توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اسپویل| .: تایپک مخصوص اعلام نتایج کوتاه پی پی وی Survivor Series 2016 :.
ALITAKER
11-21-2016, 02:17 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با سلام.
همانطور که از اسم تاپیک پیدا هست قراره نتایج پی پی وی Survivor Series 2016 گفته بشه.
بنابراین اگر هنوز این ایونت را ندیدید از تاپیک خارج شوید.
Kickoff
Noam Dar, Rich Swann, and T.J. Perkins defeated Ariya Daivari, Drew Gulak, and Tony Nese
در کیک آف این شو ابتدا یک مسابقه ی 6 نفره ی تگ تیم برگذار شد.شرکت کنندگان این مسابقه از بخش سبک وزن حضور داشتند که کشتی کج کار ایرانی "Ariya Daivari " هم در آن حضور داشت.
در این مسابقه تیم Noam Dar, Rich Swann, and T.J. Perkins موفق به پیروزی شدند.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Kickoff
Kane defeated Luke Harper
اما در مسابقه ی دیگر کیک اف کین تونست بر لوک هارپر غلبه بکنه.مسابقه به شدت معمولی و ضعیفی بود که انتظار هم میرفت.
5on5 traditional Survivor Series elimination match
Team Raw (Charlotte, Bayley, Nia Jax, Alicia Fox, and Sasha Banks) (with Dana Brooke)
defeated
Team SmackDown Live (Natalya, Becky Lynch, Alexa Bliss, Carmella, and Naomi)
در مسابقه ای متوسط هم تیم زنان راو تونست تیم زنان اسمکدان را شکست بدهد.در پایان مسابقه هم شارلوت و بایلی باقی ماندند و شارلوت هم بعد از مسابقه به بایلی حمله کرد.
نیکی بلا هم قبل از مسابقه در بک استیج مورد حمله قرار گرفته بود بنابراین با ناتالیا جایگزین شد.
Intercontinental Championship
The Miz (c) def. Sami Zayn
میز هم تونست در یک مسابقه ی نسبتا خوب سمی زین را شکست بدهد تا تایتل ic همچنان در اسمکدان باقی بماند.
وقتی که سمی زین سابمیشن فیگور لگ را انجام داده بود ، ماریس زنگ را به صدا در آورد تا سمی زین خیال کند که مسابقه را برده است ولی میز با یک رول ناگهانی تونست پیروز مسابقه باشه.
10––10
traditional Survivor Series tag team elimination match
Team Raw (The New Day (Big E and Kofi Kingston), Luke Gallows and Karl Anderson, Sheamus and Cesaro, Enzo Amore and Big Cass, and The Shining Stars (Primo and Epico)) (with Xavier Woods)
defeated
Team SmackDown Live (Heath Slater and Rhyno, The Hype Bros (Zack Ryder and Mojo Rawley), American Alpha (Jason Jordan and Chad Gable), The Usos (Jimmy Uso and Jey Uso), and Breezango (Tyler Breeze and Fandango))
تیم راو یک پیروزی دیگر را بدست آورد.تیم نیو دی زود حذف شد و نشان میداد که WWE سعی در استفاده از تیم های جدید خود دارد.
برادران اوسوز هم به خوبی نقش هیل را اجرا کردند و در پایان مسابقه با شیمس و سزارو مانده بودند.سزارو با سابمیشن شارپ شوتر توانست این پیروزی را از آن برند راو بکند.
WWE Cruiserweight Championship
The Brian Kendrick (c) defeated Kalisto by disqualification
شرط این مسابقه این بود که اگر کالیستو میتوانست برنده شود کل بخش سبک وزن باید به اسمکدان
منتقل بشود
ولی بارون کوربین که قرار بود در تیم مردان اسمکدان باشد ولی با شین مکمن جایگزین شد نگذاشت که این اتفاق رخ بدهد و با دخالت خود مسابقه با DQ تمام شد.
5––5
traditional Survivor Series elimination match
Team SmackDown Live (AJ Styles, Dean Ambrose, Bray Wyatt, Randy Orton, and Shane McMahon) (with James Ellsworth and Luke Harper)
defeated
Team Raw (Kevin Owens, Chris Jericho, Roman Reigns, Braun Strowman, and Seth Rollins)
و اما بهترین مسابقه ی شب تونست انتظارات طرفداران را بر آورده بکنه و یک مسابقه ی زیبا خلق شد.
استایلز و امبروز به خاطر حمله به یکدیگر از مسابقه حذف شدند و برای لحظاتی هم تیم شیلد دوباره تشکلی شد تا یک تریپل پاور بامب روی استایلز بزنند.
این مسابقه لحظات اکستریم کم نداشت و شین مکمن در دوتای اون نقش داشت.اول در یک فلاینگ تاپ روپ البو دراپ که به زیبایی هر چه تمام تر اجرا شد و موجب حذف استرومن با کمک جیمز السورث شد.او با گرفتن
پای استورمن نگذاشت که او تا قبل از شماره ی 10 به رینگ برگردد.
البته قبل از آن هم رندی اورتون
که در مسابقه فعالیت زیادی نداشت یک آر کی او به استرومن روی میز زد.
در ادامه هم کوین اونز با DQ حذف شد چون با لیست جریکو به استایلز حمله کرد.
در صحنه ی فوق العاده ی دیگر این مسابقه شین مکمن میخواست که حرکت کاست تو کاست را انجام بدهد که در
بین هوا یک اسپیر دریافت کرد و گویا مصدوم هم شد.او پین نشد ولی به خاطر مصدومیت از مسابقه حذف شد.
رندی اورتون هم به پسر شین مکمن دلداری داد.
در پایان هم بری وایت با انجام سیستر ابیگل تونست رومن رینز را پین کند تا مسابقه به نفع تیم اسمدان به پایان برسد.
Mega Match
Goldberg defeated Brock Lesnar
در مهمترین و پر هیجان ترین مسابقه ی شب یک اتفاق شوکه کننده و عجیب رخ داد.
گلدبرگ در عرض 85 ثانیه تونست براک لسنر را با دو اسپیر و یک جک همر پین کنه و پایان دهنده ی دوران سلطنت این غول به WWE بود.گلدبرگ تواسنت براک لسنر را نابود کند.
این مسابقه که تنها یک دقیقه و 25 ثانیه طول کشید ، کل سالن را به شوک فرو برد و مردم همه با شوک سالن را ترک کردند.
گفتنی است گلدبرگ به حضور در رویال رامبل علاقه نشان داده و به احتمال زیاد در رویال رامبل هم خواهد بود.به همین دلیل WWE در این مسابقه او را به شدت قوی نشان داد.
احتمالا حریف بعدی او یا همین براک لسنر خواهد بود یا آندرتیکر.
منتظر نظرات شما در مورد این ایونت هستیم.
hassanmanutd
11-21-2016, 02:46 PM
من پی پی وی رو زنده دیدم.تا ده دقیقه بعد از پایان اونت شوک بودم.کمپانی داره هر سال یه لجند رو توی بازی برمیگردونه و بعد توی رسل بازنشست میشه و سال دیگه هال اف فیم میشه.
E.H.S.A.N
11-21-2016, 04:04 PM
سلام دوستان. من سه ساله نه تاپیک زدم نه پاسخی دادم توی این فروم. ولی این یکی دیگه واقعاً شوک عظیمی بود. گلدبرگ براک رو تحقیر کرد به طرز فجیح. به طرز فجیح یعنی ها... نابودش کرد. فکر کنم براک دیگه کلاً بره از کمپانی بعد این قضیه. این چهره ی عظیمی که بعد از استریک حاج تیکر برا براک ساخته شده بود توی 85 ثانیه کاملاً نابود شد.
من قسم خوردم اگه براک برنده شه دیگه کمپانی رو دنبال نکنم. اما باید اعتراف کنم بشدت غافلگیر شدم. شاید توی تاریخ رستلنیگ همچین اتفاقی تاحالا سابقه نداشته باشه.
ممنون از تاپیک.
mahdy77
11-21-2016, 04:11 PM
Qیعنی گلدبرگ اینقدر وضعش داغون بود که چند دقیقه مسابقه نمیتونست بده؟
مسابقه تیمی مردان هم با اینکه چند صحنه اکستریم داشت ولی کند بود میتونست خیلی خیلی بهتر باشه و خیلی خوشم نیومد
بقیه رو هم ندیدم و فکر کنم اونا هم چیز جالبی نشده باشن
رکل میشه گفت در اون حدی که انتظار داشتیم اصلا نبود
Kevin Owens
11-21-2016, 04:15 PM
مسابقه 5 به 5 راو و اسمکداون چقدر قشنگ و هیجانی شد، پر از صحنه های زیبا با بالا بردن آدرنالین بود، چه لذتی بردن تماشاچی های ورزشگاه ، کانادایی ها به هموطناشونم حال دادن با تشویقی که برا اونز و جریکو داشتن
تو مسابقه 5 به 5 همه خوب بودن و البته به هر کدوم از سوپراستارها یه حالی دادن و به طریقی برجستش کردن تا طرفداراشون ضد حال نخورن ، برای هر استار یجورایی صحنه پر هیجان درست کردن ، از اون صحنه ها که کات و بعدها توی پروموها استفاده میشه. نتیجه و پایان بازی بهترین حالت ممکن بود، برند اسمکداون بعد از دو باخت در بازی زنان و تگ تیم به این پیروزی احتیاج داشت و با برجسته تر کردن استوری وایت فمیلی در واقع بری وایت و رندی و همچنین اومدن هارپر در پایان بازی این اتفاق انجام شد. که حضور 3 عضو فعلی وایت فمیلی با اون ژست های آخر مسابقشون کادر بندیه زیبایی روی تصویر بوجود اورد، استوری جالبی میشه اگر بتونن خوب ادامش بدن و شاید سرانجامش مسابقه رندی و بری وایت در رسلمنیا.
صحنه آر کی او رندی روی ست تماشایی بود و یه جورایی به پوستر آخرین هوم ویدیو رندی ارتباط داشت که در پوسترش عکس رندی در حال زدن آر کی او به ست بود، زاویه زده شدن دقیقا مثل اون پوستره بود ( از این اتفاقات زیرکانه مثل این پوستره که در اون لحظه شاید خیلی مفهومی برات نداره و در آینده صحنه ای میبینی کاملا مرتبط بهش خیلی خوشم میاد )
رندی 2 بار به کمک بری وایت اومد ، یه بار ست داشت روی بری وایت میپرید که با ار کی او اجازه نداد ، یه بار رومن داشت روی بری وایت اسپیر میزد که وایت رو هل داد تا اسپیر به خودش بخوره و بعد بری فینیشرشو زد رو رومن و تیم اسمکداون بازی برد ، خوب فداکاری برای بری وایت نشون داد و البته تیم اسمکداون.
صحنه شیلد شدن رینز رالینز امبروز خیلی هیجان داشت باحال بود ، ای جی استایلز هم شخصی خوبی بود واسه ی شیلد شدن این 3 بخاطر اینکه با امبروز درگیری داره و این امبروز بود که یجورایی هم اومد انتقام حذفش تو بازی رو از استایلز بگیره ، هم خط و نشون بکشه برای تی ال سی و هم اینکه دید داره برادراش تو شیلد ضربه میخورن ( در واقع اومدنش 3 مفهوم و دلیل رو میرسوند )
رومن رینز اولش بر حسب عادت همیشگی و بدون اینکه برای خیلیا از ته دل رو اعصاب باشه بوو میشد ولی از موقعی که اون اسپیرو روی شین زد خیلی تماشاگرا رو عصبی کرد و با نفرت عمیق بووش میکردن ، یه جاهم رندی خواست روی زمین یه دی دی تی بره که رومن نذاشت همه گفتن: او وووو ( مشخص بود از ته دله و شاید منظورشون یعنی هم این بی مزه اومد : d )
شین خیلی زحمت کشید کلی ضربه خورد، در واقع میخواست خودشو فداکار و کسی که خیلی تلاش کرد برای برندش تا سربلندش کنه نشون داد، دیدید که حتی پین نشد و به دلیل مصدومیت کنارش زدن، خیلی دستاوردها بدست اورد، از بودن تو همچین مسابقه ی مهم و جذابی ، اکستریم تر کردن بازی و برندش هم پیروز کرد، یجورایی پدرخوانده تیم اسمکداون بود.
