PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| دابلیو دابلیو ای و جویس رابینسون،مصاحبه آدام کول،جزییات می یانگ کلاسیک و...

Hbk
07-27-2018, 03:38 PM
دابلیو دابلیو ای به دنبال جذب جویس رابینسون

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

روز گذشته خبرگزاری wrestling observer اعلام کرد که دابلیو دابلیو ای به دنبال مذاکره برای عقد قرارداد با Iwgp United States champion جویس رابینسون تاپ رسلر نیو ژاپن می باشد.نکته جالب اینجا می باشد که این رسلر با استعداد در گذشته با دابلیو دابلیو ای برای حضور در برند ان اکس تی قرار داشت و در آوریل ۲۰۱۵ از این کمپانی اخراج شده بود.رابینسون مانند خیلی دیگر از رسلر ها وقتی دابلیو دابلیو ای را ترک کرد کریر موفقیت آمیزی داشت و توانست به اولین آمریکایی تبدیل شود که کمربند IWGP United States champion را کسب کرده است.
این خبرگزاری اشاره نکرد که آیا دابلیو دابلیو ای هنوز با این رسلر مذاکره داشته است یا خیر ولی از نظر قانونی در آینده مشکلی نخواهد داشت و این رسلر تحت قرارداد با NJPW نمی باشد.همچنین این خبرگزاری اشاره کرد که به غیر رابینسون دابلیو دابلیو ای به دنبال جذب چندین رسلر ژاپنی نیز می باشد!

مصاحبه جدید آدام کول

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همان طور که مطلع هستید در شو این هفته ان اکس تی ریکوشیت قهرمان کمربند North American champion آدام کول را برای پی پر ویو تیک آور بروکلین چلنج کرد ولی آدام کول چلنج او را قبول نکرد.روز گذشته سایت دابلیو دابلیو ای ویدیویی را از مصاحبه آدام کول با سارا شریبر منتشر کرد که در آن آدام کول در رابطه با قبول نکردن این چلنج گفت : شما واقعا فکر می کنید که من برای این که با ریکوشیت رو در رو نشم بهانه میارم؟ ریکوشیت واقعا خوبه و بعضی روزها من فکر می*کنم که حتی می*تونه عالی باشه ولی اون اصلا خاص نیست.من آدام کول فوق العاده خاص هستم و می خوام با کسایی رو به رو بشم که مثل من خاص هستند ،درست مثل برخی از رسلر های عالی که در ان اکس تی هستند و ریکوشیت هم تا زمانی که به سطح من نرسیده می*تونه برای رویارویی با من همچنان منتظر بمونه و چلنجی در کار نیست!
آدام کول در رابطه با شعار تماشاگران که او را بزدل و ترسو خطاب می کردند گفت : من به شعار و حرف های تماشاگران اهمیتی نمیدهم چون هر چیزی را هر وقت که بخواهم انجام می دهم و مطمئن باشید Undisputed Era هر کاری را هر وقت که دوست داشته باشد انجام می دهد!

جزییات می یانگ کلاسیک ۲۰۱۸

همان طور که مطلع هستید امسال هم مانند سال گذشته شاهد تورنمنت می یانگ کلاسیک خواهیم بود و تلنت های جوان دابلیو دابلیو ای بار دیگر در برابر یک دیگر قرار خواهند گرفت.روز گذشته سایت دابلیو دابلیو ای اعلام کرد که تپینگ های می یانگ کلاسیک از اوایل ماه آگوست آغاز خواهد شد و در اواخر تابستان در شبکه دابلیو دابلیو ای روی ایر خواهد رفت.همچنین فینال این تورنمنت در تاریخ ۲۸ اکتبر در اولین پی پر ویو اختصاصی زنان برگزار خواهد شد.لیست نفراتی که فعلا حضور آنها برای این تورنمنت قطعی شده است به شرح ذیل می باشد
Storm, Isla Dawn, Zeuxis, Lacey Lane, Karen Q, Mia Yim, Killer Kelly, Mercedes Martinez, Kavita Devi, Kaitlyn, Io Shirai, Rhea Ripley, Kacy Catanzaro, Nicole Matthews, Jinny, Tegan Nox, Deonna Purrazzo, Jessie Elaban and Reina Gonzalez.

