PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اسپویل| ×- نتایج بکلش 2016 + اخبار و گزارشات پیرامون این ایونت و برندگان آن ...

THE MAN
09-12-2016, 09:15 AM
« این تاپیک حاوی اسپویل بکلش 2016 میباشد »

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

| نتایج پی پی وی بکلش 2016 |

همنطور که در جریان هستید بامداد امروز اولین پی پی وی مخصوص برند اسمکدان با نام بکلش برگذار شد که در زیر میتوانید نتایج خلاصه ی آن را مشاهده کنید :

×- در کیک آف شوء ، مسابقه ی برن کوربین در برابر آپولو کروز برگذار شد و کوربین توانست آپولو کروز را شکست دهد .

× -سپس پی پی وی بکلش به طور رسمی آغاز شد و شین مکمن و دنیل برایان شوء را آغاز کردند و در رینگ حاضر شده و درباره پی پی وی و مسابقاتی که قرار است برگذار

شود صحبت کردند .

×- اولین مسابقه ی شوء ، مسابقه ی 6 نفره زنان بود که بر سر عنوان قهرمانی زنان اسمکدان برگذار میشد ، در این مسابقه ابتدا الکسا بلیس توسط نائومی حذف شد ، سپس ناتالیا

نائومی را حذف کرد ، نیکی بلا ناتالیا را از دور رقابت خارج کرد ، کارملا نیکی بلا را پین کرد و در نهایت هم بکی لینچ نیکی بلا را شکست داد تا اولین قهرمان کمربند زنان اسمکدان لقب بگیرد .

×- در بک استیح شاهد این بودیم که بری وایت به رندی اورتون حمله کرد و تقریبا او را از ناحیه پا مصدوم کرد .

×- مسابقه ی بعدی ، مسابقه ی اوسوز و هایپ بروز بود که ، اوسوز توانستند هایپ بروز را شکست داده و به مسابقه ی فاینال تورنومنت تگ تیم راه یابند .

×- پیش از مسابقه سوم پرومویی در بک استیج پخش شد که میز به دنیل برایان میگفت ، الان میرم تو رینگ و کاری رو که تو دیگه نمیتونی انجام بدی ( کشتی گرفتن ) را انجام میدهم .

×- مسابقه سوم شوء بر سر کمربند بین قاره ای بود ، جایی که میز به مصاف دالف زیگلر رفت و توانست در نهایت با دخالت ماریس از کمربند خودش دفاع کند .

×- بری وایت به رینگ اومد و اعلام شد که رندی اورتن قادر به مسابقه دادن نیست و در نتیجه بری وایت با فورفیت بازی را برد ، اما اندکی بعد اعلام شد که بری وایت باید در یک

مسابقه نو هولدز بارد به مصاف کین برود . در اواخر این مسابقه بود که رندی در حالی که نمیتوانست به خوبی راه برود وارد رینگ شد و به بری وایت یک آر کی او زد و در ادامه

هم کین به بری چوک اسلم زد و او را پین کرد .

×- مسابقه بعدی ، فینال تورنومنت تگ تیم بود که در نهایت هیث اسلیتر و راینو توانستند از سد اوسوز بگذرند و اولین قهرمانان کمربند تگ تیم اسمکدان لقب بگیرند .

×- میرسیم به مین ایونت شوء ، جایی که دین آمبروز باید از کمربندش در مقابل ای جی استایلز دفاع میکرد . این مسابقه بسیار زیبا و طولانی بود و در نهایت ای جی استایلز

توانست با Low Blow و به صورت آنکلین امبروز را ببرد و اولین قهرمانی خودش در دبلیو دبلیو ای را جشن بگیرد .

| رتینگ رسلزون به مسابقات بکلش |

Six Pack Challenge to Crown the First SmackDown Women's Champion Natalya vs. Alexa Bliss vs. Nikki Bella vs. Carmella vs. Naomi vs. Becky Lynch : 7/10

SmackDown Tag Team Title Tournament Match The Usos vs. Zack Ryder and Mojo Rawley : 6/10