اومدم فقط راجع به آر کی او رندی بگم ببینید چقدر نوشتم، تقریبا هرچی تو دلم برا این مسابقه بود نوشتم ، باقیش با شما دوستان :d
برای مسابقه گلدبرگ و لزنر خیلی نکات میشه گفت: میشه خیلی نقدها و دلایل برای این اتفاق و نتیجه داشت ، خیلی استوری و آینده ها ترسیم کرد ، اما فعلا میزارم کمی زمان بگذره ، بهتر بتونم راجع بهش فکر کنم
فقط چیزی که مشخصه خیلی هایی که شرط بندی کردن روی این مسابقه حالشون بعد نتیجه گرفته.
و از زننده تاپیک تشکر میکنم، اون قسمت که رندی رفت سمت یه پسری و بنظر میرسید داره دلداریش میده رو دیده بودم ولی بهش توجه نکردم، در اصل با مطلب شما توجه کردم که پسر شین بود و داشت بخاطر مصدومیت پدرش بهش دلداری میداد، ممنون از گفتن این مطلب - برام جالب بود.
Click4u
11-21-2016, 04:35 PM
تشکر بابت تاپیک :d0s69thbefhiffti:
سه ساعت وقتمون رو اختصاص دادیم به این پی پی وی جمعاً 10 درصد هم نتونست من رو راضی کنه ، شما رو نمیدونم !
اصلاً اون شور و هیجانی که باید میداشت رو نداشت ، اونم از استار مورد علاقه ام که با این نوع بُردش ازش متنفر شدم! گلدبرگ رو از استار مورد علاقه ـم حذف میکنم! :504:
Naser
11-21-2016, 05:57 PM
تشکر بابت تاپیک
مسابقه براک لسنر Vs گلدبرگ ، مردان راو و اسمکداون رو فقط دانلود کردم و دیدم.
قبلا در پیش بینی مسابقه مین اونت بین لسنر گلدبرگ گفته بودم یه مسابقه بسیار ضعیف میشه در حد لسنر رندی اما میخوام حرفمو پس بگیرم این خیلی افتضاح تر و بدتر از اون بود :504:
از این بدتر نمیتونست باشه ، اصلا مسابقه ای رسما نبود یه درگیری پیش اومد.
مشخصا گلدبرگ شرایط مسابقه رو نداشت و نمیخواستن مین اونت رو حذف کنن گفتن اینکارو بکنیم که سریع تایم مسابقه تموم بشه و گلدبرگ هم ضربه نخوره چون اسیب دیده ست... تا زمانیکه پیرمردهای 40 50 ساله رو برمیگردونن میارن اینطوری میشه.
باز گلی به جمال حاج تیکر که توی 50 سالگی هم بهترین مسابقات رو ارائه میده.
ظاهرا WWE بدجوری تصمیم گرفته مین اونت های رویداد های مهمش رو خراب بکنه ، اون از سامراسلم این از سوایور سریس !!!
----
مسابقه حذفی راو و اسمکداون هم مسابقه خوبی بود ، صحنه های جالبی داشت....
بازگشت شیلد به اینصورت خیلی کلیشه ای شده ، یه چند دقیقه باهم میشن و یه تریپل پاور میزنن و میرن پی کارشون :| خب که چی؟ یبارش جذابه نه ده بار!
شین مکمن واقعا حضورش تاثیر گذار بود و خوب مسابقه داد ، بقیه هم همینطور ... یخورده هم حذف شدن های مسخره رو مخ بود ، مثلا سه تا استار بی دلیل حذف شدن ، استرامن که سر اون صحنه کانت اوت شد ، کوین اونز که رسما بیخود حذفش کردن و شین هم مصدوم شد ، یخورده میتونستن با کمتر کردن این نوع حذفها بر جذابیت مسابقه اضافه بکنن.
اما درکل مسابقه خوبی بود ، خوب شد که بری وایت و رندی باعث برد شدن.
رومن چقدر بوو شد :504:
mulove
11-21-2016, 06:13 PM
واقعیت اینه که یه جا باید این پوش عظیمی که بعد از استریک به براک داده بودند تموم میشد نزدیک سه ساله براک همه رو می زنه نابود می کنه بلاخره وقتش بود که یکی همون بلا رو سر خودش بیاره و چه کسی بهتر از گلدبرگ این مسابقه به اندازه مسابقه براک و سینا تو سامراسلم دو سال پیش حال داد
بقیه مسابقات هم اصلا برام مهم نبود و ندیدم
Dr.Jalal
11-21-2016, 06:39 PM
با تشکر از علی جان
دوستان ما چون از برنامه کمپانی خبر نداریم، نباید زود قضاوت کنیم. این نظر من با توجه به منابع معتبر خبری مثل دیو ملتزر:
خیلی ها مثل بنده موقع اتمام این مسابقه در شوک فرو رفته بودند. مسابقه طوری انجام شد که کمترین کسی انتظار داشت و بنده 1 در 1000000000000 هم چنین نوع مسابقه با این نوع نتیجه را اصلا احتمال نمی دادم.
هیچ منطقی هم برای این نوع بوکینگ وجود ندارد و بسیاری از فن های براک لزنر را آشفته خاطر نموده است. آندرتیکر ، جان سینا، رندی ارتن و ... همگی برای برد گلدبرگ فربانی شدند؟ استریک برای یک مرد 50 ساله فدا شد؟ جدای از بی منطقی این نتیجه و بوکینگ بد وینس مکمن، به دلیل این امر می پردازیم:
گلدبرگ در 86 ثانیه (!!!!!!!!!!!) براک لزنر را با تنها دو اسپیر و یک جکهمر (!!!!!!!!!!) بدون هیچ مقاومت و ضربه ای از سوی لزنر (!!!!!!!!!) شکست داد. نتیجه ای که به جرئت می توان گفت همگان را شوکه کرد!