در صورت اعلام جزییات بیشتر این بخش آپدیت خواهد شد!

دارک مین ایونت اسمک داون لایو این هفته

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg

بعد از برگزاری شو اسمک داون لایو این هفته در دارک مین ایونت بعد از این که شو ایر آف شد دنیل برایان و جف هاردی و قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای چمپیون ای جی ایر استایلز توانستند سزارو و شیمس و قهرمان کمربند یونایتد استید چمپیون شینسکه ناکامورا را شکست دهند!

The Deadman
07-27-2018, 04:01 PM
همین الانش هم ترافیک راستر تو همه برند ها مشکل ساز شده حتی 205 لایو!! ولی باز همینجور به دنبال نفرات جدید هستن مت ریدل,والتر حالا رابینسون تازه شایعات اومگا و یانگ باکس هم که زیاده همین باعث میشه بعضی کشتیگیر های مهم ppv هارو از دست بدن,بعضی تلنت ها جابر بشن, بی برنامگی شکل بگیره (تو راو که اصلا هیچی برای رود و aop ندارن تو اسمک داون هم یه ماه د بار نبودش یا سین الماس از وقتی اومده برنامه خاصی براش نداشتن و سانیتی چن وقته اومده داره اسکرو میشه),کمبود استوری و فیود مناسب به وجود بیاد(همین الانش راو و تقریبا اسمکداون اینجورین), حتی همینم باعث پایین اومدن کیفیت مسابقات میشه فقط nxt تونسته مدیریت بکنه ( البته همین الانم نمیدونن با لارس سالیوان و کریس هیرو چیکار کنن) ولی باز هم همینجور رسلر های جدید سرازیر میشن آخر به مشکل جدی میخوره wwe همین الان هم کلی شایعه هست که میگن الیستر بلک بعد سامراسلم کال آپ میشه واقعا یه فکری باید بکنن چمیدونم تایتل جدیدی بسازن تورنومنتی یه برند جدید ( باز تو 2006-2009 حداقل ecw بود با اینکه آشغال بود و ترافیک راستر هم اونچنان زیاد نبود ولی حداقل چنتا بدبخت اونجا پوش نگرفتشون تو مین راستر رو میگرفتن) یا تیم کریتیو بهتر و خلاق تری بیارن ( همین تیم کریتیو NXT فوق العادس) نمیدونم ولی ترافیک راستر همین حالاش هم وحشتناکه جوری شده که یه nxt uk هم درست کردن.

shahramwalker
07-27-2018, 07:54 PM
همین الانش هم ترافیک راستر تو همه برند ها مشکل ساز شده حتی 205 لایو!! یا تیم کریتیو بهتر و خلاق تری بیارن ( همین تیم کریتیو NXT فوق العادس) نمیدونم ولی ترافیک راستر همین حالاش هم وحشتناکه جوری شده که یه nxt uk هم درست کردن.

شاید گفتنش چیزیو تغییر نده ولی خوبه بیان بشه

چند مورده نمیتونیم جلوشو بگیریم یکی فروش و کارهایه که برای فروش میکنه

یکی سطح تیم نویسنده و فکر خراب وینس برای بیزینس بهتر

به صحبت های شو اخر اسمکدان نگاه کنید چه دل پری داشت از کمپانی و هواداران (بی توجه بودن به اسطوره ها و اسمکدان منظورش بود فکر کنم)

خیلی ها میگن سی ام پانک دومی دارن از رندی اورتون میسازن ولی وقتی پوستر سامراسلم رو میبینیم هیچ رسلری از اسمکدان نمیبینیم بینشون

حالا بگزریم که سطح کیفیت رسلرهای اسمک(ای جی ساماجو و ... ) کجا راء رومن و براک کجا

اسمک دان
راء
لایو اونت
205 لایو
و...

