PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- بازگشت براک لزنر | جزئیات قرارداد گلدبرگ | آندرتیکر با عصا ! | پیشنهاد جالب مت هاردی و ... -×

THE MAN
10-13-2016, 07:26 PM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

|:::|» بازگشت براک لزنر به شوء ها «|:::|

اعلام شده است که براک لزنر بعد از تایم آف ـی که داشت در شوء ماندی نایت راو به تاریخ 24 اکتبر 2016 که در زادگاه ـش مینیاپولیس منسودا

برگذار میشود ، حضور خواهد داشت . همچنین همانطور که همه میدانید ، بیل گلدبرگ قرار است در راو هفته ی آینده حاضر شده و پاسخ چلنج

براک لزنر را بدهد ، راو 24 اکتبر میشود هفته ی بعد از حضور گلدبرگ و احتمالا براک قرار است برای پاسخ به صحبت های گلدبرگ ، حاضر شود .

|:::|» احتمال ثبت 3 مسابقه ی مهم برای سوروایور سریز «|:::|

همانطور که در اسمکدان این هفته شاهد بودید ، شین مکمن و دنیل برایان برند راو را برای 3 مسابقه تردیشینال در پی پی وی سوروایور سریز 2016

چلنج کردند . مسابقه ی اول بین 5 استار مرد از برند راو و 5 استار مرد از برند اسمکدان برگذار میشود ، مسابقه ی دوم میان 5 تیم از برند راو و 5

تیم از برند اسمکدان برگذار خواهد شد و مسابقه ی سوم نیز میان 5 استار زن از برند راو و 5 استار زن از برند اسمکدان برگذار میشود . باید منتظر

بمانیم و ببینیم که پاسخ استفانی مکمن و میک فولی به این چلنج چیست . پی پی وی سوروایور سریز 2016 به تاریخ 20 نوامبر در

تورنتو کانادا برگذار خواهد شد .

|:::|» دو تصویر جدید از آندرتیکر با عصا ! «|:::|

اخیرا دو تصویر جدید از آندرتیکر در شبکه های اجتماعی منتشر شده است و در هر دو تصویر آندرتیکر در حالی استاده است که در

دست ـش عصا است . آندرتیکر بعد از مسابقه اش با شین مکمن در رسلمنیا 32 دیگر در هیچ مسابقه ای حضور پیدا نکرده است و

انتشار این دو عکس نشان میدهد که او وضعیت جسمانی مناسبی ندارد .

« تصویر شماره 1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)» | « تصویر شماره 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) »

|:::|» ثبت یک تایتل مچ برای اسمکدان هفته آینده «|:::|

در اسمکدان این هفته جیمز اِلسوُرث توانست به کمک دین امبروز قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای ، ای جی استایلز را شکست دهد ، به دنبال این

اتفاق جنرال منیجر اسمکدان ، دنیل برایان اعلام کرده است که در شوء اسمکدان هفته ی آینده ، ای جی استایلز باید از کمربندـش در مقابل

جیمز السورث در یک مسابقه ی سینگل مچ دفاع کند .

|:::|» پیشنهاد جالب مت هاردی به دبلیو دبلیو ای «|:::|

اگر مسابقات کمپانی تی ان ای را دنبال کنید ، میدانید که آخرین تپینگ این کمپانی در سال 2016 قرار است در کارولینای شمالی ، زادگاه مت

هاردی برگذار شود . گویا در این تپینگ تگ تیم هایی از خارج از کمپانی تی ان ای نیز میتوانند حضور داشته باشند . به همین خاطر مت هاردی

طی انتشار پیامی اعلام کرده است که اگر وینس مکمن اجازه دهد که قهرمانان تگ تیم راو ، نیو دی برای این تپینگ در تی ان ای حضور پیدا کنند ، او نیز برای

یک شب در دبلیو دبلیو ای حضور پیدا خواهد کرد . همچنین مت هاردی پیشنهاد مشابهی را به تیم The Young Bucks کمپانی آر او اچ نیز داده است .

|:::|» پیام دبلیو دبلیو ای در رابطه با محرومیت پیج «|:::|

همانطور که اطلاع دارید ، پیج دوباره از طرف دبلیو دبلیو ای به دلیل نقض قانون سلامت کمپانی محروم شد و محرومیت او اینبار 60

روزه خواهد بود . بعد از ادعای پیج و پدر و برادرش مبنی بر اینکه که دلیل مثبت شدن تست پیج ، دارویی بوده است که دکتر برایش تجویز کرده