طبق منابع معتبر این نوع بوکینگ در هفته پیش تنظیم شده است و دلیل این بوده است که براک لزنر، فیود با گلدبرگ را پولساز می داند و ختم آن به همین مسابقه را عقلانی نمیدادند (باید بدانید که براک لزنر به wwe به عنوان یک شغل و یک بیزنیس نگاه میکند نه یگ میراث یا رویا یا افتخار.) لذا با همفکری وینس مکمن و تیم کریتیو این نوع بوکینگ انتخاب شد تا هم گلدبرگ در آن واحد یک غول شود و هم فیود حساس تر و ادامه دار.
لذا ریمچی بین این دو قطعا در آینده رخ خواهد داد. گلدبرگ در هفته پیش قبول کرد که بیشتر از یک مسابقه کار کند.
هم چنین وی در رویال رامبل هم حضور خواهد داشت (برخی منابع گفته اند که در رامبل مچ خواهد بود!)
باز هم تاکید می کنم براک لزنر یک بیزینس من است! به مصاحبه وی در هفته سامراسلم دقت کنید تا بیشتر این نتیجه را درک نمایید:
خبرنگار: آیا شما از مسابقه دادن در رینگ لذت می برید؟
"اره ولی من به این به عنوان یک شغل نگاه میکنم. دقیقا مثل شغل هرکسی دیگه ای مثل شغل شما یعنی خبرنگاری. این یک بیزنیسه و من توش جدی ام. وینس برای این منو 2012برگردوند چون میدونه من جدی ام و اینا همش برای من واقعیه. من به میراث و تایتل و ... ارزشی نمیدم. "
طرفداران براک اکنون دیگر باید عصبانیتشان رفع شده باشد زیرا خود براک خواستار این نوع بوکینگ بوده است! قطعا در مسابقه بعدی، طرفداران براک خوشحال خواهند بود!
ولی درکل شکست براک لزنر در 86 ثاینه توسط یک مرد 49 ساله که 1-2 مسابقه دیگر بیشتر نخواهد داشت، یک تصمیم افتضاح بود و می توانست با طولانی تر کردن مسابقه و یک طرفه نکردن آن باز هم فیود را ادامه داد. ولی وینس میخواست گلدبرگ یک غول شود و شکست براک در 86 ثانیه او را در آن واحد غول کرد!
Drizzy
11-21-2016, 06:52 PM
انصافا من حس میکردم مین راستر طبق معمول با این مچ کارد عظيم فيل ميشه و مردم ان اکس تی رو بيشتر باهاش ارتباط برقرار می کنن. معلومه چرا فیل شد پی پی وی. البته منم راضی نبودم و ان اکس تی رو بیشتر دوست داشتم شاید خیلی ها راضی باشن ولی به نظرم نزدیک ده پونزده تا ایراد داشت (ایراد واضح داشت) پی پی وی که اگه با موبايل نبودم مينوشتمشون. مرسی و خسته نباشيد
kimbo
11-21-2016, 07:27 PM
من میدونستم مسابقه ی 5 استار راو برابر 5 استار اس دی اخرش زیاد جذاب نمیشه ولی توی ذهنم اخرش رو اینجوری تصور میکردم ست و کوین برابر ای جی و دین دیگه خودتون میدونید چه مچی میشد و چه حرکاتی زده میشد ولی جاش طبق معمول ما شاهد مسابقه ی متوسطی بودیم با از بین بردن رویارویی دوباره ی ست ای جی کوین جریکو. و باز هم طبق معمول باید از کوین و ای جی دوتا قهرمان سست و بدون زوره بازو بسازیم توی پی پی وی ها و غیره مستقیم رومن رو با پوش دادن ببرن بالا فقط خوب شد بری باعث برد شد از زمان دبیوت گیمیک جدیدش این بنده خدا به هیچی نرسیده! به شخصه دیگه حوصله ی متحد شدن شیلد رو توی rr ندارم! :| :| رومن رو هم هی وینس یکاری میکنه که مردم بیشتر از کارکترش متنفر بشن بعد میخواد این با وجود این همه نفرت و پوش که نیاز نداره فیس wwe باشه!!!!! از وقتیم که ای جی و کوین قهرمان شدن فقط اینارو سست و ترسو نشون داده وینس. قهرمان های لیگ های دیگه رسما رو سره کمپانی جدا دارن چه هیل چه فیس این وینس همچنان دنبال خراب کردن ورد چمپین های هیلش هست بجای اینکه ازشون یک موجود شکست ناپذیر بسازه مثل براک یا جی لیتال از roh یا بابی لشلی از tna یا اوکادا از njpw. وینس خیره امواتت بازنشست شو بذار بچه هات و دامادت کمپانیو بچرخونن رسما داره گند میزنه به دریم مچ ها و کارهایی که بقیه انجام دادن و استارهای فوق العاده ای که هانتر اورده توی کمپانی نمونش ست کوین ای جی بولت کلاب و بقیه رو که همه میدونن احتیاجی به گقتن من نیست
kimbo
11-21-2016, 08:22 PM
و یه چیزه اعصاب خُرد کنه دیگه. کین باید توی کیک اف مسابقه داشته باشه:504::f_aggsbserm_8de6:
bomb5
11-21-2016, 08:36 PM
والا این برد خیلی خیلی عجیب بود. هرچند بازی اگر طولانی میبود حتما با استقبال روبرو نمیشد. شاید این عجیب ترین و بهترین بوک ممکن بود.
باید دید کمپانی با این کار میخاد غول بودن براک رو تموم کنه یا دلیل دیگه ای داشته.
هرچند بعد از دوپینگ براک و سابقه برخورد کمپانی با استارهاش میشد احتمال باختش رو داد حتی تو بازی با رندی ولی نه اینجور باختی...
بنظرم مک ماهان و هانتر برای گلدبرگ سنگ تموم گذاشتن. بعد از 12 سال برگشت و همچین مسابقه ای داد.
