PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه شین مک من در مورد برنامه های WWE(اختصاصی)

batista2
04-10-2008, 08:07 PM
World Wrestling Entertainment با افتخار مراسم هال اف فیم 2008 WWE را در اورلندو برگزار نمود، معاون اجرائى رسانه ای جهانى WWE ،شين مك*من، در حاشیه این مراسم درباره جایگاه واقعی هال اف فیم WWE و برنامه های آتی WWE توضیحاتی را بیان کرد .

((ما پايان دفعات بسيارى بوده*ايم،)) مك*من گفت:(( ما چند سال قبل عملا به يك مکان در اورلندو نگاه كرده بودیم. ما هنوز جايى كه قرار است سر و سامان بگيرد را نمى دانيم. من فكر مى كنم احتمالاً در یک جفت سال بعد هم راکد بماند ، اما ما حقيقتاً مشتاق هستيم كه آنرا انجام دهيم.))

(( ما خاطرات را جمع مى كرده*ايم. اين مخزن كه ما داريم فقط هر چيز كوچكی را زير قفل و كليد جمع مى كند. ما بر آن تاريخ مى گذاريم. ما آنرا در آنجا قرار می دهیم. بنابراين، وقتى كه باز مى شود، آن حقيقتاً خنك خواهد بود.))

مك*من 38 ساله گفت توسعه جهانى بيشتر قدم بعدى براى WWE است. كمپانى تورهای بين*المللى را افزايش داده است و در مورد بزینس با كشورهاى ديگر به ویژه کشورهای آمريكاى لاتين بحث مى كرده است.

ترويج*كننده افسانه*اى/ كشتى گير كارلوس كولون از World Wrestling Councilدر پورتو ريكو خواستار کار بیشتر با WWE است. جمهوریهای ديگر از آمريكاى لاتين از جمله جمهورى دومينيكن مایل است كه WWE يك برنامه تمرینی را در كشورش شروع بكند،تا كشتى گيرها را در يك محدوده رو به رشد بین المللی WWE يا براى يك برند بين*المللى ويژه WWE پرورش دهد.

(([يك برند بين*المللى] يك عامل بالقوه است،)) مك*من گفت.(( آن يك چيزى است، نیرو مى بخشد، ما كشتى مى گيريم. آن خيلى سخت است براى اينكه وقتى كه شما اين استعداد محصول را با راو و اسمکدان و حتى ECW مى بينيد ، شما وقتى كه استعداد ورزشكاران و ارزش توليد و هر چيزی را که ما در آنجا قرار دادیم را مى بينيد ، آن برای تکرار کردن سخت است.))

(( بابای من[رئيس WWE وينس مك*من] علاقه دارد که آنرا صدا بزند، "بزرگترين كالاى صادره آمریکا". آن سخت است كه با او درباره چيزهاى مسلم بحث کنیم ، براى اينكه ما تقریبا حاضر در همه جا و پخش*شده در سرتاسر جهان هستيم.))

((آنجا مى تواند هستى ديگری باشد كه باعث توسعه شود. ما مجبور خواهيم بود ببينيم چه اتفاق مى افتد.))

قرارگاه WWE در Stamford, Conn است، با دفاتری در نيويورك، لوس آنجلس، شيكاگو،، لندن ، شانگهای ، توكيو، تورنتو و سيدنى. كمپانى همچنين براى باز کردن يك دفتر در سائوپائولو برنامه ریزی می کند.

((ما در كشورهایی كه هستيم، مى خواهيم بهتر بشویم،)) مك*من گفت.(( كشورهایی که در حال حاضر ما در آن نيستيم، كه خيلى نيستند ، ما مى خواهيم به آنجا برسيم، بازار را بگيریم و سپس همه توانمندیهایمان را در آنجا بیاوریم.))

((اولين چيز كه ما انجام مى دهيم، از نقطه*نظر طرح بازیمان، شما هستید که در حال پخش مجبور هستیم بگيریم. بنابراين شما به تلويزيون احتياج داريد. وقتى كه شما يك شريك تلويزيون داريد، شما با دیدن چيزهاى معین با آن شروع مى كنيد. بعد از آن، شما معمولاً يك اتفاق زنده را به داخل مى آوريد. آن معمولاً ضربه بعدى است. بنابراين از آنجا، شما تجارتتان، جواز شغل و همه ديگر داراييهاى فكرى جانبی را* به داخل مى آوريد ، و آنطور است كه ما مركز داد و ستد را مى سازيم.))

برنامه های تلويزيون WWE مى تواند در بيشتر از 130 كشور دنيا ديده* شود. هر سال، بيش از 7500 ساعت برنامه های WWE در 23 زبان در سراسر اروپا ، خاور ميانه، آفريقا، آسيا، استراليا، زلاندنو و آمريكاى لاتين پخش می شود.

WWE در ترکیب با Bakus International ، در ژانويه با آغاز كار پخش برنامه های مشهور تلويزيون بين*المللى WWE ، راو و اسمکدان ، روی Sistema Brasileiro de Televisóo برزیلیها ذوق*زده شدند.