است . دبلیو دبلیو ای اعلام کرده است : " تست Saraya Jade Bevis ( پیج ) به دلیل وجود یک ماده غیر قانونی در آزمایش ـش ، مثبت

شده است نه یک داروی تجویز شده . علاوه بر اینکه کمپانی دکتر های سطح بالایی ( World Class ) را در رابطه با درمان او برای مصدومیت

درون رینگ ـش ، تامین کرده است ... " . گویا این بار نیز مانند دفعه ی قبل آلبرتو دلریو کسی بوده که باعث شده که پیج این مواد را استفاده کند

و تست ـش مثبت شود .! اخبار تکمیلی در روزهای آینده قرار خواهد گرفت .

|:::|» آپدیت بر قرارداد گلدبرگ با دبلیو دبلیو ای «|:::|

دیو متلزدر میگوید ، گلدبرگ و دبلیو دبلیو ای طی هفته ی آخر ماه آگوست به توافق رسیدند و برنامه ی فعلی برای او ، فقط حضور در یک مسابقه

است اما احتمال دارد با توجه به ری اکشن تماشاگران و وضعیت جسمی گلدبرگ این قرارداد تغییر کند و احتمال دارد برای یک مسابقه در رسلمنیا

33 هم بوک شود . همچنین مسابقه ی او با براک لزنر قرار است در سوروایور سریز 2016 برگذار شود ، این پی پی وی در تورنتو کانادا برگذار

خواهد شد ، جایی که مشهور است طرفداران با گلدبرگ میانه خوبی ندارند . در هر صورت افزایش همکاری گلدبرگ و دبلیو دبلیو ای بسیار

به مسابقه ی گلدبرگ و لزنر در سوروایور سریز و موفقیت آمیز بودن این مسابقه ، وابسته است .

|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|

اسمکدان این هفته توانست تعداد 2.448.000 بیننده جذب کند که نسبت به هفته ی گذشته 5.7 درصد رشد داشته است .

طی یک نظرسنجی رسمی ، 70 درصد بینندگان از پی پی وی نومرسی 2016 اعلام رضایت کرده اند .

جان سینا با حضور در مین ایونت نومرسی 2016 که در اوپنینگ شوء برگذار شد به رکورد جدیدی دست یافت . او در حال حاضر 68 بار در مین ایونت
پی پی وی های دبلیو دبلیو ای مسابقه داده است و بعد از او تریپل اچ و آندرتیکر قرار دارند که هر کدام 67 مرتبه در مین ایونت ها حضور داشته اند .

شوء دبلیو دبلیو ای تریبیوت تو دِ تروپس سال 2016 در تاریخ 13 دسامبر و در واشنگتن دی سی برگذار خواهد شد .

طی مصاحبه ای از ریک فلیر پرسیده اند که دوست داری با کدام یک از کشتی گیران راستر فعلی دبلیو دبلیو ای در رینگ قرار بگیری که ریک نام
سث رالینز را آورده است .

طی یک نظرسنجی رسمی ، 63 درصد بینندگان از شوء راو این هفته اعلام رضایت کرده اند .

بعد از پایان اسمکدان این هفته ، جان سینا ، نیکی بلا و دالف زیگلر توانستند در یک مسابقه ی تگ تیم شش نفره تیم کارملا ، میز و کوربین را شکست دهند .

رایبک در طی مصاحبه ای گفته است : " من باید کسی باشم که با گلدبرگ مسابقه میدهد .! "

مت هاردی طی انتشار یک پیام ( احتمالا طنز ) گفته است : " من علاقه مند به خرید تی ان ای هستم ، البته اگر صاحبان ـش آن را به من بفروشند ... "

همانطور که اطلاع دارید پی پی وی نو مرسی 2016 با دور دوم مناظره ی ترامپ و کلینتون همزمان شده بود . استیو آستن در همین رابطه ، پیامی
در شب نومرسی ارسال کرده و گفته است : " دیدن نومرسی و گوش دادن به مناظره ی کاندیداها به طور همزمان ، باعث شد کلی چیز قشنگ ببینم و
کلی چیز مزخرف گوش کنم .! "

براک لسنر
10-13-2016, 08:25 PM
ب نظر من دیگه رسل مانیا 33 آخرین حضور تیکر هستش با این وضعیتی که داره خود کمپانی براش تا رسل مانیا ی برنامه ای درس میکنه ک خداحافظی درست و درمونی داشته باشه

امیدوارم برگشت گلدبرگ حداقل منجر به ی مسابقه تو رسل مانیا 33 بشه

ALITAKER
10-13-2016, 08:29 PM
عجب عجب.

