PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیشتر آشنا شویم با یکدیگر ... !

Ð-i-R-Ť-Y
04-16-2008, 12:38 PM
سلام خدمت دوستان گل

=====

سری قبل این تاپیک که برای روزای اولای انجمن بودش تو این آدرس : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ماله بیشتر برو بچ قدیمی بود .. این تاپیک رو دوباره دیدم جوگیر شدم گفتم از اون موقه تا حالا خیلی کاربر اضافه شده ... منم با خیلی دوست دارم آشنا بشم و کلا همدیگرو بشناسیم ... ادمه ی اون تاپیک رو این جا بیاریم ...

======

1- لطفا خودتون رو معرفی کنید
2- چند سالتون هست !؟
3-از کی با کشتی کچ آشنا شدید !؟ کی !؟ چطوری ؟!
4- قد و وزن !؟!
5- 5 سوپراستار مورد علاقتون
(( 6- عکس از خودتون بزارید ))
7- آیدیتون
8 - ... ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )

=====
فکر کنم تاپیک جالبی بشه ... ممنون ... لطفا معرفی کنید :34:

بای بای

mak
04-16-2008, 01:37 PM
خوب خودت بايد شروع كني اول

اشا ميشويم .............

نام : محمد
فاميل : كهربايي
به طور جدي كه 1-2 سال بيشتر نيست با كچ اشنا شدم
قدم كه 180 هست ولي وزنم ميشه در حال تغير هست بين 75-80-85 بستگي داره
عكس سكرت بيد :4:
اي دي : MR.WRESTLEMANIA_24
1 سالي هست كه با انجمنهاي كشتي كچ اشنا شدم و توي انجمن اقاي BBC هم فعاليت ميكردم .
اولش يكي از بچه ها بهم يك سي دي داد حدود 3 سال پيش بعد ولي اشتباها به جاي فيلم سي ديه كشتي كچ بود كه بازيه تيكر فلير تو WM و استون كلد و هال رو داشت كه جفتشون خيلي توپ بودن ولي انقدر سي ديه خش داشت كه زجر كش شدم تا كامل ديدمش . بعد از اون رفتم خيابون سعديه كه معدن سي دي هست رو گشتم يك 10 تا سي ديه ديگه هم خريدم از جمله رويال 2005 كه او موقع جديد اومده بود ديگه همينجوري ميگشتم و ميخريدم چونكه اين سي دي ها جلد هم نداشت و از همون موقع عاشق كشتي كچ شده بودم هر جا سي دي از كشتي كچ داشت ميخريدم حالا هر چي بود الان حدود 6 تا رويال 2005 دارم كه براي خودش يك ركورد حساب ميشه :4:
بعدش ديگه كم كم بيشتر اشنا شدم و چند تا بازي هم از جمال گرفتم . بعد هم بر حسب اتفاق با انجمنهاي كشتي كچ اشنا شدم . اولش كه فقط نگاه ميكردم - بعدش كه اون يوزرم به دليل كمبود پهناي باند انجمن BBC بسته شد ديگه كجبوري چند تا پست هم دادم بعد كم كم توي بحثا نظر ميدادم البته نظر كه نه بيشتر تشكر ميكردم ولي بعد از يك سري ماجرا كمكم تصميمگرفتم يكم فعاليتم رو بيشتر كنم و توي يك زمينه اي به درد بخورم . اولاش فقط P25 ميزاشتم :4: بعدس عكس ها رو ميزاشتم بعد از اون همينجوري كمكم پيشرفت كردم الان هم ديگه يك چيزايي ياد گرفتم :4:

توي انجمنهاي ديگه هم نام كاربريم Mr.WrestleMania هست

:4::4:

راستي امسال دارم براي كنكور ميخونم ساكن مشهد هم هستم - خيابان دانشگاه :14:

cena
04-16-2008, 01:38 PM

وصال شعبانی صمغ آبادی
صادره از تهران
اصلیت قزوینی

2- چند سالتون هست !؟
متولد 1/1/1371
اما تولد اصلیم 26 هست
شمناسنامم 1/1 هست

والا قبلا 4-5 سال بودم خونه یکی از آشنا هامون بودیم یارو گذاشت اما هیچی ازش یادم نیست منم خوشم نیومده بود یعنی تو عالم بچگی به این چیزا فکر نمیکردم پس هیچ اتفاقی نیوفتاد
اما وقتی اومدیم کرج و با عرفان رفاقتم شروع شد با کشتی کچ اشنا شدم

4- قد و وزن !؟!

