خاصی در استفاده از وسیله(به خصوص فینلی)و پیروزی با استفاده از راههای دیگر داشتند

در این مسابقه بازگشت هورنسواگل هم برای حاضرین در ورزشگاه خوشایند بود

خیلیها انتظار دخالت افرادی نظیر وینسه مک من در این بازی رو داشتند اما برخلاف انتظار همگان این بازی بدون دخالت کسی به پایان رسید.

در این مسابقه استارها خوب از فرصت پیش اومده(بدون دی کیو بودن بازی)استفاده کردند و با استفاده از وسایل مختلف به مهیج شدن مسابقه کمک کردند

هر دو استار آماده کار کردند

مسابقه جالبی از آب در اومد

نکته جالب دیگه این بود که پروموی درگیریهای این دو با اشاره گزارشگر راو پخش می شد و او ابتدا درباره رویدادها صحبت میکرد و سپس پرومو پخش می شد که این کار نیز متفاوت با گذشته بود و در نوع خودش جالب توجه بود

آغازین صحنه مسابقه هم جالب بود زمانی که فینلی وسایل رو انداخت داخل رینگ اما جی بی ال درست با همون وسایل به محض ورود او او رو زد

این بازی که توسط فینلی به کمپانی اورده شده دومین باری بود که برگزار می شد و در مرتبه اول فینلی توانسته بود کین رو در اسماک دان شکست بده در بازی که خیلی کم از وسایل استفاده شده بود

صحنه جالب دیگه جایی بود که هورنسواگل اومد و نگذاشت که جی بی ال با چوبدستی فینلی او رو بزنه و به نوعی میشه گفت او فینلی رو نجات داد هرچند که او خیلی به فینلی مدیون بوده در بازیهای مختلف

بازمیگردیم به صحنه ای که فینلی از داخل رینگ داشت به سمت جی بی ال که خارج رینگ بود هجوم میبرد اما جی بی ال با در سطل زباله به سر او ضربه ای وارد کرد که بسیار جالب بود و نشان از هواس جمع و هوش جی بی ال داشت

اما نقطه ضعف این دیدار صحنه ای بود که جی بی ال کلوزلاین فرام هل خود رو زد در این لحظه فینلی نشسته بود اما جی بی ال رفت برای کلوزلاین و در واقع فینلی هنگامی که جی بی ال رو دید با او همکاری کرد و بلند شد در شرایطی که او روی زمین بود و جی بی ال در حال دویدن

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 85

Money In The Bank Ladder Match

این بازی هرکاریش کنی لادر مچ هست برای همین از زیبایی های خاصی برخورداره.

بزرگترین شوک این مسابقه حذف جف هاردی از این مسابقه بود.حضور جف میتونست خیلی این بازی رو جذابتر کنه

نفرات این مانی این دا بانک زیاد چنگی به دل نمیزدند

حضور 7 استار هم در نوع خود عجیب بود

در حالی که کمپانی 1نفر رو خالی گذاشته بود تا مت هاردی در این مسابقه حاضر بشه اما خود مت از حضور در این مسابقه سر باز زد

مانی این دا بانک میتونست با حضور افراد بزرگتر جذابتر هم بشه

در این مسابقه بازهم شاهد آمادگی بالای بدنی شلتون بنجامین بودیم

او طبق معمول آمادگی بالای خود رو نشون داد اما یه بدشانسی همیشه با اوست و اونم اینه که از مغزش خوب استفاده نمیکنه و زیاد هیجان زده میشه

سوپلکس او به کندی از بالای نردبان یک حرکت فوق العاده زیبا بود

بک استابر کارلیتو هم صحنه بسیار زیبایی بود که او از بالای نردبان اجرا کرد که در نوع خودش کار جالبی بود

ام وی پی هم میتونست با استفاده از فرصت طلبیش برنده بازی باشه اما حضور به موقع مت هاردی باعث شد که او نه تنها برنده بازی نباشه بلکه با توییست آف فیسی که خورد از دور بازی خارج بشه

صحنه جالب دیگر زمانی بود که جریکو و کارلیتو برروی دو نردبان افتادن که این صحنه هم جالب بود.

در صحنه آخر باید گفت شاهد هوشیاری پانک بودیم که با زیرکی تمام پای جریکو رو به نردبان گیر داد و خود به راحتی کیف رو باز کرد

اما شاید بشه گفت کم فروغترین استار این مسابقه کسی نبود جز جان موریسن که به نظر در سطح این بازی نبود

این بازی احتیاج به یک استار قوی دیگر داشت و واقعا حیف شد جف هاردی این موقعیت رو از دست داد و در این مسابقه حاضر نشد

در قسمت هایی از بازی شاهد بودیم که استارها خیلی مصنوعی و سطحی بازی میکردن و اگر همکاری اونها با هم نبود اصلا فن ها رو نمیتونستند اجرا کنند

اما یک نکته جالب این بازی داشت و اون هم اینکه این بازی استارهاش خیلی نترس عمل کردن و اصلا جانب احتیاط رو رعایت نکردن و در چند صحنه با خوش شانسی از مصدومیت فرار کردند

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 75

Umaga VS. Batista

اولین نکته جالب برای ما این بود که باتیستا در این بازی کمتر از اوماگا تشویق شد

در این بازی ما بارها شاهد تشویق اوماگا بودیم

هر دو از آماده ترین های برند خود بودند

اما یک نکته اینکه در بازی ما شاهد این بودیم که اوماگا بهتر از باتیستا کار کرد اما نتیجه چیز دیگری شد

اوماگا خیلی خوب و سریع بازی کرد و شاید بشه گفت او در مقایسه با سایر هم وزنهاش در کمپانی یه استار عالی هست

نمونه حرف ما میتونید صحنه ای رو در نظر بگیرید که او با این وزن سنگینش یه سوپرکیک به باتیستا زد

قدرت بدنی اوماگا در این بازی بر باتیستا چربید و در چند صحنه ما شاهد بودیم که باتیستا نتوانست اوماگا رو بکشه به سمت خودش و در این امر مغلوب شد

اما به نظر این بازی خیلی زودتر از این حرفها تمام شد

در حالی که باتیستا بیشتر کتک خورد با یه اسپاین باستر و باتیستا بمب نصفه و نیمه که همکاری اوماگا در هر دو صحنه مشهود بود بازی رو برد

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 70

Kane VS. Chavo Guerrero
در مورد این بازی هیچ چیز نمیتوان گفت

بازی که فقط یه چوکسلم درش دیدیم و بس

اما میشه گفت کین به بخشی از حق ضایع شدش در کمپانی رسید با گرفتن کمربند ای سی دبلیو

اما باید بگم نگرانی ها از اینه که کین هم با رفتن به ای سی دبلیو از کمپانی فراری نشه

قدرت کین در این بازی بر چاوو چربید

اما به نظر خیلی زود بود که در همون دقیقه اول بی هیچ ضربه مکملی کین یه چوکسلم بزنه و اثر بخش بشه

این بازی بنظر اگر در بکلش انجام می شد بهتر بود چون اینچنین بازی که 1 دقیقه طول بکشه وجهه خوبی به رسلمنیا نمیده

چون منیا صحنه های بزرگتری رو در خود دیده

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 60

Shawn VS. Rick Flair

بالاخره هر استاری یک روز باید بره و در این بازی همانطور که از قبل معلوم بود این ریک بود که باید خداحافظی میکرد

داستان این بازی بیشتر به فیلمهای هندی شبیه بود

در همین بازی خیلی خوب میشد شاهد بود که ریک توانایی مقابله با استارهای جوانتر از خود رو نداره و او خیلی خسته نشون داد

بارها شاهد بودیم که شاون میتونست بازی رو تموم کنه اما رحم کرد و از زدن فن خود صرفنظر کرد