این عکس های آندرتیکر واقعا نگرانم کرد.نمیدونم چی بگم.هر چی بررسی میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم که تیکر چیزیش نیست.

واقعا امیدوارم بتونه حداقل یه مسابقه ی دیگه بده تا ما جون به دل نمونیم.همینطوری بدون هیچ صحبتی خداحافظی کردن خیلی اعصاب خرد کنه.

یه خداحافظی با شکوه حتی بالاتر از خداحافظی ریک فلیر برای تیکر نیاز هست.نمیشه اینطوری.

اعصابمون خرد شد.

کمپانی هم پیداست که امسال خیلی روی چهار ppv اصلی خودش حساب کرده.سامراسلم که کلی هایپ شد و نتونست خوب بشه ولی فکر کنم سروایور سریس و رویال رامبل خوبی در پیش داشته باشیم.

به شخصه اگر حضور تیکر را فاکتور بگیرم به نظرم رسلمنیای خیلی خوبی هم خواهد شد.

در کل کمپانی داره کم کم جون میگیره.

ممنون از افشین جان.

adam cole.baybay
10-14-2016, 12:47 AM
اگه موقعه ی اجرای استایلز کلش ای جی با زانو نمیومد روی رینگ السورت گردنش هزار تیکه میشد بازم ایول به ای جی سریع خودش درستش کرد وگرنه مطمئنا داغون میشد
جدا خیلی خوشم اومد سریع بین زمین و هوا فهمید باید چکار کنه بی دلیل نیست که بهش لقب The Phenomenal دادن.عالی و حرفه ای
نه اینکه فن ای جی هستم اینو میگم انصافا تعصبی نیستم ولی اینکار 50.50 بود 50 درصد خنده دار بود 50 درصد بی احترامی
سر هیشکی این بلا رو نیاوردن تا حالا الی ای جی.طرف براون استرومن توی راو داغونش کرد میز هم توی اسمکدان از خجالتش دراومد بعد با داوری دین و دوتا دی دی تی یا همون درتی دیدز کمک کردن السورت برنده بشه
حالا اگه طرف جابر بود یا از راستر اسمکدان بود یه چیزی نه این بنده خدا که فقط بک استیج کار میکنه و حتی در این حد تازه کار و اماتوره که بلد نبود سرش رو چجوری قرار بده که سرش یا گردنش موقعه ی اومدن روی رینگ شکسته نشه. بعد خیلیا رو دیدم نوشته بودن استایلز کلش باید بَن بشه خب عزیزم اگه ای جی حواسش نبود این گردنش داغون بود یا اگه خودش بلد بود اینجوری نمیشد چون طرف خرابکاری کرده الکی یکی از بهترین فینیشرها رو بزنن ممنوع کنن؟! کلا این هیتر های ای جی خیلی بی منطق و بچه هستن ادم حالش بهم میخوره البته خیلیا هم از این حرکت ای جی خیلی خوششون اومده بود البته فن های درست حسابی نه بچه ها یا هیترهای بی منطق
چقدر دلم برا تیکر تنگ شده :( SS امسال هم مطمئنا عالی میشه نبرد راو با اسمکدان و براک برابر گلدبرگ
فقط امیدوارم مت تی ان ای رو خرید نیاد با مکمن همکاری کنه. البته خدا کنه شایعه درست کرده باشه چون من دلم میخواد برای باره اخر کرت انگل مت و جف و استینگ رو یباره دیگه توی رینگ wwe ببینم!

Successful Man
10-14-2016, 04:30 AM
پیش بینی بیماری تیکر از 20 سال پیش شده بود . شاید تعحب کنید حیف فایل تصویریشو 9 سال پیش پاک کردم .. اه حیف .. وگرنه همتونو الان متعجب میکردم .... تیکر 7 سال قبل از ورودش به این ورزش از سوماتروپین حیوانی قوی استفاده کرده بود . برای رشد قد و تغییر اساسی روی اسکلت بدنش . همون موقع هم با اگاهی اینکارو کرده بود و الان داره عوارض همون داستان رو میبینه . تا حالا با خودتون فکر نکردین که تغییر قیافه تیکر از سال 1990 تا به الان هر 4 سال تشدید میشد .. تیکر سال 90 رو با 95 و 95 رو با 99 و 99 رو با 2000 مقایسه کنید . به زمانی هم شایعه شده بود که تیکر بدل داره و تیم تغییر قیافه برای اینه خخخ .. اما هورمون رشدی که استفاده کرده یه چیزی در مقیاس باور کردنی نیست اونم اون زمان.. آکرومکالی پیشرفته ای داره تیکر برای همینه عصا به دسته ؛ مربوط به استوخوناشه ...