گلد برگ میتونه اولین hof امسال باشه. امیدوارم اگه گلدبرگ یه بازی دیگه بخاد بکنه با یه استار بزرگ مثل آندر باشه.
MrHOF
11-21-2016, 11:23 PM
واقعآ بعد از مدت ها یک Pay Per View تونستیم ببینیم به دلمون بشینه !!
کل Pay Per View رو مسابقه 5v5 جمع کرد با هنرمندی تک تک سوپـ ـراستار های دوبرند که واقعآ کم نذاشتن !!
به قول گزارشگر های ایرانی, خسته نباشی دلاور, خدا قوت پهلوون :D
راجب مسابقه آخر هم که لزنر واقعآ کاری کرد که خیلی خیلی قابل احترامه !
یه همچین جابی تا حالا ندیده بودم اونم از کسی مثل براک لزنر اونم فقط برای یکبار و به احترام گلدبرگ وگرنه خود مسابقه هیچی نداشت و صرفآ برای شادی پسر گلدبرگ بوده !!!
:159: :159: :159:
MehrAb NO lOvE
11-21-2016, 11:29 PM
ضعیف ترین مسابقع مین اونت بود انتظار بیشتری از این مسابقه ب شخصه داشتم . :1683302598077360007یکماه منتظر موندم که دوتا اسپیر و یه جک کمر ببینم :1683302598077360007
گلدبرگ دیگه اون استار سابق نیست اصن اسپیر هاشم مثل اون مسابقات قبلش نبود فقظ و فقط برا فروش بلیت این کارو کردن و .... .و مسابقه ی احتمالیش با دد من یا همون اندرتیکر اصن جالب از اب درنمیاد ..... :1683302598077360007
ممنون بابت مسابقه ب مسابقه گذاشتن لینکا . ب شخصه ک خیلی ب کار من اومد . :heartsmile:
DEAD MAN
11-22-2016, 12:56 AM
تو رو خدا بذارین روحمون در آرامش باشه
این چه وضعش بود آخه. از چیه این مسخره بازی شوکه شدن مردم من نمیدونم!!!! هی تا آخرین ثانیه هم میگفتن گــــــــــــــلدبرگ گـــــــــــــــــلدبرگ.
دوتا صندلی استادیوم رو بشکنن وینس حساب کار دستش میاد. بی عرضه ها. برین خونه هاتون باو.
kimbo
11-22-2016, 04:11 AM
تنها براک از اين کارا نکرده بخاطر احترام. تيکر هانتر سی ام پانک شان مايکلز کين جان سينا رندی باتيستا ست ای جی کرت انگل اج و کرستين هاردی بويز دادلی بويز استینگ ری مستریو و جريکو و ادی گررو بیگ شو دالف زيگلر سمی زين فولی کريس بنوا دنيل برايان شيمس سزارو دلريو برت هارت استون کلد و... همه از اينکارا زياد انجام دادن تنها براک اينکارو بخاطر احترام انجام نداده خیلی از استارها از اين کارا کردن تا حالا توی wwe کم اتفاق ميوفته ولی لیگ های دیگه بیشتره وقتا من دیدم از این فداکاريا زیاد انجام ميدن
bomb5
11-22-2016, 08:03 AM
خب گلدبرگ تو رویال رامبل 30 نفره مسابقه خواهد داد و شرکت میکنه
این یعنی گلدبرگ به دست کسی حذف میشه که تو رستلمنیا باهم بازی خواهند کرد.
براک. هانتر یا آندرتیکر. بنظرم یکی از این 3تاست که احتمال براک بیشتره برای بازی سوم.
The-Game
11-22-2016, 10:27 AM
به معنی واقعی کلمه گند زدن تو مسابقه .گلدبرگ اون زمانشم که تو اوج بود نمیتونست حریفاشو اینطوری ببره.حداقل لزنر میرفت واسه f-5 بعد گلدربرگ یه بدلی میزد.خیلی بی معنی بود.
MrHOF
11-22-2016, 02:54 PM
تنها براک از اين کارا نکرده بخاطر احترام. تيکر هانتر سی ام پانک شان مايکلز کين جان سينا رندی باتيستا ست ای جی کرت انگل اج و کرستين هاردی بويز دادلی بويز استینگ ری مستریو و جريکو و ادی گررو بیگ شو دالف زيگلر سمی زين فولی کريس بنوا دنيل برايان شيمس سزارو دلريو برت هارت استون کلد و... همه از اينکارا زياد انجام دادن تنها براک اينکارو بخاطر احترام انجام نداده خیلی از استارها از اين کارا کردن تا حالا توی wwe کم اتفاق ميوفته ولی لیگ های دیگه بیشتره وقتا من دیدم از این فداکاريا زیاد انجام ميدن
من گفتم براک این کار رو انجام داده چون شخصیت براک لزنر اینطوریه که از این کارا نمیکنه.
شما نگاه کن, براک لزنر به هر کی باخته حداقل بعدش برده و اونم به چه شکل وحشیانه ای حریفو له کرده !!
ولی شما بازی با گلدبرگ رو نگاه کن, فقط اومد کتک خورد در عرض 5 دقیقه پین کرد, واقعآ جای تعجبه که اینطور واکنش منفی به این مسابقه نشون میدید.
این مسابقه از اول هم مشخص بود چجوری قراره پیش بره و نباید زیاد ازش توقع بار کیفیتی داشته باشیم و صرفآ به احترام گلدبرگ بوده, گلدبرگ همه جا هم خودش اعلام میکرد که اگر توی رینگ حاضر بشه صرفآ برای پسرش هست, شاید هم مسابقه با براک لزنر شرط خود گلدبرگ بوده و لزنر هم به احترامش اینطور ضربه ای رو قبول کرده !!
هر جور فکر بکنید میبینید که نه با عقل شما جور در میاد نه عقل کسی مثل وینس مکمن که بخواد یه هیولا از براک بسازه و اینطور راحت بخواد تخریبش کنه ؟؟؟
جو مسابقه و بعد مسابقه و قبل مسابقه توی شوء ها مشخص بود که گلدبرگ صرفآ بخاطر خانوادش توی رینگ حاضر شده و واسه شادی پسرش بوده که براک هم اینطور جاب کردن رو قبول کرده و چیزی هم ازش کم نشده و توی فیود بعدیش میزنه یکی رو ناکار میکنه :a:
در کل من یکی که کلآ رو این مسابقه حساب ویژه باز نکرده بودم و از اول هم مشخص بود برنده گلدبرگ هست !! :d
The Fallen
11-22-2016, 03:49 PM
با تشکر از نگارنده
به نظر من پی پرویو بدی نبود.
ولی با توجه به مچ کارد انچنان نتونست من رو راضی کنه...
مسایقه ی 5 نفره هم با اینگه شروع خوبی داشت اما در ادامه به شدت کند شد ، بعضی جا ها هم اصلا از ریتم افتاد...
این کندی باعث بیش از حد طولانی شدن مسابقه شد... دیگه اخرش استار ها نا نداشتن راه برن چه برسه که فکر کنند...
کل پرایمر کردن بوک بازی روی دوش داور بود( مخصوصا اون اواخر بازی )
تماشاگر ها هم انطور که باید جو به مسابقه ندادند.( شاید دلیلش مسابقات حذفی قبلی بود که باعث شد هیجانشون کم بشه)
در کل مسابقه ی بدی نبود ( شین مکمن نجاتش داد) و با توجه به طولانی شدن مسابقه خیلی خوبی تموم شد...
مین اوینت هم که اصلا مسابقه نبود که شو فاعل مفعولی بود برای پسر گلدبرگ که ببینه پدرش هم یه همچین چیزایی تو خودش داره!!!
با این حال نمیشه شوک اور بودنش را نادیده گرفت و با توجه به مشکلات جسمانی گلدبرگ کار درستی بود...
فقط این کار درستشون باعث رنگی شدن جان سینا، رندی ، استریک و تمام اون مسایل شد:|
در اخر هم بگم که
کلا کار کمپانی شده :" هایپ کن، پول در بیار"
زیاد به این موضوعات فکر نکنید.
با یک لبخند ملیح از کنارش رد بشین :)
cm _punk
11-22-2016, 04:24 PM
امادگی جسمانی گلدبرگ بعد از 12 سال و 50 سال سن رو در نظر بگیرید و یاد اوری کنم رکورد 170 بازی بدون باخت برد بدون دخالت !اکثر بازیاشم زیر 5 دقیقه میبرد
خوب شد گلد برگ اومد تا دوستان طرفدار رومن رینز بفهمند اسپیر یعنی چی
منو امثال من دلمون به همین قدیمیا خوشه ایناهم برن واقعا دیگه ارزش نگاه کردن ندارن هیچ جوره نمی تونم با این کشتی گیرای جدید ارتباط برقرار کنم !
The-Game
11-22-2016, 05:17 PM
این بحث که براک لزنر بخاطر این باخت که پسر گلدبرگ خوشحال بشه چیه.کشتی کج نیست که مسخره بازیو دلقک بازیه.
الان اینا علنا گند زدن تو هیکل کسایی که براک لزنر داغونشون کرد مثل آندرتیکر. دیگه wwe این اواخر از فیلم هندی هم تو مسابقاتش بهره میبره.
مرسی از تاپیک
قبل از بحث روی مچ کارد یه نکته ی جالبی هست که باید بگم
وینس تو این چند سال اخیر فقط میخواد پول در بیاره چون ریتینگ و سهامش به شدت پایین اومده پس از هرچیزی که باعث هایپ کردن میشه کمال استفاده رو میکنه
استوری های بدون ریسک و بوک های تکراری و خسته کننده و تی وی پی جی :) و اینکه فکر کنم اینترنس کج کارا از خود مسابقه جذاب تر باشه چیزیه که خیلی بحث کردیم دربارشونو تا 10 سال دیگه هم میشه ادامش داد ...
ولی خب کورسوی امیدی تو ان ایکس تی و هانتر هست که اگه وینس بهش نگاهی کنه میتونه کمکش کنه و کمپانیو از این وضع خارج کنه !
حتما برید ان ایکس تی تیک آور و خصوصا مسابقه تگ تیم مچ سر قهرمانی تگ تیم ان ایکس تی رو ببینید واقعا ارزش دیدن داره ...
هر سه مسابقه ای که المینتد مچ بود ، واقعا توتال بوک خیلی خیلی خسته کننده ای داشت و مخصوصا تو مسابقه زنان که میشد همه چی رو حدس زد (انگار 10 بار این مسابقه رو دیده بودی) ، پرش استار ها از روی کرنر بر روی بازیکنای بیرون رینگ که هر ساله داره اتفاق میفته و نکته ی جالبش فریاد عجیب گزارشگر ها و تماشاگراس که متحول میشن از این اتفاق تکراری :|
یا حذف شدن استار یا تگ تیمی که از قبل این هیچ برنامه ای براش نداشتن و فقط برای اینکه تیم تکمیل شه واقعا تکراری شده ، من به شخصه دوست داشتم تیم فاندانگو تایلر بریز با توجه به قدرت و تکنیکشون یه بوک خوب داشته باشن یا حداقل حداقلش به قهرمان تگ تیم اسمکدان و راو ، الالخصوص راینو بیشتر از این بها میدادن ، حداقل بیشتر از لوک گالوس بی تنکنیک :|
یا خراب کردن کارملا و آلیشا فاکس که اصن تو کتم نمیره دیگه این قضیه ، درسته اینا در مقابل بقیه استارا پوش نشدن اما خب سریع حذف شدن با اول حذف شدن فرق داره :/
میشد با یه تدبیر درست کوین و جریکو رو بهتر بازی بدن تا اینکه رینز که دیگه آخرای کریرشه با این وضع بوو شدن که تا حالا ندیده بودم رو تا آخر نگه دارن ، اونطرف تیم اسمکدان واقعا خوب بودن مخصوصا شین که دو سه جا فداکاری کرد ، ای جی هم متوسط بود اما درگیریش با دین خوب بود و راه زیادی رو باز کرد
در مورد مگا مچ هم چیزی نمیگم چون وقتی 5 به 5 تموم شد و دیدم کلا 5 دیقه تا آخر پی پر ویو مونده ، واسم عادی شد ... حالا ببینیم چیجوری جمش میکنن :(
kimbo
11-22-2016, 07:46 PM
من گفتم براک این کار رو انجام داده چون شخصیت براک لزنر اینطوریه که از این کارا نمیکنه.
شما نگاه کن, براک لزنر به هر کی باخته حداقل بعدش برده و اونم به چه شکل وحشیانه ای حریفو له کرده !!
ولی شما بازی با گلدبرگ رو نگاه کن, فقط اومد کتک خورد در عرض 5 دقیقه پین کرد, واقعآ جای تعجبه که اینطور واکنش منفی به این مسابقه نشون میدید.
این مسابقه از اول هم مشخص بود چجوری قراره پیش بره و نباید زیاد ازش توقع بار کیفیتی داشته باشیم و صرفآ به احترام گلدبرگ بوده, گلدبرگ همه جا هم خودش اعلام میکرد که اگر توی رینگ حاضر بشه صرفآ برای پسرش هست, شاید هم مسابقه با براک لزنر شرط خود گلدبرگ بوده و لزنر هم به احترامش اینطور ضربه ای رو قبول کرده !!
هر جور فکر بکنید میبینید که نه با عقل شما جور در میاد نه عقل کسی مثل وینس مکمن که بخواد یه هیولا از براک بسازه و اینطور راحت بخواد تخریبش کنه ؟؟؟
جو مسابقه و بعد مسابقه و قبل مسابقه توی شوء ها مشخص بود که گلدبرگ صرفآ بخاطر خانوادش توی رینگ حاضر شده و واسه شادی پسرش بوده که براک هم اینطور جاب کردن رو قبول کرده و چیزی هم ازش کم نشده و توی فیود بعدیش میزنه یکی رو ناکار میکنه :a:
در کل من یکی که کلآ رو این مسابقه حساب ویژه باز نکرده بودم و از اول هم مشخص بود برنده گلدبرگ هست !! :d
ازه منظور شما رو فهمیدم. منظورم این بود که حالا براک زیاد به خودش ننازه که دمم گرم چه فداکاری کردم. البته اره یجورایی خیلی شوکه کننده بود اونم کی براک حالا اگه زمان RA Era بود زیاد شوکه کننده نبود ولی این گیمیک جدید براک اینجوری خُرد بشه خیلی عجیب بود ولی برای براک مهم نیست چون اخره سال مثل سال قبل یه 6.7 میلیون بهش حقوق میدن!:f_sabzmoom_58d78:
kimbo
11-22-2016, 08:18 PM
مرسی از تاپیک
قبل از بحث روی مچ کارد یه نکته ی جالبی هست که باید بگم
وینس تو این چند سال اخیر فقط میخواد پول در بیاره چون ریتینگ و سهامش به شدت پایین اومده پس از هرچیزی که باعث هایپ کردن میشه کمال استفاده رو میکنه
استوری های بدون ریسک و بوک های تکراری و خسته کننده و تی وی پی جی :) و اینکه فکر کنم اینترنس کج کارا از خود مسابقه جذاب تر باشه چیزیه که خیلی بحث کردیم دربارشونو تا 10 سال دیگه هم میشه ادامش داد ...
ولی خب کورسوی امیدی تو ان ایکس تی و هانتر هست که اگه وینس بهش نگاهی کنه میتونه کمکش کنه و کمپانیو از این وضع خارج کنه !
حتما برید ان ایکس تی تیک آور و خصوصا مسابقه تگ تیم مچ سر قهرمانی تگ تیم ان ایکس تی رو ببینید واقعا ارزش دیدن داره ...
هر سه مسابقه ای که المینتد مچ بود ، واقعا توتال بوک خیلی خیلی خسته کننده ای داشت و مخصوصا تو مسابقه زنان که میشد همه چی رو حدس زد (انگار 10 بار این مسابقه رو دیده بودی) ، پرش استار ها از روی کرنر بر روی بازیکنای بیرون رینگ که هر ساله داره اتفاق میفته و نکته ی جالبش فریاد عجیب گزارشگر ها و تماشاگراس که متحول میشن از این اتفاق تکراری :|
یا حذف شدن استار یا تگ تیمی که از قبل این هیچ برنامه ای براش نداشتن و فقط برای اینکه تیم تکمیل شه واقعا تکراری شده ، من به شخصه دوست داشتم تیم فاندانگو تایلر بریز با توجه به قدرت و تکنیکشون یه بوک خوب داشته باشن یا حداقل حداقلش به قهرمان تگ تیم اسمکدان و راو ، الالخصوص راینو بیشتر از این بها میدادن ، حداقل بیشتر از لوک گالوس بی تنکنیک :|
یا خراب کردن کارملا و آلیشا فاکس که اصن تو کتم نمیره دیگه این قضیه ، درسته اینا در مقابل بقیه استارا پوش نشدن اما خب سریع حذف شدن با اول حذف شدن فرق داره :/
میشد با یه تدبیر درست کوین و جریکو رو بهتر بازی بدن تا اینکه رینز که دیگه آخرای کریرشه با این وضع بوو شدن که تا حالا ندیده بودم رو تا آخر نگه دارن ، اونطرف تیم اسمکدان واقعا خوب بودن مخصوصا شین که دو سه جا فداکاری کرد ، ای جی هم متوسط بود اما درگیریش با دین خوب بود و راه زیادی رو باز کرد
در مورد مگا مچ هم چیزی نمیگم چون وقتی 5 به 5 تموم شد و دیدم کلا 5 دیقه تا آخر پی پر ویو مونده ، واسم عادی شد ... حالا ببینیم چیجوری جمش میکنن :(
داداش خیلی از حرکات ای جی گلوز اندرسون ست فین کوین سمی نویل بابی رود جو اریس استرانگ ناکامورا ایبوشی ایتامی کلا استارهای معروف و تازه وارد به کمپانی از طرف وینس موو هاشون احازه ی اجرا کردن نداره نمیدونم چرا مخصوصا ناکامورا ایتامی ایبوشی و ای جی یه چیزی حدود 100 تا موو مختلف دارن ولی کلا توی wwe از 30تا50 تاش بیشتر استقاده نمیکنن. اگه ای جی و ناکامورا بخوان از حرکت های قدیمیشون استفاده کنن مطمئنا نصف مین راستر باید بشینن گوشه خونه چون این دوتا خیلی از مووهای معروفو طراحی کردن و خیلی ها هم ازشون اسکی رفتن یا بقیه رسلرهای ژاپنی لوچا ها یا همون رسلر های لاتین که هیچی نصف رسلینگ موو های معروف قدیمی یا جدیدو اونا طراحی کردن. خلاصه وینس زیاد به تاپ استارهاش هم بها نمیده مگه اینکه رینز باشه یا سینا یا براک
Batista666
11-22-2016, 09:11 PM
به نظرم که خیلی ابر قهرمانانه بود ...
نه به اینکه توو یه پی پر ویو براک رو یه غول به تمام معنا نشون میدن ... نه به اینجا ...
چیزی که دو ماهه تبلیغشو میکنن باید توی 4 دقیقه تموم بشه ، همه منتظر یه فایت جانانه بودن نه این !
مطمئناً طرفدارای براک که نشون دادن تعدادشونم با اینکه هیلِ کم نیس .. از دابلیو دابلیو ای نا امید شدن
TRIPLE H
11-23-2016, 11:43 PM
درود به همه دوستان
تو یه چنتا جمله میخوام دلیل این کار کمپانی واسه بازی گلدبرگ لسنرو براتون بگم
ببینید کمپانی در حال پوست اندازیه نگاه کنید کلی استار جدید و با استعداد اومده از nxt
و جاهای دیگه که باید دیده بشن و راه دیده شدن این استارها و ارتباط تماشاچیهای قدیمی با استارای تازه و پوست اندازی و رو غلطک افتادن دوباره کمپانی همینه .این روندم چند ساله که شروع شده نمونش اومدن استینگ با اون سن و سال نگه داشتن تیکر حتی برای یه مسابقه تو طول سال تک بازیهای هانتر برگردوندن مایکلز و اوردن گلدبرگ با مبلغی هنگفت فقط و فقط برای دیده شدن استارای جون و پوست اندازیه کمپانیه که به بهترین شکل ممکن داره انجام میشه .
bomb5
11-24-2016, 11:28 AM
به نظرم که خیلی ابر قهرمانانه بود ...
نه به اینکه توو یه پی پر ویو براک رو یه غول به تمام معنا نشون میدن ... نه به اینجا ...
چیزی که دو ماهه تبلیغشو میکنن باید توی 4 دقیقه تموم بشه ، همه منتظر یه فایت جانانه بودن نه این !
مطمئناً طرفدارای براک که نشون دادن تعدادشونم با اینکه هیلِ کم نیس .. از دابلیو دابلیو ای نا امید شدن
قطعا با ریمچ در رستلمنیا و برد براک نظرها برمیگرده. برد براک در ریمچ ابهتش رو برمیگردونه قطعا.
تنها دلیل 2 دیقه بودن بازی اینکه بازی سوم که قراره رستلمنیا برگزار بشه تکراری و خسته کننده نباشه.
اگه بازی حتی 10 دیقه میبود بازی سوم هیچ جذابیتی برای طرفدارا نداشت و تکراری بود ولی الان اینطوری نخواهد بود.
Reza-R2
11-25-2016, 09:49 PM
ولی کلا تو مسابقه ای اندر تیکر توش نباشه جذاب نیست:5799405020834328392
paisanight
11-26-2016, 12:54 AM
دلتون رو به چيه wwe خوش كردين؟
به استارهاي پيرش؟ تيكر ؟ گلدبرگ كه از اون گلدبرگ قديمي فقط كله كچلش مونده!
مايكلز؟ كه انگار معتاد كراكي هست البته تقصيري نداره ديگه بايد باور كنيد پير شدن و دنيا كشتي كج را با تيكر و آستن و گلدبرگ و هانتر و راك و انگل و هوگن ميشناختن كه از اينا فقط جنازه هاشون موندن!!!!!!! باور كنين اينا كه برن كارتن تام و جري رو ببينين صد بار شرافت داره به اين استارهاي جديد ، البته قصد توهين ندارم اما خودمونيم چرا ديگه استارهاي قبلي تكرار نميشن؟!!!
همش بچه قرتي توليد ميشه و من خيلي وقته پرونده كشتي كج رو بستم اين يك درد دل بود زنده باشين
The-Game
11-26-2016, 02:02 PM
دلتون رو به چيه wwe خوش كردين؟
به استارهاي پيرش؟ تيكر ؟ گلدبرگ كه از اون گلدبرگ قديمي فقط كله كچلش مونده!
مايكلز؟ كه انگار معتاد كراكي هست البته تقصيري نداره ديگه بايد باور كنيد پير شدن و دنيا كشتي كج را با تيكر و آستن و گلدبرگ و هانتر و راك و انگل و هوگن ميشناختن كه از اينا فقط جنازه هاشون موندن!!!!!!! باور كنين اينا كه برن كارتن تام و جري رو ببينين صد بار شرافت داره به اين استارهاي جديد ، البته قصد توهين ندارم اما خودمونيم چرا ديگه استارهاي قبلي تكرار نميشن؟!!!
همش بچه قرتي توليد ميشه و من خيلي وقته پرونده كشتي كج رو بستم اين يك درد دل بود زنده باشين
دقیقا .مسابقاتشون خیلی تابلو فیلم شده.مثلا 4 , 5 نفری میرن یجا جمع میشن یکی بیاد از اون بالا بپره رو سرشون.وقتی میرن گلدبرگو تو این سن و سال برمیگردونن بدونید اوضاع خیلی وخیمه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.