تماشاگران در این بازی برای ریک فلیر سنگ تمام گذاشتند و حتی به خاطر او از تشویق دیگر استار محبوب کمپانی یعنی شاون مایکلز گذشتند

از لحاظ قدرت بدنی این شاون بود که خیلی برتر از ریک بود و در این مسئله هیچ شکی نیست

پوست بدن ریک نشون میداد که او چقدر سنش بالا رفته و او باید زودتر از اینها مسابقات رو ترک میکرد

حتی صحنه ای که شاون دلش نیومد فینیشیر خود رو به ریک بزنه ولی ریک در مقابل فیگور فور رو به او زد

در این بازی دست کم شاون 3بار از زدن فن خود صرفنظر کرد

بیشتر از این به این بازی نمی پردازیم چون از نظر ما این بازی بیشتر جنبه احساسی داشت تا چیزهای دیگر

این بازی خیلی از تایم مفید منیا رو کشت در حالیکه سر 8 دقیقه میتونست تموم بشه

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 40

Beth and Melina VS. Maria and Ashley

بازی که مشخص بود از پیش برندش کسی نیست جز بث و ملینا

دلیل اون هم اینه که اگر خوب می دیدیم 2 نفر تیم مقابل اونها افرادی بودند که در کمپانی فقط یه مدل هستند و بس و اصلا برای کچ نیومدند

اما یک نکته خیلی خنده داره و اونهم اینه که سانتینو اومده و خودش رو قاطی زنان کرده و کم مونده که سر کمربند زنان هم مسابقه بده

فکر میکنم این اصلا جالب نباشه که یک استار مرد در مسابقه زنان دخالت کنه

او باید قدرت نداشته خود رو در مردان اثبات کنه

حضور رپر محبوب امریکا یعنی اسنوپ داگ هم در این مسابقه جالب بود

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 50

Randy Orton Vs. John Cena VS. Triple H

توقع همه از این بازی بیش از این بود

بازی سه نفره ای که استارهای بزرگ شرکت کننده در اون حتی از 20 درصد توانایی خودشون استفاده نکردند و میشه گفت مهره شاخص این میدان تریپل بود که از سایرین آماده تر و سرحالتر عمل کرد

بازی که DQ نداشت اما ما در اون شاهد هیچ وسیله ای نبودیم

حتی برخلاف تصور تریپل هم از پتک خود استفاده نکرد

اما نکته جالب مسابقه این بود که بالاخره انحصار این امر که برنده های رامبل باید در منیا برنده باشند شکسته شد

علاوه بر این یه نکته جالب دیگه این بود که کسی برنده بازی شد که خیلیها فکرش رو نمیکردند

این دو مورد خیلی به جذابتر شدن این بازی کمک کرد

در واقع در این بازی تریپل خیلی خوب از دو رقیب دیرینه خود انتقام گرفت اما او فکر یکجای کار رو نکرده بود و اون این بود که رندی از زیرکی خاصی برخورداره

به نظر سینا آمادگی بدنی سابق خود رو نداره ولی در نقطه مقابل تریپل به آمادگی خوبی رسیده در این روزها اما همچنان برروی نوار بدشانسی قدم برمیداره

یک نکته دیگه اینکه در این بازی سینا خیلی نزد تماشاگران محبوب نبود و در قسمتهای مختلف بازی شعارهایی علیه او شنیده می شد

حالبترین صحنه بازی دابل دی دی تی بود که رندی با استفاده از بندها به سینا و اچ زد

صحنه جالب دیگه زمانی بود که سینا با استفاده از زیرکی خودش RKO رندی رو بلاک کرد که از شانس بد تریپل رندی افتاد روی او

اما صحنه ای که سینا به رندی اس تی اف یو زد کاملا معلوم بود که او اصلا به گردن رندی فشار نمیاره و هردو فقط دارن فیلم این حرکت رو در میارن که این مسئله اصلا جالب نبود چون ما اس تی اف یو سینا به مایکل در منیا 23 رو خوب یادمونه

در صحنه دیگه که تریپل به سمت بندها میره او خیلی مصنوعی با پرش از بندها خودش رو بیرون میندازه در حالیکه فشار وارد شده به دست او زیاد نبود

و در یک کلام این بازی رو رندی با زیرکی همیشگی خودش برد

Floyd VS. Big Show

این بازی واقعا ارزش 20 میلیون دلار رو داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای کاش این پول رو برای یک بازی به گلدبرگ یا براک میدادن اونوقت بازی دیدن داشت

یه بچه که اصلا در مقابل بیگ شو هیچی نداشت و حتی اون شورتک تنش هم براش خیلی بزرگ بود میاد و بیگ شو رو میبره!!!!!!

کل بازی بیگ شو زد و اتفاقا باید گفت او با یک نفر مقابله نکرد بلکه با 7-8نفر طرف بود که اتفاقا همه رو هم زد

حتی صحنه ای که بیگ شو ضربه پنجه بوکس رو خورد خودش خودش رو انداخت وگرنه مطمن باشید روی او اصلا اثری نداشت

این حرف زمانی اثبات میشه که هنوز 20 ثانیه از ضربه نگذشته بیگ شو بلند میشه و روی زمین مینشینه و اطراف رو نگاه میکنه

به نظر من واقعا کمپانی پول خودش رو دور ریخت چون فلوید در حد این مسابقات نبود

کمپانی فقط به نظر ما یک استار خوب و قدیمیش رو قربانی یک بچه کرد

بیگ شو کاملا در این بازی سوار بود و وقتی دیده شد که او تمایلی به زدن چوکسلم زدن نداره مطمئن شدیم که او قرار نیست ببره

از پیش هم معلوم بود که کمپانی 20 میلیون به یک بازنده پول نمیده

ولی اگر کارلیتو جای فلوید بازی میکرد این بازی خیلی بهتر از این می شد

THE UNDERTAKER VS. EDGE

این درست که قرار نیست تیکر در منیا ببازه اما از پیش هم معلوم بود که اج توانایی مقابله با تیکر رو نداره

تیکر یک تصفیه حساب 10 ماهه با اج داشت که تا تصفیه نمیکرد آروم نمیشد و چه تایمی بهتر از منیا؟؟؟؟

اما این بازی نکات جالبی داشت

محسوس ترین صحنه جایی بود که اج خواست به تیکر تومبستون بزنه اما توان بلند کردن و کنترل وزن تیکر رو نداشت

پشت سر همین صحنه تیکر با یه بدل به اج تومبستون زد اما در کمال تعجب اج این فن رو بلاک کرد و پین نشد

دیگر نکته جالب مسابقه این بود که تیکر در مقابل چیزی نزدیک به 4 اسپیر اج که در نواحی مختلف زمین زده شد مقاومت کرد

اما یک صحنه جالب رو ما جایی دیدیم که دو یار اج به کمک او اومدند اما تیکر یکی رو بلند کرد و با یک چوکسلم کوبید به یاری که در کنار رینگ ایستاده بود و این صحنه بسیار جالب بود

ترای آنگل چوکی که تیکر زد و با اون پیروز شد زیاد طبیعی نبود و به نظر من مناسب تر میشد که تیکر با تومبستون یا لست راید بازی رو میبرد

به نظر میرسه تیکر قصد داره این فن رو جا بندازه تو ذهن مردم تا دیگه تومبستون رو کم کم همگان فراموش کنند و اینگونه فشار بر زانوهای او وارد نشه و او دیگه از ناحیه آسیب پذیر خودش مصدوم نشه

نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 75

M.A News تنها خبرگزاری InterNational و تحت پوشش WWE در ایران

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

M.A News تنها خبرگزاری InterNational و تحت پوشش WWE در ایران

Exclusive In Iran By M.A News

The King Of Kings
04-03-2008, 12:19 AM
ممنون داوود جان کامل و عالی بود

mak
04-03-2008, 01:05 AM
Shawn VS. Rick Flair
نمره تیم نقد و بررسی انجمن به این بازی (از 100): 40

خوب من كلا حرفي ندارم در مورد نقدتون

Mr.DMN
04-03-2008, 01:46 AM
محمد حق داری .... اما ما نمره رو به شاون ندادیم در واقع اون 40 تا به خاطر بازی خوب شاون بود...اون 60 تا که کم شد به خاطر احساسی کردن بازی و بد بازی کردن ریک و ضعف کمپانی بود نه به خاطر شاون.....

sadegh86
04-03-2008, 01:53 AM
محمد حق داری .... اما ما نمره رو به شاون ندادیم در واقع اون 40 تا به خاطر بازی خوب شاون بود...اون 60 تا که کم شد به خاطر احساسی کردن بازی و بد بازی کردن ریک و ضعف کمپانی بود نه به خاطر شاون.....

کاملا موافقم داوود جان....راستی مثله همیشه کامل و عالی.....چند دقیقه دیگه منم نقدمو میزارم....

mak
04-03-2008, 01:57 AM
1000% باهات مخالفم
شما خيلي داري جدي نمره ميدي
شما وقتي كه به اين بازي 40 نمره ميدي بايد به بازي باتيستا 0 بدي يا به بازي HHH 10 بدي
اين بازي همونجوري كه فكر ميكردم خيلي قشنگتر از همه ي بازيها بود
بازي كه فقط نبايد كتك زدن باشه شما اگه فقط از wwe اينو ميخواي بايد بري ليگهاي ديگه رو دنبال كني خيلي بازيه بزرگي بود اين بازي هم بازيش قشنگ بود هم جو ورزشگاه تو اين بازي نشون ميداد اين بازي چجور بازي اي هست اين بازي خيلي هم احساسي بود و اين به جذابيتش اضافه ميكرد . wwe با اين نوع بازيها و نماشي بودنش هست كه شده wwe و بزرگترين كمپانيه كچ وگرنه اگه ميخواستي بازيهايي مثل بازيه فينلي ببينيم كه بايد بريم دنبال ليگهاي خشن كه اونها رو هم اگه فقط 1-2 ماه دنبال كني حالت بد ميشه از اون هم خشونت زياد . نميدونم چرا ولي من كلا با همه ي نقد هاي گروهتون مخالفم متاسفانه :15:

Mr.DMN
04-03-2008, 02:23 AM
من با حرفات موافقم...اما ما اونجا نوشتیم این نظر ماست و نظرات شما هم به کامل کردن و جمع بندی کمک بزرگی میکنه...تیم فنی انجمن هم مثل سایرین میاد نظر میده فقط فرقش اینه که ما تاپیک رو شروع میکنیم....ما از همه خواستیم هم نقدشون رو بنویسند هم نمره ی خود رو ارائه بدن...ما بدور از احساس نمره دادیم....مطمئن باش اگر تیکر در چنین بازی بود یا جی بی ال یا سینا یا تریپل و... که مورد حمایت بزرگان انجمن هستند بازم ما نمره همینگونه می دادیم شایدم کمتر چون انتظار از استار کمپانی بیش از این بازی هست ...اما یه چیزیو باید قبول کرد که کشتی کچ ورزشی هست که توش احساس نباید تداخل پیدا کنه چون به عنوان یه ورزش خشن شناخته میشه نه ورزش احساسی....بازی رو ما هربار برای نقد دیدیم بیشتر ضعف معلوم شد بازی که شاون میتونست سر 5دقیقه تموم کنه حدود 30 دقیقه طولش داد.....

sadegh86
04-03-2008, 02:49 AM
مستر رسمینیا...محمد جان به نظر من هم این بازی باید 100 بگیره از 100 ......شما رو نمیدونم ولی برای من که با

شان بزرگ شدم (نمیخواستم بگم ولی اولین بازی که من از کشتی دیدم حدودا 10 سال پیش بود...اون موقعا گروه

دی اکس غوغا میکرد)این بازی جز بهترین بازی های تاریخ wwe هست...نیچر بوی یکی از بهترین لجند های تاریخ

هست... داوود جون تا کی باید بشینیم و خشونت ببینیم....تا کی باید بشینیم ترسو وحشت ببینیم....تا کی

بشینیم استار هایی مثه براک لزنر رو ببینیم!!!!

ببخشید.

Mr.DMN
04-03-2008, 03:01 AM
صادق خان گل نظرت رو چشم من جا داره....لطف این تاپیک های اینچنینی به بحث و تبادل نظراتش هست....منم گفتم که این نظر ماست و نظر شما محترم و کمک میکنه به تکمیل و جمع بندی ما هم مثل سایرین نظر خودمون رو گفتیم.....اما بازم میگم کچ ورزشی نیست که احساسی باشه پس اگه اونطور بود الان تمام لجندها باید کمربند دار بودن...این ما ایرانیها هستیم که از روی احساس تصمیم میگیریم.....و این بارزترین خصلت ماست....

sadegh86
04-03-2008, 03:02 AM
ورزشگاه و محیط:همون طور که خودتم گفتی مشکل اصلی عدم وجود نور کافی

در ورزشگاه بود..ولی در کل جای خوبی بود....HD هم به نظر من یکی از اثر بخش

ترین فاکتور های wwe برای جذب هوادار به حساب میاد...

jbl vs finlay

بازی سرگرم کننده ای بود به نظر من....بیشتر شبیه به یه Street fight بود....ولی

به نظر من بهتر بود چند نفر تو بازی دخالت میکردن

Score:80/100

...................

money in the bank

بازی لدر مچ همیشه جز جذاب ترین مسابقات WWE هست.....

من هم موافقم که باید از استار های بهتری توی این بازی استفاده میشد...عدم

حضور جف هم شوک بزرگی بود.....به نظر من حضور کارلیتو و مورسن فقط جنبه

پر شور کردن این مسابقه رو داشت...شالتون بنجامن به نظر من استاره آینده

داری هست......سی ام پانک هم هر روز داره پیش رفت میکنه...جرکو به نظر

من تنها استار با تجربه این بازی بود که اون هم کارشو به نحو احسن انجام داد

score:80/100

.......................

batista vs umaga

این بازی میتونست جذاب تر از این حرفا هم بشه......عملکرد اومگا به نظر من

واقعا خوب شده...کلا از رویال به این ور بازدهیش رفته بالا.....راجب باتیستا هم

باید بگم مدتی بود که افت کرده بود ولی با برد تو این بازی تونست خودشو بکشه

بالا

score:70/100

...................

kane vs chavo

این بازی به نظر من فقط به این خاطر انجم شد تا خط داستانی عالی بشه برا

بکلش....حتم دارم هر دوشون سنگ تموم خواهند گذاشت....ولی با این حال

این بازی در حد مینیا نبود

score:55/100

..............................

HBK VS Naitch boy

بهترین بازی رسمینیا امسال.....

مستر رسمینیا کار خودشو به خوبی انجام داد...ریک هم همین طور....البته باید

بگم تماشاچیان جوان این دو رو کمتر میشناسن....مخصوصا ریک فلر رو....به اونا

هم باید حق داد که از دیدن ریک خسته شده باشن....ولی اگه افرادی مثل ریک

نبودن کشتی کچ هیچوقت متولد نمیشد....

در یک جمله:بهترین استار تاریخ vs بهترین استار تاریخ

score:100/100

................

راجب بقیه با اجازتون بعدا نظر میدم....

sadegh86
04-03-2008, 03:06 AM
صادق خان گل نظرت رو چشم من جا داره....لطف این تاپیک های اینچنینی به بحث و تبادل نظراتش هست....منم گفتم که این نظر ماست و نظر شما محترم و کمک میکنه به تکمیل و جمع بندی ما هم مثل سایرین نظر خودمون رو گفتیم.....اما بازم میگم کچ ورزشی نیست که احساسی باشه پس اگه اونطور بود الان تمام لجندها باید کمربند دار بودن...این ما ایرانیها هستیم که از روی احساس تصمیم میگیریم.....و این بارزترین خصلت ماست....