((ما برانگيخته هستيم که با Bakus International تيم تشكيل بدهیم كه برنامه های WWE روی SBT ، يكى از شبکه های تلويزيونی معتبر برزیل را بگیریم)). كارل دمارکو ، رئيس WWE آمریکای لاتین ، چین و کانادا حرفها را قطع کرد و گفت.(( ورزشکارى بزرگ و جذبه سوپراستارها و دیواهای WWE می رود که تخیل را در کل برزیل تصرف کند.))

جيان تپت ، مدير پيشرفت بزینس جديد و عضو هيئت مديره ، گفت : (( SBT مغرور است كه از WWE مثل جديدترين عضو در خانواده بزرگمان استقبال مى كند. برزیلیهای فهمیده به سرگرمی با كيفيت و موفقيت ثابت*شده WWE در روى 120 كشور تمایل دارند ، ما مطمئن هستيم كه WWE يك موفقيت عظيم خواهد داشت.))

بیل باکولا ازBakus International گفت : ((تجربه کردن کامل WWE وقت مى گيرد. WWE يك تجربه است، انباشته با هیجان بسیار ، اکشن و بامزه براى همه خانواده. WWE به بزرگترين ارزش سرگرمی در جهان پيشنهاد مى كند.))

برنامه های WWE بطور میانگین در هفته به بيش از 16 ميليون بیننده خانوادگی دسترسی پیدا کرده است. WWE در ميان برنامه های کابلی مهم هفتگى مخصوصاً در آمارگیری از مردان ارزیابی شده است.

كشتى گيرهاى امضاءكننده

WWE با 165 سوپراستار قراردادهاى انحصارى دارد، در حدود چندين*سال ضمانت قراردادها با سوپراستارهای معین رو به رشد ايجادشده است.

((ما از همه شیوه ها استقبال مى كنیم براى اينكه ما هر کسی که چیز کمی دارد را مى خواهيم)) مك*من گفت. (( چیزی که من بيرون از WWE می گیرم متفاوت از چيزى است كه شما بيرون از WWE خواهيد گرفت. بعضی از مردم افراد مخفی را دوست دارند. برخی ، اشخاص كوچك ، بلند پرواز و سربازان زمینی را دوست دارند. بنابراين ما هميشه سعى مى كنيم يك مخلوط گلچین خوب داشته باشيم.))

((ما از همه*اش استقبال مى كنیم ، اما آنها قبل از هرچيز به جای مناسبی در قفسه مان رسيدند . چون اگر شما با افرادمان مطابق نباشید- آنها اشخاصی هستند که شما با آنها کار می کنید، در جاده با آنها مسافرت می کنید و شما داريد با آنها رقابت مى كنيد- همه چيز درباره آن است. بعضى وقت*ها من از سبك مكزيكى لذت مى برم ، اما شما نگاه بكنيد رى مستریو چطور روش بلندپرواز را با سبك آمريكايى وفق داده که خيلى بيشتر از چیزی است که ما با جنبه روانشناسى انجام دادیم.))

((آن فقط شیرجه سه گانه در چيز ديگر نيست. هر چيزی كه ما انجام می دهیم يك معنى می دهد و شما داريد داستان را به حضار مى گوييد. آن يكى از رازهای شغلمان است.))

(( تا وقتی که مردم مى توانند خودشان را در آن سبك وفق بدهد، شما بيشتر نخواهيد ديد. اگر آنها، كه مى توانند وارد بشوند، بتوانند خودشان را با آن وفق بدهند، عالی است.))

amir_s254
04-10-2008, 11:37 PM
mer30

Poriya_Johncena
04-11-2008, 12:16 AM
آقا خيلي دمت گرم ...واقعا توي اين چندوقته از شما پست هاي قوي و كاملي ديدم... موفق باشي و خدا قوت !

AREF TAKER
04-11-2008, 12:25 AM
ممنون.عجب سخنرانی باحالی بود.دمت گرم

DEAD MAN
04-11-2008, 07:45 AM
دستت درست.

The Enigma
04-11-2008, 08:04 AM
مرسی عزیز.....

AMIRWWE619
04-11-2008, 10:21 AM
ممنون خسته نباشي !!

batista2
04-11-2008, 11:31 AM
خواهش می کنم دوستان عزیز

New World Order
04-11-2008, 11:39 AM
دمت گرم خداکنه یه برنامه واسه واسه ایران هم بچینن.

Ð-i-R-Ť-Y
04-11-2008, 11:58 AM
ایول بابا خوشم آومد ... دمت گرم خیلی باحالی

arman
04-11-2008, 04:04 PM
خوشم آومد...چه جلب...دمت گرم

AREF TAKER
04-11-2008, 04:15 PM
دمت گرم خداکنه یه برنامه واسه واسه ایران هم بچینن.

انشاالله

Goldberg The Man
04-11-2008, 08:11 PM
خيلي خيلي ممنون.فقط يكم ترجمه هات رو روانتر انجام بدي عالي ميشه.(منظورم اينه كه تحت اللفظي ترجمه نكن محتوا رو بنويس هر چند همين جوريش هم كارت بيسته)

The Phenom
05-21-2008, 12:44 AM
واسه ایران؟
تو رو خدا شوخی نکنین