PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| قرارداد Raw و Sd،بازگشت دین آمبروز،آینده مک اینتایر و...

Hbk
05-21-2018, 11:33 PM
اخبار از آپدیت بر راء و اسمکدآون

ساعتی پیش اعلام شد که قراردادی ما بین Fox و WWE برای اسمکدآون به امضا رسیده است.
مبلغ قرارداد ۱ بیلیون دلار ذکر شده است. همچنین اعلام شده که اسمکدآون از اکتبر ۲۰۱۹ مجددا به جمعه انتقال خواهد یافت.
گفتنی است خبری از اینکه کماکان زنده خواهد بود در Espn که منبع خبر است، نیامده ولی نیویورک ریپوت قویا گفته است که اسمکدآون سه ساعته خواهد شد، هر چند از آنجا که شبکه فاکس در ساعت ۱۰ اخبار پخش خواهد کرد کمی بعید است که شو سه ساعته باشد.
البته گفته می شود امکان دارد، ساعت اول فقط از شبکه WWE پخش شود.
همچنین شایعه شده است که این امکان وجود دارد NXT و 205 سه شنبه ها پخش شوند و اسمکداون به صورت زنده و سه ساعته به جمعه منتقل شود.
همچنین راء کماکان با شبکه US خواهد بود.
باید منتظر اعلام رسمی دو طرف خصوصا WWE باشیم تا جزئیات کامل قرارداد اعلام شود.

آپدیت بر بازگشت دین آمبروز

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(12).jpg

همان طور که مطلع هستید دین آمبروز در دسامبر سال گذشته به دلیل مصدومیت زیر تیغ جراحی رفت و حداقل نه ماهی را قرار شد که در رینگ حضور پیدا نکند.اما روز گذشته جنرال منیجر راو کورت انگل در صفحه اجتماعی فیس* بووک خود به پرسش های هواداران خود پاسخ می داد و او در رابطه با بازگشت دین آمبروز گفت : همگی گوش کنید.دین آمبروز در وضعیت مناسبی قرار دارد و او به زودی بازخواهد گشت.هر هفته این سوال از من پرسیده می شود.من می دانم که او چقدر محبوب است ولی مطمئنی باشید سوال پرسیدن از من باعث نمی شود که او زودتر از زمان مقرر شده بازگردد.من قول می دهم که او به زودی بازخواهد گشت!

آپدیت بر آینده درومک اینتایر

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(3).jpg

همان طور که مطلع هستید ماه گذشته درومک اینتایر در مین راستر دیبو کرد و در شو راو با دالف زیگلر تگ تیمی را تشکیل داده اند.اما روز گذشته خبرگزاری wrestle votes اعلام کرد که وینس مک ماهون اخیرا از عملکرد درومک اینتایر به شدت راضی است و در این میان هم تریپل اچ خواهان دادن پوش بزرگ به درومک اینتایر می باشد و وینس مک ماهون هم آن را پذیرفته است.همچنین این خبرگزاری اشاره کرد که احتمال دارد که فعلا درومک اینتایر از دالف زیگلر. جدا نشود و احتمال دارد آنها به زودی وارد فیود با قهرمانان تگ تیم چمپیون راو مت هاردی و بری وایت شوند!

آپدیت توییت بابی فیش

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همان طور که مطلع هستید رسلر برند ان اکس تی بابی فیش به دلیل مصدومیت و عمل جراحی فعلا قادر به حضور در رینگ نیست! اما روز گذشته بابی فیش در صفحه توییت خود اعلام کرد که در حال ریکاوری و استفاده از برنامه یوگا هال آفیمر کمپانی دابلیو دابلیو ای دیمون دالاس پیچ می باشد و از DDP تشکر ویژه ای در صفحه توییت خود کرد!