وقتی نمیتونن یکی از این شوها رو با کیفیت برگزار کنن چرا دارن همینجور زیاد ترش میکنن !!

چون هوادار با شعور میره و بووووووووووووو کردنو بلده فقط برای رومن رینس

میری عکس بگیری میری یک شو سرگرم کننده ببینی دقیقا هدفشون هرچی هست دیدن مسابقه خوب نیست

شایدم بورن ایت داوووون ست رالینز رو یک صدا بگن ادرنالینشون بالا بره

الان اون نفراتی که میگفتن wwe فیلمه به حقیقت تبدیل شده

یک جای بنام nxt درست کردن طرف با تمام توان تا حد مرگ معروفیت و جذب میکنه هوادار رو و تست میکنن کارهاشو

میارنش برند های اصلی و میگن حالا فیک کارهارو انجام بده مهم نیست فقط وقتتو تموم کنن شو تموم بشه برسیم هفته به هفته به ppv

و اونجا یکم خلاقیت میدیم کش میدیم برسیم به رسلمنیا و اونجا بگم اهای بیاین اندر ری میستریو و.... یک پولی بزنیم نصف نصف

و تمام

دقیقا حرف خود وینس مکمن

گفت من سال ها زحمت کشیدم انقلاب تو رسلینگ بوجود اوردم و سختی های زیادی کشیدم پول زیادی خرج کردم

حالا نوبت من رسیده راحت بشینم پولای شما رو بگیرم الان وقت نتیجه گرفتنه

بنظر من دوران یک چیزی که تموم شد دیگه تموم شده
استفنی که کلا دستش باشه مردان رو میندازه بیرون تا ساشا بنکس و بیلی و جکس و راندا رو نماد برابری زنان مقابل مردان نشون بده تو دنیا :v6n95k: خودشم میدونه چنین چیزی شدنی نیست
نه ترپل اچ نه وینس نه استفنی هیچ کسی نمیتونه درستش کنه

Moein Hunter
07-28-2018, 01:22 AM
مسابقه ریکوشی ادام کول راحت میتونه بالای پنج ستاره بیاره،ریکوشی یه استثناس تو رسلینگ،واقعا فوق العاده واسه یه لحظشه،مسابقه دو سه هفته پیشش با تیم اندسپیوتد رو ببینید تا متوجه بشید
در مورد تورنومنت هم حضور بعضی افرادش واقعا عذاب اوره،بیشترینش همین مرسدس مارتینز ک ب شدت فاجعس،دقیقا مثل شینا بیزلر تو زنان و مثل کوربین تو مردان،فاجعه تمام بدون کوچکترین فایده ای،نمیدونم چرا این بی استعدادا باید پوش بگیرن و خوبا مثل تیم اسسنشن مایک کنالیس و... باید جابر باشن
بی صبرانه منتظر تیک اورم ک قطعا قراره لذت ببریم از مسابقات

