PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| چرا مسابقه براک Vs. گلدبرگ در حد انتظارات نخواهد بود

DEAD MAN
11-13-2016, 04:37 PM
«به نام خدا»

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یک هفته تا مسابقه براک لزنر در مقابل گلدبرک در Survivor Series 2016 فاصله داریم. کمپانی بازگشت گلدبرگ و مسابقه ـش در برابر
براک رو خیلی هایپ کرد. حالا این سوال پیش میاد که طرفدارا باید به اندازه این هایپ هیجان زده باشن یا انتظار زیادی از این مسابقه
نداشته باشن؟!؟ مسابقه این دو کشتی گیر در رسلمنیا 20، اونجور که باید و شاید جذاب نبود. آیا این مسابقه هم به همون سرنوشت
دچار میشه؟

در این مقاله 5 دلیلی که ممکنه باعث بشن این مسابقه در حد انتظار نباشه رو بررسی می کنیم. این مقاله ترجمه از منبع خارجی هست
و نظرات بنده در نوشتن مقاله دخیل نیست.

عدم وجود فیود خاصی برای مبارزه

هیچ استوری لاین خاص و منحصر بفردی برای این مسابقه وجود نداره. تقریباً میشه گفت که این مسابقه یه مسابقه واقعی هست که
بیرون بازی ویدیوئی صورت می گیره. چون اصل مسابقه از بازی WWE 2K17 نشأت گرفته. عدم وجود فیود برای یه مسابقه بزرگ رو نمیشه
نادیده گرفت.

فقط اشاراتی به مسابقه 12 سال پیش این دو شد و دلیل مبارزه گلدبرگ دیدن کشتی گرفتنش توسط خانوادش هست. یه مسابقه با هایپ
و پوش زیاد نیاز به یه فیود بزرگ هم داره.

عدم وجود تایتل در خط داستانی

همونطور که فیودی در کار نیست، هیچ کمربندی هم در کار نیست. اگه یک چیز باشه که بتونه به یک مسابقه بدون فیود کمک کنه که بزرگ ظاهر
بشه، کمربند هست. این مورد هم بی دلیل بودن مبارزه این دو رو تشدید می کنه.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

شرایط خاص جسمانی گلدبرگ

در ماندی نایت راء وقتی گلدبرگ در برابر روسو، اسپیر و جک همر رو استفاده کرد شاهد بودیم که خیلی سنگین نفس می کشید. این سوال پیش
میاد که گلدبرگ و براک میتونن یه مین ایونت 15-25 دقیقه ای رو به نحو احسن پیش ببرن؟

شاید مقامات تصمیم بگیرن که برای فشار کمتر و جلوگیری از آسیب دیدگی گلدبرگ مسابقه رو سبک برگزار کنن که این قطعاً باعث افت کیفیت
مین ایونت خواهد بود.

محدودیت حرکات لزنر

در عمل، براک جزو کشتی گیرهایی قرار داره که بین استارهای دیگه، یکی از سنگین ترین Movesetها رو داره. ولی این حرکات بسیار محدود هستن.
جرمن سوپلکس، مشت های سنگین، اف-5 و چند تا حرکت محدود دیگه. این Moveset محدود براک رو با پتانسیل و شرایط جسمانی گلدبرگ ترکیب
کنید تا یه فرمول خوب برای یه مسابقه ناامید کننده داشته باشین.

مسابقه بدون هیچ آینده

حتی اگه این مسابقه، هر 4 دلیل بالا رو کنار بزنه، راه فراری از این مورد نداره. مشکل اینجاست که جفت کشتی گیرا به صورت پارت-تایم فعالیت دارن.
اینکه طرفدارا احتمال بدن این مسابقه فقط یک بار اتفاق میافته و آینده ای برای این مسابقه وجود نداره، دلیل بزرگی برای ناامید کننده بودنش هست.
طرفدارا این رو میدونن که دو تا از بزرگترین نام های کشتی حرفه ای تاریخ قراره فقط برای یک بار دیگه مقابل هم قرار بگیرن. آیا این به تنهایی میتونه دلیل
مناسبی برای طرفدار پسند بودن این مبارزه باشه؟

نظر شما چیه؟
این مسابقه میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا ناامیدکننده خواهد بود؟

ترجمه اختصاصی برای انجمن iranwe
DEAD MAN

big evil
11-13-2016, 05:47 PM
سلام / چون این مسابقه بایدزودترریمچ میشد شایدگلدبرگ دیگرتوان گذشته رانداشته باشد وباپیشینه این دودرwm/20 نتیجه ومسابقه اصلازیبایی درنیومدکه ایدوارم ایندفعه جبران گذشته ومبارزه ضعیف گذشته رابکندبله خواب کمبود فنون دوکشتی گیرهم میتونه علت برمعلول باشهالبته به بنظرمن درمسابقه به اون مهمی نبایدکشتی گیری مثل کلدقضاوت میکردکه باعث حواس پرتی بشه.یاحق.

mohamadrazmi
11-13-2016, 06:25 PM
با اینکه براک لسنر رو هم دوست دارم ولی من هنوزم که هنوزه به گلدبرگ بزرگ اعتقاد دارم!این گلدبرگ از خیلی از ان استار های حال حاظر بهتر!!شک نکنید!!

Click4u
11-13-2016, 09:01 PM
نظر شما چیه؟
این مسابقه میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا ناامیدکننده خواهد بود؟

گلدبرگ یه قولی به طرفداراش داده بود که هیچ وقت نمیذاره تحقیرش رو ببینن

در حقیقت برای همین بود که کمپانی رو ترک کرد

به قول خودش گلدبرگ در هیچ رینگی قرار نمیگیره مگر برای پیروزی و نه فقط پیروزی بلکه برای نابودگری :دی

اما این حرفا برا 12 سال پیشه ، با توجه به وزنش که سنگینه و سرعتش هم کمه و کُندرتم شده! و اون یکی طرف براک تو اوج هستش به نظر من هم مسابقه جالبی از آب در نمیاد ، شاید شاید شاید این مسابقه باعث تحقیرش بشه ، من امیدوار بودم که برنگرده ولی حالا که قبول کرده و اومده حتماً یه چیزی تو خودش دیده که اومده و امیدوارم که طرفداراش رو ناامید نکنه.

Naser
11-13-2016, 09:04 PM
گلدبرگ یه قولی به طرفداراش داده بود که هیچ وقت نمیذاره تحقیرش رو ببینن

در حقیقت برای همین بود که کمپانی رو ترک کرد

به قول خودش گلدبرگ در هیچ رینگی قرار نمیگیره مگر برای پیروزی و نه فقط پیروزی بلکه برای نابودگری :دی

تشکر بابت تاپیک

خب گلدبرگ خیلی حرف خوبی زده بود؟ پرو رسلینگ که یک ورزش رقابتی نیست بگیم کسی که میبره قوی تره یا از اینجور چیزا ...گلدبرگ ظاهرا زیادی تو نقش فرو رفته بود :d

کسی که بهتر بتونه مردم رو سرگرم کنه و مسابقات زیبایی تهیه ببینه و کارش رو خوب و طبیعی انجام بده رسلر بهتریه نه کسی که میبره!

گلدبرگ و لسنر بنظر من یه چیز ضعیف و مسخره ای میشه مثل رندی و لسنر!

The Fallen
11-13-2016, 09:27 PM
با تشکر از مقاله

با تمام مواردی که فرمودید موافقم...

مخصوصا بخش جسمانی گلدبرگ،،، واقعا جای سواله که آیا گلدبرگ میتونه سوپلکس ها و حرکات خشن لزنار را تحمل کنه؟

رستلر های امروزی هم زیاد در برابر چنین حرکات سنگینی دوام نمیارن و معمولا بعد از مسابقه دچار مصدومیت جزئی میشن...

از اون طرف هم یه سوال دیگه پیش میاد؟ که گلدبرگی که خودش هم تو حرکاتش همانند لزنار محدودیت داره چگونه میتونند بازی متنوعی را به نمایش بزاره...

پس فکر نکنم تایم بازی خیلی طولانی باشه...

از اون طرف هم فکر نکنم لزنر به گلدبرگ ببازه... اون الان یکی از نماد های اصلی کمپانی است. کمپانی چرا باید نمادش را فدای یک کشتیگیر بازنشسه کنه؟!!! واقعا فکر نمیکنم لزنر بازنده ی این مسابقه باشه...

من استوری بین این دو را دنبال نکردم اما بنظرم تو مسابقه دخالت هایی بوجود میاد. دخالت هایی که به ضرر گلدبرگ و پیروزی لزنار میشه. تازه زمینه استوری گلدبرگ در رسلمنیا مهیا بشه...

قبلا هم گفتم ولی بازم میگم که حسم میگه رسلمنیا امسال شاهد مبارزه ی اندرتیکر و گلدببرگ خواهیم بود...

بازم ممنون

ALITAKER
11-13-2016, 09:41 PM
تشکر بابت مقاله.

خیلی وقت بود که مقاله نداشتیم.