WWE Intercontinental Title Match Dolph Ziggler vs. The Miz : 8/10

Bray Wyatt Vs. Kane : 6.5/10

Finals of the SmackDown Tag Team Tournament to Crown the First Champions The Usos vs. Rhyno and Heath Slater : 7.5/10

WWE Title Match AJ Styles vs. Dean Ambrose : 8/10

ریتینگ نهایی شوء : 7.5/10

[ UPDATE 1 ]

« پیام های تبریک »

| تبریک استارها به بکی لینچ |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمان جدید کمربند زنان اسمکدان ، بکی لینچ تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

تریپل اچ : " راه طولانی ای را طی کرد تا به مقصدی که لایقش بود رسید ، تبریک به بکی لینچ ، تو امشب در اوج بودی . "

بیلی : " قلبم برای بکی لینچ پر از شادی شده ، راه طولانی ای بود ، اما او همیشه یکی از بهترین ها بود ، حالا دیگه همه ی دنیا این رو میدونن . "

ریک فلیر : " به دوستم بکی لینچ تبریک میگم ، به خاطر تبدیل شدن به اولین قهرمان زنان اسمکدان ، تو لیاقتش رو داشتی . "

شیمس : " به بکی لینچ تبریک میگم به خاطر تبدیل شدن به اولین زن قهرمان کمربند اسمکدان ، هیچکس بیش از تو لیاقت این را نداشت "

تریش استراتوس : " چه مسابقه ای ... ، به بکی لینچ تبریک میگم ، نام تو در تاریخ ثبت شد ، این کمربند به راستی که لایق شانه های توست "

لیتا : " این یک فصل جدید برای زنان اسمکدان است ، تبریک به بکی لینچ . "

پیام بکی لینچ :

" نهایت احترام برای تمام زنانی که امشب با آنها در رینگ بودم ، آنها با قلب و روح خود جنگیدند . "

| تبریک استارها به ای جی استایلز |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمان جدید کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد چمپین ، ای جی استایلز تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

اریک بیشاف : " خیلی برای ای جی استایلز خوشحال هستم ، تبریک میگم قهرمان "

بابی رود : " تقریبا 15 سال است که ای جی استایلز را میشناسم ، هیچکس بیش از او لایق این نبود . "

رنی یانگ : " اوه ، قهرمان جدید دبلیو دبلیو ای ورلد چمپینشیپ ، ای جی استایلز ... تبریک . "

کارل اندرسون : " ما به دنیا گفتیم ... #بالت_کلاب "

لوک گالوز : " تبریک میگم به ای جی استایلز #قهرمان #د_کلاب "

الیجا بورک : " حقیقت اینه که وقتی کسی به اندازه ی ای جی استایلز شگفت انگیز باشه ، دیگه تبریک لازم نداره ... "

جیمز استورم : " تبریک به ای جی استایلز ، نه تنها یکی از بهترین ها است ، بلکه امشب نشان داد که واقعا بهترین است . تو لایقش بودی "

جیم راس : " امروزه تعداد انگشت شماری هستند که واقعا در رینگ عالی هستند ، اما هیچکدام بهتر از ای جی استایلز نیستند . "

| تبریک استارها به اسلیتر و راینو |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمانان جدید کمربند تگ تیم اسمکدان ، اسلیتر و راینو تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

ژیویر وودز : " به هیث اسلیتر و راینو تبریک میگم "

رنی یانگ : " تبریک به هیث اسلیتر و راینو ... "

مورفی : " نتیجه ام را گرفتم ، در واقع من یکی از بچه های هیث اسلیتر بودم "

[ UPDATE 2 ]

| بعد از پایان بکلش چه اتفاقی افتاد |

گزارشات حاکی از آن است که هیچ دارک مچ یا دارک سجمنتی بعد از پایان بکلش برگذار نشد و بعد از اینکه ای جی استایلز خوشحالی کرد به بک استیج رفت و بعد از او

دین امبروز در حالی که آهنگش پخش میشد خیلی آرام به سمت بک استیج رفت .

| وضعیت ای جی استایلز |

ای جی استایلز 39 ساله ، بعد از پیروزی در مین ایونت بکلش و قهرمانی کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد چمپین توانست به اولین شخصی تبدیل شود که تایتل اصلی هر سه کمپانی