ma69
07-28-2018, 02:21 PM
من یک چندتا نکته گفتم بگم.
اول اینکه یک نگاه به پوستر سامراسلم امسال بکنید، دوتا پارت تایمر و دو نفری که خیلی بیش از حد لیاقتشون پوش گرفتند.
آلکسا بلیز که تا حالا هیچ حرکت تاریخی انجام نداده و حتی یک مسابقه خوب هم نمی تونه بده، رومن رینز هم که فقط مونده بود لشلی براش جاب کنه که اونم کرد. هیچ استار اسمکدآونی روی پوستر نیست و از همه مهم تر استایلز که الان مهم ترین کمربند کمپانی دستش هست!!! از فست لین هم تو هیچ مین اونتی نبوده!!! بی شک ساموآ جو بهترین ساموآیی تاریخ هست حتی از راک هم چند لول بالاتر هست. کسی که کاملا مستقل اومد بالا و هیچ وقت زیر سایه ی کسی نبود.
الان مدام می گن انقلاب زنان، آخه همون هم ایراد داره، چرا رسلرهایی مثل آسکا،رایت،لنچ و... با اون همه توانایی باید جابر امثال بلیز و کارملا بشن؟ در واقع مین راستر شده جایی که وینس به هانتر بگه رئیس منم و هرکی رو بخوان بزرگ می کنم و کسایی مثل همین رینز که تو nxt بادیگارد سث بود رو میاره پوش های دیوانه کننده می ده، یا بلیز و کارملا که اونجا عملا هیچ کاری نکردند و حتی برآون استرومن که روزباد بود.
من تعجبم می کنم چرا امثال رود و بالور راه نویل رو نمی رن و خودشون رو تو WWE خراب می کنند. حالا اسمکدآون تا حدودی بهتر هست ولی هر طور نگاه می کنم راء غیر از سث،بالور،درو هیچ جذابیتی نداره و امثال AOP و رود و... هم کاملا جابر و بی برنامه هستند. چرا تماشاگر می ره راء رو ببینه!!!

jafari
07-28-2018, 06:54 PM
من متوجه شدم بحث پیچیده تر از این حرفهاست
روان شناسی مردم خیلی مهمه که چرا زباله ای که کمپانی میندازه جلوشون رو دو لپی می خورن!!
ادم های اون جامعه با کمک رسانه توی همه جای زندگی ات هستند و بهت هویت میدن
جان سینا روی تی شرت،اسباب بازی،غذایی که میخوری،فیلمی که می بینی هست،بازی توی کنسول و گوشی ات ،کمیکی که ورق میزنی،قاب وتم و رینگ تون گوشی ات هست.
میره با خواننده و ستاره و قهرمان ورزشی و ارتشی دست میده و عکس میگیره
"قهرمان،خوش هیکل و مهربون و قوی"
بابایی که شاید خیلی نداشتند و نخواهند داشت
دوست و برادری که هرگز ندیدی
ویژگی های رومن رینز واسه دخترها هم مانور بیشتری داره
دیوای های خوش رنگ و لعاب هم که تا ابد جواب میدن
از همه جای کره خاکی با هر شکل و اندازه ای رسلر هست
بخشی هم بر می گیرده به هیجان و زرق برقی که که روی شیمی مغز اثر داره
وقتی توی ورزشگاه با رنگ و نور و اهنگ ترکیب بشه
وقتی همه با هم بالا پایین بپرن
وقتی خرج می کنی و وقت میزاری و توجه ات رو به اونها میدی
دیگه فقط بخشی از وجودت نیستن
اینها همه وجودت رو تعریف می کنن
درامای داستان ها و خشونت لازم هم که ترکیب بشه متوجه میشی آشی که کمپانی پخته چجوریاس!

rahman24
07-29-2018, 12:48 AM
یه بار دیگه هم گفته بودم کمپانی و شخص وینس کسایی که nxt پوش نگرفتن رو به شدت اینجا پوش داده به خصوص کسایی رو که اولین کمپانیشون wwe بوده و حاصل خودشونه مثال میزنم. رومن رینز توی همین کمپانی شکل گرفت توی ان اکس تی پوش خاصی نگرفت حتی تگ تیم. استرومن همچنین اونجا اصلا دیده نشد و توی خود کمپانی شکل گرفت. از قدیمی ها هم میشه به میز اشاره کرد که همچنان گاهی پوش میگیره توی بانوان هم کارملا و الکسا و نایا و شارلوت حاصل کمپانی هستن به علاوه راندا پس اینا بیشتر پوش میگیرن و بازهم خواهند گرفت.