PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| »l×- رتینگ راو l دلیل محرومیت دل ریو l آیا هالک هوگان به WWE بازمیگردد؟ «l×-

ALITAKER
09-14-2016, 02:02 PM
» رتینگ راو «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

راو این هفته توانست 2,690 میلیون بیننده کسب کند که در مقایسه با هفته ی گذشته افت شدیدی کرده است.راو ، هفته ی گذشته 3,069 میلیون بیننده داشت.

رتینگ این شو هم 1.88 اعلام شده که از هفته ی گذشته با 2.11 کمتر بود.

ساعت اول: 2,833 میلیون بیننده
ساعت دوم: 2,717 میلیون بیننده
ساعت سوم: 2,520 میلیون بیننده

این شو رتبه ی 6 را میان 150 برنامه ی برتر شبکه های کابلی بدست آورد.البته قابل ذکر است این شو با دو مسابقه ی فوتبال لیگ NFL همزمان شده بود.این دو مسابقه به ترتیب 12,961 و 10,252 میلیون بیننده داشتند.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» آیا هالک هوگان به WWE بازمیگردد؟ «

کمپانی WWE طی پخش پرومویی در بکلش از صدای هالک هوگان استفاده کرد.این پرومو حتی در راو هم پخش شد.این برای اولین بار از ماه جولای سال گذشته هست که تصویر واضح و صدای واضحی از هالک هوگان پخش میشود.البته قبلا هم در چند پرومو میشد او را دید ولی واضح نبوده اند.

حال به نظر میرسد که کمپانی قصد دارد تا هوگان را در حول و حوش رسلمنیای 33 بازگرداند.تریپل اچ هم قبلا در مصاحبه ای گفته بود ما برای بازگشت او مشکلی نداریم اما مهم زمان درست است.

» صحبت های رستلرها در مورد پانک «

رندی اورتون: "اون از اکثر افراد جرات بیشتری داره.بهش احترام میذارم."
از اورتون پرسیده شد آیا از پانک خوشت می آید؟که جواب داد:"احترام و دوست داشتن دو چیز متفاوت هستند.من این جرات اونو برای یه فایت تحسین میکنم."

کوین نش:"من مسابقه را ندیدم ولی بعدا در جریان قرار گرفتم.به نظرم اوضاع خیلی براش خوب نخواهد شد.37 سال به نظر در میرسه برای فایت کردن.به نظرم اون دیگه بهترین در جهان نیست."

دنیل برایان:"من مبارزه را دیدم.من و اون اصلا با هم دوست های خوبی نیستیم و فکر هم نکنم حتی شماره ی تلفنش هم داشته باشم ولی من واقعا اونو به خاطر مبارزه اش حمایت میکنم.خیلی دوست داشتم ببره ولی متاسفانه نشد.امیدوارم بتونه در آینده جبران کنه."

» دلیل محرومیت دل ریو «

دل ریو در مصاحبه ی اخیر خود در مکزیک عنوان کرد که به خاطر مصرف " TRT " (دارویی برای کم خونی و افزایش میل ج.نسی(احتمالا برای پیج میخواسته)شامل تستوسترون بالا.)محروم شده ام.او گفت این دارو توسط پزشک معتبر تجویز شده بود.

دیو ملتزر میگوید در نتیجه ی آزمایش او تستوسترون زیادی پیدا شده ولی او به خاطر مصرف استروئید محروم شده.
ملتزر همچنین عنوان کرد که TNA هم خواهان آلبرتو دل ریو میباشد و همانطور که میدانید کمپانی TNA به خاطر مصرف مواد نیروزا کسی را محروم نمیکند.

» اخبار کوتاه «

کمپانی WWE اعلام کرد که وینس مکمن هنگام تمرین مصدوم شده است.گفته شده خیلی جدی نیست و به زودی به تمرینات خود ادامه میدهد.
قهرمان سابق کمربند سنگین وزن Jack Swagger به برند اسمکدان پیوست.
قسمت جدید سریال Ballers با بازی دراک توانست 867,000 بیننده به خود جذب کند که نسبت به هفته ی گذشته با 1,014 میلیون کمتر شده است.

Naser
09-14-2016, 02:45 PM
تشکر بابت خبر

والا پانک تا زمانیکه توی wwe بود بهترین و کاملترین رسلری بود که وجود داشت و همشون هم با دیدی خاص بهش نگاه میکردن ، اما جالب اینه که الان دیگه هیچکسی دوستش نداره و در نهایت امر شاید شاید فقط بهش احترام بزاره.

آخه یکی نیست به براین بگه باهات تگ تیم بود و کلی باهم همکاری مشترک داشتین! یا همون اورتن!

درنهایت واقعا شجاعه پانک و دمش گرم همین که تونست پا به قفس بزاره چیزی که اکثرا حتی نمیتونن بهش فکربکنن! اما پانک طبیعتا جایگاه بالایی در پرو رسلینگ داشت یکی از کاملترینهای تاریخ بود و حیف شد که رفت! شاید اگر wwe یخورده بیشتر باهاش مراعات میکرد خب اون سن کمی نداشت و از نظر بدنی بسیار خسته و مصدوم بود اما همونطوری ازش انتظار فعالیت داشتن!

الان جان سینا و اورتن و لسنر سر و ته شون رو بزنن هیچوقت نیستن! یا تایم-آف میگیرن یا مصدومن!

Kevin
09-14-2016, 07:08 PM
خیلی خوب میشه اگه هالک هوگان برگرده ، به هر حال محبوبه و سود خوبی برای کمپانی خواهد داشت.

پانک مثل اینکه بعد رفتنش دیگه خیلی محبوب نیست و حتی استار ها هم نهایت براش احترام قائلند ، این خودش خیلی چیز ها رو نشون میده ، کوین نش حرف جالبی زد ، اون دیگه بهترین در جهان نیست.

خبر البرتو هم خیلی جالب و خنده دار بود ، افزایش میل جن.سی ؟؟؟ خیلی بده ادم به خاطر همچین چیزی اخراج بشه. اگه بره تی ان ای خوب میشه ، البرتو و tna خیلی به درد هم میخورن...

Naser
09-14-2016, 07:17 PM
آخه کوین نش آدمه درمورد پانک حرف زده !!!!!!!!!!!!!!!!! :504:

همه اینها از ترس کمپانی اینطوری حرف میزنن و حتی جرات نظر دادن ندارن!!

مثل اینکه پرو رسلرها اینقدر سناریو بهشون تحمیل میشه یادشون رفته نظر واقعی بدن! خخ

mahdy77
09-14-2016, 07:34 PM
تشکر بابت اخبار
از همون اول هم فکر کنم پانک تو بک استیج هم خیلی محبوب نبوده بهشم میاد اخلاق گندی داشته باشه
ولی ناصرجان اینا نظرشون رو گفتن ربطی به کمپانی نداشت چون میک فولی یه ویدیو از خودش منتشر کرد و قبل از فایت به پانک گفت چه ببری چه مساوی کنی چه ببازی بهت افتخار میکنم و یکی دو استار هم برای پانک اروزی موفقیت کردن.
شجاعت هم به نظرمن با کار احمقانه فرق میکنه اینکه بعد دو سال تمرین به این وضع برسی اونم تو سن 37 سالگی دیگه جای پیشرفتی نداره
ولی منم بودم دو دقیقه کتک میخوردم و هیچ کاری نمیکردم و نیم میلیون دلار هم میگرفتم خوش به حالم میشد
ولی کلا پانک پانک پررو شده بود کلی افتخار توwwe به دست اورد دیگه چی میخواست؟
دیگه از جان سینا بیشتر فعالیت نداشت که ، سینا ده سال مداوم چهره اول کمپانی بود و بدون وقفه کار میکرد و پارسال هم اولین تایف اف خودشو گرفت پانک از سال 2011 به بعد کارش سنگین تر شد دیگه .
بارم پانک چندسال دیگه برمیگرده wwe دیگه از استینگ که گنده تر نیست

