PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |نظرســنجی| × شـمـا از کـدام » آپــلــودســنــتر « راضـی هسـتـید ؟! ×

Вαңгαмi
09-13-2016, 01:39 PM
سلام

دوستان عزیز , بنابر صحبت هایی که با علی عزیز داشتیم و اینکه آپـلـودسـنتر ها تعداد زیادی دارند , قرار شد که 4 تا آپلودسنتر از بین گزینه هایی که میدیم بهشون رأی بدین و ما هم از اون ها لینک دانلود

شـوء هارو برای شما عزیزان قرار دهـیم , راحتی شما برای ما از همه چیز مهم تره , و اما طریقه نظرسنجی اینه که دوستان عزیز از بین گزینه هامون در نظرسنجی به 4 تاشون میتونن رأی بدن , بیشتر از 4

تا رأی دهی , باعث میشه رأی هاتون محسوب نشه .

دوستانی که درباره آپلودسـنتری نظراتِ خاصی دارند هم میتونن در قالب یه پست در همین تاپیک , نظراتشـونو اعلام کـنند که با توجه به اونا و البته نتایج رأی گیری , آپلود سـنتر های لازم رو برای شما تهیه

و از این به بعد لینک های دانلود از این سرور هارو برای شما قرار دهیم . برای شروع نظرسنجی یه فایل 5 MB از تمام سرور ها برای شما قرار میـدیم , شـما سرعت دانلود خود را از هر یک از سرور ها انــدازه

گیری کـرده و بعدش طبق اون از بیشترین سرعت به کم ترین سرعت رده بندی کرده و به 4 تای اولی رأی دهید .

این روش برای کسانی هستش که تا به حال روی سرعت دانلود هایشان از رو سرور های مختلق دقت نکرده اند , کسانی که از این امر آگاه هستند میتونند بدون انجام این آزمایش رأی بـدهند , توجه داشته

باشید که این سرور ها قرار است برای خودتون استفاده شـوند پس در رأی دهی دقت زیادی داشته باشید .

( دوستانی که سرور های دیـگری غیر از 6 سروری که ما در گزینه ها گذاشتیم , میشـناسند و از سرعت و کیفیت آن ها راضی هستند , آدرس آن را در این تاپیک قرار دهـند تا از آن برای خودتان استفاده کنیم . )

×××××

دانـلود تـم سـانـگ Clash Of Champions 2016 ( برای تست سرعت سـرور ها )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دوسـتان عزیز حتماً سرعت دانلود هاشون رو روی این سرور ها تست کـنند و رأی دهند .

و اینکه یه مورد دیگه , دوستان عزیز اگر دیدید در تاپیک های دانلود مثلاً تـرین بیت نیست

در حالی که رتبه اول بوده , قطعاً دلیلش خرابیِ سایت هستش و ما سریعاً رتبه 5 ــُم رو

جایگزینش میکنیم , پس نگران این موضوع هم نباشید .

منتظر رأی هاتون هستیم .

SiminSecret
09-13-2016, 01:55 PM
سلام به بهرامی عزیز و ممنون از ایجاد این تاپیک مفید.

من از isp شاتل استفاده می کنم و از آپلود بوی ، فور آپلود ، ترین بیت و عصر آپلود و باقی سرور ها دانلود کردم. برای دانلود در ساعات رایگان شبانه ، واقعا عصر آپلود عالی هست و دقیقا مثل فور آپلود قدیم (یاد و خاطره ش گرامی) اصلا افت سرعتی برای من تا به حال نداشته و امیدوارم همیشه از این آپلودسنتر فایل های تصویری قرار بگیرند توی انجمن. باقی سرور ها هم بد نیستن اما بعد از عصر آپلود به نظرم آپلود بوی هم سرور خوب و قابل اعتمادی هست سرعتش هم مناسبه.

Naser
09-13-2016, 02:03 PM
ترین بیت و ریو آپلود خوب هستن ، عصر آپلود هم خیلی عالیه من متاسفانه نتونستم بهش رای بدم و دیگه هم دسترسی ندارم اونم جزو رای حساب کنید.

pooyanh
09-13-2016, 04:51 PM
سلام خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین

مرسی که همه شوهارو با انواع کیفیت وسرور پوشش میدین.

