PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- رومن رینز ، بهترین کشتی گیر یک سال گذشته | تمسخر پسر کوین اونز توسط espn و ...

THE MAN
09-02-2016, 06:38 AM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

| رومن رینز بهترین کشتی گیر یک سال اخیر شد ... |

در طی انتشار لیست 500 کشتی گیر برتر از طرف PWI ، رومن رینز در جایگاه اول قرار گرفت و به عنوان بهترین کشتی گیر سال گذشته معرفی شد .

این لیست 26ـمین لیست PWI است که بازه زمانی آن از 1 جولای 2015 تا 30 ژوئن 2016 است . این بازه زمانی دقیقا بازه ی زمانی ای است که در

آن رومن رینز 3 مرتبه قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد شده است . متن پیام رومن بعد از انتشار لیست چنین است :

" این برای رومن امپایر بود ، حالا افرادی که از ما متنفر هستن میتونن بشینن و گریه کنند "

10 نفر برتر این لیست به این ترتیب هستند :

10. John Cena
9. Dean Ambrose
8. Seth Rollins
7. Shinsuke Nakamura
6. Kevin Owens
5. Jay Lethal
4. AJ Styles
3. Finn Balor
2. Kazuchika Okada
1. Roman Reigns

همچنین از طریق این لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) میتوانید لیست استارهای موجود در لیست را که بر اساس نام مرتب شده اند مشاهده کنید .

| تمسخر فرزند کوین اونز توسط ESPN |

همانطور که اطلاع دارید ، کوین اونز در ماندی نایت راو این هفته قهرمان یونیورسال شد . او در شبکه های اجتماعی ویدئویی از پسر 8 ساله اش منتشر کرده که

در آن پسرش از اینکه پدرش قهرمان شده بسیار خوشحال است . اما یکی از کارمندان ESPN به نام Amin Elhassan با ارسال یک پیام به تمسخر پسر کوین اونز

میپردازه ، متن پیام او چنین است : " ( خوشحالی میکنه ) تا وقتی که یکی بهش بگه همه ی این ها از قبل تعیین شده بوده ... " و سپس به بازنشر بعضی از پیامها

در این مورد و تمسخر فرزند اونز میپردازه .

در همین رابطه میک فولی پیامی را منتشر کرده است و خواسته است که ESPN هرچه زودتر از توهینی که کرده است عذرخواهی کند ، متن 2 پیام فولی این چنین است :

پیام اول : " اخیرا شنیدم که یکی از مجری های ESPN به پسر 8 ساله کوین اونز به خاطر شادی برای قهرمانی پدرش توهین کرده است ... "

پیام دوم : " من از اون آدم انتظاری ندارم ، چون ظاهرا از این کارش لذت هم برده است ، اما از مدیران ESPN توقع دارم (که عذرخواهی کنند) ... "

| نظر کارل اندرسون و لوک گالوز درباره فعالیت در دبلیو دبلیو ای |

در هفته سامراسلم کارل اندرسون و لوک گالوز مهمانان پادکست سم رابرتز بودند و آنها درباره حضورشان در دبلیو دبلیو ای میگویند :

کارل اندرسون : " فکر نمیکنم که هیچکدوم از ما فکر میکردیم این اتفاقات بیفته ، ما خوشحالیم که اینجا هستیم ، ما خوشحالیم که جزوی از مچ کارد سامراسلم خواهیم بود

هیچکس فکرشو نمیکرد و خیلی باورنکردنی است ... "

لوک گالوز : " من 20 سالم بود وقتی وارد تاف ایناف شدم در حالی که از سن 18 سالگی کشتی گرفتن رو آغاز کرده بودم ، کمپانی New Japan Pro Wrestling خون تازه ای

را با تشکیل گروه " کلاب " در رگ های من جاری کرد و من کارل را با خودم همراه کردم تا جایی که ما امروز اینجا هستیم و فعالیت میکنیم "

| آپدیت بر مسابقات ثبت شده برای بکلش 2016 |

لیست مسابقاتی که تا کنون برای بکلش 2016 که پی پی وی مخصوص برند اسمکدان است به ثبت رسیده اند ، به این ترتیب است :

WWE Championship Match:
-Dean Ambrose (c) vs. AJ Styles
WWE Intercontinental Championship Match:
-The Miz (c) vs. Dolph Ziggler
Six Pack Challenge to Crown the First SmackDown Women’s Champion:
-Nikki Bella vs. Becky Lynch vs. Carmella Natalya vs. Alexa Bliss vs. Naomi
Finals of the SmackDown Tag Team Tournament to Crown the First Champions
-TBD vs. TBD
-Randy Orton vs. Bray Wyatt

| مچ کارد ان اکس تی هفته آینده |

مسابقات زیر برای ان اکس تی هفته ی آینده ثبت شده اند :

-WWE NXT Women’s champion Asuka vs. Danielle Kamela
-TM61 vs. Ariya Daivari and Tony Nese
-Ember Moon vs. Leah Von
-WWE NXT champion Shinsuke Nakamura vs. Steve Cutler. Samoa Joe on commentary
-Austin Aries vs. Andrade Cien Almas

| وضعیت سهام کمپانی دبلیو دبلیو ای |

سهام دبلیو دبلیو ای روز گذشته با 0.72 درصد افزایش به ارزش 20.92 دلار به ازای هر سهم بسته شده است . بیشترین ارزش 21.09 دلار به ازای هر سهم و کمترین

ارزش آن 20.72 دلار بوده است .

| اخبار کوتاه ... |

- بعد از مسابقه ی راینو در اسمکدان این هفته ، دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که سر او به دلیل جراحت ، 8 بخیه خورده است .