به نظرم مسابقه ی گلدبرگ و لسنر بد از آب در نمیاد.به نظرم مسابقه هیجان خیلی بالایی خواهد داشت و به احتمال زیاد شاهد
لحظات شوکه کننده ای

خواهیم بود.wwe جدیدا سعی میکنه مسابقات مهم خودش را با لحظات شوکه کننده همراه کنه و مثل قدیم روی کیفیت مسابقه
مانور نمیده.

دلایلی که مطرح کردید کاملا درسته و نمیشه ازشون چشم پوشی کرد ولی فکر کنم کمپانی به همین راحتی ها از این مسابقه دست نمیکشه و نقشه هایی براش داره.

به نظرم سروایور سریس خوبی خواهد بود مخصوصا مسابقه ی 10 نفره ی تگ تیم بین دو برند.

ولی در کل برعکس پارسال که سروایور سریس افتضاح بود ، کمپانی سعی داره تا اون افتضاحو جبران بکنه و امیدوارم موفق باشه.

حالا خارج از این شایعاتی مطرح شده که یکی دیگه از اعضای تیم شین مکمن هم حذف خواهد شد و آندرتیکر جایگزین میشه که اگه بشه فوق العاده میشه.

ممنون بابت مقاله.

bitw
11-14-2016, 02:18 AM
مسابقه بین گلدبرگ وبراک بدون شک یکی از جذاب ترین و هیجان انگیز ترین مسابقات تاریخ wwe هستش .یکی از دریم مج های من از موقعی که رستلینگ رو دنبال میکنم. مسابقه ای که در رسلمنیا 2004 خیلی عالی نبود و ماالان 12 ساله منتظریم یک ریمج فوق العاده ای رو شاهد باشیم که در حد نام این دو ستاره تاریخ رستلینگ باشه. ولی به نظرم 12 سال مدت طولانی است و سوروایور سریز 2016 شاید کمی دیر باشه و ماشاید زود تر میتونستیم شاهد این بازی باشیم. اما دو اشکال اساسی که این مسابقه میتونه داشته باشه یکی شرایط جسمانی گلدبرگ است که در استانه ی 50سالگی هستش که به نظرم بهترین راه این بود که گلدبرگ حداقل یک یا دو مسابقه قبل از رویاروییی با غول wwe در راو انجام میداد که بهترینش به نظرم روسف بود که استوریش هم ایجاد شد.ودیگر مشکل این مسابقه این بود که استوری لاین زیاد جالبی نداشت که به فیس تو فیس شدن اونا در راو اینده و جند تاسگمنت معمولی بسنده شد.البته همینکه این مسابقه رویایی در سوروایور سریز برگزار میشه جای بسی امیدواریه که کمپانی برنامه های ویژه ای برای ppv های اینده مخصوصا رسلمنیا داره

reza_sabor
11-14-2016, 03:44 AM
باعرض سلام و احترام

خیلی کوتاه میگم:

فارغ از تمام نکاتی که عزیزان گفتن و البته نکات مهم و بجایی هم بود،اینو اضافه کنم

معمولا یک دریم مچ شاخصه ای بنام "بعد فنی" نداره و صرفا بار کلامی "دریم" رو بدوش میکشه!

هرچند دریم مچ هایی نظیر "سینا و ای جی" داشتیم که هم از لحاظ استوری، هم سرعت و هم کیفیت خیلی

قابل قبول بوده ولی تنها شاخصه این مبارزه، خلق هیجان بیشتر بابت حضور ورویارویی دو استار پرطرفداره

که بقدر کفایت حس نوستالژی و هیجان ایجاد کرده وبنظرم تا همینجا هم رسالت خودش رو بانجام رسونده.

مثلا قرار بود کوتاه بگم..:f_sabzmoom_58d78:

اما نظر شخصیم اینه که باتوجه باینکه دوبرند سالی سه یا چهار بار باهم رودررو میشن توی یک پی پی وی

و استوری نیمه تمام رندی و براک هم باید سرنخش ول نشه، اینه که رندی باعث حواس پرتی براک خواهدشد و

مقدمات برنده شدن براک با دی کیو رو فراهم میکنه و این خودش میتونه کمی از بار منفی مبارزه بی نتیجه و

ناامیدکننده این دو کم کنه و هم حضور گلدبرگ رو تا رویال رامبل شایدم رسلمنیا توجیه کنه..

البته اینها تمامش حدسیاته ولی واقعا همین بازگشت دیر و با تاخیر، فضای خوبی رو به شوها داده.

امیدوارم لذت کافی ببریم و یه سرویوار سریس تماشایی و جذاب رو شاهد باشیم.

شاد و پیروز و برقرار باشید.