شما لطف دارین داوود جان...ببخشید اگه زیاده روی کردم...:10:نظر شما هم

همیشه برای من مورد احترام خاصی بوده و بهش احترام میزارم...بزارین راجب این

بحث بعدا به صورت خصوصی با هم مشورت کنیم ممنون

mak
04-03-2008, 03:20 AM
خوب منم مثل شما و با همين ترتيب شما نقد ميكنم !

ورزشگاه و محیط

به نظر من روي ورزشگاه خوب كار كرده بودن ولي اين مشكل كه ورزشگاه رو باز بود خيلي مشكل بزرگي بود هم اينكه از

كيفيت تصوير كم كرده بود و مثل قبل ديگه نميتونستند تو ورزشگاه مانور بدن

از يك لحاظ هم خوب بود كه با خاطر همين رو باز بودن بسيار زيبا از اين فشفشه ها استفاده كردن :11:

اون جتهايي كه اول بازي اومدن هم در نوع خودش جالب بود

مهمترين مشكلي كه WM داشت همون مسئله ي رفتن برق بود كه واقعا يك شوك بود براي مسئولان Wwe و خيلي ضايع بود :11:

JBL vs. Finlay

به نظر من برخلاف اون صحبت شما كه مسابقه ي قشنگي بود . اصلا مسابقه ي جذابي نبود يعني اصلا در حد WM نبود حالا

چه بازيه معمولي باشه چه هاردكور . در خيلي از مواقعي كه بازي رو ميديديم معلوم بود كه خيلي الكي از اون وسايل

استفاده مكنن و اصلا ميشه گفت به هم ضربه نميزنن اينو ميشه از اين فهميد كه با اين همه ضربه اي كه با اين وسايل به

سر هم ميزدن خون كه هيچي اصلا سرشون قرمر هم نشد . و خيلي تابلو بود .

تو اين بازي برگشت هورنسواگل رو ديديم كه اون بچه هايي كه براي ديدن WM اومده بودن خوشحال شدن :11:

به نظر من اين درگيري با وينس شروع شد و جذابيتش هم به خاطر دخالت وينس بود و همين كه وينس تو اين بازي دخالت نكرد

خيلي درجه ي بازي رو كم كرد

نمره از 100 = 45

به نظر من ماني اين د بانك متوسطي بود نسبت به سال قبل از نظر سوپراستارها خيلي كم داشت ولي از تظر بازي نسبت به

استارهاي توي رينگ متوسط بود . تو اين بازي MVP خوب كار كرد . همونجوي كه شما اشاره كردي بازي 7 نفره بود كه جالب

بود . دخالت مت هاردي هم تابلو بود كه مت مياد ولي خيلي جالب تر ميشد كه بعد از زدن MVP خودش بره كيف رو برداره

در مورد CM Punk هم سوپراستار خوب و با استعداديه كه جا داره كه بيشتر پيشرفت بكنه از همه مهمتر طرفداراي زيادي داره
.

يك مكته در مورد MITB اينه كه قرار بوده جف اونو ببره و درگيريش رو با اورتن شروع كنه و بعد از تعليق اون و بردن پانك اين پانك

هست كه بايد همين كار رو بكنه و بايد منتظر درگيريه پانك و اورتن باشيم .

نمره از 100 = 70

Umaga VS. Batista

اولا اين دوتا قبل از WM زياد با هم درگير نبودن و همين از زيبايي هاي بازيشون كم كرد . به نظر من بايد برنا مه اي ميريختن تا

دشمني ايندو از رويال شروع بشه مثل شاون و انگل

من خودم 4 ماه قبل از Wm مطمئن بودم كه باتيستا با يكي از Raw بازي ميكنه

از اسم دو سوپراتار معلوم بود كه قشنگترين بازيه Wm همين بازي باشه ولي خيلي سطحش پايين بود و باتيستا اصلا

اونجوري كه بايد كار نكرد

برنده ي اين بازي از قبل 100% مشخص بود و اين هم يكم از جذابيت بازي كم ميكرد ولي باز هم تماشا چيا منتظر يك بازي

قشنگ بودن كه اصلا اينجوري نشد .

حالا طبق اخبار بعد از اين احتمالش ميره كه ايندو دوباره در SD درگير بشن كه اميدوارم بازيهاشون از اين قشنگتر بشه . اين

بازي رو باتيستا با 2 تا فن نصفه تونست اوماگايي بو ببره كه با 4 تا فينيشر كامل پين نميداد و اين واقعا خيلي تابلو بود

نمره از 100 = 50

Kane VS. Chavo Guerrero

اين بازي كه از قبل هم برنده ي بتل رويالش معلوم بود هم اين بازي

كين بلاخره بعد چند سال يك كمربند گرفت هرچند كه حقش بيشتر از اينه

چوك اسلمي كه به چاوو زد خوب بود

فقط با توجه به ابه رفتن كين به ECW و درفت احتماليه بيگشو به RAW يكم اسمكدون ضعيف ميشه كه وينس حتما بايد تو

درفت جبران كنه كه بعيد ميدونم به SD بيشتر از Raw برسه

نمره از 100 = 70 به خاطر قهرمانيه Kane

Shawn VS. Rick Flair

مهمترين بازيه Wm امسال بازي اي كه دو طرفش دو تا اسطوره بودن و از قبل هم انتظار ميرفت كه بسيار بازيه جذابي براي

طرفداراي WWE باشه .

اول اعلام شده بود كه فلي بعد از حدود 20 سال ميخواد در مين اونت WM بازي كنه كه اين به دلايلي كه هنوز مشخص نشده

كنسل شد . از حدود 2-3 ماه پيش معلوم بود كه فلير در WM خداحافظي ميكنه و هرچند وقت اسم يك نفر رو به عنوان كسي

كه ميخواد با فلير مسابقه بده مطرح ميكردن مثل : استون كلد - تريپل اچ - كندي - هوگان - وينس و شاون ميكل كه با توجه به

شرايط بهترين گزينه بود

بازيشون به نظر من بازيه بسيار قشنگي بود با اينكه همه چيز شاون به فلير ميچربيد ولي معلوم بود كه تو بازي جوري ميخوان

كار كنن كه همه متوجه بشن كه ترحمي تو كار نيست و تا حدود خيلي زيادي موفق يودن

تو اين بازي هر دو استار چند باز فينيشرهاي خودشون رو زدن كه اين خيلي جالب بود . يك نكته ي مهم اين بازي اين بود كه

برخلاف مسابقع هاي ديگه كسي نميدونست برنده ي بازي كيه و همه اين شانس رو به فلير هم ميدادن كه پپيروز بشه و با

پيروزي خداحافظي كنه كه نشد .

از نظر بار احساسي بازي واقعا محشر بود و تقريبا همه رو تحت تاثير قرار داده بود و يك پايان تلخ براي فلير بود

نمره از 100 = 98

به نظر من يك بازيه مزخرف بود و از همه چيه اين بازي مشخص بود كه اين بازي رو فقط گذاشتن كه ماريا خودش رو نشون بده

اشلي هم كه انگار نه انگار كه اصلا ميخواد بازي كنه فقط دور و بر ماريا ميپلكيد

ولي نتيجه ي مسابقه اونجوري كه پيشبيني شده بود نبود

دخالت مارلا و داگ هم نه خوب بود نه بد فقط من موندم به قول يكي از دوستان داگ با 30 كيلو چجوري به يك سوپراستار Wwe

كبوزلاين ميزنه

نمره از 100 = 35

اگه بشه بقيش رو بعدا نقد ميكنم اميدوارم دوستان از نقد من خوششون بياد

mak
04-03-2008, 03:35 AM
مستر رسمینیا...محمد جان به نظر من هم این بازی باید 100 بگیره از 100 ......شما رو نمیدونم ولی برای من که با

شان بزرگ شدم (نمیخواستم بگم ولی اولین بازی که من از کشتی دیدم حدودا 10 سال پیش بود...اون موقعا گروه

دی اکس غوغا میکرد)این بازی جز بهترین بازی های تاریخ wwe هست...نیچر بوی یکی از بهترین لجند های تاریخ

هست... داوود جون تا کی باید بشینیم و خشونت ببینیم....تا کی باید بشینیم ترسو وحشت ببینیم....تا کی

ببخشید.