- لانا و ناتالیا اعلام کردند که دوربین برنامه توتال دیواز و سازندگان این برنامه در بلغارستان به سر میبرند تا بتوانند از عروسی دوم لانا و روسف فیلمبرداری کنند .

- ظاهرا تیم هدبنگرز که در اسمکدان هفته گذشته به رینگ بازگشتند قرار نیست همکاریشان را با دبلیو دبلیو ای ادامه دهند و گویا بازگشت آنها فقط برای یک مسابقه بوده است .

- مشکلی که در ان اکس تی تیک اور بروکلین 2 در جریان مین ایونت برای فک ساموا جو به وجود آمده ساختگی بوده است و جزئی از استوری بوده و او سالم است .

- در سامراسلم قرار بوده که مسابقه ی برن کوربین و کالیستو به ثبت برسد اما به دلیل مصدومیت کالیستو این مسابقه لغو شده است .

تاپیک با اخبار جدید آپدیت خواهد شد ...
با ما همراه باشید ...

Вαңгαмi
09-02-2016, 11:17 AM
سلام

رومـن ریـنـز ! :f:

ساری فـور اسـپـم

Attitude-Era
09-02-2016, 12:24 PM
کاملا شایستگیشو داشت رومن,حالا یه سری میان میخوان بگن از پی دبیلیو ای بیشتر میفهمن.
این متن رومن به نوعی شباهت به یه شخصیت هیل داشت.

kourosh cr7
09-02-2016, 01:33 PM
امیدوارم تماشاچیا دوباره بووووش کنن بدجور

AREF TAKER
09-02-2016, 02:07 PM
کاملا شایستگیشو داشت رومن,حالا یه سری میان میخوان بگن از پی دبیلیو ای بیشتر میفهمن.
این متن رومن به نوعی شباهت به یه شخصیت هیل داشت.

دوست گرامی، چرا شما هی به بقیه توهین میکنید و مردم رو نفهم خطاب میکنید؟

هرکسی یک نظری داره و نظرش محترمه. این نظری رو هم که بقیه اعلام میکنن چیزیه که تو فروم های خارجی هم خیلی ها میگن.

یادمه که شما تو یک تاپیک اومدی و گفتی که نظری که کاربرای این انجمن میدن اصلا مهم نیست و نظرشون از دوتا کوچه اونطرف تر نمیره.

باید خدمتتون عرض کنم که انجمن ما در سال 2007 بود یا 2008 خوب یادم نیست یکی از بهترین سایت های رسلینگ دنیا انتخاب شد و اگر

تغییر نام انجمن به خاطر مسایل فیل تر ینگ نبود و با همون نام اول خودمون فعالیت میکردیم، الان خیلی جایگاه بهتری داشتیم.

اما در مورد رومن رینز هم باید بگم که همونطوری که قبلا هم خدمتتون عرض کردم کار داخل رینگش خیلی خوبه. فقط نیاز به یک منیجر

مثل پال هیمن داره که بتونه مایک اسکیلزشو بهتر کنه و به جای رومن حرف بزنه.

در زمان د شیلد رومن خیلی کم پرومو اجرا میکرد و فقط مبارزه میکرد و کار پروموها بیشتر با رالینز و امبروز بود و رومن یک شخصیت

محبوب داشت در بین طرفدارا (فقط کافیه که به پروموی د شیلد با مرحوم رادی پایپر یک نگاه دوباره بندازید).

الان نوع لباس پوشیدنش و حرکت سو پر من پانچش دقیقا چیزیه که رو مخ خیلی هاست.

اگر این دو نکته اصلاح بشه و یک منیجر خوب در کنارش باشه و هیل بشه، رومن جایگاه قبلیشو بدست میاره.

در آخر هم باید بگم که شما هم بهتره که کمتر توهین کنید و یکمی واقع بینانه تر به قضیه نگاه کنید.

فعلا...

Attitude-Era
09-02-2016, 03:37 PM
دوست گرامی، چرا شما هی به بقیه توهین میکنید و مردم رو نفهم خطاب میکنید؟

هرکسی یک نظری داره و نظرش محترمه. این نظری رو هم که بقیه اعلام میکنن چیزیه که تو فروم های خارجی هم خیلی ها میگن.