خیلی وقته وزن نکردم

1-جان سینا
2-شاون مایکل و تیکر رو خیلی دوست دارم(بین خودمون باشه از تراپل اچ بدم نمیاد)
3- یه زمانی هم از ری میستریو خوشم میومد
عکس مارو که همه دیدن اما اینم یکی دیگه
7- آیدیتون

vesal_cena_127
چی بگم اهان
از اینها خوشم میاد:
1-عاشق اوریل هستم
2-از بروک آدمز هم خوشم میاد
3-از ماریا خوشم میاد
4-از تریش بیشتر از همه **** ها خوشم میاد
5-از اشلی هم خوشم میاد
6-از خوزه ماران هم خیی خیلی خوشم میاد
7-جدیدن از نیکول یعنی خواننده گروه پوزیکت دالز هم خوشم اومده

________
تو خونه خیلی در مورد کشتی کچ حرف میزنم
خواهرم از جان سینا شاون و تراپل اچ خوشش میاد
مامانم نظر خاصی نداره اما انقدر از سینا تو خونه تعریف کردم مامانم هم از سینا خوشش اومده میگه همشون وحشین ولی این آدم تر از بقیست

Gaspard Ulliel
04-16-2008, 01:48 PM
سلام عزیز. کار خوبی کردی.

اگه کاربران عکسشون رو بذارند خیلی بهتر میشه.

منو که همه میشناسید.

نام: آرش

از 5 سالگی کج رو میدیدم.

استار مورد علاقم: جان سینا ، تریپل ایچ ، آندر تیکر ، باتیستا ، ادج

بنده ناظم سایت هستم/ نوازنده ی کیبورد/ پزشک ( تا چند ماه دیگه)/متخصص بستن سیستم(کامپیوتر) / متخصص زبان انگلیسی/

یه بار از نزدیک کریس بنوا و جان سینا رو تو تورهای مسافرتی دیدم.
حتی با سینا دست هم دادم و کمربندش رو تو دستم گرفتم (کمربند WWE از اونی که تو عکسها میبینید خیلی بزرگتره. وقتی کمربند رو انداختم رو دوشم دیدم تموم تنم با کمربند پر شده ، فیلم برداری هم کردم ولی یه ذره خانوادگی هستش) . ولی خودم رو به عنوان یه ایرانی معرفی نکردم.

با نانچیکو هم تا حدودی بلدم کار کنم. اوه یادم رفت بگم: سه سال پیش هم تو مسابقان نقاشی در سبک رنگ روغن تو استان سوم شدم.
===========================================

IRANWWE
04-16-2008, 02:10 PM

سلام من هم محمد تقی شهابی هستم 19 ساله از امل پیش دانشگاهی ریاضی

2- چند سالتون هست !؟

19 سال

اولین سی دی کشتی کچم مربوط به 12 سال پیش بودش که مسابقات دبلیو سی دبلیو بود ولی زیاد بهم حال نمیداد ولی ا به طور حرفه ای اولین بازی که دیدم بازی رویال 2004 بودش و از همون روز ها پیگیری میکنم

4- قد و وزن !؟!

قد 181 وزن هم 75

کین و بعدش از استون کلد و راک خوشم میاد

فعلا ندارم

7- آیدیتون

whooo_619@yahoo.com
prowrestling.ir@hotmail.com
prowrestling.ir@gmail.com

الان یه وب سایت دارم که بهع دلیل اینکه پشت کنکورم هنوط ساختشو کامل نکرم ادرسشم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هستش ولی بعد از کنکور میسازمش

HaMo0n
04-16-2008, 06:13 PM
سلام
هامون محمدیان پور
17 سالم هست
من از سال 1380 یا 1381 بود فکر کنم که به طور تصادفی یه سی دی از بیرون اجاره کردم که کشتی کچ بود و مسابقات راو بود که کل کل راک و استون کلد بود خیلی هم جالب بود از اون موقع کچ رو دنبال کردم تو اون سی دی زینا هم با یه دختر بازی کرد
قدم 170 هست وزنم 55 (لاغر هستم)
از جی بی ال خوشم میاد بعدش گلدبرگ
عکسم رو قبلا گزاشته بودم عکس جدید متاسفانه ندارم در پی سی
اینم آیدیم: iranwwe2006
------
خوب حالا قضیه بگیم برای آشنا شدن این هست که فکر کنم سال 84 بود که سایتهای فارسی کشتی کچ رو پیدا کردم و دیگه از اون موقع افتادیم دنبال وبلاگ سایت کشتی کچ فارسی که شهریور 85 انجمن رو زدم و تا الان که در خدمتتون هستم
از رنگ زرد خوشم میاد طرفدار پرسپولیس هستم
صدام قشنگه برا بچه ها میخونن حال میکنن:4: دوستم دارم خواننده بشم
موزیک پاپ رو دوست دارم بعدش راک و بعدش رپ
تو پاپ از معین تو راک از Evanescence و رپ هم هیچکس پیشرو
یه آدمی هستم که یکم که نه زیاد طرفم رو میپیچونم هرکاری هم میکنم نمیتونم آدتم رو ترک کنم
:4:

J B L
04-16-2008, 06:46 PM
1-امیر اکبری هستم 20 ساله از شهرری(جنوب تهران)
3-من از 13 سال پیش با کشتی کج اشنا شدم و دلیلش هم فقط بازی کشتی کج سگا بود عجب روزایی بود یادش بخیر من بیشتر وقتها تو کشتی کج سگا مرحوم یوکوزونا را برمیداشتم اغلب وقتها هم حریفامو میترکوندم
من به طور حرفه ای هشت سال پیش یعنی سال 2000 با اومدن بازی معروف smackdown2 پلی استیشن1 تقریبا با اسم همه کشتی کج کارای wwe اشنا شدم و اولین نفری هم که برای مسابقه برداشتم(تو پلی استیشن) کسی نبود جز bradshawیا همون جی بی ال خودمون وقتی که ضرباتی که با دستش میزد رو دیدم یعنی همون فن close line from hell بدجورخاطرخواهش شدم مخصوصا اینکه اون موقع خیلی جذبه داشت
4-اگه اشتباه نکنم 178 سانت و66 کیلو
5-از اینا خوشم میاد
1-jbl
2-goldberg
3-مرحوم یوکوزونا
4-فاروق
5-ریکیشی(به یاد یوکوزونا)
6-بعدا یک عکس از خودم میگذارم
7-اینم ایدیم amir_2006_1997
8-فروشنده محصولات کشتی کجی تو وب <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هستم دوسال پشت کنکور موندم تو کارهای فنی بسیار ضعیف هستم تا چند ماه دیگه هم میرم سربازی از اینها هم خوشم میاد:
1-ارش کامران و هومن
2-مجتبی ملکی یکی از قویترین مردان ایرانی
3-ورزشهای فوتبال و پرورش اندام
4-عاشق تیم استقلال تو ایران و عاشق تیم ملی جمهوری چک و همه بازیکنانش تو خارج ازایرانم
اگه چیز دیگه ای یادم اومد مینویسم

Ð-i-R-Ť-Y
04-16-2008, 07:54 PM
منم یادش بخیر نزدیک 6ساله کشتی میبنم .. از اول عاشق بزن بزن بودم ... تو کانال Dubai Sport میخ میشستیم خونه مادربزرگم ببینم کی کشتی کچ شروع میشه ... خونه مادربزرگ اینام تو 7حوضه اون جا هم پره دست فروش هر جا سیدی میدیدم اگه مامانم گیر نمیداد میخردیم ... ولی هیچ کدوم رو نمیشناختم .. اولین کشتی کچی هم که دیدیم Wrestlemania 20 بود ... یعنی قبلش رو بازیارو بطور پراکنده میدیدم ... ولی WM 20 رو بطور کامل دیدم ... اصل حال بود ... مخصوصا بازی Rikishy & S2H VS APA VS BASHAM BROTHERS ... خیلی از ریکیش خوشم میومد ... از بازی WWE :RAW رفتم تو کاره اصلی ... اسم و کنجکاوی در مورد بازی ها و اینا ... بعد اون موقع ها خیلی کم با دیال آپ نت میومدم ... یه بار پسرخاله بزرگم گفت آرمان این همه تو دنبال کشتی کچی برو تو اینترنت پره برو پیدا کن ! ما رفتیم Google زدیم کشتی کج ... از اون موقع بود به عشق کشتی کچ رفتم Ps2 گرفتم اطلاعاتم بیشتر شه ... خلاصه اون اولا طرفدار راک و Greand Master Sexay بودم ... تا تو یک فیلم دیدیم Angel Vs Holly بود که آخرش بیگ شو اومد با آنگل کل کل کرد با سینا اومد هر 2 شون رو قهوه ای کرد :4: ... اون موقع هم یه وب زدیم برا سینا که هکش کردن ... این بود :4: چه خوش است :4:

H H H
04-16-2008, 08:52 PM
سلام
چطورين؟خوبين؟
من عرفان عنايتي .
15 سالمه مهرشهر كرج زندگي ميكنيم .
قد:179
وزن:94
عكس:البته لازم به ذكر است كه كمي قديميه ولي بهتر از هيچيه:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ايدي:
-----erfan_hhh-----
چه جوري با كشتي كج اشنا شدم:كشتي كج تو خانواده ما ارثيه .من مادرم پدرم پدر بزرگم خاله هام داييهام و....وقتي كانالي داره كشتي كج ميده همه ميشينن ميبينن.
خودم طرفدار:
1-تریپل اچ2-باتيستا3-رندي4-ری 5-شان مايكل6- تيكر
من از وقتي ps1 خريدم بازي كشتي كج رو هم باهاش گرفتم حدودن 7 سال پيش خيلي عاشق كشتي كج بودم كارم شده بود روزي 7 يا 8 ساعت بازي كردن تا اين كه پسر خالم يه سيدي كشتي كج اورد ديدم يادم نيست بازيه كيا بودن.بعد italiya 1 كشتي كج ميده اسمك دان رو هم ميداد حدودا سال 80 بود تا اين كه italiya 1 قطع شد چند وقت هيچ كشتي كجي نديدم فقط از سايت دبليو دبليو اي اخبار رو ميخوندم با عكساشو ميديدم و......
اولين پي پي وي كه به طور كامل ديدم سروايوو 2003 بود.
از موزيك پاپ خوشم مياد.
ديوونه تيم استقلال هستم.
.
.
.
.
و ديگر هيچ.

Sr - Q1
04-16-2008, 11:40 PM
سلام به دوستان

امیر صابری ملقب به امیر آرین

2- چند سالتون هست !؟

19 ساله از تهران

از اول هم که بگیر بگیر ******* بود ما انقدر پرو بودیم که ******* داشتیم سایز دیشش 360 بود فکر کنم :11: فکر کنم کینگ 94 بود که دنبال می کردم و عاشق کشتی کج شدم چند سال ******* نداشتیم ولی از سال 99 یسره دنبال می کردم

4- قد و وزن !؟!

168 و 55

اولا کشنده عاشق راک بودم ولی الان فقط Sting

1- Sting
2- HHH
3- Lashley
4- Undertaker
5- Soma Joe

به زودی خواهم گذاشت

7- آیدیتون

کدوماشو بدم ؟ :23::11:

Amir_Arian69 - Amir_arian_Shop_1988 -- Dalane_eshgh2008 -- Wcw_wwe_shop_Amir_Arian شرمنده اگه کم بود :11:

ممنون از آرمان جون گل که این تاپیکو زد واقعا من آرمانو دوسش دارم امیدوارم که همه به آرزوی قلبیشون برسن

AREF TAKER
04-17-2008, 12:02 AM
با سلام.
منم عارف ابراهیم زاده هستم.20 سالمه.متولد 30/5/67. 80 کیلو وزن دارم و از 15 سالگی مسابقات رو دنبال میکردم.
اصلیتم کرده ولی ساکن مشهد هستیم و الان هم دانشجوی ترم چهار حسابداری هستم.
**** استارهای مورد علاقه من:
اندرتیکر
کین
سینا
باتیستا
شان مایکلز
ارمان جان ممنون از این تاپیکی که ایجاد کردی.

ali_big_red_monster_kane
04-17-2008, 12:53 AM
1.علیرضا خانی هستم.از تهران.
2_19 سالمه.
3. از 14 سال پیش با بازی سگا با کشتی کچ اشنا شدم. یادش به خیر تو اون بازی از اندر تیکر خیلی خوشم میومد مشت میزد کفتر می پرید.اولین بازی که دیدم سال 6-1995 بود از ******* دیدم بازی بتل رویال 4 نفره بود بین استون کلد اندرتیکر ودر و برت هارت که سرانجام برت هارت اندرتیکر رو پرت کرد پایین.بعد از اون مسابقات WCW رو دیدم و از سال 1998 با دیدن Survivor series 98 به طور حرفه ای کشتی کچ نگاه میکردم.
WWF رو از کانال دبی اسپورت و WCW رو از کانال اکشن میدیدم.بازی WWF War zone رو داشتم و بعد هم که بازی اسمکدان برای PS1 اومد اولین نفری که برداشتم اندرتیکر بود.بعد از اون هم که اسمکدان 2 اومد.
4.قدم 195 و وزنم 80 کیلو هست.
5.کین-استون کلد-کوین نش-راک-ادج
6.خواهم گذاشت.
7. ali_big_red_tiger_2
8.بی نهایت عاشق آنجلینا جولی هستم.یکی از بزرگترین آرزوهامه که از نزدیک ببینمش.
ماریا رو خیلی دوست دارم. از استیسی کیبلر هم خیلی خوشم میاد.
عاشق استقلال و امیر حسین صادقی ام.
از تیم اینتر و زلاتان ابراهیموویچ خوشم میاد.
برادر بزرگترم از براک لزنر و کورت انگل خوشش میاد.
خواهرم طرفداره ادج هست.
رنگ مشکی رو خیلی دوست دارم.