Naser
09-14-2016, 07:47 PM
تشکر بابت اخبار
از همون اول هم فکر کنم پانک تو بک استیج هم خیلی محبوب نبوده بهشم میاد اخلاق گندی داشته باشه
ولی ناصرجان اینا نظرشون رو گفتن ربطی به کمپانی نداشت چون میک فولی یه ویدیو از خودش منتشر کرد و قبل از فایت به پانک گفت چه ببری چه مساوی کنی چه ببازی بهت افتخار میکنم و یکی دو استار هم برای پانک اروزی موفقیت کردن.
شجاعت هم به نظرمن با کار احمقانه فرق میکنه اینکه بعد دو سال تمرین به این وضع برسی اونم تو سن 37 سالگی دیگه جای پیشرفتی نداره
ولی منم بودم دو دقیقه کتک میخوردم و هیچ کاری نمیکردم و نیم میلیون دلار هم میگرفتم خوش به حالم میشد
ولی کلا پانک پانک پررو شده بود کلی افتخار توwwe به دست اورد دیگه چی میخواست؟
دیگه از جان سینا بیشتر فعالیت نداشت که ، سینا ده سال مداوم چهره اول کمپانی بود و بدون وقفه کار میکرد و پارسال هم اولین تایف اف خودشو گرفت پانک از سال 2011 به بعد کارش سنگین تر شد دیگه .
بارم پانک چندسال دیگه برمیگرده wwe دیگه از استینگ که گنده تر نیست

بله نظرشون رو گفتن اما بنظرم بسیار انسانهای بی شخصیتی هستن(نش و براین صرفا) ، ببینید اینها سالها باهم همکاری مشترک داشتن و به قول ما نون و نمک همو خوردن مثل ری میستریو که براش ارزوی موفقیت کرد و گفت که ما مدتها باهم همکار بودیم!

درکل سابقه نشون داده که پرورسلرها نظرات عجیب غریب و بی ثباتی میدن چون بازیگر هستن دیگه و ثبات شخصیتی درستی ندارن... مثل لسنر که تو ufc درمورد wwe بد میگه و برعکس!!!

آدمهای نون به نرخ روز خور رو بسیار بدم میاد!!!

پانک هم یک بخشی از رفتنش به ufc بخاطر علاقه بیش از اندازش به مبارزه کردن و mma بود اما اشتباهش بنظرمن این بود که برای بار اول و دبیوتش به mma یو اف سی رو انتخاب کرد چیزی که عجیبه! اصلا ما فایتر تازه کاری رو درون ufc نمیبینیم که دبیوت مبارزه حرفه ایش رو در ufc انجام بده و فقط این افراد معروف که اسمی دارن رو یادم میاد جیمز تونی بود قهرمان بوکس حرفه ای که اونم راحت به رندی باخت و اینم پانک!

اصلا دوسال تمرین تو mma به حساب نمیاد! چون پیش زمینه رزمی نداشت! باز پانک شاید توی کمپانی های کوچکتر و با حریفهای کوچکتر و ضعیف تر شاید بتونه کاری بکنه اما حضورش در ufc به شدت عجولانه بود!

درمورد اینکه پانک با اینکه مبلغ بالایی گرفت اما باز بهش احترام میزارم بسیار شجاعانه تصمیم گرفت! به تک تک فایترهای جهان باید احترام گذاشت چون اونها جنگجو هستن و برای رسیدن به هدفشون میجنگن و هرچقدر پول بگیرن مهم نیست و حقشونه!

پانک هم کار شجاعانه ای کرد ، شما لسنر رو ببینید پول بیشتری میتونه تو ufc دربیاره اما واقعا با ریسک بالا پس از سالها برگشت اونم دربرابر حریفی 42 ساله و نه در اوج!!!! تازه اونم که دوپینگش در اومد! البته این رفتار لسنر هم معقولانه هستش چون بهرحال کریر در مبارزات خیلی اهمیتش زیاده و همه چیز یک فرده!

اما درنهایت رفتار براین و نش و ... حالم رو داره بهم میزنه یکی نیست بگه شما که بازیگر هستید دیگه چه حرف مفتی میزنید بجای اینکه حمایت بکنید از کسی که هم صنف شما بوده! و حتی تو پرو رسلینگ هم از همشون بهتر بود!