یادمه که شما تو یک تاپیک اومدی و گفتی که نظری که کاربرای این انجمن میدن اصلا مهم نیست و نظرشون از دوتا کوچه اونطرف تر نمیره.

باید خدمتتون عرض کنم که انجمن ما در سال 2007 بود یا 2008 خوب یادم نیست یکی از بهترین سایت های رسلینگ دنیا انتخاب شد و اگر

تغییر نام انجمن به خاطر مسایل فیل تر ینگ نبود و با همون نام اول خودمون فعالیت میکردیم، الان خیلی جایگاه بهتری داشتیم.

اما در مورد رومن رینز هم باید بگم که همونطوری که قبلا هم خدمتتون عرض کردم کار داخل رینگش خیلی خوبه. فقط نیاز به یک منیجر

مثل پال هیمن داره که بتونه مایک اسکیلزشو بهتر کنه و به جای رومن حرف بزنه.

در زمان د شیلد رومن خیلی کم پرومو اجرا میکرد و فقط مبارزه میکرد و کار پروموها بیشتر با رالینز و امبروز بود و رومن یک شخصیت

محبوب داشت در بین طرفدارا (فقط کافیه که به پروموی د شیلد با مرحوم رادی پایپر یک نگاه دوباره بندازید).

اگر این دو نکته اصلاح بشه و یک منیجر خوب در کنارش باشه و هیل بشه، رومن جایگاه قبلیشو بدست میاره.

در آخر هم باید بگم که شما هم بهتره که کمتر توهین کنید و یکمی واقع بینانه تر به قضیه نگاه کنید.

فعلا...

ناموسا توهین دیدی تو بستم.
گفتم یه سری که هی میگن رومن چیزی نداره میان میگن از پی دبیلیو ای بیشتر میفهمن,نگفتم که اصلا نمیفهمن.
بله بنده هم در همون سال ها با نام کاربری khone فعالیت داشتم تو سایت.

Attitude-Era
09-02-2016, 03:42 PM
امیدوارم تماشاچیا دوباره بووووش کنن بدجور
دوست خوبم مگه الان بوووش نمیکنن الانشم بوو میکنن دو ساله دارن این کارو انجام میدن که نتیجه ایی جز پیشرفت رومن نداشت این هفته هم که تو بین چهار نفر رومن بهترین عملکردو داشت چه بسا همین عملکرد باعث بشه هفته دیگه بیشتر تشویقشه.
رومن هرچی از قهرمانی دور باشه بیشتر محبوب میشه,این بوووها به این دلیل نیست که رومنو قبول ندارن به این دلیله که نمیخوان **** منه دیگه ببینن.

Fardin
09-02-2016, 05:13 PM
خداییش حقشه آخه کدوم کشتی گیری اینقد پیشرفت میکنه؟مث بقیه سابقه 15 سال کشتی گرفتن نداره اگه داشت چی میشد بی صبرانه منتظر هیل شدن رومنم فقط اگه با ست مقابل هانتر و کوین بایستن فک نکنم دیگه هیل بشه بیشتر بوووو میشه

mahdy77
09-02-2016, 07:10 PM
هوادارا دیگه فکر کنم عادت کردن رومن وارد میشه باید بووش کنن دیگه گندشو دراوردن
کار تو رینگش که خیلی بهتر از قبله میک اسکیلزش هم حداقل از اون بلر بهتره
قبلن هم گفتم رینز یه دوره هیل بشه بعدا تماشگرا خودشون دلشون برای فیس شدن رومن تنگ میشه
الان هم بهترین وقته رالنز فیس بشه و رومن هیل

kourosh cr7
09-02-2016, 07:16 PM
هوادارا دیگه فکر کنم عادت کردن رومن وارد میشه باید بووش کنن دیگه گندشو دراوردن
کار تو رینگش که خیلی بهتر از قبله میک اسکیلزش هم حداقل از اون بلر بهتره
قبلن هم گفتم رینز یه دوره هیل بشه بعدا تماشگرا خودشون دلشون برای فیس شدن رومن تنگ میشه
الان هم بهترین وقته رالنز فیس بشه و رومن هیل

البته بالور بنده خدا هم تقصیری نداره دیگه لهجشو که نمیتونه عوض کنه.ولی خداییش مایک اسکیلزش از رینز حداقل بهتره حالا با لهجش کاری ندارم

mahdy77
09-02-2016, 07:43 PM
ولی من فکر میکنم میک اسکیلز رینز بازم از بلر بهتره حتی با فاکتور گرفتن از لهجش
wwe اصلا بهش فرصت حرف زدن نمیده مثلا تو راو همه حرف میزدن این مشت میزد

aj styles
09-03-2016, 12:42 AM
واقعا رومن امپایر لیاقتشو داره
تبریک بهش:choir-smiley:

aj styles
09-03-2016, 03:37 PM

چرا؟

AREF TAKER
09-03-2016, 04:08 PM
چرا؟

​برای اینکه مصنوعی و مسخره ست

مصنوعی برای سو پرمن پانچش و مسخره برای لباسش قسمت نیم تنه بالای بدن!