HBK VS Naitch boy

100% باهات موافقم بلاخره يكي پيدا شد اينجا زبون ما رو بفهمه به نظر من هم مچ او د ير همين بازيه با توجه به اينكه بازيه اندر و ادج هم بازيه قشنگي بود

sadegh86
04-03-2008, 03:47 AM

ببخشید.

HBK VS Naitch boy

100% باهات موافقم بلاخره يكي پيدا شد اينجا زبون ما رو بفهمه به نظر من هم مچ او د ير همين بازيه با توجه به اينكه بازيه اندر و ادج هم بازيه قشنگي بود

:34:خواهش میکنم عزیز.....بله اون بازی هم بازی خوبی بود...
there's no doubt about it:34:

The Dark Knight
04-03-2008, 05:48 AM
با دو تا حرفات موافق نیستم:
1.این که می گی کار ریک رو باید شان زود تر تموم می کرد:ارزش اسطوره ی کشتی کچ تاریخ بیشتر از 8 دقیقه ایی که شما انتظار داشتی هست...بعد هم ریک واقعا قشنگ بازی کرد,به نظر من این بازی از همه ی بازی ها,حتی از مین اونت هم جذاب تر و زیبا تر بود!
2.این که می گی ایرانی ها از روی احساسات تصمیم می گیرن:همون مقدار که خارجی ها احساساتی هستن,ایرانی هم هستن!
---------------------------
کلا نقد جالبی بود.
باتیستا بومب,باتیستا هم که خیلی مسخره بود,باز شانس اورد یه جوری افتاد که می شد اسمش رو پاور بمب گذاشت,در غیر این صورت,باتیستا فقط ضایع می شد!

ممنون.
موفق باشین.

sadegh86
04-03-2008, 05:51 AM
با دو تا حرفات موافق نیستم:
1.این که می گی کار ریک رو باید شان زود تر تموم می کرد:ارزش اسطوره ی کشتی کچ تاریخ بیشتر از 8 دقیقه ایی که شما انتظار داشتی هست...بعد هم ریک واقعا قشنگ بازی کرد,به نظر من این بازی از همه ی بازی ها,حتی از مین اونت هم جذاب تر و زیبا تر بود!
2.این که می گی ایرانی ها از روی احساسات تصمیم می گیرن:همون مقدار که خارجی ها احساساتی هستن,ایرانی هم هستن!

:34:

HaMo0n
04-03-2008, 09:19 AM
منم تا ظهر نقدم رو میزارم
فقط این رو بگم بهترین بازی امسال رستلمنیا بازی فینلی با جی بی ال بود دیگه خودتون هم دیدید
خداحافظ

J B L
04-03-2008, 10:24 AM
خداوکیلی دمت گرم که حرف حق زدی منم مثل شما میگم قشنگترین مسابقه بازی جی بی ال و فینلی بود فقط حیف که جفتشون منفور بودند بعد از اونم مسابقه اندروادج ازهمه قشنگ تربود

New World Order
04-03-2008, 11:35 AM
به نام خدا

ورزشگاه و تصویربرداری :

کیفیت تصویربرداری عالی بود .افکت های حرفه ای و شفافیت بالا از مزایای ان بود.تنها مشکلی که دیده میشد این بود که اندازه تصویر در زمانی که صفحه برای نشان دادن صحنه اهسته دو قسمت میشد از حد معمول کوچک تر بود .کیفیت طراحی و ارایش ورزشگاه نیز عالی بود.از نکات مثبت دیگر نیز میتوان به نظم و ترتیب و نحوه قرارگرفتن تماشاگران اشاره کرد که از سال های قبل بهتر بود.مشکلی که در طراحی ورودی بازیکن ها دیده میشد این بود که که فضای ورودی بسیار کم بود.مثلا باتیستا و شان مایکل برای اجرای حرکت نمایشی خودشون هنگام ورود به ورزشگاه باید تقریبا تا وسط های راه حرکت میکردند .

JBL vs. Finlay

اگر چه به نظر میرسید که این بازی در حد رستلمنیا نباشه اما به جرات میشه گفت که یکی از بهترین مسابقات امسال بود.استفاده از وسایل گوناگون نیز کیفیت این بازی رو بالا برد.البته این بازی میتونست به صورت پیچیده تری به پایان برسه که اینطور نشد.همچنین به نظر من اگر فینلی با شخصیت درتی در این بازی ظاهر میشد بر جذابیت های این بازی افزوده میشد.

انتظار میرود که چون این مسابقه فقط یک بار در سال انجام میشه از بهترین سوپراستارها در اون استفاده بشه اما واقعا امسال ضعیف ترین بانک رو در این سه سال اخیر شاهد بودیم و نفرات شرکت کننده اصلا در حد این مسابقه نبودند.شاید نود درصد تماشاگران بعد از ورود جریکو منتظر ورود نفر هشتم و شاید یک سورپرایز بزرگ بودند که این چنین نشد.غیبت جف نیز تاثیر بسزایی در افت این مسابقه داشت.حضور مت هم انچنان که باید و شاید پررنگ نبود.به عقیده من جان ماریسون از بقیه زیباتر بازی کرد.

Umaga VS. Batista

ضعیف ترین مسابقه رستلمنیا امسال بود.از نحوه شروع بازی مشخص بود که باتیستا برنده مسابقه خواهد بود.از سویی دیگر این بازی اصلا با مسابقه سال گذشته کین و کالی قابل قیاس نبود.در کل یک مسابقه ساده و بدون حاشیه بود که نظر خاصی نمیتوان داد.

Kane VS. Chavo Guerrero

شاید یه جور ابروداری برای کین بود.اما شاید این یک شروع دوباره برای کمربند ECW باشه که بعد از لشلی تمام سوپراستارهای لایت این کمربندو گرفتن و ارزش این کمربند خیلی پایین اومده بود.حالا احتمال داره بعد از بکلش درگیری مانسترهایی مثل بیگ ددی - مارک هنری - اوماگا - کالی و یا بیگ شو این کمربند رو به اوج برگردونه.

Shawn VS. Rick Flair

یکی از بهترین های رستلمنیا در طول تاریخ بود.در این بازی مایکل سه بار و ریک دو بار از فینیشر ها خودشون استفاده کردن.پرش فوق العاده مایکل که باعث شکسته شده میز شد از صحنه های زیبای این رستلمنیا بود.در این بازی ریک فوق العاده ظاهر شد.او در این سن فنون سوپلکس - بک سوپلکس - سوپرپلکس و فول نلسون رو به زیبایی اجرا کرد.لحظه وداع ریک با رینگ و در اغوش کشیده شدن او توسط مایکل اشک هر هواداری را در میاورد.

من این بازی رو ندیدم و نخواهم دید.

Randy Orton Vs. John Cena VS. Triple H

شاید خوش بین ترین طرفدار رندی هم فکرش رو نمیکرد که رندی در این بازی پیروز بشه.وقتی قبل از بازی درصد نظر سنجی نمایش داده شد همه چشم ها به رقابت سینا و تریپل اچ رفت.اورتون یک بار دیگر هوش و ذکاوت خودش رو به رخ همگان کشید.به هر حال بالاخره طلسم جان سینا شکسته شد.از همه مهمتر سنت پیروزی برنده رویال در منیا هم شکسته شد.در این بازی سینا در میان تعجب همگان به سادگی پین شد.شاید او میخواست سنت برنده شدن با ST-FU رو حفظ کنه چون اصلا در این بازی نتونست از اف یو استفاده کنه.