بزرگ رسلینگی یعنی WWE ، TNA ، NJPW را میگیرد . پیش از او ، براک لزنر در گذشته توانسته بود فقط کمربند اصلی WWE و NJPW را دریافت کند ، شینسکه ناکامورا توانسته بود

در NXT و NJPW قهرمان شود ، فین توانسته بود در NXT و WWE و NJPW قهرمان شود ، و تعدادی از استار ها هم بودند که توانسته بودند در WWE و TNA قهرمان شوند ، اما

همانطور که بالا ذکر شد ای جی استایلز اولین فردی است که توانسته در کریرش همه ی این افتخارات را با هم بدست آورد .

| نظر بکی لینچ بعد از قهرمانی اش |

بعد از قهرمانی بکی در بک استیج از او مصاحبه ای ضبط شده است که در آن میگوید :

" این برد و کمربند برایم مانند یک خیال است و واقعی به نظر نمیرسد ، و باورم نمیشود که رویایم به حقیقت پیوسته باشد . خیلی وقت ها بوده که هم خودم و هم بعضی از

اطرافیانم به من شک کرده اند که من نمیتوانم قهرمان شوم ، و من در میان فور هورس وومن ( شارلوت ، ساشا بنکس ، بیلی و بکی لینچ ) آخرین فردی هستم که قهرمان

یک کمربند میشوم . اما این برای من یک دنیا ارزش دارد و من توانستم به هدفم برسم . "

| آیا طرفداران از بکلش راضی بودند ؟ |

بعد از پایان بکلش ، دبلیو دبلیو ای طی یک نظرسنجی از طرفداران پرسیده که آیا از پی پی وی بکلش 2016 راضی بودند یا خیر . تا کنون 10.000 نفر در این نظرسنجی شرکت کرده

اند که 70 درصد آنها از بکلش راضی بوده اند و فقط 30 درصد از این ایونت ناراضی بوده اند .

| مت هاردی در نزدیکی ساختمان مدیریت دبلیو دبلیو ای |

روز گذشته مت هاردی تصویری از خودش منتشر کرده است که در نزدیکی هدکورترز دبلیو دبلیو ای در استنفورد کنانکت است و گویا در حال جستجو برای پیدا کردن Senor Benjamin

در جریان ایمپکت رسلینگ سه شنبه بوده که از آنجا عبور کرده است .

تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

| تصاویر منتشر شده بعد از قهرمانی بکی لینچ |

| اخبار کوتاه ... |

×- گویا پی پی وی بکلش 20 دقیقه زودتر از زمانی که باید تمام میشده ، تمام شده است .!

×- در جریان پی پی وی بکلش ، آلکسا بلیس نحوه ی لباس و میک آپ خودش را شبیه شخصیت هارلی کویین در کامیک های دی سی کرده بود .

×- EC3 قراردادش را با تی ان ای تمدید کرده است .

این تاپیک تا شب با اخبار جدید آپدیت خواهد شد .

با ما همراه باشید ...

THE MAN
09-12-2016, 10:12 AM
[ UPDATE 1 ]

« پیام های تبریک »

| تبریک استارها به بکی لینچ |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمان جدید کمربند زنان اسمکدان ، بکی لینچ تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

تریپل اچ : " راه طولانی ای را طی کرد تا به مقصدی که لایقش بود رسید ، تبریک به بکی لینچ ، تو امشب در اوج بودی . "

بیلی : " قلبم برای بکی لینچ پر از شادی شده ، راه طولانی ای بود ، اما او همیشه یکی از بهترین ها بود ، حالا دیگه همه ی دنیا این رو میدونن . "

ریک فلیر : " به دوستم بکی لینچ تبریک میگم ، به خاطر تبدیل شدن به اولین قهرمان زنان اسمکدان ، تو لیاقتش رو داشتی . "

شیمس : " به بکی لینچ تبریک میگم به خاطر تبدیل شدن به اولین زن قهرمان کمربند اسمکدان ، هیچکس بیش از تو لیاقت این را نداشت "

تریش استراتوس : " چه مسابقه ای ... ، به بکی لینچ تبریک میگم ، نام تو در تاریخ ثبت شد ، این کمربند به راستی که لایق شانه های توست "