پی نوشت: بنظر من رفتار کمپانی WWE با پانک خوب نبوده و مشکل از اونها بودش به این خاطر که پانک خیلی اذیت شده بود ضعف بدنی داشت اما ازش انتظار داشتن مداوم فعالیت بکنه مگه بدن یک فرد چقدر ظرفیت داره؟
تازشم بدن افراد که یکسان نیست و ظرفیت هاش متفاوت هستش.

mahdy77
09-14-2016, 08:37 PM
منم منظورم نبود حرف اینارو تایید میکنم نش که حالم ازش به هم میخوره منظورم این بود به خاطر کمپانی این چیزا رو نگفتن و تحمیل شده نبود حرفشون.
ری مستریو:d0s69thbefhiffti: هم عاشق ام ام ای هستش .
اسمک دان این هفته خوب بود و احتمال زیاد بینندش از راو بیشتر میشه

THE MAN
09-14-2016, 09:19 PM
بنظرم اینکه انتظار داشته باشیم دیگران همانطوری که ما دوست داریم نظر بدند یه مقدار غیر منطقی هست .

همانطور که رالینز ، فولی ، ناتالیا و تعداد دیگری از استارهای کمپانی قبل فایت پانک براش آرزوی موفقیت کردند ، بعد از فایتش هم باز افراد زیادی ازش حمایت کردند و یه سری هم مثل برایان و نش نظرشون رو صادقانه گفتن ، اگر قرار بود بحث نون به نرخ روز خوردن باشه افرادی مثل نیکی بلا و رندی اورتن که الان تاپ استارهای کمپانی هستند ، نمیومدند به پانک احترام بذارند .

یه نکته ی دیگری هم که هست اینه که ، طرفداری از پانک و حمایتش برای فایت تو یو اف سی ، یه مقدار که نه ، خیلی بیشتر به طرفدار دبلیو دبلیو ای بودن یا طرفدار یو اف سی بودن برمیگرده . من درباره ی تصمیم پانک مبنی بر پیوستن به یو اف سی هیچ مشکلی ندارم ، پانک هم مثل هر انسان دیگه آزاد هست که هر تصمیمی برای زندگی ـش بگیره ، اما یکم برگردیم عقب : بعد از رامبل 2014 پانک به وینس گفت که من دیگه نمیتونم ادامه بدم و میرم خونه ...! خب بذارید فرض کنیم که تو یک یا دو سال قبلش به پانک خیلی سخت گرفتن و به قول آقا ناصر انتظار داشتن مداوم فعالیت بکنه ، اما خب پانک 6 ماه از قراردادش مونده بود و عملا بی اجازه کمپانی رو ترک کرد ، تو این 6 ماه من خودم دیدم که خود وینس 2-3 جا از جمله پادکست آستن گفت که " بذارید به پانک فرصتی برای استراحت بدیم ... " در حالی که میتونست طور دیگه ای برخورد کنه .

خب بر فرض که پانک هم خسته شده بود ، 6 ماه استراحت کرد و ( اصلا کاری به مقامات دبلیو دبلیو ای ندارم) اگر واقعا برای طرفدارهای رسلینگ احترام قائل بود بعد از گذشت 6 ماه استراحت و پایان قراردادش میومد با کمپانی میشست پای میز مذاکره و میگفت من دیگه نمیتونم فول تایم باشم و باهام یه قرارداد پارت تایم ببندید ، صد در صد هم وینس قبول میکرد ، اینطوری همه چیز به خیر و خوشی تموم میشد . اما پانک این کار رو نکرد و به قول مهدی جان این دقیقا از یک دندگی و تکبر پانک بود که اصلا به دبلیو دبلیو ای برنگشت و هیچ ارزشی حداقل برای فنها قائل نشد . فن هایی که 6 ماه تموم هر فرصتی گیر میاوردن نام پانک رو تو آرنا ها فریاد میزدند ... این آخر ماجرا نبود پانک تو پادکست کابانا حاضر شد و کلی بد و بیراه پشت دبلیو دبلیو ای و حتی خود رسلنیگ گفت ...

بنظرم پانک اشتباه کرد و کریر خودش در رسلینگ رو خیلی بد به پایان برد ، این رو هر کسی که رسلینگ رو عاشقانه دوست داره و رسلینگ و فلسفه ی این ورزش براش ارزش داره تایید میکنه .

هرچند که پانک تا همین هفته ی پیش هم کوتاه نمیومد و رسلینگ رو به مدرسه ای تشبیه کرده بود که هیچکس دوست نداره به اونجا برگرده ...!