یاحق

Successful Man
11-14-2016, 06:34 AM
اول بگم با نظر این دوستمون اقای رضا صبور کاملا موافقم .. نمیدونم دقیقا حرفهای منو زد خخخ .. خیلی عجیبه فقط چنتا ویرگول اختلاف حرفام با ایشون بود خخخ

در کل امیدوارم استفانی گند نزنه باز به همچی .. حالا شاید بگید استفانی کجای این داستانه . خخخ در کل استفانی موجودیه که تجربه و تخصص بزرگی به گند کشیدن سـوپـر استارها و لجندری ها داره

براک لسنر
11-14-2016, 07:03 AM
به نظر من هم ممکنه گلدبرگ برای این مسابقه ی سورپرایز خوبی داشته باشه

mulove
11-14-2016, 09:06 AM
اگه بتونن یه چیزی تو مایه های مسابقه تیکر و براک پارسال تو سامراسلم و هل این ا سل در بیارن عالیه ولی فکر نکنم گلدبرگ بتونه همچین مسابقه ای بده فقط امیدوارم مثل رسلمنیا 20 افتضاح نباشه

kimbo
11-14-2016, 10:21 AM
چرا همه میگن دریم مچ، این دریم مچ رسلمنيا برگزار شد، این حرکت فقط برای پول خوبه و شاید ريتينگ بلاخره براک و گلدبرگ هستن دو استار مهم رسلينگ ولی به نظرم زیاد احتیاجی نبود به این ريمچ چون معلومه وینس میخواد همیشه با همه کل بندازه.خیلی از دریم مچ ها هستن که بهتره اون ها انجام شه نه اینجور مسابقه ها که قبلا اتفاق افتاده

bomb5
11-14-2016, 06:53 PM
اگه نگاه به بازی های براک کنیم تو این چند وقته خود براک بسیار کنده و حریفاش باید جورش رو بکشن تا مسابقه زیبا بشه. رومن. رالینز و ...
ولی تو مسابقه هایی که حریفش هم کند و سنگین بوده مسابقات خیلی جذابی رو تماشا نکردیم. رندی و آندر و بیگ شو از این قبیلن.
در بهترین حالت سطح مسابقه به مسابقه 2004 نزدیک باشه که اونم همه میدونیم چجور بود.
گلد برگ تو راو با اولین لگد به روسو خودش نقش زمین شد که نشون میده آمادگیش چجوریه.
ولی در کل من خودم حاضرم تو مین اونتا همچین بازی ای باشه تا مسابقه سرعتی و ... بین این جوانای کمپانی یا عموها....

Drizzy
11-14-2016, 07:21 PM
راست یا دروغ قضیه رو نمیدونم ولی یکی گفت چون هر دو میخواستن بعد wm کمپانی رو ترک کنن و خوده براک هم گفته بود من با کمپانی به توافق نرسیده بودم برا همین از عمد هردو خیلی بد مسابقه رو اجرا کردن.که البته به نظرم دلیل قانع کننده ای نیست چون خيليا از کمپانی رفتن ولی مسابقه ی اخرشونو به یاد موندنی کردن ولی این مسابقه بغیر از پول برا کمپانی چیزی نداره برا مردم هم چیزی نداره جز خوشحال شدن و دیدن دوتا ابر استار دنیای رسلينگ. ولی به نظرم خیلی از استارهای جديد و قدیمی هستن که ميتونستن جای براک یا گلدبرگ باشن توی این فيود حتی خیلی از دریم مچ ها هستن که خيليا از ده سال پیش منتظرش هستن که اتفاق بيوفته در دبلیو دبلیو ای چون توی لیگ ژاپن ار او اچ تی ان إي این مسابقه ها انجام شده ولی تنها جایی که هیجانش رو چند برابر میکنه دبلیو دبلیو ای هست که ظاهرا به این زودیا حتی شایعه ش رو هم درست نمیکنن،تنها دریم مچ برای من توی این چند سال ست و استینگ بود با مستر تی ان إي و مستر دبلیو دبلیو ای

MSH
11-15-2016, 01:11 AM
مرسی از مقاله
قطعا این مسابقه رها نمیشه ، البته باید برنده مشخص شه تا آینده ی این فیود رو بررسی کنیم ...
وینس این دوتا رو تونسته تو سورویر سریز بیاره قطعا واسه شوی اصلیش یعنی رسلمنیا هم میاره ...
و یه حدس دیگه که زیاد دور نیست و میتونه فیود شه واسه رویال رامبل و حتی رسلمنیا ، ناتموم موندن مسابقس که خیلی ریسکه به هر حال :-)