توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| >> فراخوان جذب ادمین برای کانال تلگرام انجمن <<
Seraph
06-01-2017, 04:12 PM
سلام خدمت عزیزان
به منظور ارتقای سطح انجمن و جذب کاربران بیشتر در هیئت مدیره مسئله ی کانال تلگرام اختصاصی انجمن مطرح شد که با موافقت همه ی اعضای رو به رو شد
و پیشنهاد شد که ادمین این کانال از بچه های خود انجمن باشه که با انجمن آشناست و تالارهای مختلف رو میشناسه
بنابراین تصمیم بر این شد که یه فراخوان بزاریم و هر کدوم از بچه ها که آمادگی ادمین کانال شدن رو داره با رزومه ی خودش ( مثلا ادمین کانال x بوده قبلا یا Y ) برامون ارسال کنه
بررسی میکنیم و ادمین کانال رو انتخاب میکنیم
ادمین کانال تلگرام از این پس با تگ و رنگ اختصاصی مدیر کانال تلگرام در انجمن فعال خواهد بود
برای اعلام امادگی میتونید به MrHOF (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) پیام بدید .
اگر سوال یا پیشنهادی هست در خدمتم .
amir_arian
09-04-2017, 01:16 AM
سلام به همه دوستان
بعد از ی مدت طولانی بالخره برگشتم به انجمن !
برام جالب بود ک با همچین پستی روبرو شدم ! چون خیلی وقت بود میخواستم پیشنهاد کانال تلگرام انجمن رو بهتون بدم
والا اگر بخوام از خودم بگم ک خب میدونید مدت زیادیه ک عضو این انجمنم وخب قبلا تو زمنیه پادکس صوتی ( که هنوز توی انجمن هستش ) و اخبار روزانه فعالیت داشتم
قبلا هم مدیریت سایت نایت دبلیو دبلیو ای رو به همراه رضا سیمین فر عزیز ک توی همین انجمن به نام سیمین سکرت فعال هست برعهده داشتم ( یادش بخیر ی زمانی جزو بهترین سایت ها بود ! )
از نظر فعالیت توی تلگرام هم خب تقریبا همه ممبرای تلگرام منو به اسم ادمین آرین و وویسهای طنز و تفسیر و اخبار کستی کج میشناسن
الآن هم در حال حاضر کانال بستها رو دارم
کانالی ک به یاد سایت محبوب و خوب بستها ک قدیم فعالیت داشت راه اندازی کردم
به هرحال توی زمینه کانال تلگرام میتونم کمکتون کنم قبلا هم با بهرامی عزیز و علی تیکر کانال انجمن رو زده بودیم ک دوستان استقبال نکردن ولی کانال خیلی خوبی بود ک متاسفانه به دلیل عدم استقبال پاک شد
اگر مایل بودید ک همکاری کنیم خوشحتال میشم مفصل توی تلگرام درموردش بحرفیم
آیدی تلگرام بنده : WWE_Admin_Arian92
هستش
یا علی
Вαңгαмi
09-04-2017, 09:35 AM
سلام به همه دوستان
بعد از ی مدت طولانی بالخره برگشتم به انجمن !
برام جالب بود ک با همچین پستی روبرو شدم ! چون خیلی وقت بود میخواستم پیشنهاد کانال تلگرام انجمن رو بهتون بدم
والا اگر بخوام از خودم بگم ک خب میدونید مدت زیادیه ک عضو این انجمنم وخب قبلا تو زمنیه پادکس صوتی ( که هنوز توی انجمن هستش ) و اخبار روزانه فعالیت داشتم
قبلا هم مدیریت سایت نایت دبلیو دبلیو ای رو به همراه رضا سیمین فر عزیز ک توی همین انجمن به نام سیمین سکرت فعال هست برعهده داشتم ( یادش بخیر ی زمانی جزو بهترین سایت ها بود ! )
از نظر فعالیت توی تلگرام هم خب تقریبا همه ممبرای تلگرام منو به اسم ادمین آرین و وویسهای طنز و تفسیر و اخبار کستی کج میشناسن
الآن هم در حال حاضر کانال بستها رو دارم
کانالی ک به یاد سایت محبوب و خوب بستها ک قدیم فعالیت داشت راه اندازی کردم
به هرحال توی زمینه کانال تلگرام میتونم کمکتون کنم قبلا هم با بهرامی عزیز و علی تیکر کانال انجمن رو زده بودیم ک دوستان استقبال نکردن ولی کانال خیلی خوبی بود ک متاسفانه به دلیل عدم استقبال پاک شد
اگر مایل بودید ک همکاری کنیم خوشحتال میشم مفصل توی تلگرام درموردش بحرفیم
آیدی تلگرام بنده : @WWE (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)_Admin_Arian92
هستش
یا علی
خیلیم عـالی ... ;)
خسته نباشی ، امیدوارم هیئت ، آرین رو تأیید کنه چون واقعاً خودم کاراشو دیدم تو دیگر کانال ها , اون زمان هم به ما تو بعضی زمینه ها از جمله صوت های طنز رسلینگــــ کمک کرد .
اما یه نکته رو بگم اینکه کانال تلگرام سایت به دلیل نقص فنی تو تلگرام من به اشتباه پاک شد و به دلیل عدم استقبال نبود :ی الانم که الان ـه نمیدونم چه مشکلی پیش اومده بود :22:
به هر حال همه ما هدف و آرمانمون رتبه " برترین " برای انجمن هستش .
یاحق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.