Floyd VS. Big Show

خوب من سر این بازی خیلی هرس خوردم و چون عصبانی هستم فعلا نظری نمیدم ولی بعدا پستمو ویرایش میکنم.بیگ شو در این بازی خیلی مظلوم واقع شد.

UNDERTAKER VS. EDGE

این بازی به طور سرد و کسل کننده اغاز شد .اج با زیرکی خاصی حرکات اندرتیکر رو بلاک میکرد.اما 5 دقیقه اخر بازی واقعا طوفانی دنبال شد.من در دو زمان کار تیکر خودمو باختم و کار تیکر رو تموم شده دونستم.یکی زمانی تیکر تومبستون زد و داور افتاده بود و دومی هم زمانی که اج اسپیر دوم رو زد.به جرات باید اعتراف کرد که اج خوب کار کرد.مقاومت بالای او در برابر تریانگل چوک واقعا تحسین برانگیز بود.

خواهشا به نظر هم احترام بگذارید.این بود نقد من.

The Enigma
04-03-2008, 12:26 PM
مرسی داوود ....خیلی عالی بود....ثل همیشه تکی...

HaMo0n
04-03-2008, 12:34 PM
اما نظر من
شروع رستلمنیا جالب بود ورزشگاه خیلی زیبا بود فکر کنم هوا هم ابری بود و خوب شد بارون نگرفت طراحی ورزشگاه خیلی زیبا بود و باید تشکر کرد از کسانی که زحمت کشیدن و چنین ورزشگاه زیبایی رو ساختن
----
بازی فینلی در مقابل جی بی ال

یکی از قشنگترین بازیهای این پی پی وی بود بنده خودم تا روز آخر میگفتم خیلی بازی مسخره ای میشه اما واقعا هر دو عالی بازی کردن مخصوصا جی بی ال همه دیدید چقدر آماده هست جی بی ال و مطمعن هستم میتونه بره برا کمربند WWE Champ
نمره:90 از 100
------------
مانی این د بانک:
نسبت به سالهای گذشته خیلی افت کرده بود این بازی اما حضور شلتون بنجامین و آمادگی بالاش باعث شد بازی کمی زیبا بشه و به نظرم به حق هم بود که کیف به پانک برسه
نمره:80 از 100
--------
باتیستا در مقابل اوماگا:
برنده بازی مشخص بود از قبل و زیاد بازی هیجانی نداشت و خیلی بازی ضعیفی هم بود به نظرم باتیستا بومب باتیستا اصلا جالب نبود و خیلی بد کنترل کرد اوماگا رو
بازی میتونست بهتر باشه یا حداقل بازی قشنگتر از این میشد گزاشت برای این پی پی وی
نمره:60 از 100
-------
بازی کین در مقابل چاوو
این بازی نمره نداشت بازی زیر 20 ثانیه تمام شد واسه همین نمیشه نمره داد اما اگر بازی ادامه پیدا میکرد قشنگتر بود کسی که کمربند ECW رو داره نباید با یه چوکسلم اونم اول بازی ببازه
نمره:0
-----------
شان در مقابل ریک فلر:
بازی زیبایی بود خیلی اما طولانی شده بود به نظرم زودتر باید بازی تمام میشد و وقتش به بازیهای دیگه میداد بالاخره باید کشتی کچ کار بره چه بهتر بود خودش با پای خودش لیگ رو ترک میکرد نه دیگه کار به این مسخره بازیها بکشه که حتما ببازه تا بره بدن ضعیفی داشت ریک اصلا آماده اینجور بازیها رو نداشت اما شان بازی رو خیلی زیبا کرد اما کچ کار دیگه ای مثل کندی بود بازی زیر 0 باید بهش نمره میداد
نمره:70
----------
بازی زنان رو ندیدم کلا از زنان تو WWE خوشم نمیاد
-------
زندی در مقابل سینا و تراپلی اچ
یکی از ضعیف ترین بازی سر کمربند WWE در چند رستلمنیا گذشته
واقعا بازی بی جون بود
3 استار به این آماده ای وقتی اینطوری با هم بازی کنن نباید از دیگران انتظار بازی خوب داشت
یک بازی که میتونست خیلی به طول بیانجامه و توش فینیشینگهای زیادی زده بشه خیلی زود به پایان رسید 100 درصد مک من میدونست که بازی خوبی نمیشه برای همین مین اونت نبود
نمره:50
------------
بیگ شو در مقابل فلود(اگر اشتباه نکنم)

یک بازی فوق العاده بی مزه مسخره ترین بازی این پی پی وی که من وقتی 5 دقیقه اولش رو دیدم دیگه بقیش رو ندیدم و زدم بازی بعدی واقعا بیگ شو به این گندگی و به این آمادگی باید از یه فنچول پخمه ببازه
خیلی مسخره بود
نمره:زیر صفر
-----------------
بازی آخر رو متاسفانه هنوز ندیدم وقتی دیدم نظرم رو میگم
خداحافظ

amir
04-03-2008, 12:48 PM
کاملا با نقد داوود جان موافقم.ولی خودم هم به زودی نقدمو میزارم.شاون مایکلز و ریک فلیر زیاد قشنگ نبود.و به نظر من بازی تیکر و ادج-جی بی ال و فینلی-باتیستا و اوماگا خیلی قشنگ تر از این بازی بود.

UniQue-M2JH
04-03-2008, 01:01 PM
ممنون داوود جون میشه بگی کیا تو گروه نقد و بریس انجمن هستند ؟
منم بعدا نقدم رو میزارم ..

amir
04-03-2008, 01:07 PM
داوود جان شاید ربطی نداشته باشه.ولی اگه شما میخواستی به بازی تیکر و باتیستا بارسال نمره بدی چند میدادی.ممنون میشم بگی....

Alireza Hunter
04-03-2008, 01:22 PM
داوود خیلی بی رحمی ها...
به نظرم بازی ریک با شان خیلی زیبا بود و کار درست رو کمپانی کرد که اینجوری از ریک قد دارنی کردند و همین احساسی شدن بازی خیلی به جذاب شدن بازی کمک کرد ...دیدید که تماشاچیا خیلی تحت تاثیر قرار گرفتند...
..
باخت سینا در رستلمنیا بهش کمک کرد تا باز هم محبوبیت سابق رو بدست بیاره و حکم اندرتیکر رو نداشته باشه که هیچوقت نباید در رستلمنیا ببازه...
...
اگه افرادی مثله ری میستریو و جف هاردی در مانی ان د بانک بودند بهترین بازی امثال رستلمنیا میشد
..
کین بازی سریع برد تا جبران گذشته رو بکنه..
...
شلتون بنجامین و سی ام پانک خیلی پیشرفت کردند و لیاقتشو دارند به جا های بالتر برسند..
...

H H H
04-03-2008, 01:46 PM
من با تمام نقد هاي داددو موافقم ولي بازي ماني اين د بنك از نظر من نمرش اين بايد باشه:
از 100 نمره بايد 10 بگيره.

HAJSAR
04-03-2008, 02:41 PM
عالی بود

Mr.DMN
04-03-2008, 04:52 PM
اول در جواب سئوال امیر باید بگم که نمره بازی پارسال 90 از 100 بود

اما محمد باید بگم که در تیم نقد ما هر بار یک عده هستند به طور مثال در پی پی وی های گذشته هامون بود و یه دسته دیگه و در این پی پی وی گروه دیگه که تنها عضو ثابتش با نظر هامون خودم هستم....

