PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- آمار بینندگان راو | مچ کارد نو مرسی | مسابقات قهرمانی برای راو هفته بعد | اشتون کوچر در راو و ... -×

THE MAN
09-28-2016, 04:21 PM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

|:::| » آپدیت بر مچ کارد پی پی وی نو مرسی 2016 « |:::|

با برگذاری شوء اسمکدان دیشب ، مچ کارد پی پی وی نو مرسی به این ترتیب آپدیت شد :

Triple Threat for the WWE World Title
John Cena vs. Dean Ambrose vs. AJ Styles

SmackDown Women's Title Match
Alexa Bliss vs. Becky Lynch

SmackDown Tag Team Title Match
The Usos vs. Rhyno and Heath Slater

Career vs. Title Match
Dolph Ziggler vs. WWE Intercontinental Champion The Miz

همانطور که مشاهده میکنید ، مسابقه ی کریر ورسز تایتل بین میز و زیگلر به ثبت رسید و در این مسابقه اگر زیگلر شکست بخورد ، باید دبلیو دبلیو ای را ترک کند .

|:::| » بینندگان شوء ماندی نایت راو این هفته « |:::|

شوء ماندی نایت راو این هفته که همزمان شده بود با مناظره ی تاریخی کاندید های ریاست جمهوری آمریکا یعنی دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون ، با کاهش 7.7

درصدی به میانگین 2 میلیون و 478 هزار نفر رسید . ساعت اول این شوء با رقم 2.850.000 بیشترین بیننده را داشت ، اما با آغاز مناظره ی ترامپ و کلینتون در

ساعت دوم ، بینندگان به 2.381.000 کاهش یافت و ساعت سوم نیز این کاهش بیننده ادامه یافت و تعداد بینندگان به 2.203.000 رسید . این تعداد بیننده ، کمترین

تعداد بیننده در تاریخ این شوء میباشد .

|:::| » دو مسابقه ی ثبت شده برای راو هفته آینده « |:::|

در جریان شوء ماندی نایت راو این هفته ، دو مسابقه بر سر کمربند برای شوء هفته بعد این برند به ثبت رسید . در مسابقه ی اول ساشا بنکس برای بدست آوردن

کمربند زنان در مقابل شارلوت قرار خواهد گرفت و در مسابقه ی دوم قهرمان کمربند کروزوویت ، تی جی پرکینز باید از کمربند خودش در مقابل برایان کندریک دفاع

کند . همچنین با توجه به اتفاقاتی که در راو این هفته رخ داد ، احتمالا ما بزودی شاهد حضور نایا جکس در تایتل پیکچر زنان راو خواهیم بود . همچنین نایا پیامی

نیز در این رابطه منتشر کرده است : " اینطوری که من میبینم چند تا دختر کوچولو دارن سر کمربند زنان راو دعوا میکنند ، دیگه وقتش رسیده که یک زن واقعی بر

سر تایتل زنان مسابقه بده . "

|:::| » حریف مورد علاقه ی ای جی استایلز « |:::|

اخیرا در مصاحبه ای از ای جی استایلز پرسیده شده که او دوست دارد با کدام کشتی گیری که تا کنون مسابقه نداده ، مسابقه دهد ؟ استایلز در جواب گفته

است من استارهای زیادی برای کشتی گرفتن با آنها در ذهن دارم اما نفر اول این لیست رندی اورتن است . ای جی میگوید با شرایط فعلی و اینکه من و او هر

دو در اسمکدان هستیم ، این مسابقه بزودی رخ خواهد داد و همانقدر که طرفدارها منتظر این مسابقه هستند ، من نیز انتظار این مسابقه را میکشم .

|:::| » بعد از پایان کلش آو چمپینز چه اتفاقی رخ داد ؟ « |:::|

بعد از اینکه پی پی وی کلش آو چمپینز به پایان رسید ، پزشک ها وضعیت سث را در رینگ بررسی کردند و سپس سث در رینگ ایستاد و طرفداران حاضر در