خب برای مثال من ـی که رسلینگ رو عاشقانه دوست دارم طبیعتا نباید هیچوقت پانک رو با اون همه توهینی که به من طرفدار و ورزش مورد علاقم کرد رو حمایت کنم . اما رسلینگ فن ها و خود استارها با پانک مانند خودش برخورد نکردند ، ازش حمایت کردند ، برای دیدن فایتش به آرنا رفتن و حتی بعد از اون باخت افتضاحش ازش قدردانی کردند و اون رو با دل و جرات خطاب کردند . از کسی حمایت کردند که بدجوری به رسلینگ پشت کرد ... بذارید روراست باشم ، خود من به شخصه وقعا انتظار نداشتم که پانک این همه از طرف افراد وابسته به دبلیو دبلیو ای و طرفداران رسلینگ حمایت بشه و توقع داشتم که از این نقل قول های شبیه برایان و نش بیشتر بشنوم ، اما خب بنظرم طرفدارهای رسلنیگ حداقل روح بزرگتری نسبت به پانک داشتند .

البته بزودی سعی میکنم یه مقاله درباره ی تمام اتفاقاتی که بین پانک و دبلیو دبلیو ای افتاد بزنم تا مسائل رو مستدل تر بررسی کنیم .
ببخشید که پرحرفی کردم .
یا علی مدد .

Drizzy
09-14-2016, 11:46 PM
بی احترامی به طرفدارهای هوگن نباشه ولی به نظرم یکی از overrated ترین رسلر های تاریخ هست
علاقه شدید مردم و کمپانی رو نسبت به هوگن درک نمیکنم. چرا واقعا؟!
بهترین استار زمان هوگن یا همون golden era ماچو من بود و بس نه هوگن نه التیمت واریر.دو نفر که کل بدنشون استرویید بود و حکم پهلوون پنبه رو داشتند
به نظرم از زمان new generation era خیلی خیلی کمپانی بهتر شد قبل از اون به نظرم استارهای اون زمان خیلی مصنوعی و حوصله سربر بودن
بدون اسکیل فقط دوتا حرکت میزدن بعدم مسابقه تموم میشد. همیشه هم هوگن با مسخره بازی برنده ی کمربند میشد (مثل فاجعه ی رسلمنیا 9) و همیشه محبوب بود بخاطر هیچی
چون مثلا خیلی وطن پرست بود همه الکی الکی عاشقش بودن :|

rahman24
09-14-2016, 11:59 PM
نمیدونم یادتون هست یا نه. قدیما اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد. دستگاه های vhs زیاد شده بود و همه دوست داشتن فیلم های رزمی و بزن بزن ببینن. مام همینجوری بودیم ولی دیگه فیلمای رزمی ارضامون نمیکرد رو آوردیم به رسلینگ
اون زمان خیلیا تو کل جهان نمیدونستند رسلینگ برنامه ریزی شده س
فکر میکردند واقعیه واسه همین یکی مثل هوگن واسمون بت بود چون جلوی غولی به نام آندره د جایانت می ایستاد. واسه هیمن اون زمان هوادار داشت وگرنه اگه بخوای با دید الان نگاه کنی هیچ کدومشون چه هوگن چه فلیر هیچی نبودند.
در حالی که استیگ گفت بهترین حریفم تو کل کریرم ریک فلیر بوده.
نگاه ها متفاوته هر دوره ای رسلینگ یه جور بوده.
الان با ده تا فینیشرم نمیبازن قبلا با یه صندلی ساده پین میشدن.

pouya_man89
09-15-2016, 02:35 PM
پانک فقط خودش خراب کرد.کسایی مثل لزنر یا بابی لشلی قهرمان کشتی آزاد بودن بخاطر پشتوانه کشتی وزور زیادشون موفق شدن ولی پانک هیچکدوم نداشت فقط کشتی کج یا همون پرو رستلینگ کار کرده بود که زمین تا اسمون با کشتی فرق میکنه.لزنر با این همه ادعا مسابقه اول mma تو ufc نداد.پانک تو دوسال میخاست جلو یه تازه کار تو mma که از قبل گشتی گیر وجوجیتسو کار بوده و بعدش به mma اومده برنده شه خیلی احتمالش کم بود.میتونس بره کمپانی های کوچیکتر.

براک لسنر
09-15-2016, 03:27 PM
پانک حداقل برای فایت بعدیش یک سال زمان میخاد تا تو bjj حداقل کمربند آبی یا تو ی رشته رزمی کمربند سیاه رو حداقل بگیره