لیتا : " این یک فصل جدید برای زنان اسمکدان است ، تبریک به بکی لینچ . "

پیام بکی لینچ :

" نهایت احترام برای تمام زنانی که امشب با آنها در رینگ بودم ، آنها با قلب و روح خود جنگیدند . "

| تبریک استارها به ای جی استایلز |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمان جدید کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد چمپین ، ای جی استایلز تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

اریک بیشاف : " خیلی برای ای جی استایلز خوشحال هستم ، تبریک میگم قهرمان "

بابی رود : " تقریبا 15 سال است که ای جی استایلز را میشناسم ، هیچکس بیش از او لایق این نبود . "

رنی یانگ : " اوه ، قهرمان جدید دبلیو دبلیو ای ورلد چمپینشیپ ، ای جی استایلز ... تبریک . "

کارل اندرسون : " ما به دنیا گفتیم ... #بالت_کلاب "

لوک گالوز : " تبریک میگم به ای جی استایلز #قهرمان #د_کلاب "

الیجا بورک : " حقیقت اینه که وقتی کسی به اندازه ی ای جی استایلز شگفت انگیز باشه ، دیگه تبریک لازم نداره ... "

جیمز استورم : " تبریک به ای جی استایلز ، نه تنها یکی از بهترین ها است ، بلکه امشب نشان داد که واقعا بهترین است . تو لایقش بودی "

جیم راس : " امروزه تعداد انگشت شماری هستند که واقعا در رینگ عالی هستند ، اما هیچکدام بهتر از ای جی استایلز نیستند . "

| تبریک استارها به اسلیتر و راینو |

بعضی از استارها و لجندها به قهرمانان جدید کمربند تگ تیم اسمکدان ، اسلیتر و راینو تبریک گفته اند ، در زیر متن این پیام ها را مشاهده میکنید :

ژیویر وودز : " به هیث اسلیتر و راینو تبریک میگم "

رنی یانگ : " تبریک به هیث اسلیتر و راینو ... "

مورفی : " نتیجه ام را گرفتم ، در واقع من یکی از بچه های هیث اسلیتر بودم "

THE MAN
09-12-2016, 11:10 AM
[ UPDATE 2 ]

| بعد از پایان بکلش چه اتفاقی افتاد |

گزارشات حاکی از آن است که هیچ دارک مچ یا دارک سجمنتی بعد از پایان بکلش برگذار نشد و بعد از اینکه ای جی استایلز خوشحالی کرد به بک استیج رفت و بعد از او

دین امبروز در حالی که آهنگش پخش میشد خیلی آرام به سمت بک استیج رفت .

| وضعیت ای جی استایلز |

ای جی استایلز 39 ساله ، بعد از پیروزی در مین ایونت بکلش و قهرمانی کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد چمپین توانست به اولین شخصی تبدیل شود که تایتل اصلی هر سه کمپانی

بزرگ رسلینگی یعنی WWE ، TNA ، NJPW را میگیرد . پیش از او ، براک لزنر در گذشته توانسته بود فقط کمربند اصلی WWE و NJPW را دریافت کند ، شینسکه ناکامورا توانسته بود

در NXT و NJPW قهرمان شود ، فین توانسته بود در NXT و WWE و NJPW قهرمان شود ، و تعدادی از استار ها هم بودند که توانسته بودند در WWE و TNA قهرمان شوند ، اما

همانطور که بالا ذکر شد ای جی استایلز اولین فردی است که توانسته در کریرش همه ی این افتخارات را با هم بدست آورد .

| نظر بکی لینچ بعد از قهرمانی اش |

بعد از قهرمانی بکی در بک استیج از او مصاحبه ای ضبط شده است که در آن میگوید :

" این برد و کمربند برایم مانند یک خیال است و واقعی به نظر نمیرسد ، و باورم نمیشود که رویایم به حقیقت پیوسته باشد . خیلی وقت ها بوده که هم خودم و هم بعضی از

اطرافیانم به من شک کرده اند که من نمیتوانم قهرمان شوم ، و من در میان فور هورس وومن ( شارلوت ، ساشا بنکس ، بیلی و بکی لینچ ) آخرین فردی هستم که قهرمان