Cero Miedo
05-22-2018, 12:40 PM
اقا این درو خیلی خوبه. بهترین انتخاب برای فیس جدید کمپانی به نظرم درو و ست چون هنوزم دیر نشده
رومن عالیه ولی اون چیزی که سینا راک استین داشتن رو نداره که بشه جایگزین اونا

ma69
05-22-2018, 05:45 PM
بنا به گفته ی pwi و رسلینگ آبسرور wwe در نظر دارد که زمان ppv ها را بیشتر کند. گفته می شود که wwe به برخی از شرکا بین المللی گفته است از جمله شبکه اسکای که زمان شروع ppv از ساعت ۷ به وقت محلی خواهد بود و کیک آف از ساعت ۶ شروع می شود. هنوز مشخص نیست این شامل بیگ ۵ ppv است یا همه ولی به احتمال فراوان ppv ها از این به بعد چهار ساعته خواهند بود و گفته شده که رویداد های ویژه مثل سامر اسلم کمی از ۴ ساعت بیش تر است.

برخی منابع هم از سه ساعته شدن اسمکدآون همزمان با هزارمین قسمت آن که در ماه اکتبر سال جاری اتفاق می افتد خبر دادند. البته احتمال ۲ ساعته شدن nxt هم بالاست.

پینوشت: واقعا چه اصراری زمان همه هفتگی ها و پی پر ویو ها بالا بره وقتی کیفیتی توش نیست. قبل از سال ۲۰۱۰ مطمئن بودیم تو هر ppv حداقل ۴ تا مسابقه خوب می بینیم الان دیگه تقریبا مطمئنیم خبری از حتی یک مسابقه نصفه و نیمه هم نیست.

Cero Miedo
05-22-2018, 06:06 PM
خداییش وینس چی میزنه؟ لامصب سا..قی ـش عالیه
تو هپروت و دنیای خودش گمه همیشه ی خدا و انگار از حتی خوده کمپانی ـش هم بی خبره

rahman24
05-22-2018, 08:01 PM
همون راو هم یکساعتش کاملا اضافه س هیچی ندارن فاندانگو و بودالاس میان مسابقه میدن تا زمانش پر بشه چه کاریه آخه. ان اکس تی هم نباید دوساعته بشه همین یک ساعته بهتره . حالا من هی بگم هی مکمن پشت گوش بندازه

ma69
05-22-2018, 10:04 PM
قبلا راء و اسمکدآون فوقش می شد ۸۰ دقیقه ولی کلش پر از اتفاقات مهم، از ۱۲ تا پی پر ویو ۱۱ تاش ۳ ساعته بود و فقط رسلمنیا ۴ ساعته بود ولی پر از اتفاقات و مسابقات جذاب. ولی الان زمان تا دلت بخواد دارند ولی دوزار جذابیت نداره.
واقعا موندم این تماشاگرا میان ورزشگاه کلی پول بلیط، حمل و نقل و... می دن که بیان چی ببینند؟
یکی می گفت شاید رقابت فاکس و یو اس ای برای شو های سه ساعته راء و اسمکدآون شو ها را جذاب کند. که سخت در اشتباه هست وقتی تصمیم اول و آخر رو وینس می گیره
انگار خود وینس هم نمی خواد و کاملا از اوضاع رضایت داره

AREF TAKER
05-22-2018, 10:21 PM
درود به همه دوستان خوبم

من بعد از ایونت عربستان سعودی دیگه پیگیر نیستم و دیگه wwe رو تحریم کردم و دیگه تماشا نمیکنم.

فقط اومدم بگم که این تگ تیم آندسپیوتید ارا بهترین تگ تیم حال حاضر کمپانیه و یادآور دوران خوب کشتی کچه.

امیدوارم که این گروه هیچوقت از هم نپاشه و بابی فیش هم زودتر برگرده.

فعلا...