ورزشگاه به نشانه احترام ، به صورت ایستاده او را تشویق کردند و نام او را صدا میزدند . سپس آهنگ رالینز پخش شد و او در میان تشویق حاضران در

آرنا به بک استیج رفت .

|:::| » مهمانان راو هفته آینده « |:::|

اَشتون کوچر و دنی مسترسون در شوء راو هفته ی آینده حضور خواهند داشت . در این هفته شاهد این بودیم که جریکو در سجمنت ـش با کوین اونز به

نام این دو ستاره ی مشهور اشاره کرد و دوستی خودش با اونز را با ارزش تر از این دو خطاب کرد . حال اشتون و دنی قرار است در راو هفته آینده حاضر

شوند و احتمالا با جریکو و قهرمان کمربند یونیورسال ، کوین اونز یک سجمنت به یاد ماندنی را اجرا خواهند کرد . راو هفته ی آینده در لوس

آنجلس برگذار خواهد شد .

|:::| » بعد از پایان اسمکدان چه اتفاقاتی رخ داد ؟ « |:::|

بعد از اینکه اسمکدان اِیر آف شد ، دالف زیگلر و رندی اورتن توانستند در یک مسابقه ی تگ مچ میز و بری وایت را شکست دهند . بعد از مسابقه نیز دالف

زیگلر میکروفن به دست گرفت و با مردم شهر زادگاه خودش صحبت کرد و بسیار مورد تشویق مردم این شهر یعنی کلیولند قرار گرفت .

|:::| » آپدیت بر سهام کمپانی دبلیو دبلیو ای « |:::|

سهام کمپانی دبلیو دبلیو ای روز گذشته با 0.53 درصد افزایش ، به ارزش 20.68 دلار برای هر سهم بسته شد . همچنین در روز گذشته بیشترین مقدار

سهام 20.86 دلار و کمترین آن 20.44 دلار محاسبه شد .

|:::| » وضعیت اِما ، پیج و لوک هارپر « |:::|

گزارش شده است که اِما در بک استیج کلش آو چمپینز یکشنبه شب حضور داشت اما پیج و لوک هارپر در بک استیج این پی پی وی حضور نداشتند ، اما

شب بعد یعنی در راو ، هر 3 در بک استیج راو حضور داشتند و گویا اِما و هارپر بزودی به شوء ها باز میگردند ، در حالی که پیج فعلا از دوره ی مصدومیت خود

خارج نشده است و زمان دقیقی برای بازگشت ـش مشخص نیست .

|:::| » اخبار کوتاه ... « |:::|

[*=right]پی پی وی کلش آو چمپینز 2016 در هنگام پخش ، رتبه ی اول را در میان سایر برنامه های تلویزیونی در شبکه های اجتماعی بدست آورد .
[*=right]دی وان دادلی از شب پی پی وی کلش آو چمپینز فعالیت خودش را در بک استیج دبلیو دبلیو ای به عنوان مربی و ایجنت آغاز کرد .
[*=right]همانطور که اطلاع دارید ، رومن رینز در پی پی وی کلش آو چمپینز قهرمان جدید کمربند US لقب گرفت . با این اتفاق در حال حاضر هر سه عضو سابق شیلد هر دو کمربند دبلیو دبلیو ای ورلد چمپین و یونایتد استیس چمپین را به دست آورده اند .
[*=right]ان اکس تی برای اولین بار ، در تاریخ 17 دسامبر به لوس آنجلس خواهد رفت و در آنجا شوء اجرا خواهد کرد .
[*=right]شان دیواری ( خسرو دیواری ) و مستر کندی ، استارهای سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای آکادمی رسلینگی جدیدی در مینسودا تاسیس کرده اند و اولین کلاس از این آکادمی در تاریخ 1 نوامبر 2016 آغاز خواهد شد .
[*=right]فن Dive ـی که سزارو در کلش آو چمپینز بر روی شیمس اجرا کرد و ممکن بود به گردن او آسیب جدی ای وارد کند موضوع مورد بحث خیلی از طرفدارها و نظریه پرداران شده و ، آنها خواستار این هستند که اجرای این فن توسط کمپانی ممنوع شود .
[*=right]دنیل برایان طی انتشار پیامی اعلام کرده است که به جذب سزارو برای برند اسمکدان بسیار علاقه مند است ، سزارو هم طی پیامی از برایان تشکر کرده و گفته است که او نیز مشتاق حضور در اسمکدان است . ممکن است سزارو کسی باشد که قرار است به جای میز ( که به راو میرود ) به اسمکدان منتقل شود .
[*=right]همانطور که در اسمکدان مشاهده کردید ، جیمی و جی اوسوز با تم سانگ و ظاهری جدید وارد رینگ شدند که این تغییر تم سانگ و ظاهر متناسب با هیل ترن آنها انجام شده است .