راستش من آخر هفته تمام دانلود هام رو انجام میدم با اینترنت 4g ایرانسل و راستش بهترین هاست ترین بیت هست عالیه و سرعت دانلودم بین 2 تا 6 مگ بر ثانیه ست به طوری که یک شو راو رو که 2 گیگی میگیرم توی 10 دقیقه شایدم کمتر دانلود میکنه و سرعت دربدترین شرایط از 1 پایین تر نمیاد قبل از این هم expressleech یا همون 4upload خیلی خوب بود که متاسفانه سایتش بسته شد.

در حال حاضر بقیه سرورایی که میزارین یکم ضعیف ترین ولی بهترینشون uppera هست که بعضی مواقع تا 1.5 مگ میرسه معمولی تا 900 کیلوبایت

امیدوارم یا دوباره ترین بیت بزارین یا یکی شبیه ش بزارین

در هرحال خیلی ممنون از پوششتون خسته نباشید

همین الان تیز فایل رو هم امتحان کردم عاالی بود فقط اگر اجازه دانلود فایل حجیم هم بده

honix
09-13-2016, 05:32 PM
من چون از uptobox اکانت ویژه دارم همیشه مسابقاتی که میزارید رو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین سرعت دانلود میکنم. امیدوارم آپتوباکس حذف نشه ممنون

storme
09-13-2016, 08:55 PM
اقا یه سایتی بزارین هم رایگان باشه و هم شبانه سرعت ذانلود بالا باشه ممنون

thegame1000
09-14-2016, 12:48 PM
upera just

mimis
09-14-2016, 05:18 PM
والا من به آپلود بوی رای دادم.
ولی یه چند باری از upera استفاده کردم واقعا عالی بود و حرف نداشت.
اگه قرار باشه اینا چهارتا قرار بگیره به نظر من اینا بهتره.
ترین بیت
عصر آپلود
آپلود بوی
ریو آپلود
بقیه هم خوب بودن ولی من با اینا راحت ترم.

hamidh2s
09-15-2016, 08:14 AM
من چند وقتی از upera استفاده میکنم واقعا عالی هستش البته هیچ کدوم به 4uplod نمی رسن ولی بعد از upera من به tarinbit رای میدم

clticwaarior
09-15-2016, 09:27 AM
ترین بیت وعصراپلود:6163579718469499354

Вαңгαмi
09-16-2016, 09:41 PM
با سلام

خوب مهلت نظرسنجی به اتمام رسید .

از این به بعد فایل ها به اینگونه قرار خواهند گرفت :

فایل ها به طور پیش فرض از 4 سرو تریـن بیت , عـصر آپلـود , تیـزفـایل , ( آپلودبوی , آپـتوباکس ) قرار خواهند گرفت .

دلیل اینکه آپـتوباکس و آپلودبوی در یک رده قرار گرفتند در حالی که رأی های متفاوتی داشتند , اینه که سرور اپتوباکس

کار مارو شدیداً راحت میکنه و از طرفی برخی از اعضا که در خارج از کشور هستند سرعت دانلودشون در این سرور خیلی

بـهتره بابت همین آپتوباکس و آپلودبوی شانسـی از یکیشون ( بیشتر اپـتوباکس ) قرار میگیره .

و اما درباره جایگزینی بگم , چند روزی هستش که Trainbit دچار حملات DDOS شده و بعید نیست به سرنوشت 4Upld

دچار بشه پس فعلاً تا وقتی کار میکنه از اون هم میزاریم , اگر روزی این سرور قطع شد ما آپلودبوی رو جایگزین میکنیم .

و میشه عصر آپلود و تیز فایل و آپتوباکس و آپلودبوی و از طرفی اگر از بین این 4 تا هم یکی دچار خرابی های موقت یا دائمی شد

ما آخرین گزینه یعنی ریو آپـلود رو جایگزین سرور خراب میکنیم , راحتی شما برای ما از همه چیز مهم تره ;) سوالی بود در پروفایل

بنده مطرح کنید و تشکر از کسانی که در نظرسنچی شرکت کردند . تاپیک قفل شد .

××××××××××

ویرایش : گاهی اوقات هم سایز فایل بیشتر از 2 GB میشه که اونوخ لینک دانلود از 3 سرور عصر آپلود و تیز فایل و آپتوباکس قرار میگیره چون 3 سرور دیگه توانایی آپلود بالای 2 گیگ رو ندارن !