Moein Hunter
05-22-2018, 11:59 PM
امیدوارم اسمکدانو نابود نکنن با اینکار و ب پخش زنده ادامه بدن
وقتش هم اضافه نشه
ان ایکس تی هم فوق نیم ساعت اضافه شه بیشتر ن وگرنه کیفیتش مثل شوهای اصلی میاد پایین و خیلی حیفه این
راو از سه ساعتش فقط نیم ساعتش بدرد میخوره جایی ک ست و اونز فین و...هستن،بقیش باید مسابقات بی استعدادایی مثل کوربین و امثالش رو دید

Fedor Emelianenko
05-23-2018, 12:21 AM
امیدوارم اسمکدانو نابود نکنن با اینکار و ب پخش زنده ادامه بدن
وقتش هم اضافه نشه
ان ایکس تی هم فوق نیم ساعت اضافه شه بیشتر ن وگرنه کیفیتش مثل شوهای اصلی میاد پایین و خیلی حیفه این
راو از سه ساعتش فقط نیم ساعتش بدرد میخوره جایی ک ست و اونز فین و...هستن،بقیش باید مسابقات بی استعدادایی مثل کوربین و امثالش رو دید
توی اکثر پست هاتون کلا همیشه یه تیکه ایی به این برن کوربین بد بخت انداختین:21: خوب چیکار کنه دیگه سبکش همینه همینقدر ازش بر میاد.
یه بنده خدایی یه حرف جالب زده بود فکر کنم برای شما صدق کنه.شما یی که از من متنفر هستید اما کار های منو با دقت دنبال میکنید شما هم طرفدار هستید اما نمیخواید قبول کنید:35652_gerye:

shahramwalker
05-23-2018, 09:25 PM
تغییر در استراتژی wwe پس از عقد قرارداد با fox
wwe قراردادی ۵ ساله به ارزش ۱ میلیارد دلار با fox جهت حق پخش اسمکدان امضا کرد. حال طبق گفته برایان آلوارز، این همکاری در استراتژی wwe تغییراتی را ایجاد خواهد کرد از جمله این که مسئولین دیگر همه مسابقات خوب را برای ppvها کنار نخواهند گذاشت و توجه ویژهای به شو های تلویزیونی خواهند کرد.
آلوارز معتقد است که wwe به زودی انقلابی را در زمینه بوکینگ به پا خواهد کرد

The Deadman
05-23-2018, 09:34 PM
تو ppv ها دیگه مسابقات خوبی نمی بینیم فوقش یکی دوتا
اگه زیر نظر هانتر بود میشد امید داشت اما وقتی زیر نظر وینس باشه منکه باورم نمیشه
اگه بوکینگ هم خوب باشه بیلدآپ ها افتضاحه راو که اصلا گیجه معلوم نیست کی با کی فیود هر هفته برای وقت پر مسابقه میدن همه هم آبکی جز یکی دوتا
یدونه اسمکداون بیلداپ هاش بد نیست اونم سه ساعته بشه دیگه...
نمیدونم دیگه اما منکه چشم اب نمیخوره

Moein Hunter
05-24-2018, 04:28 AM
توی اکثر پست هاتون کلا همیشه یه تیکه ایی به این برن کوربین بد بخت انداختین:21: خوب چیکار کنه دیگه سبکش همینه همینقدر ازش بر میاد.
یه بنده خدایی یه حرف جالب زده بود فکر کنم برای شما صدق کنه.شما یی که از من متنفر هستید اما کار های منو با دقت دنبال میکنید شما هم طرفدار هستید اما نمیخواید قبول کنید:35652_gerye:
اونقد احمق نیستم هنوز ک وقتمو صرف مسابقات فاجعه بار بی استعدادی مثل کدربین کنم،اگه هم طرفدار این بی استعدادم،خدا ایشالا همین الان جونمو بگیره،چون فک نمیکنم ننگی تو دنیا بدتر از این باشه
هنوزم فاز اونایی ک میگن لیاقت پوش و قهرمانی داره رو نمیفهمم،حس میکنم هیچی از رسلینگ و رینگ اسکیلز مایک اسکیلز نمیفهمن ک میگن لیاقت داره
کافیه کامنتایی ک ملت زیر پستای پیج کمپانی در مورد این زباله میزارن بخونید ،اکثرا به رینگ اسکیلز و مسابقات تهوع اورش اشاره میکنن

لیاقت رو امثال مایک کنالیس دارن که حتی تو لایو ایونت ها هم به زور ازشون استفاده میشه