اگر در پی پی وی بعد سراغ خودتم اومدم برای نقد تعجب نکن.....

amir
04-03-2008, 04:58 PM
اونوقت نمره ی بازی مایکلز و شاون از نظر شما چقدر بود داوود جان؟(ببخشید اینقدر ازت سوال میکنم)

Mr.DMN
04-03-2008, 05:02 PM
من خودم نظرم 50 هست چون

1-این بازی زیادی از حد کش دار شد و تایم بقیه مسابقات رو خورد

2-احساسی بود.در صورتی که در کچ احساس معنایی نداره

مگه مسابقات دیواهاس که احساسی باشه؟؟؟؟

3-داستان ضعیف کمپانی که از پیش معلوم بود که در منیا ریک میره

و من مطمئنم اگر کچ از اولش این شکل احساسی بود الان طرفدار نداشت

50تا رو هم به خاطر بازی خوب شاون من نظر دارم

amir
04-03-2008, 05:15 PM
داوود جان من منظورم جان سینا و مایکلز بود....که اشتباه نوشتم ببخشید..

Mr.DMN
04-03-2008, 05:19 PM
بازی سینا و مایکلز رو 80 تا 85 میشه بهش نمره داد....چون به مراتب زیبا تر و جذابتر از بازی شاون و ریک بود حتی شاهد استفاده از پله کنار رینگ در اون بازی بودیم که شاون به سینا برروی اون پایلدرایور زد و کلا کچ نیاز به خشونت داره نه احساس....در منیا فراموش نکنید که شاون بازی های به مراتب زیبا تری مثل 61 دقیقه آیرون من انجام داده و نباید خودش رو داخل هر بازی شرکت میداد.....

amir
04-03-2008, 05:23 PM
من هم بانظرات شما موافقم.بازی شاون و سینا خیلی قشنگ تر از شاون و فلیر بود.ولی من به بازی تیکر و باتیستا 100 میدم چون از اولین صحنه تا اخر بازی فوق العاده بود.

mak
04-03-2008, 05:56 PM
من اخر شب ميام چنان نقدي رو WM ميكنم كه تو تاريخ نقدها بنويسن فقط واقعا از چند نفرتون انتظار نداشتم
حالا شب جوابتون رو ميدم !

پيشنهاد ميكنم به خاطر بهتر شدن نقد ها در كنار نقد بازيهاي WM24 رو با WM23 مقايسه كنين و به نتيجه ي دلخواه برسين

arman
04-03-2008, 06:24 PM
حرفهاي جالبي بود آقا داوود
اما در بعضي نكات باهات مخالفم
سپاس از زحماتي كه ميكشي

Gang
04-03-2008, 06:52 PM
خوب ریک هم پیر شده بود و نمیتونست جلو شاون مثل گذشته بازی کنه
فکر میکنم این همه زحمتی که فلیر برای کشتی کچ کشیده ارزشش رو داره که تو بازی آخرش شاون هواشو داشته باشه و بازی رو تو 5 دقیقه تموم نکنه

UniQue-M2JH
04-03-2008, 11:00 PM
اما محمد باید بگم که در تیم نقد ما هر بار یک عده هستند به طور مثال در پی پی وی های گذشته هامون بود و یه دسته دیگه و در این پی پی وی گروه دیگه که تنها عضو ثابتش با نظر هامون خودم هستم....

اگر در پی پی وی بعد سراغ خودتم اومدم برای نقد تعجب نکن.....

نه عزیز من فکر کردم که خودت با هامون و امیر ارین گروه هستین ....
ولی هرکی در مورد بازی شان و ریک نظر داد خیلی بی رحم بوده بازی فقولاده بود .... از 100 من بهش 92 میدم ...

بازی مانی این د بنک اصلا من سی ام پانک رو در بازی ندیدم دیگه نباید چشم خودتون رو بگیرین و نگین ولی سی ام پینک فقط لحظات اخر بازی اومد ... بهترین بازی کن این بازی : Morisson و benjamin نمره بازی :
80 از 100

بازی جی بی ال و فینلی اصلا انتظار نمیرفت اینقدر قشنگ باشه ... جی بی ال و فینلی عالی بازی کردن ... نمره : 85 از 100

بازی **** ها هم خیلی چرت بود : نمره : 50 از 100

بازی تریپل و سینا و رندی و بازی اندر و ادج هم ندیدم و نمیخوام هم ببینم ...
همچنین بازی بیگ شو و فلیود ....

AREF TAKER
04-03-2008, 11:43 PM
ممنون از زحماتت.ولی بازی تیکر و ادج باید 80 میدادی.

ali_big_red_monster_kane
04-04-2008, 12:14 AM
خیلی ممنون داوود جان. منم با نظرات داوود تقریبآ موافقم.
کین باید چاوو رو بیشتر میزد.
بازی بیگ شو و فلوید هم فوق العاده مسخره بود. حیف بیگ شو که به این جوجه ببازه.
قشنگ ترین بازی هم به نظر من بازی تیکر و ادج بود.
به زودی نقدم رو خواهم گذاشت.

undertaker
04-04-2008, 12:27 AM
داوود جان با نقدت تا حدود زیادی موافقم.به نظر من در مجموع پی پی وی قشنگی بود.بازم ازت ممنونم

amir-aghaei
04-04-2008, 01:25 AM
دست تمام نقد کننده ها درد نکنه ...لذت بردیم ...هر کی یه نقدی داشت هر کی یه عقیده ...
این وسط سنگه جی بی ال رو زدن توسط طرفدار مخصوصش هامون یجورایی اتش زیر خاکستر بود!!!در حقیقت انقلاب ما انفجار نور بود!!..

..من هنوز عملیات والفجرم(دانلود بازیها )تموم نشده ...این چند روز ایدسل قطع بود...ولی تا ÷س فردا حله .اونوقت که تماشا کردیم میایم نظرمونو اگه حال داشتیم میگیم...

Poriya_Johncena
04-04-2008, 06:55 PM
خيلي جالب بود آقا داوود حال كردم همه چيزهايي كه گفته بودي حساب شده بود (غير از بعضي نكات...)