HBA
09-28-2016, 05:58 PM
مسابقه میز و زیگلر به خاطر کریر دالف زیگلر ارزش دیدن داره ولی با توجه به رفتن میز به راو احتمالا زیگلر برنده میشه.به شدت منتظر مسابقه رندی اورتن و ای جی استایل هستم و احتمالا چلنجر بعدی کمربند wwe رندی اوتنه این یعنی متاسفانه بری وایت دوباره بابد ببازه این خیای بده همچین استعدادی همش در حال باختنه

shahramwalker
09-28-2016, 06:02 PM
اگه زیگلر شکست بخوره من نمره کمپانی رو درسال 2016 0 میدم
زیگلر با این استعداد و سنی که داره من فکر میکنم قشنگ میتونه
یکی مثل شان مایکلز بشه البته نه به اون خوبی
خوب این چه وضعیه تماشاگران بی عقل مریض همچیز رو میخوان ممنوع بشه
با این که این همه ممنوع و مراقبت میشه همشون تو مصدومیت بسر میبرند
اگه بجای این کارها یکم سختر کار میکردن مثل قدیم چون میدونستند اگه مراقب نباشند
احتمال مصدومیت شدید هم وجود داره پس مراقب بودند الان همچی سوسول بازی شده
خوب برید شطرنج ببینید یا nba
تا در جه بندی از Parents Strongly Cautioned
بیرون نیاد فایده نداره

mahdy77
09-28-2016, 06:26 PM
تشکر از افشین عزیز
مشکل از سزارو بود که خیلی بد وبا سر اومد پایین وگرنه رالنز و امبروز این فنو هر هفته میزنن و سینا هم حتی این فنو بدون مشکل زده.
619 سزارو واقعا جالب بود ولی هیچ کی مثه ری نمیتونه عالیی بزنه
همچنان تمام مسابقات معمولیه:504:

THE MAN
09-28-2016, 08:00 PM
مسابقه میز و زیگلر به خاطر کریر دالف زیگلر ارزش دیدن داره ولی با توجه به رفتن میز به راو احتمالا زیگلر برنده میشه.به شدت منتظر مسابقه رندی اورتن و ای جی استایل هستم و احتمالا چلنجر بعدی کمربند wwe رندی اوتنه این یعنی متاسفانه بری وایت دوباره بابد ببازه این خیای بده همچین استعدادی همش در حال باختنه

البته درباره بری وایت بنظرم ، الان که برند ها و تایتل ها جدا شده ، قطعا بری خیلی بهتر دیده میشه ، منظورم این نیست که قبلا دیده نمیشد

، اما اگر قبل از New Era میخواستیم پیش بینی بکنیم که بری چه زمانی در تایتل پیکچر قرار میگیره ، با وجود استارهایی که کاراکترشون به

قهرمانی نیاز داشت ، مثل زین ، نویل ، رومن ، سث ، دین ، ای جی ، کوین ، فین ، سزارو ، ساموا جو ، شینسکه ، بابی رود و حتی آپولو

