PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| مصاحبه ناکامورا،توییت تریپل اچ،نظرسنجی جدید و...

Hbk
01-30-2018, 11:55 PM
آپدیت توییت تریپل اچ

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تریپل اچ پس از برگزاری پی پر ویو رویال رامبل در صفحه توییت خود نوشت :رویال رامبل شب به یاد ماندنی بود...تبریک میگم به سوپراستار ها و لیجند های ما...همه ما را شوکه کردند ،آنها مسیر موفقیت را از ان اکس تی تا پیروزی در رویال رامبل طی کردند.

نظرسنجی جدید دابلیو دابلیو ای

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سایت دابلیو دابلیو ای اخیرا نظر سنجی جدیدی را را منتشر کرده و از هواداران پرسیده است که دوست دارند برای اولین بار چه کسی در مقابل Ethan Carter III قرار بگیرد؟ ۶۱ درصد در این نظرسنجی به Cezar Bononi و ۱۰ درصد به قهرمان فعلی ان اکس تی Andrade "Cien" Almas و ۶ درصد به آدام کول و ۶ درصد به آلیستر بلک و ۵ درصد به قهرمان uk nxt پیت داون و ۴ درصد به رودریک استرونگ و ۳ درصد به The Velveteen Dream و لارس سولیوان و جانی گارگانو و دیگران با کمتر از ۲ درصد رای ،رای گرفته اند.

مصاحبه جدید ناکامورا

شیسنکه ناکامورا اخیرا مصاحبه ای را با سایت wwe داشته و در آن اشاره کرده او به چیزی که در سر داشت رسید و گفت مسابقه او با ای جی استایلز در رسلمنیا ۳۴ بزرگ ترین مسابقه کریر او خواهد شد.او دلیل انتخاب مسابقه با ای جی استایلز را گفت : این مسابقه ای بود که مردم خواهان تماشا آن بودند و من این فرصت را برای آنها فراهم کردم!

آپدیت توییت الکسا بیلیس

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(23).jpeg

الکسا بیلیس قهرمان زنان راو شب بعد از رویال رامبل در صفحه توییت خود نوشت : رویال رامبل نه تنها یک شب عالی برای wwe،بلکه یک فرصت بزرگ برای زنان بود.یک پیروزی بزرگ برای آسکا و دیبو روندا روزی...بی صبرانه منتظر رسیدن پی پر ویو رویال رامبل هستم تا به عنوان قهرمان شما در وسط رینگ حضور داشته باشم.

آپدیت بر رویال رامبل ۲۰۱۸

سایت دابلیو دابلیو ای بعد از برگزاری پی پر ویو رویال رامبل یک سری نکات ریز مسابقه رویال رامبل مردان را منتشر کرد.مسابقه رویال رامبل مردان ۱ ساعت و ۵ دقیقه و ۲ ثانیه طول کشید.ناکامورا با ۴۴ دقیقه و۳۸ ثانیه حضور قهرمان آن شد.فین بالر با ۵۷ دقیقه و ۳۷ ثانیه بیشترین و طولانی حضور را در این مسابقه داشت.بعد او روسو با ۳۰ دقیقه و ۲۸ ثانیه نفر دوم است.کوتاه ترین مدت حضور در رینگ هم متعلق به شیمس است که تنها ۳۰ ثانیه در رینگ حضور داشت و توسط هیث اسلیتر که تنها ۳۳ ثانیه حضور داشت حذف شد.
رومن رینز با حذف چهار نفر در این مسابقه که شامل رندی اورتن،دمیز، سث رالینز و تایتیس اونیل می باشد ،بیشترین رکورد حذف افراد را در این مسابقه از آن خود کرد.

rahman24
01-31-2018, 01:58 AM
به نظر میاد بودن رومن رینز در رویال رامبل ها برای شکستن رکورد کین هستش که بیشترین حذف رو داشته

Moein Hunter
01-31-2018, 02:36 AM
خیلی منتظر ان ایکس تی هستم ببینم فیود ای سی تری با کیه