ALITAKER
10-14-2016, 09:38 AM
پیش بینی بیماری تیکر از 20 سال پیش شده بود . شاید تعحب کنید حیف فایل تصویریشو 9 سال پیش پاک کردم .. اه حیف .. وگرنه همتونو الان متعجب میکردم .... تیکر 7 سال قبل از ورودش به این ورزش از سوماتروپین حیوانی قوی استفاده کرده بود . برای رشد قد و تغییر اساسی روی اسکلت بدنش . همون موقع هم با اگاهی اینکارو کرده بود و الان داره عوارض همون داستان رو میبینه . تا حالا با خودتون فکر نکردین که تغییر قیافه تیکر از سال 1990 تا به الان هر 4 سال تشدید میشد .. تیکر سال 90 رو با 95 و 95 رو با 99 و 99 رو با 2000 مقایسه کنید . به زمانی هم شایعه شده بود که تیکر بدل داره و تیم تغییر قیافه برای اینه خخخ .. اما هورمون رشدی که استفاده کرده یه چیزی در مقیاس باور کردنی نیست اونم اون زمان.. آکرومکالی پیشرفته ای داره تیکر برای همینه عصا به دسته ؛ مربوط به استوخوناشه ...

سلام دوست عزیز.
آندرتیکر قبلا توی یک مصاحبه ای به شدت این قضیه را رد کرد.قبلا شایعات زیادی در مورد تیکر بود.یکسری میگفتند از داروهای رشد استفاده کرده و حتی یکسری هم میگفتند که روی زانوهاش عمل جراحی انجام داده تا قدش بلند بشه.
شایعات تا جایی پیشرفت که گفته شد آندرتیکر به خاطر عوارض اون عمل فینیشر خودش را به لست راید تغییر داد که روی زانوهاش فشار نباشه.

توی همون مصاحبه آندرتیکر گفت اصلا اینطور نیست و من برای بلند شدن قدم خیلی زحمت کشیدم و چهار سال بسکتبال کار کردم.

توی این 33 سالی که تیکر در رینگ فعالیت کرده همیشه مصدومیت های سنگینی داشته از شکستن کتف و حدقه ی چشم تا مصدومیت شدید زانو و لگن.
ولی تیکر به خاطر اون از خود گذشتگی همیشه به رینگ برگشته و همین باعث تلنبار شدن مصدومیت ها شده.

مصدومیت زانوی تیکر هم برمیگرده به فینیشر تومبستون.برای 25 سال از این فینیشر استفاده کرده و برای صدمه ندیدن گردن حریف تمام فشار را میاره روی زانوی خودش.تازه باز هم خوبه چون هالک هوگان به خاطر فینیشر خودش یعنی لگ دراپ مجبور به 9 بار عمل روی کمر خودش شده.

برای همین بود که توی سال های 2000 تا 2003 از لست راید استفاده کرد.

اون آگرومکالی هم اصلا ربطی به تیکر نداره.آندره د جاینت و گریت کالی این بیماری را داشتند و کاملا مشخصه ولی تیکر کاملا از این نظر طبیعی و سالم هست.

در هر صورت این همه مدت در رینگ بودن ضررات خودش را داره.

Successful Man
10-15-2016, 07:06 AM
سلام دوست عزیز.
آندرتیکر قبلا توی یک مصاحبه ای به شدت این قضیه را رد کرد.قبلا شایعات زیادی در مورد تیکر بود.یکسری میگفتند از داروهای رشد استفاده کرده و حتی یکسری هم میگفتند که روی زانوهاش عمل جراحی انجام داده تا قدش بلند بشه.
شایعات تا جایی پیشرفت که گفته شد آندرتیکر به خاطر عوارض اون عمل فینیشر خودش را به لست راید تغییر داد که روی زانوهاش فشار نباشه.

توی همون مصاحبه آندرتیکر گفت اصلا اینطور نیست و من برای بلند شدن قدم خیلی زحمت کشیدم و چهار سال بسکتبال کار کردم.