یک کمربند میشوم . اما این برای من یک دنیا ارزش دارد و من توانستم به هدفم برسم . "

| آیا طرفداران از بکلش راضی بودند ؟ |

بعد از پایان بکلش ، دبلیو دبلیو ای طی یک نظرسنجی از طرفداران پرسیده که آیا از پی پی وی بکلش 2016 راضی بودند یا خیر . تا کنون 10.000 نفر در این نظرسنجی شرکت کرده

اند که 70 درصد آنها از بکلش راضی بوده اند و فقط 30 درصد از این ایونت ناراضی بوده اند .

| مت هاردی در نزدیکی ساختمان مدیریت دبلیو دبلیو ای |

روز گذشته مت هاردی تصویری از خودش منتشر کرده است که در نزدیکی هدکورترز دبلیو دبلیو ای در استنفورد کنانکت است و گویا در حال جستجو برای پیدا کردن Senor Benjamin

در جریان ایمپکت رسلینگ سه شنبه بوده که از آنجا عبور کرده است .

تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

| تصاویر منتشر شده بعد از قهرمانی بکی لینچ |

| اخبار کوتاه ... |

×- گویا پی پی وی بکلش 20 دقیقه زودتر از زمانی که باید تمام میشده ، تمام شده است .!

×- در جریان پی پی وی بکلش ، آلکسا بلیس نحوه ی لباس و میک آپ خودش را شبیه شخصیت هارلی کویین در کامیک های دی سی کرده بود .

×- EC3 قراردادش را با تی ان ای تمدید کرده است .

Kevin
09-12-2016, 10:04 PM
به نظرم خیلی پی پی وی خوبی بود و نتایج همون طور که مردم میخواستم رقم خورد و فکرکنم همه خوشحال ارنا رو ترک کردن.
اگه بخوام از ابتدا نظر بدم:
بازی دیواز خیلی خوب بود ، اول مقداری کند بود ولی اواسط بازی خیلی باسرعت بود و تنوع فن بالایی هم داشت و سوتی خیلی کمی داشت ، در مورد نتیجه میتونم بگم
اگه بکی لینچ قهرمان نمیشد واقعا دیگه نامردی بود ، بکی لینچ تنها کسی بود بین ساشا ، شارلوت و بیلی که چمپ نشده بودو واقعا لیاقتش هم داره ، هم رینگ اسکیلز
بالایی داره و هم کار با میکروفنـش هم عالیه.

در مورد تگ تیم هر دو مسابقه خوب بود و با توجه به استارهایی که داشت تو سطح خوبی برگذار شد ، هث اسلاتر و راینو در حال حاظر بهترین گزینه برای بردن تایتل بودن و امیدوارم با برگشتن
امریکن الفا بخش تگ تیم اسمکدان جذابتر بشه.

بازی میز و زیگلر هم خیلی خوب بود و با سرعت و فنی انجام شد ، فقط میتونم بگم خیلی خوب شد که میز کمربند رو نگه داشت.

در مورد بازی بری وایت و رندی خوب دیشب تو اخبار افشین جان گفتند که احتمالا بازی برگزار نمیشه و این اتفاق افتاد و منتظر برگشت یه نفر مثل مت هاردی بودیم که کین اومد...
چرا کین؟؟ من نمیدونم اصلا کین چی داره؟؟ کین الان واقعا یه مهره سوخته به حساب میاد و هیچ جذابتی نداره ، حالا اینکه هی میاد به یک نفر فینیشر میزنه یا با بری وایت بازی میکنه چه هدفی پشت این قضیه هست؟؟
البته خود بازی اکستریم بود و خوب برگذار شد ولی هدف چیه؟؟

مسابقه مین اونت هم که واقعا جذاب بود و هرچی به اخراش میرسید سریعتر و فنی تر دنبال میشد ، ای جی هم کاملا استحقاق قهرمانی رو داشت ، واقعا حیف و افسوس که چرا این همه سال ای جی تو wwe فعالیت نداشت.
الان دیگه هر سه برند قهرمان های جذابی رو دارند و این یعنی نیو اراء .