من به بازي جان سينا و رندي و تريپل اچ 50 ميدم . . .زياد جالب نبود به نظر من

Goldberg The Man
04-04-2008, 07:15 PM
من كاملا با نقد داوود و هامون عزيز موافقم.
قشنگترين بازي همون بازي اول جي بي ال و فينلي بود به علت بدون دي كيو بودنش.نمره 80 از 100
بازي باتيستا و اوماگا واقعا مسخره و مصنوعي بود و اصلا در حد رسلمنيا نبود مخصوصا اون صحنه هاي آخر و فينيشرهاي باتيستا كه نميدونم چي بگم واقعا...نمره45 از 100
ماني اين د بنك بسيار پسرفت داشت و دليلش به نظرم حضور استارهاي ضعيفي مثا ام وي پي و موريسون بود.انمره 55 از 100
بازي شاون و ريك هم ديگه زيادي احساسي بود و به نظرم ريك ميتونست يه كم بيشتر قبل از مسابقات تمرين كنه و بياد واقعا با شاون بجنگه نه اين كه اونقدر جلوي شاون كم بياره كه با دل رحمي شاون در 2-3 جا بازي ادامه پيدا كنه.نمره 60 از 100
بازي 3 نفره سر كمربند WWE رو من با اين كه طرفدار هيچكدومشون نيستم انتظار داشتم خيلي خيلي جذاب تر باشه كه متاسفانه به هيچ وجه در سطح يك بازي سر كمربند اون هم در رسلمنيا نبود.مقايسه كنيد اين مسابقه رو با بازيهاي رسلمنياهاي قبلي كه سر كمربند بوده مثل بازي تريپل و بنوا و شاون در منياي 2004 كه در صورت مقايسه بيشتر پي به شدت ضعيف بودن اين مسابقه ميبريد.تنها نكته جالب اين بازي برنده شدن رندي و وارد كردن شوك به طرفدارا بود.نمره 50 از 100.
بازي بيگشو و فلويد واقعا تحقير بيگشو بود و به نظر من حتي تحقير خود كمپاني كه اينجوري يك استار باسابقه خودش رو كه اتفاقا تازه هم به صحنه مسابقات برگشته بازنده به يك عروسك خيمه شب بازي ميكنه.
من براي خود بيگشو متاسفم كه تن به همچين مسابقه اي داد.صحنه هاي زدن فلويد واقعا مصنوعي بود و نشاونش علاوه بر اوني كه داوود عزيز گفت اولين ضربه صندلي رو كه فلويد زد بيگشو اصلا از جاش تكون هم نخورد ولي تو ضربه هاي بعدي اونجور مصنوعي افتاد.نمره 30 از 100.
بازي آندر در برابر اج هم با وجود معلوم بودن نتيجه به مراتب بد نبود و علتش هم فقط خود آندر بود هم با حركتهاي قشنگش و هم با قدرت زيادش كه با حركات اج مخصوصا اسپيرهاش تسليم نشد ولي در كل اج اصلا حريف قدري براي آندر نيست اونهم براي مسابقه اي مثل مين اونت رسلمنيا.نمره 65 از 100.
در كل و با توجه به نقد هاي بقيه دوستان ميشه نتيجه گرفت كه اين رسلمنيا با وجود تبليغات بسياري كه براش شده بود به لحاظ جنبه هاي بصري كشتي كج از ضعيف ترين رسلمنياها بود و اصلا و ابدا قابل قياس با رسلمنياي 23 نبود و اگر بخوايم با رسلمنياهاي سال 2003 به قبل مقايسه كنيم كه ديگه اصلا بايد قيد WWE رو بزنيم چرا كه اين رسلمنيا اصلا انتظارات هوادارا از جمله خود من رو برآورده نكرد و نشون داد WWE هنوز با بحران روبه رو هست و مرتب داره پسرفت ميكنه مگر اينكه وينس يه فكري بكنه تا از اين بحران بيرون بياد و راهش به نظر من در درجه اول در اولويت قرار دادن قدرت و توانايي واقعي استارهاست نسبت به صرفا پيش بردن قصه ها يا همون Storyline ها كه متاسفانه WWE برعكس عمل ميكنه و فقط به Storyline ها توجه داره.(مثلا اگه قراره سينا ببره غولي مثل كالي كه تيكر رو يه بار در 5 دقيقه پين كرده بود بايد 3 بار پياپي بهش به اون مفتضحي ببازه يا در همين پي پي وي بيگشو با اون عظمتش بايد به فلويد ببازه يا تابلو ترينش همون مسابقه هل اين د سل باتيستا و تيكر كه خود داور شمردن 3 شماره رو قطع كرد چون باتيستا حواسش نبود و داشت پين ميشد كه در همين انجمن مفصل تو يه تاپيك راجع بهش بحث شد و نمونه هاي ديگه)
در درجه دوم هم وينس بايد استارهايي مثل گلدبرگ و راك رو كه اسطوره هستن برگردونه تا مسابقات جذاب بشه.
ببخشين كه سرتونو درد آوردم.

Legend Killer
08-01-2008, 11:30 PM
من كاملا با نقد داوود و هامون عزيز موافقم.
قشنگترين بازي همون بازي اول جي بي ال و فينلي بود به علت بدون دي كيو بودنش.نمره 80 از 100
بازي باتيستا و اوماگا واقعا مسخره و مصنوعي بود و اصلا در حد رسلمنيا نبود مخصوصا اون صحنه هاي آخر و فينيشرهاي باتيستا كه نميدونم چي بگم واقعا...نمره45 از 100
ماني اين د بنك بسيار پسرفت داشت و دليلش به نظرم حضور استارهاي ضعيفي مثا ام وي پي و موريسون بود.انمره 55 از 100
بازي شاون و ريك هم ديگه زيادي احساسي بود و به نظرم ريك ميتونست يه كم بيشتر قبل از مسابقات تمرين كنه و بياد واقعا با شاون بجنگه نه اين كه اونقدر جلوي شاون كم بياره كه با دل رحمي شاون در 2-3 جا بازي ادامه پيدا كنه.نمره 60 از 100
بازي 3 نفره سر كمربند WWE رو من با اين كه طرفدار هيچكدومشون نيستم انتظار داشتم خيلي خيلي جذاب تر باشه كه متاسفانه به هيچ وجه در سطح يك بازي سر كمربند اون هم در رسلمنيا نبود.مقايسه كنيد اين مسابقه رو با بازيهاي رسلمنياهاي قبلي كه سر كمربند بوده مثل بازي تريپل و بنوا و شاون در منياي 2004 كه در صورت مقايسه بيشتر پي به شدت ضعيف بودن اين مسابقه ميبريد.تنها نكته جالب اين بازي برنده شدن رندي و وارد كردن شوك به طرفدارا بود.نمره 50 از 100.
بازي بيگشو و فلويد واقعا تحقير بيگشو بود و به نظر من حتي تحقير خود كمپاني كه اينجوري يك استار باسابقه خودش رو كه اتفاقا تازه هم به صحنه مسابقات برگشته بازنده به يك عروسك خيمه شب بازي ميكنه.
من براي خود بيگشو متاسفم كه تن به همچين مسابقه اي داد.صحنه هاي زدن فلويد واقعا مصنوعي بود و نشاونش علاوه بر اوني كه داوود عزيز گفت اولين ضربه صندلي رو كه فلويد زد بيگشو اصلا از جاش تكون هم نخورد ولي تو ضربه هاي بعدي اونجور مصنوعي افتاد.نمره 30 از 100.
بازي آندر در برابر اج هم با وجود معلوم بودن نتيجه به مراتب بد نبود و علتش هم فقط خود آندر بود هم با حركتهاي قشنگش و هم با قدرت زيادش كه با حركات اج مخصوصا اسپيرهاش تسليم نشد ولي در كل اج اصلا حريف قدري براي آندر نيست اونهم براي مسابقه اي مثل مين اونت رسلمنيا.نمره 65 از 100.
در كل و با توجه به نقد هاي بقيه دوستان ميشه نتيجه گرفت كه اين رسلمنيا با وجود تبليغات بسياري كه براش شده بود به لحاظ جنبه هاي بصري كشتي كج از ضعيف ترين رسلمنياها بود و اصلا و ابدا قابل قياس با رسلمنياي 23 نبود و اگر بخوايم با رسلمنياهاي سال 2003 به قبل مقايسه كنيم كه ديگه اصلا بايد قيد WWE رو بزنيم چرا كه اين رسلمنيا اصلا انتظارات هوادارا از جمله خود من رو برآورده نكرد و نشون داد WWE هنوز با بحران روبه رو هست و مرتب داره پسرفت ميكنه مگر اينكه وينس يه فكري بكنه تا از اين بحران بيرون بياد و راهش به نظر من در درجه اول در اولويت قرار دادن قدرت و توانايي واقعي استارهاست نسبت به صرفا پيش بردن قصه ها يا همون Storyline ها كه متاسفانه WWE برعكس عمل ميكنه و فقط به Storyline ها توجه داره.(مثلا اگه قراره سينا ببره غولي مثل كالي كه تيكر رو يه بار در 5 دقيقه پين كرده بود بايد 3 بار پياپي بهش به اون مفتضحي ببازه يا در همين پي پي وي بيگشو با اون عظمتش بايد به فلويد ببازه يا تابلو ترينش همون مسابقه هل اين د سل باتيستا و تيكر كه خود داور شمردن 3 شماره رو قطع كرد چون باتيستا حواسش نبود و داشت پين ميشد كه در همين انجمن مفصل تو يه تاپيك راجع بهش بحث شد و نمونه هاي ديگه)
در درجه دوم هم وينس بايد استارهايي مثل گلدبرگ و راك رو كه اسطوره هستن برگردونه تا مسابقات جذاب بشه.
ببخشين كه سرتونو درد آوردم.

جامع کامل عالی..............