PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×- فیود چمپین ورسز چمپین برای برند راو | مصاحبه بری بلا | تور دبلیو دبلیو ای در uk و ... -×

THE MAN
11-06-2016, 04:23 PM
بنام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

|:::|» فیود " Champion vs. Champion " برای برند راو «|:::|

گویا دبلیو دبلیو ای برنامه دارد تا یک فیود " Champion Vs. Champion " را بین دو قهرمان برند راو در اواخر امسال برگذار کند . البته احتمال

دارد که برنامه ها تغییر کند اما برنامه فعلی این است که قهرمان کمربند یونیورسال کوین اونز و قهرمان کمربند یو اس رومن رینز دو برای پی

پی وی رودبلاک 2016 به مصاف هم بروند . همچنین مسابقه ی این دو برای لایو ایونت چهارشنبه 28 دسامبر 2016 به ثبت رسیده است .

|:::|» مصاحبه جدید بری بلا «|:::|

اخیرا اسکای اسپورت مصاحبه ای با بری بلا کرده است و از او درباره ی بازگشت به رینگ پرسیده است ؛ بری در پاسخ گفته است : "

خیلی دلم برای کشتی گرفتن تنگ شده و نمیتونم برای بازگشت صبر کنم ، آیا دوست دارم با خواهرم کشتی بگیرم ؟ معلومه ...

از این کار لذت میبرم . مخصوصا دوست دارم که با خواهرم تیم بشم و یک مسابقه در برابر لیتا و تریش استراتوس انجام بدیم . "

|:::|» فصل دوم برنامه ادج و کریسشن «|:::|

با توجه به پیامی که ادج در صفحات اجتماعی منتشر کرده است ، ظاهرا او و کریسشن برای حضور در فصل دوم شوء تلویزیونی

" Edge and Christion Show " با دبلیو دبلیو ای به توافق رسیده اند و احتمالا فصل دوم این شوء بزودی در شبکه دبلیو دبلیو ای

پخش خواهد شد.

|:::|» تور دبلیو دبلیو ی در UK «|:::|

دبلیو دبلیو ای به معرفی یک تور در ماه می 2017 پرداخته است . این تور به مدت 7 روز میباشد و 6 ایونت در آن برگذار خواهد شد

که دو ایونت ماندی نایت راو و اسمکدان لایو هم جزئی از آنها هستند . این تور دز انگلستان برگذار خواهد شد .

|:::|» اخبار کوتاه ... «|:::|

+ تاریخ اکران فیلم جومانجی با نقش آفرینی راک از تابستان 2017 به 22 دسامبر 2017 تغییر کرد .

+ دروازه بان سابق آلمان ، تیم ویزل در لایو ایونت جمعه شب در مونیخ ، دیبیوت خودش را برای دبلیو دبلیو ای انجام داد و در یک مسابقه ی
سه به سه به همراه شیمس و سزارو توانستند تیم شاینینگ استارز و بو دالاس را شکست دهند .

+ دبلیو دبلیو ای در طی یک نظرسنجی از طرفداران پرسیده است که چه کسی زودتر وارد هال آو فیم میشود ؟ گلدبرگ یا براک لزنر . که تا این
لحظه 92 درصد به گلدبرگ رای داده اند .

big evil
11-06-2016, 06:14 PM
برگشت بری بانیومدنش فرقی نداره ای کاش دیواهای قدیمی برگردن.

چقدردلم واسه ویکتوریا مولی هولی جکلین تنگ شده.:d0s69thbefhiffti:

Drizzy
11-06-2016, 07:30 PM
امیدوارم بووووو کردن های شدید و افت تماشاچی و ريتينگ کمتر باشه چون مطمئنا مردم بخاطر قهرمان بودن رومن و کوین صد درصد کوین رو ترجیح میدن و شروع میکنن به بوووووو کردن رومن.البته مسابقه ی خوبی میشه ولی به نظرم ضرورتی نداره وقتی فیود ست کوین و آقای goat در حال انجام شدن و رفتن به مرحله هاي بعده (خیانت کریس به کوین یا برعکس و مسابقه ی تريپل بین هر سه تاشون برای یونیورسال تایتل)

VIVA THE ROCK
11-07-2016, 12:42 AM
|:::|»
مخصوصا دوست دارم که با خواهرم تیم بشم و یک مسابقه در برابر لیتا و تریش استراتوس انجام بدیم . "

اونطوری نور مسابقه زیاد میشه باید با عینک جوشکاری ببینی:d0s69thbefhiffti: