PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| .: تبریک سال 1397 به تمامی کاربران مرجع تخصصی کشتی کچ ایران :.

The Buzzards
03-22-2018, 09:32 PM
.:: هو الباقی ::.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>نوروز.jpg

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سال نو می شود. زمین نفسی دوباره می کشد. برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند

و پرنده های خسته بر می گردند و در این رویش سبز دوباره…من…تو…ما…

کجا ایستاده اییم. سهم ما چیست؟.. نقش ما چیست؟… پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟…

زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد

سال 96 نیز با همه خاطرات تلخ و شیرینش تمامی بالا و پایینش به پایان رسید.

جا داره از تک تک عزیزانی که همیشه همراه و یارو یاورمون هستن و همچنین از تمامیه عزیزانی که بدون منت شبانه روز زحمت میکشن تشکر بکنم.

امیدواریم روزهای بسیار خوب و خوش و سرشار از شادی و موفقیت را در سال 97 تجربه کنید.

و تعطیلات مفرحی را پیش رو داشته باشید. عید نوروز بر شما کاربران مرجع تخصصی کشتی کچ ایران مبارک باد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

گشت گرداگرد مهر تابناک، ایران زمین .....................................

.................................................. .........روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین

ای تو یزدان، ای تو گرداننده مهر و سپهر.......................................

.................................................. .........برترینش کن برایم این زمان و این زمین

در سال جدید طبق قولی که بهتون داده بودیم همراه شد با تغییرات در ظاهر انجمن

همچنین تغییراتی در کادر مدیریتی

و اما بعد از ماه ها تلاش دو کاربر خوب و دوست داشتنیمون که با تلاش بی وقفه ی خودشون

همیشه سعی و تلاش می کردند که بخش اصلی انجمن رو به روز نگه دارن به جمع تیم مدیریتی ما اضافه شدن

محمد عزیز (Hbk (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>))و رحمان عزیز (rahman24 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)) بهشون تبریک میگم و امیدوارم در ادامه ی راه به موفقیت های بیشتری برسن

شاهرخ (TARANTULA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)) عزیز هم با تصمیم هیآت مدیره انجمن دوباره مدیر بخش "سایر کمپانی های رسلینگ" شد

,,,

همچنین نفر بعدی که معرفی می کنم کسی هست که با پادکست های خودش همه رو به وجد آورده

به رضای عزیز ( SiminSecret (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)) هم بابت کابر حرفه ای شدنش تبریک میگم به امید موفقیت بیشتر و مدیریت رضای عزیز

و اما در آخر عنوان میکنم امسال طبق سنت هر ساله ی انجمن مراسم برترین هارو داریم فقط با این تفاوت که از امسال

مراسم برترین ها در نوروز برگزار خواهد شد

کاندیدا رو علی عزیز در تاپیک مخصوص برترین ها معرفی کرده شما عزیزان می تونید تا آخرین ساعات روز 14 فروردین رای بدین

و تاپیک بامداد 15 فروردین بسته میشه و این نوید رو بدم امسال مراسم اهدای جوایز خواهیم داشت که روز 16ـم فروردین برگزار خواهد شد

,,,

بازهم از طرف تیم مدیریت مرجع تخصصی کشتی کچ سال نو رو به همه ی کاربران تبریک میگم

:rose_mini::rose_mini::rose_mini:

Hbk
03-23-2018, 02:19 AM
با سلام
قبل از هر چیز سال نو رو به همه دوستان تبریک عرض می کنم!
از بچه های مدیریت ،احمد عزیز و بچه های هیئت مدیره بابت تغییر ظاهری سایت و زحماتی که مثل همیشه بدون هیچ گونه چشم داشتی می کشند تشکر می کنم!
مدیریت رحمان عزیزم رو بهش تبریک میگم که تو تک تک این مراحل با من شروع کرد و کنار هم موفق شدیم که مهم ترین بخش های انجمن رو احیا کنیم.خسته نباشی رفیق...دمت گرم...
به رضای عزیزم هم کاربر حرفه ای شدن اش رو تبریک میگم و یه خسته نباشی بابت پادکست های منحصر به فردش که تو ایران تکه و مسلما روز به روز هم کیفیت پادکست ها بهتر میشه....رضا جان امیدوارم مدیریت شما رو هم ببینیم!
اما در مورد خودم ،والا انگار همین دیروز بود که تو تاپیک آمادگی همکاری پست گذاشتم که سلام من آخرین بازمانده owmania هستم...به هر حال تو این مدت سعی کردم کنار دوستان منم نقشم رو ایفا کنم و تو روند تغییرات انجمن تاثیر گذار باشم.مسلما بعد از این هم اخبار مثل همیشه هر روز آپدیت و بخش مقالات هم روند خودش رو طی خواهد کرد!
قبلا هم گفتم این جا مثل خونه منه و از تک تک ثانیه هایی که اینجا سپری می کنم لذت می برم و امیدوارم با کمک شما دوستان شاهد روند گسترده پیشرفت انجمن تو سال جدید باشیم.
برای همه شما در سال جدید آرزوی موفقیت و سلامتی داریم!

SiminSecret
03-23-2018, 11:52 AM
سلام به دوستان و همراهان همیشگی ایران دبلیو دبلیو ای ... سال نو رو از همینجا به همه دوستان عزیزم تبریک میگم واقعا این مدتی که انجمن بسته بودم دلمون پوسید! ... خدا رو شکر زودتر کانتر صفر شد و انجمن اومد بالا اونم با تم مدرن و زیبایی که خوشم میاد ازش.

مدیریت محمد و رحمان عزیز رو بهشون تبریک میگم واقعا تلاش کردن در انجمن و جون دوباره ای بهشون دادم من به خاطر تاپیک های محمد هست که 24ـی آنلاین میشم و واقعا شدیدا دنبال اخبارشم... صحبت هاش رو هم توی بخش انتقادات و پیشنهادات خوندم و بهش قول میدم که شرکت کنم توی اخبار و بحث ها و ... آمار رو ببریم بالا و بچه ها رو تشویق کنیم به سوی فعالیت.

و اما در مورد خودم و کاربر حرفه ای شدنم و رفتن اسمم تو لیست بهترین کاربر انجمن برای رای گیری به انتخاب علی عزیز، اصلا باور خودمم نمیشه آخه این ماه آخری واقعا فعالیتم کم بود و نشد که بشه :v6n95k: اما خب ممنونم از دوستان عزیزم که به من روحیه دادن و تشویقم کردن برای قوی تر کردن بخش پادکست ها ... ایشالا که به جایی برسه که هم پادکست ها هم خلاصه شو ها و چیزای زیاد دیگه ای که تو سرم هست علاوه بر انجمن روی سایت هم بره و باز دوباره جهانی بشیم ما ... ببینیم تو اینستای ای جی استایل که داره اخبار ایران دبلیو دبلیو ای رو با گوگل ترنسلیت میخونه و عکس خودشو دیده و ذوق کرده

ممنون از همه دوستان عزیز سال خوبی داشته باشید ... همیشه رو به جلو به قول پاپ تو سریال لوک کیج

The Buzzards
03-24-2018, 06:31 PM
شاهرخ (TARANTULA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)) عزیز هم با تصمیم هیآت مدیره انجمن دوباره مدیر بخش "سایر کمپانی های رسلینگ" شد

rahman24
03-24-2018, 07:50 PM
سلام دوستان گلم سال نو مبارک و ممنونم از لطفتون واقعا انتظارشو نداشتم به این زودی مدیر بشم و این کارمو سخت تر و شیرین تر میکنه. به محمد عزیزم داداش گلم تبریک میگم و به رضا هم همچنین بخاطر حرفه ای شدنش. سال پر باری رو برای همتون آرزو دارم و برای خانواده iwe هم همچنین.

انشاالله از این هفته با جدیت و نظم خیلی بهتر کارمو ادامه میدم. از دوستان گلم میخوام اگر نظری در مورد تاپیک هام دارن حتما حتما حتما بهم بگن چون خیییییلی مهمه نظرتون.

موفق و پیروز باشید.

TARANTULA
03-24-2018, 08:12 PM
درود به شما کاربران گرامی

به سهم خودم از عوامل مدیریت تشکر میکنم که دوباره مدیریت بخش سایر کمپانی ها رو به بنده محول کردند

و جا داره برای یک مورد خاصی که احمد اقا تو تاپیک فراموش کردند بگن این نکته رو من یاداوری کنم خدمت بعضی

از کاربرا که حدود دو ماه پیش خودم بنا به مشکلاتی که پیش اومده بود درخواست دادم که از سمت مدیریت کناره گیری کنم که با درخواست من

موافقت شد اما بعد از یه مدت دیدم هرکاری میکنم نمیتونم از انجمن دل بکنم و مجددا فعالیتم رو شروع کردم و باز از عوامل انجمن خواستم که سمتم

رو به من برگردونن که این اتفاق امروز افتاد .

ممنونم از معدود افراد خاصی که توی هیئت مدیره با درخواست مجدد بنده موافقت کردند