PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- آپدیت بر رسلمنیا 33 | مصاحبه جدید کوین اونز | آمار مشترکان دبلیو دبلیو ای نتورک و ... -×

THE MAN
10-28-2016, 06:41 PM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

|:::|» آپدیت بر برنامه های هفته رسلمنیا 33 «|:::|

دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که فروش بلیط های رسلمنیا 33 در روز جمعه ، مورخ 18 نوامبر 2016 آغاز خواهد شد . رسلمنیا 33 در تاریخ 2

آوریل 2017 در اورلندو فلوریدا برگذار خواهد شد . همچنین اعلام شده است که مراسم هال آو فیم که هرسال شب قبل از رسلمنیا

یعنی شنبه شب برگذار میشد ، جمعه شب برگذار خواهد شد و تیک اور مخصوص ان اکس تی در هفته رسلمنیا در شنبه شب برگذار

میشود و جایگزین مراسم هال آو فیم خواهد شد . به این ترتیب ، تاریخ دقیق شوء های هفته رسلمنیا به این شکل خواهد بود :

مراسم هال آو فیم 2017 : جمعه | 31 مارس 2017
تیک اور مخصوص ان اکس تی : شنبه | 1 آوریل 2017
رسلمنیا 33 : یکشنبه | 2 آوریل 2017
ماندی نایت راو : دوشنبه | 3 آوریل 2017
اسمکدان لایو : سه شنبه | 4 آوریل 2017

همچنین در بالا آرت ورک اولیه رسلمنیا 33 که به تازگی منتشر شده است را مشاهده میکنید .

|:::|» مصاحبه جدید کوین اونز «|:::|

کوین اونز در مصاحبه اخیر خودش با " میرِر " درباره ارتباطش با کریس جریکو صحبت کرده است و گفته است : " کریس جریکو همیشه

کسی بوده که من پیگیر کارهاش بوده ام و همیشه او را نگاه میکردم . یادم ـه زمانی که او دیبیوت خودش رو در دبلیو دبلیو ای انجام

داد ، من در خانه مشغول دیدن شوء راو بودم و با اینکه وقت خوابم گذشته بود و قرار بود فردا به مدرسه برم ، باز هم دیبیوت کریس

را تا آخر شوء نگاه کردم . من با اینکه بچه بودم اما از اینکه کریس به دبلیو دبلیو ای آمده بود بسیار خوشحال بودم و اینکه در

حال حاضر با او در یک رینگ هستم و دیالوگ های کمدی به مسابقات و سجمنت ها ـیمان در شوء های هفتگی اضافه میکنیم

بسیار برای من خاص و هیجان انگیز است ؛ و من همیشه از او چیزهای جدید یاد میگیرم "

|:::|» آمار مشترکان دبلیو دبلیو ای نتورک «|:::|

دبلیو دبلیو ای طی آمار و ارقامی که به تازگی منتشر کرده است ، اعلام کرده است که در ربع سوم سال 2016 ، تعداد مشترکان

دبلیو دبلیو ای نتورک به عدد 1.458.000 مشترک رسیده است . این تعداد نسبت به همین بازه زمانی در سال 2015 که

1.306.000 مشترک بود ، رشد داشته است . همچنین اعلام شده است که از بین 1.458.000 مشترک ، تعداد 373.000 مشترک

از سایر نقاط جهان و تعداد 1.071.000 مشترک از داخل ایالات متحده آمریکا میباشند .

|:::|» تصاویر جدید از آندرتیکر «|:::|

همانطور که در اخبار قبلی اعلام شده بود ، آندرتیکر در جشن قهرمانی تیم " Cleveland Cavaliers " حضور داشت . اما جدیدا

تصاویری منتشر شده است که نشان میدهد ، آندرتیکر به دیدن مسابقه ی این تیم نیز رفته است :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|

+ اپیزود چهارم شوء " توتال بلاز " توانست تعداد 630.000 بیننده کسب کند .

+ لانا ، در پشت صحنه فیلم " Other Versions of You " دیده شده است و گویا قرار است در این فیلم به ایفای نقش بپردازد .

+ اخیرا در طی مصاحبه ای از وینس مکمن پرسیده اند که اگر یک پیشنهاد خوب برای فروش کمپانی دریافت کند ، آن را میفروشد ؟ وینس مکمن در
جواب گفته است اگر پیشنهاد فوق العاده ای درباقت کنم که ارزش فکر کردن داشته باشد ... بر روی آن فکر خواهم کرد ، به هر حال من یک بیزنس من هستم .

+ تگ تیم قدیمی دبلیو بلیو ای " The Headbangers " اعلام کردند که در شوء اسمکدان لایو هفته ی آینده حضور خواهند داشت .

Kevin
10-28-2016, 09:26 PM
یک مقدار از جواب وینس مکمن تعجب کردم ، چطوری دلش میاد که حتی به پیشنهاد فکر کنه ؟

چون کسی که به پیشنهاد فکر میکنه شاید اون رو قبول کنه ، الان بعد این همه سال ، بعد از این همه بالا و پایین

بعد این همه حرص و جوش خوردن خیلی حیفه ، نکته اینه که حتی پیشنهاد از نظر مالی فوق العاده باشه ، فکر نکنم در حال حاضر کسی

به جز وینس ، استفنی و هانتر بتونه همچین کمپانی رو مدیریت کنن ، به هر حال همه این ها بر پایه یک فرضه که اگر

پیشنهادی عالی ارائه بشه که فکر نکنم کسی جرات این پیشنهادی رو داشته باشه

تیکر وضعیتش خوشحال کنندس و دیگه فکرکنم با این وضعیت حتما به بازی پایانی کریرش میرسه

mahdy77
10-28-2016, 11:26 PM
تشکر از افشین عزیز
واقعا منتظرم خبر تمدید قرارداد تیکر بیاد
اگه گروهی بیان و بخوان این پولو بدن به طور حتم وینس با شرایطی قبول میکنه که اداره کمپانی دست خودش باشه درست مثه یو اف سی و دانا وایت

براک لسنر
10-29-2016, 10:26 AM
فروش کمپانی به یک تیم خلاق مث تیم کریتیو UFC میتونه خیلی بهتر بکنه اوضاع رو

البته اگه تو دستمزد دادن ب خنسی ufc نباشن

Successful Man
10-29-2016, 04:16 PM
تیکر چه بخواد چه نخواد دقیقا نمیدونم یکی یا دوتا بازی دیگه با کمپانی قرارداد داره . .. نمیتونه کاری غیر از قرار داد بکنه ..

نهایتا تا دوتا کشتی دیگه ازش میبینیم یا یدونه . ...