کروز و برن کوربین و وجود تنها یک کمربند اصلی در راستر احتمالا پیش بینی قهرمانی بری وایت زودتر از 3 سال رویایی بود ، اما در حال حاضر

با جدایی برند ها و ریبیلد کردن کاراکتر ترسناک بری وایت ( که البته در حال حاضر این اتفاق داره میفته ) ، راحت میشه تا 6 ماه یا نهایتا 1 سال

آینده قهرمانی یا حداقل حضور بری را در تایتل پیکچر پیش بینی کرد و این یک نکته مثبت است که باید بهش توجه کنیم .

اگه زیگلر شکست بخوره من نمره کمپانی رو درسال 2016 0 میدم
زیگلر با این استعداد و سنی که داره من فکر میکنم قشنگ میتونه
یکی مثل شان مایکلز بشه البته نه به اون خوبی
خوب این چه وضعیه تماشاگران بی عقل مریض همچیز رو میخوان ممنوع بشه
با این که این همه ممنوع و مراقبت میشه همشون تو مصدومیت بسر میبرند
اگه بجای این کارها یکم سختر کار میکردن مثل قدیم چون میدونستند اگه مراقب نباشند
احتمال مصدومیت شدید هم وجود داره پس مراقب بودند الان همچی سوسول بازی شده
خوب برید شطرنج ببینید یا nba
تا در جه بندی از Parents Strongly Cautioned
بیرون نیاد فایده نداره

من احتمال شکست زیگلر رو خیلی کم میدونم ، چون از طرفی زیگلر در ماه June سال گذشته یک قرارداد چند ساله با کمپانی امضا کرد و با توجه به

سن ـش که 36 ساله است پایان کریرـش بعید به نظر میرسه و از طرف دیگر از زمانی که برند ها جدا شدند ، مشخص هست که کمپانی داره به زیگلر

پوش میده و میخواد کارکتر زیگلر رو وارد یک لول جدید بکنه . او اولین چلنجر کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین در اسمکدان بود و بعد از آن هم وارد تایتل

پیکچر بین قاره ای شد و حتی شکست های او نیز به شکل آن کلین بود که بنظرم اصلا به کاراکترش ضربه که نزد هیچ ، بلکه کاراکترش را به یک

کاراکتر جنگنده تبدیل کرد تا حدی که ما در اسمکدان این هفته دیدیم که از کریر خودش هم برای رسیدن به موفقیت و هدفش مایه گذاشت و

این ها همه باعث میشه که بعد از قهرمانی اش در نو مرسی ، شاهد یه پیشرفت بزرگ هم برای زیگلر و هم برای کمربند بین قاره ای و

چلنجر هاش باشیم .

تشکر از افشین عزیز
مشکل از سزارو بود که خیلی بد وبا سر اومد پایین وگرنه رالنز و امبروز این فنو هر هفته میزنن و سینا هم حتی این فنو بدون مشکل زده.
619 سزارو واقعا جالب بود ولی هیچ کی مثه ری نمیتونه عالیی بزنه
همچنان تمام مسابقات معمولیه:504:

ممنون بابت نظرت مهدی جان ، اما منظورشون این حرکت دایو معمولی نیست که اکثر رسلر ها میزنن . چون معمولا 2 تا حرکت معروف دایو از میان

طنابها وجود داره که توسط همه استفاده میشه ، یکی پرش از بالای طناب سوم به صورت چرخشی است و دیگری پرش از بین طناب دوم و

سوم به صورت غیر چرخشی و مستقیم است ، این حرکتی که سزارو میخواست انجام بده دایو از میان طناب دوم و سوم به صورت چرخشی

بود که یه جورایی با در نظر گرفتن قد و سرعتش غیر ممکن بود و باعث شد اونطوری نیمه کاره فن رو اجرا کنه و با گردن بیاد رو زمین . اگر اشتباه نکنم

آخرین باری که این حرکت رو دیدم تو رسلمنیا 32 بود که توسط ساشا بنکس اجرا شد که البته ساشا نسبت به سزارو هم کوتاه تر هست

و هم سریع تر و نمیدونم چرا اجرای این فن رو به سزارو دادند ، شاید در تمرین ها انجام داده اما 1 درصد هم احتمال خطا بذاریم ممکن

است گردن کشتی گیر آسیب جدی ببینه و حتی کشتی گیر رو تا آخر عمرـش خونه نشین کنه .

Drizzy
09-28-2016, 08:10 PM
backlash > clash of champions
sd > raw
خیلی شیک استف و وینس طبق معمول دارن خیلی تکراری raw رو مدیریت میکنن
بعد از درفت و جدایی برند ها هر هفته اسمکدان داره مثل زمان تازه تاسیس شدنش عالی میره جلو (یا سال 2009 و قبلترش) با سگمنت ها مسابقه ها فیود ها و استارهای بهتر
سینگل استارها تگ تیم ها زن ها همه دارن عالی میرن جلو ولی raw مثل همیشه حوصله سربر.دیگه فک کنم از این به بعد هم پی پی وی های انحصاری raw مثل coc میشه
پی پی وی بدی نبود ولی همچین در حد یه پی پی وی بزرگ نبود بعد از اون همه هایپ هیجان الکی
شاید خیلیا بگن نه ولی از مسابقه ها استوری ها تماشاچیا و فن ها خیلی واضحه که همه از روند raw راضی نیستن (من الجمه خودم)
بازم خدا رو شکر استارهای sd دارن عالی میرن جلو مخصوصا مدیریت کردن شین و دنیل تا الان عالی بوده
حالا وینس هی مثل قدیم روی raw مانور بده تا خیلی راحت استارها فرار کنن به اسمکدان
فقط من نگران وضعیت ست کوین سمی جریکو اندرسون و گلوز و نویل هستم + سزارو و شیمِس.چون دارن اونجا حروم میشن
درسته کوین الان قهرمانه ولی طبق معمول مثل ست دارن یه قهرمانه ترسو ازش درست میکنن
جریکو هم که داره فیودهای الکی انجام میده از بعد رویال رامبل (حتی فیودش با ای جی و دین خیلی بی دلیل و مسخره بود!)
سمی و نویل هم دارن حروم میشن چون اونا به نظرم میتونستن درگیره cruiserweight دیویژن بشن که خیلی عالی میشد اینجوری ولی طبق معمول وینس: نـــــــــــــــه!
ست هم نزدیک به مصدوم شدن بود دوباره شیمس و سزارو هم فیودشون فقط برا این بود که نشون بدن چقدر خوبن ولی دارن حروم میشن و خیلی underrated هستن
گلوز و اندرسون هم نشون دادن چجور هیل هایی هستن و چقدر کار با مایک و توی رینگشون خوبه ولی نه چون نیو دی رو بچه ها و فن های ساده دوستشون دارن و پول سازی میکنن
از همه مهمتر یه تیم کمدی و حوصله سربر باید رکورد یکی از بهترین تگ تیم های تاریخ رو بزنه (Demolition)
فک کنم اسم جان و دین بد در رفته که همه میگن خیلی حوصله سربرن.اره نیو دی هیل و یا چند ماه پیش عالی بود ولی الان واقعا مسخره و تکرارین
بازم خوبه اون گیمیک مسخره دکتر و نمیدونم متخصص بازنشست کردن گلوز و اندرسون رو بیخیال شدن! توی ژاپن ار او اچ و ایونت های مستقل دوتا کله خراب بودن الان شدن جابر نیو دی
برا همینه دیگه جدیدا هی همه wwe رو مسخره میکنن چون پی جی گند زده به همه چی

براک لسنر
09-28-2016, 08:23 PM
ب نظر من میز داره اعصاب خورد کن میشه