توی این 33 سالی که تیکر در رینگ فعالیت کرده همیشه مصدومیت های سنگینی داشته از شکستن کتف و حدقه ی چشم تا مصدومیت شدید زانو و لگن.
ولی تیکر به خاطر اون از خود گذشتگی همیشه به رینگ برگشته و همین باعث تلنبار شدن مصدومیت ها شده.

مصدومیت زانوی تیکر هم برمیگرده به فینیشر تومبستون.برای 25 سال از این فینیشر استفاده کرده و برای صدمه ندیدن گردن حریف تمام فشار را میاره روی زانوی خودش.تازه باز هم خوبه چون هالک هوگان به خاطر فینیشر خودش یعنی لگ دراپ مجبور به 9 بار عمل روی کمر خودش شده.

برای همین بود که توی سال های 2000 تا 2003 از لست راید استفاده کرد.

اون آگرومکالی هم اصلا ربطی به تیکر نداره.آندره د جاینت و گریت کالی این بیماری را داشتند و کاملا مشخصه ولی تیکر کاملا از این نظر طبیعی و سالم هست.

در هر صورت این همه مدت در رینگ بودن ضررات خودش را داره.

سلام علی جان ... تمام حرف هایی که زدی درسته و من باهاش موافقم . حتی تو ضمیمه پست اولم هم میخواستم بگم اما چون طولانی میشد منصرف شدم .. درسته مصدومیت های پی در پی؛ تونبستون و تمام چیزهایی که گفتی همش درسته ... و این چیزها فقط تشدید کرده عوارض جانبی رو برای تیکر .... قد یه چیزه ژنتیکیه و شما با 20 سال بازی بسکتبالم هم نمیتونی بهش برسی ... اون پروژه و اون تزریقاتی که من در موردش گفتم یک چیزه سری بود . و بعدها فاش شد .. قد تیکر نهایتا در حالت عادی تا یک مترو نود باید باشه اما دستکاری شده . من رشتم ژنتیکه . البته فوق لیسانس برنامه نویسی دارم خخخ . برای مدرک مجدد دارم ژنتیک میخونم . اکرو مکالی چند زیر شاخه اصلی داره و اونی که شما اشاره کردی مربوط به بزرگی فک و دستو انگشت هستش . اما ماله تیکر داستانش کلا یه چیزه دیگست .... شخصیت و نماد اندرتیکر از قبل مشخص شده بود و برای این نماد از مارک کالاوای استفاده کردن .. حتی دلیل سکوت و نداشتن فعالیت های اجتماعی رسانه ای طبق قرارداد کمپانی از 20 سال پیش بوده .. داستان خیلی مفصل تر از این حرفاست ... من از بزرگترین طرفدارهاش هستم برام مثل اسطورست اما تا چیزی بهم ثابت نشه در موردش صحبت نمیکنم .... بازم ممکنه شما ورست بگی و من دارم اشتباه میکنم چیزی رو نمیشه مطلق و با قطعیت گفت ...

Dr.Jalal
10-15-2016, 07:23 PM
بهرامی جان رفت !!

به خاطر درس و دانشگاه و کار و ... تصمیم گرفته بودم دیگه انجمن/سایت رسلینگی کامنت نذارم (چون باعث بحث های ادامه دار میشه و مشغولیت فکری/زمانی داره بعدش:sibsdddsil:)

ولی اینو نتونستم تحمل کنم! خیلی از بهرامی جان خوشم میومد.
از مسئولیت پذیری و دقت و نظم کاری و ...
واقعا خدا خیرش بده و ایشا... با نتیجه دلخواه از کنکور بگذره.

دوستی ما از یه بحث سر خبر بازگشت لزنر کبیر به UFC شروع شد و سپس ادامه یافت و چند باری هم تو تلگرام سعادت هم صحبتی رو باهاش داشتم.

البته رفتن ایشون طبیعیه و برای تک تک ما ها قطعا به دلایل درسی، شغلی و خانوادگی پیش میاد. خیلی ها رفتن مثل سیناجان، حسن جان (البته گهگداری هستن که بازم نعمته) و

بنده هم قبلا روزی یه مقاله میزدم اما الان دیگه اصن وقت چنین کارایی رو ندارم :1683302598077360007
البته فعالیتی مختصری در تلگرام با انتشار اخبار دارم.

ایشا... حداقل ماهی یک بار لجند انجمن بهرامی جان یه پستی بذاره تا دلمون براش زیاد تنگ نشه.

موفق باشی عزیزم :d0s69thbefhiffti: