PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- مصاحبه جدید سینا درباره راک | اطلاعات جدید از نو مرسی | حضور کودی رودز در سریال اَرو و ... -×

THE MAN
09-17-2016, 08:02 PM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

| » مصاحبه اخیر سینا درباره راک « |

در مصاحبه اخیر جان سینا در " سالت لیک کامیک کان " ، از او پرسیده شده است که بعد از برد در مقابل راک در رسلمنیا 29 به او چه گفتی ؟ سینا میگوید : " خیلی از افرادی

که به من نزدیک بودند از من همین سوال را پرسیدند و من به آنها گفتم که این موضوعی است بین من و راک ، اما این موضوع را اینجا بازگو میکنم . من در سال 2000 در گلد

جیم فعالیت میکردم که روزی راک به این مکان آمد ، من از او خواستم با من عکس بگیرد و او با کمال محبت این کار را کرد و سپس چند توصیه دلگرم کننده در جهت پیشرفتم به

من داد ، وقتی الان خودم به این جایگاه رسیدم ، میدانم که کاری که راک کرد نیاز نبود انجام بشه ، او با جایگاهی که در آن سالها داشت میتوانست به من بی توجهی کند اما

این کار را نکرد . من بعد از پیروزی بر او در رسلمنیا 29 ، جلو رفتم و به او گفتم : شاید این چیزی که من میگم را به یاد نیاری ، اما تو در سال 2000 با من یک عکس گرفتی

و اون عکس به من کمک کرد تا امروز در این جایگاه بایستم و اگر به خاطر تو نبود من امروز اینجا نبودم ... و سپس او را بغل کردم و از او تشکر کردم . "

| » فیلم استودیو دبلیو دبلیو ای با نقش آفرینی شان مایکلز « |

به تازگی تریلری از فیلم جدید استودیو کمپانی دبلیو دبلیو ای با نام " The Resurrection of Gavin Stone " منتشر شده است که در آن هال آو فیمر دبلیو دبلیو ای شان مایکلز

ایفای نقش میکند ، بازیگر نقش مکمل او نیز برت دالتون است . این فیلم 20 ژانویه 2017 منتشر خواهد شد .

| » کودی رودز در سریال اَرو « |

همانطور که اطلاع دارید ، سال گذشته دبلیو دبلیو ای با استفن آمل ( استار اصلی سریال معروف اَرو ) مذاکراتی کردند و او برای یک مسابقه در سامرسالم 2015 به همراه

نویل در مقابل کودی رودز و وید برت قرار گرفت . در این فیود حریف اصلی آمل کودی رودز بود . اما گویا مذاکرات چنین بوده که کودی هم در سریال ارو حضور داشته باشد زیرا

در تریلری که اخیرا از فصل جدید این سریال منتشر شده است ، کودی حضور کوتاهی دارد و ظاهرا او در فصل جدید این سریال ایفای نقش خواهد کرد .

| » اطلاعاتی از پی پی وی نو مرسی « |

همانطور که اطلاع دارید ، در نومرسی 2016 ، ای جی استایلز قرار است از کمربندش در مقابل سینا و امبروز دفاع کند ، همچنین الکسا بلیس هم باید برای بدست آوردن

کمربند زنان به مصاف بکی لینچ برود . احتمالاتی وجود دارد که اوسوز برای عنوان تگ تیم با قهرمانان فعلی این کمربند یعنی راینو و اسلیتر مسابقه خواهند داد و گویا

کمربندها را به دست خواهند آورد و قهرمان جدید تگ تیم خواهند شد و در فیودهای بعدی در مقابل آمریکن آلفا قرار خواهند گرفت تا استوری خودشان را با این گروه ادامه

دهند . ایده ی دیگری که مسئولان دبلیو دبلیو ای برای نومرسی در نظر دارند ، مسابقه ی زیگلر ورسز میز برای تایتل بین قاره ای در یک استیل کیج مچ است .

| » نظرسنجی های جدید دبلیو دبلیو ای « |

دبلیو دبلیو ای طی نظرسنجی ای از طرفداران پرسیده است که آیا ای جی استایلز با انجام Low Blow بر روی آمبروز و بردن کمربند ، کریر خودش را لکه دار کرده است ؟

60 درصد گزینه " بله ، این برد ، کریر او را خدشه دار کرد " و 40 درصد گزینه " خیر ، قهرمانی ، قهرمانی است " را انتخاب کرده اند .

در نظرسنجی دیگری ، کمپانی از طرفداران پرسیده است که چه کسی بهترین هایفلایر حال حاضر کمپانی است ، آمار به این شکل است که : 39 درصد به نویل ، 22

درصد به ای جی استایلز ، 12 درصد به کالیستو ، 8 درصد به رالینز و 7 درصد به کوفی رای داده اند .

همچنین از هواداران پرسیده شده است که اگر قرار باشد دنیل برایان یک بار دیگر کشتی بگیرد ، چه کسی بهترین حریف برای اوست ؟ تا کنون ای جی استایلز 21

درصد ، آندرتیکر 20 درصد ، میز 15 درصد ، لزنر 14 درصد و ناکامورا 11 درصد را به خود اختصاص داده اند .

| » اخبار کوتاه ... « |

[*=right]همانطور که در اخبار قبلی ذکر شد ، استار مصدوم راو یعنی اِما قرار بود در راو این هفته به شوء ها برگردد ، اما ظاهرا برنامه جلو افتاده و او در لایو ایونت جمعه شب راو ، به عنوان داور بازی ساشا ، بیلی ، آلیشا فاکس در برابر شارلوت ، دانا بروک و نایا جکس به رینگ بازگشت . » تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)« / اما از می امسال به دلیل مصدومیت کمر ، از مسابقات دور بود .
[*=right]استار فعلی ان اکس تی ، جانی گارگنو ، چند روز پیش در کالیفرنیا با کندیز لِری ازدواج کرد . خبر جالب تر این است که او قرار است 23 سپتامبر آخرین مسابقه اش را در شوء های مستقل برگذار کند و حریف او همسرش میباشد ! این مسابقه Two of Three Falls خواهد بود . « تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)»
[*=right]قهرمان کمربند زنان اسمکدان بکی لینچ ، دالف زیگلر و آپولو کروز ، سه شنبه ی هفته ی گذشته از بیمارستان کودکان فیلادلفیا بازدید کردند و با کودکان بیمار عکس یادگاری گرفتند . « تصویر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)»
[*=right]لانا اخیرا درباره ی مراسم ازدواج دوم خودش با روسف صحبت کرده است و گفته است که ناتالیا و نائومی ساقدوشان او بوده اند و بخشی از فصل آینده برنامه توتال دیواز به مراسم ازدواج آنها اختصاص دارد . همچنین او گفته که روسف آداب و رسوم بلغارستان را برای ازدواج زیاد بلد نبوده و مادرش به او یاد میداده است .
[*=right]نُوام دار ، استار شوء CWC ، گفته است زمانی که دبلیو دبلیو ای با او تماس گرفته است تا او را به این شوء دعوت کند ، او در حال بازی کردن FIFA بوده است .!
[*=right]تعداد بینندگان تی ان ای ایمپکت این هفته ، 366.000 نفر بود .
[*=right]دبلیو دبلیو ای به تازگی ساختمانی در خیابون 88 همیلتون واقع در استمفورد کنانکت خریداری کرده است . ظاهرا این ساختمان قرار است برای تولیدات تلویزیونی این کمپانی مورد استفاده قرار گیرد .
[*=right]کتاب زندگی نامه ی استفانی مکمن که توسط خودش نوشته شده است در سال 2017 منتشر خواهد شد .
[*=right]بکی لینچ گفته است که قهرمان دوران کودکی اش ، هالک هوگن ، اولتیمیت واریور و رندی سَوِج بوده اند .
[*=right]جیمز السوُرث که قرار بود در مین ایونت اسمکدان هفته ی گذشته تگ تیم پارتنر ای جی استایلز باشد . طی پیامی به ای جی گفته است : " من را ببخش که نتونستم در اسمکدان این هفته در کنارت باشم رفیق ، هنوز با هم دوستیم ؟ " . ای جی در پاسخ گفته است : " خفه شو ... "
[*=right]برندی رودز ، همسر کودی رودز و رینگ انونسر سابق دبلیو دبلیو ای ، به کمپانی تی ان ای پیوست . او قرار است در این کمپانی کشتی بگیرد .
[*=right]اسنیتسکی ، استار سابق دبلیو دبلیو ای ، در بک استیج اسمکدان هفته گذشته حضور داشت و با قهرمان زنان این برند ، بکی لینچ عکس گرفت .
[*=right]در صفحات مجازی از رندی اورتن پرسیده اند که نظرت را درباره ی بری وایت با ارسال یک استیکر بیان کن که رندی یک استیکر اِگپلنت ( بادمجان ) ارسال کرده است .!
[*=right]ای جی استایلز برای اولین بار در لایو ایونت هفته ی گذشته اسمکدان از کمربندش در برابر امبروز دفاع کرد .
[*=right]طبق اخبار دانا بروک به این دلیل به مسابقه نامبر وان کانتندر کمربند زنان در راو هفته گذشته اضافه شد که دبلیو دبلیو ای میخواهد مسابقه ی سینگل ساشا بنکس و بیلی را برای ایونت مهمتری ( شاید رسلمنیا 33 ) نگه دارد .

Drizzy
09-17-2016, 11:08 PM
اگه ای جی کلین برنده میشد مثل سامراسلم الان انقدر هیتر پیدا نمیکرد (البته فقط فن های دین). یکی از راه های مسخره برای خراب کردن مسابقه ها همین کاراست
ادم منتظر میشینه ببینه کی برنده میشه اونم یه مسابقه ی عالی بعد خیلی مسخره ای جی که فیس کمپانی و فرانچایز کمپانی رو ماه قبل کلین شکست داد باید یکی مثل دین که تقریبا تازه وارد هست رو با حرکت low blow شکست بده! مرسی وینس که هر کاریت کنن بازم با استارهای تازه وارد لج میکنی مخصوصا اونایی که از تی ان اِی میان :|
یکی از مهترین مسابقات ای جی باید اونجوری تموم میشد بعد از 19 سال جون کندن و رسیدن به wwe!
البته ای جی که عشقه ولی لیاقتش یه قهرمانی عالی بود نه اینکه انگار تو یکی از شوهای هفتگی sd داشتن باهم مسابقه میدادن بعدم مثل ترسوها برنده بشه!
یکی از بزرگترین استارهای حال حاضر دنیا و کمپانی و توی نسل خودش
---------------------------
کارکتر اصلی جان بیرون از کمپانی و توی توتال دیواز (البته با اینکه اونم از قبل تعیین شده ست دیالوگ هاش) خیلی خوبه قشنگ مثل زمان هیل بودنش
نه این جان سینا سوپرمن بچه ها و نیو ارا یا همون پی جی ارا. البته هیل شدن جان یه چیزی تو مایه های خوب شدن تی ان ای با wwe هست! یه چیزی مثل افسانه میمونه!!!!
جانو خیلی دوستش دارم ولی هیچ وقت به پای راک نمیرسه یا استون کلد. هیچ وقت با اینکه از لجندهای کمپانی بحساب میاد
---------------------------
مرسی بابت اخبار.خسته نباشید

mahdy77
09-17-2016, 11:36 PM
دین امبروز اولین برداشت اسمک دان در درفت بود و نفر اول اسمک دان حساب میشه و کلین باختش شخصیتش رو خراب میکرد
ولی سینا پارت تایمره و اینقدر پوش گرفته و برد داشته که این باخت مشکلی براش ایجاد نمیکنه.
ای جی رامبل اومد wwe تو این زمان جریکو رو برد سینا دوبار برد که یه بارش کلین بود (تعداد افرادی که سینا کلین بهشون باخته واقعا معدوده) قهرمان wwe هم شد اتفاقا وینس تو تفکراتش تغییر ایجاد کرده که اجازه این کارا رو میده
باتشکر بابت اخبار

Alixw32
09-18-2016, 12:27 AM
با سلام دوستان اول بگم کارکتر راک خیلی جالب بوده است!
جان سینا دیگه این روزا مثل قدیم نیست قبلا خیلی بهتر کار میکر
سه بار بهترین استار سال شد
پانزده بار قهرمانی جهان
ولی در کل من اصلا از جان سینا خوشم نمیاد!
خب بگزریم بعدش هم به نظر من ای جی استایل لایق کمربند نبود چون با حرکت لوبلو پیروز شد.
شاید لان بگید چون من طرفتار دین امبروس هستم اینجوری میگم ولی اگه نگاه کنید این حقش نبود اما اگه با استقامت و بدون حرکات خطا این کار را انجام میداد میتونست خیلی براش بهتره باشه
اما در حال حاظر استاران هایدفلایر کمپانی کم هستند ولی اگه بخوایم تو تاریخ نگاهی کنیم کشتی گیران چون:
ری میستریو یا جف هاردی یا ار وی دی بوده اند که بهترین ها بودن اما در حال حاضر به نظر من ای جی استایل بهترین هایفلایر کمپانی
خب احتما توی نو مرسی مچ سه طرفه میتونه مسابقه جذابی باشه ولی با پوشی که کمپانی به ای جی میده احتمال بردش زیاده و با برد جان سینا هم میشه رکورد ریک فلیر شکسته بشه که احتمالش کمه ولی دین امبروس هم ضعیف نیست و احتمال بردش زیاد

Kevin
09-18-2016, 12:36 PM
صحبت های جان سینا واقعا جالب بود ، کلا خیلی مواقع اتفاقات پشت صحنه کمپانی از اتفاقات درون رینگ جذاب تره و این خودش یکی از دلایل جذابیت رسلینگه که اگر دقت کنید
تو بقیه رشته ها یا خیلی کمه یا اصلا نیست ، مثلا تو فوتبال درگیری های خارج از زمین فوتبال خیلی کم پیش میاد و اگه چهره هایی مثل ژوزه مورینیو نباشن شاید
به ندرت سالی یه بار ما یه جنگ لفظی ببینیم . برای مثال همین بازی جانی گارگنو با همسرش جدا از نتیجه و بار فنی مسابقه اگه هیچ اتفاق خاصی هم توش نیوفته باز جذابه.

این نظرسنجی سایت در مورد aj هم به نظرم خیلی مسخرس !! کلا هم مشخصه یک سری بچه اومدن نظر دادن ، از این اتفاقات همیشه تو کمپانی افتاده و کریر هیچ کسی هم خدشه دار نشده.
اگه aj کلین میباخت دیگه عملا هیچ حریفی برای کمربند وجود نداشت ، چون هم سینا و هم امبروز رو کلین برده بود ، فقط میموند رندی یا بری وایت
به نظرم بازی مین اونت بکلش خیلی خوب تموم شد.

"در صفحات مجازی از رندی اورتن پرسیده اند که نظرت را درباره ی بری وایت با ارسال یک استیکر بیان کن که رندی یک استیکر اِگپلنت ( بادمجان ) ارسال کرده است .!"

این اخرش بود...:136:

adam cole.baybay
09-18-2016, 01:55 PM
اقایون اون زمان که البرتو دلریو سواگر کالی شیمس و امثالش میومدن توی کمپانی خیلی زودتر از ای جی وینس اونها رو با پوش خفه کرد و رسوندشون به بالاترین سطح بین استارها.
مخصوصا کالی و شیمس (شیمس بعد دو ماه که از دبیوتش گذشته بود برنده کمربند wwe شد) یا کالی همینجور یا اون زمان میز دوتا کمربند تگ تیم داشت با کمربند یو اس بعدم که مانی این د بنک و مین ایونت رسلمنیا (مسخره ترین رسلمنیا و مین ایونت) قبلش بردن کمربند از رندی و برنده شدن تو رسلمنیا 27 در مقابل سینا. درصورتی که جان موریسن خیلی خیلی خیلی بهتر از میز بود از همه لحاظ ولی همه پوش به میز رسید اونم ابر الترا پوش بود به نظرم مثل اوایل رومن و ست و یا جان سینا یا دنیل برایان
برا همین به نظره منم در حق ای جی نامردی بود. چون همه میدونن اینو که ای جی خیلی خیلی بزرگتر از این حرفاست اگرم کلین میبرد اتفاق خاصی نمیوفتاد ولی بازم مهم این بود که کلین برده
البته خیلی مسخره ست برا یه برد اینجوری ملت گفتن خدشه دار شده انگار تو کل تاریخ کمپانی و رسلینگ ای جی اینجوری برنده شده اونم تازه یه شخصیت هیل نه فیس

HBA
09-19-2016, 02:11 AM
ای جی اینطور برنده شد که مسابقه ریمچ یکمی غیرقابل پیش بینی بشه با این که الانم نتیجه خیلی ضایست ولی اگر ای جی کلین امبروزو میبرد دیگه ریمچ جذابیتی نداشت و برتری ای جی معلوم میشد به نظرم ای جی خیلی زود تو کمپانی جا افتاد و بهترین عملکرد و تا الان داشته واقعا در حال حاظر بهتر از ای جی کسی تو راستر نیست از وقتی اومده اکثر مسابقاتش خیلی قشنگ بودن وینس مکمنم خوشبختانه اینو فهمید و قهرمانش کرد که واقعا حقش بود واقعا ای جی استایل درحال حاظر اگر نخوایم بگیم بهترین یکی از بهترین رسلر های دنیاست