alex110
04-17-2008, 10:40 AM
علی قربانی
21 ساله
وزن:100
قد: 190
تقریبا بیگ شوی ایران
عشق اندر تیکر و همچنین سلطان علی پروین
از سال 2000 کشت کج نگاه میکنم
اندر تیکر -بیگ شو -جف هاردی - گلدبرگ -اددی

از زنها هم از کاندیس خوشم می یاد اخخخخخخخخخخ

sadegh86
04-17-2008, 02:51 PM
سلام به همه...

1-صادق مردانه
2-متولد 1367/6/19
3-حدودا ده یازده سال پیش توسط پسر داییم به طرف کشتی کشیده شدم...پسر داییم توی بوشهر زندگی میکرد و پسر همسایه ایشون ******* داشت....چندتا بازی ضبط کرده بودن رو VHS...آوردن خونه ما تماشا کردیم...
4-187 سانت و 80 کیلو وزنم هست...
5-طبق عکسی که تو امضام گذاشتم دنبال کنین!!!!فقط باید جای HHH با اج عوض شه!!!!
6-چنتا عکس گرفتم دارم تبدیلش میکنم واسه امضام...حتما میزارم...
7-hbk_hhh_dx_2007@yahoo.com
8-ممنون آرمان جان ایده خوبی بود:34:

The Enigma
04-17-2008, 04:34 PM
کیان پیمانی
متولد 25 خرداد 74
از بچکی کشتی کج میدیدم....با برادرم اما وقتی اون دیگه نگاه نکرد منم ول کرد.....تا اینکه 3 سال پیش تو ******* دیدم داره کشتی کج نشون میده....بازی ای کویت مچ چاوو و ری بود(اولیش).....یه یه سالی فقط اسمک دانو میدیدم و خیلی از کشتی کج خوشم اومده بود تا اینکه اتفاقی تبلیغ iranwwe رو تو یه سایتی دیدم.....اولش باور نکردم.....ولی وقتب wwerjb رو هم پیدا کردم اومدم ثبت نام کردمو و...................
قدم 1 متر و 68 -48 کیلو ( به شدت راغر .....ولی همه نوع ورزشی انجام میدم ...اسکی تنیس و....)
-----------------------------------------------------------
تیکر چون از همون بچگی میدیدمش....از جف هم خیلی خوشم میاد
-------------------------------------------------------------
عکس الان تو کامپیوتر ندارم....
------------------------------------------------------------
[align=left]tof_takerkian
-----------------------------------------------------------------------
چی بگم دیگه.....بچه خر خونم( با شرمندگی:27::27:) ولی تو دعوا شاخم......برادرم طرفدار کندی ....بابام باتیستا مامانم هم دشمن سر سخته کشتی کجه...از اسکی خیلی خوشم میاد( این اسنو بردی ها تا هلا لا 2 بار باعث شدن دماغ بد بخت من تو اسکی بشکنه:10:)....اهل تهرانم....از متال خوشم ماد(نیروانا و متالیکا) .......لباس همیشگیم تو خونه یا هرجا جین با تیشرته.....و دیگر هیچ

sadri_therock
05-20-2008, 12:28 AM
سلام
منم سید مجید صدری
21 ساله دانشجو حسابداری
من یادمه عموم زاهدان خدمت میکرد حدود 9 سال پیش یک نوار کاست آورده بود که فیلم بروس لی بود آخر نوار چند تا کشتی کچ ضبط کرده بودند بازی ها شان مایکلز و هارت
قدم حدود :175
وزن : 57
پرسپولیسی
و بین کشتی کچ کارها به راک علاقمند هستم
کاری هم که برای کشتی کچ دوستان ایرانی انجام دادم
و اولین گروه آفلاین دبلیو دبلیو ای در دنیا من استارت شو زدم و نگاه کردن کشتی کچ برای علاقمندان کشتی کچ خیلی آسون کردم
آیدی یاهو :majidgbox
وب سایتی که دارم توش فعالیت میکنم
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

mrk
05-20-2008, 08:34 AM
نام:محمد رضا
نام خانوادگي:كاظميان
سال تولد:4/10/72 (روز كريسمس)
قد:178
وزن:76
ID:ندارم چون وقت چت كردن رو ندارم. :4:
عكس: نميگذارم.
آشنايي با كشتي كج: من از حدود 7-8 سالگي فهميدم كشتي كج چيه اما حالم ازش به هم مي خورد:26:.تا اين كه در دي ماه 1384 پسر خالم من رو بيشتر با كشتي كج آشنا كرد و من كم كم علاقه مند شدم و سريع هم از فوت و فن كار با خبر شدم.

Aida
05-20-2008, 09:10 AM
سلام به همه دوستان عزيز ،به خصوص آقا سينا وآقا آرمان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من آيدا هستم
20 سالمه
قد:177
وزن:55
تهران به دنيا اومدم
5 سوپراستارم-------جف <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> رندي-مت-شاون-گلدبرگ
آيدي:Jiji_Juju_99
از سال 1998 كشتي نگاه ميكنم...داداشم باره اول نشونم داد!اولين بازي هم بازي جف و ادج
بعد متاسفانه سوال هاي ديگه يادم نيست ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اينم عكسم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Milad-Wwe
05-20-2008, 10:13 AM
سلـام منــم میلاد هستـــم ! 19 سالمــه چند ماه دیگه هم سربازم :4: مرسی از آرمان جوون که این تاپیکو دوباره زد

قد: 175
وزن:65 باربی :4:

آیدی : tear_ice_wwe

از ساله 98 کشتی کج نگــاه میکردم از همون موقع هم عاشــق راک بودم . الآن هم از سینا _ جف هاردی و باتیستا خوشم میاد . عرض دیگه ای ندارم زیاد پر چونه نیستم :4:

عکسـمم که همــه دیدن بازم میــزارم :4: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> بای

amir-aghaei
05-20-2008, 11:59 PM
به این خواهر عزیزمون عشق ایدا هاردی ! بگین حجاب و شئو نات اسلامی رو تو این انجمن رعایت کنه ! شوربختانه اینجا یه مشت مرد غریبه و تشنه در کمینن !!!انقلاب ما انفجار نور بود....
در ضمن عکسهای قلابی به بیرون ندید پیگرد قانونی دارد !!!............

Alireza Hunter
05-21-2008, 01:50 PM
من علیرضا صفایی هستم..

سال 1965 در بولیوی به دنیای اومدم و یکی از بزرگترین مبارزین انقلاب در کوبا و گنگو و ارژانتین به حساب میام...بعد از گذشت سالها هم افرادی مثله ارنستو چگوارا دنباله رویه من شدن و سعی کردن راه منو ادامه بدن...

--اینجاهاش دیگه جدیه
وقتی که حدود 8 سال سن داشتم کشتی کچ نگاه میکردم..اون موقع ******* بازی های ریک فیلر و اندرتیکر و اینجور کسا رو زیاد نشون میداد...برت هارت هم خوب بود...
چند سال که میگذشت من فقط مسابقات هقتگی ها رو دنبال میکردم اما تقریبا از سال 2002 ppv هارو دنبال کردم و سال 2003 هم از افرادی مثله ادی و ری و راک هم که خیلی خوشم میومد
بعد از اونم که کلا دنبال کردم مسابقات رو و الان طرفدار ری و سینا و راک و ادی هستم بقیه رو هم دوست دارم تا حدودی

تو زندگی من سه چیز خیلی مهمه :

1- رپ 2- رئال مادرید 3-چگوارا

پرسپولیسی تیر هم هستم

از مهدیار اغاجانی هم خیلی خوشم میاد و نوکرشم هستم

به امید خدا تابستون ترک هام میاد بیرون که اهنگسازی یکیشون رو مهدیار انجام داده همین

aidin-rko
06-02-2008, 09:57 AM
- سلام...
من آیدین شعبانی راد هستم
17 ساله متولد تبریز
محل زندگی: آریا شهر تهران
قد: 174
وزن: 60
- طرفدار رندی اورتون و جان سینا هستم.....
نوکر کاربران گلی مثل:
Arman Fu
Ves$al Cena
R619M
----
مخلص کل بکس

SASAN
06-02-2008, 10:18 AM
نام : ساسان
ن خانوادگی: cena
تاریخ تولد: 1/1/71
محل تولد: رشت
قد:180
وزن: 62
از کی با کشتی کج آشنا شدم: 4 سال .
ايدي : sasan2008_007

5 تا شش ماهی است در انجمن ثبت نام کردم و به امید همیشه سربلند بودن انجمن.
عکسکه دو هفته است کارم را جدی دنبال کردم.

UniQue-M2JH
06-18-2008, 10:38 PM
من .. محمد رضایی .. 15 سالمه .. رشت به دنیا اومدم 2 ماه بیشتر اونجا نموندیم اومدیم تهران میرداماد بزرگ شدم ...
با کشتی کج هم وقتی 8 سالم بود اشنا شدم .. البته تا 4 سال پیش فقط میدیدم .. از 4 سال پیش شروع کردم به تخصصی دنبال کردنش ..
تو کشتیکج فقط جف هاردی همه میدونن بعدش مت راک اعضایه دی ایکس ...
قدم 170 وزن 62
عکس هم نمیدم :4:
اینم ایدیم : Xtreme_Enigma

The Phenom
06-18-2008, 11:18 PM
بهمن
رشت
23 سال
180 cm
73 kg
bahman_metallica
از سال 93 دارم کچ می بینم اولینشم رسلمنیا 93 بود که از همون جا عاشق تیکر شدم غیر از تیکر هم کلا از هیچ کس بدم نمیاد به اون صورت

HaMo0n
06-18-2008, 11:54 PM
سلام به همه دوستان عزيز ،به خصوص آقا سينا وآقا آرمان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من آيدا هستم
20 سالمه
قد:177
وزن:55
تهران به دنيا اومدم
5 سوپراستارم-------جف <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> رندي-مت-شاون-گلدبرگ
آيدي:Jiji_Juju_99
از سال 1998 كشتي نگاه ميكنم...داداشم باره اول نشونم داد!اولين بازي هم بازي جف و ادج
بعد متاسفانه سوال هاي ديگه يادم نيست ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اينم عكسم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ببین اگه این عکسه واقا خودتی شماره من از تو وبم بردار یه زنگ به من بزن کارت دارم.
اگرم خودت نیستی که هیچی..............ولی در کل خوب بچه ای هست

میگم نیما مگه اومدی انجمن آویزون :21:
ایشون مشخصاتش گزاشت اشتباه هم کرد عکس بزاره لطف کنید از این صحبتها تو هیچ جای انجمن نکنید بای بای

scooter
06-18-2008, 11:57 PM
من مهدی
21 سالمه
متولد تهران،
قد:185
وزن:95
ساکن تهران منیریه-ولیعصر
دانشجو هستم
حدود 1 ساله کشتی کج نگاه میکنم،
کلا از بیشترشون خوشم می آد،ولی از جان موریسون و یکی 2 تا ی دیگه واقعا بدم می آد!!
همین!

Mr.DMN
06-19-2008, 12:06 AM
داوود نجفی
متولد 10 آذر 1369
186 قد
81 کیلوگرم وزن
استار مورد علاقه آندرتیکر
کشتی کچ رو خانواده از قدیم میدیدند و منم به همراه اونها اما بطور جدی از سال 2002 دارم می بینم
ساکن فردیس کرج(بچه محل هامون)
آیدی:Mester_DMN_From_Death_Valley

Eddie Guerrero
06-19-2008, 01:35 AM
مجتبی ۱۹ ساله بچه خاک پاک مشهد

دانشجوی رشته کامپیوتر

یه فرد آروم و صبور و الکی خوش و پر از غم - عاشق موزیک های غمگین - عاشق تنهایی - داغون

کشتی گیر مورد علاقه : فقط و فقط Eddie Guerrero

عکس هم بی خیال ... خوشگلم دخترا می خورنم

از ۶ سال پیش و با دیدن بازی Eddie Guerrero vs RVD - Backlash 2002 عاشق کشتی کج و در واقع عاشق Eddie شدم.تا همین سال ۲۰۰۵ که خدا ازمون گرفتش ...

آیدی هام : dige_dooooooooooooooset_nadaram ******** eddie_for_ever_in_my_heart

undertaker
06-19-2008, 04:31 PM
مثل اینکه همه معرفی کردند جز من.
من فربد اشراقی هستم.
23 ساله.29/6/64
اهل اصفهان.
با ابوالفضل هم سنم. 3 بار هم با هم سر کمربند سنگین وزن بازی کردیم اما امیر آرین هر سه بار دخالت کرد بازیمون دی کیو شد.
قد:172
وزن: 54
من طرفدار آندرتیکر هستم. بعدش از کین، تریپل اچ، شان مایکلز،ری میستریو، باتیستا و جان سینا خوشم می یاد. اما اگه آندرتیکر نباشه کج نگاه نمی کنم.
اولین باری که کج دیدم 8 سالم بود که برادرم نوار ویدیویی کج را اورد و من از اون روز به کج و آندرتیکر علاقمند شدم. آندرتیکر اون موقع استایل آندرتیکر اصیل غربیش را داشت.
عکس اگه بگذارم همه از ترس فرار می کنند پس نمی گذارم.
تو فوتبال باشگاهی طرفدار سپاهان، ذوب آهن و سپاهان نوینم. در خارج هم رئال مادرید.
تو ملی ها هم از برزیل خوشم می یاد بعدش پرتغال و آلمان
همهء بچه های انجمن را دوست دارم و خوشحالم عضو کوچک این انجمنم. از تاریخ ثبت نامم معلومه کی ثبت نام کردم و جزو قدیمی ها حساب می شم. تو گوگل سرچ زدم انجمن آقا هامون را پیدا کردم از محیطش خوشم اومد ثبت نام کردم.
ID: mafia_1364
از آرمان عزیز هم ممنونم که این تایپیک را ایجاد کرد و از همه هم متشکرم که شرکت کردند.
موفق و پیروز و سلامت باشید.

MoHaMaD
07-12-2008, 11:04 PM
سلام به بچه های انجمن
من محمدهستم 19 ساله از اهواز ....معروفم به ممد هوگن .اینجوری صدام کنید راحتترم...
.داداش ابوالفضل هستم ....همیشه تو این انجمن میومدم ولی بنا به دلایلی ابوالفضل اجازه نمیداد ثبت نام کنم .اما بالاخره تونستم راضیش کنم !!!من اکثر بچه ها رو میشناسم چون همیشه روزانه با ای دی ابوالفضل بالا بودم ..و نزدیکه 1 سال و خرده ای که اینجا میام و خیلی از جو ش خوشم میاد..
امیدوارم به همگی مون خوش بگذره ....با تشکر

The Last Outlaw
07-13-2008, 01:17 AM
خب من هم خودم رو معرفي ميكنم:
نام:پويان
نام خانوادگي:محرابي
تاريخ تولد:24/2/1368
من حدود 4 ماه هست كه با كشتي كج آشنا شدم.يادمه عيد رفته بودم شمال خونه عمه ام نصفه شب با پسر عمه هام بوديم كه بيخوابي زد به سرمون .. ******* رو روشن كرديم.جمعه شب بود همينجور كانال ها رو عوض ميكرديم كه رسيديم به NT1 ديديم كشتي كج داره .يادمه اسمكدان بود و صحنه اي رو از هفته قبل نشون ميداد كه ري ميستريو ويكي رو زده بود و ويكي براي انتقام يك نفر (كه يادم نيست كي بود)رو فرستاد سراغ ري تا اون رو بزنه اما اون موفق نشد و ويكي نفر دوم كه بيگ شو بود رو فرستاد و ري رو له كرد. بعد هم تموم شد.
من كانال NT1 تو خاطرم موند تا يك شب كه تهران خونمون بودم يادم اومد و زدم NT1 و مسابقات رو از اون موقع تا الان دارم دنبال ميكنم.

سوپراستار هاي مورد علاقه:
خب نفر اول رو كي همه ميدونيد:آندرتيكر
تريپل اچ
باتسيتا
جان سينا
بيگ شو
از براداران هاردي هم بدم نمياد
از ادج تا چند وقت پيش متنفر بودم اما الان ديگه ازش بدم نمياد
از افراد زير متنفرم:
چاوو گررو
ويكي گررو
زك رايدر
كرت هاكينز
مربي چاوو
فينلي و كوتولش
عكس:ندارم شرمنده
آي دي:miticomonbache@yahoo.com
هر چي ميخوام بگم:شايد اين سوال پيش بياد كه چرا نام كاربري من كيومرث هست.حتما فكر ميكنين تو خونه كيومرث صدام ميكنن ولي اشتباه ميكنيد.كيومرث نام مورد علاقه من هست.بيشتر بخاطره طرز نوشتن لاتين
اون رو دوست دارم.
ديگه حرفي ندارم اميدوارم با من آشنا شده باشيد.

Goldberg The Man
07-13-2008, 12:36 PM
مرسي از آرمان عزيز كه تاپيكو راه انداخته.
اسمم علي
متولد 24/1/68
قدم 180 وزنم 75 اندام رديف و خوش تركيب(چه از خود راضي)
متولد مشهد اصليت مشهد ساكن مشهد مدفون خواهد شونده در مشهد(اوا اين حرفا چيه ايشالا 120 سال به كوري چشم حسودا عمر كنم بگو آمين!)
دانشجوي ترم 3 كارشناسي عمران آزاد مشهد(البته يعني تازه ترم 2 رو تموم كردم ولي بازم كمتر از مهندس صدام كنين جواب نميدما...!)
كشتي كچ رو والا دقيق يادم نمياد از كي ديدم ولي اولين بار وقتي خيلي بچه بودم تو يه نوار ويديويي يه كشتي كچ ديدم كه البته نميدونم مال چه ليگي بود همه ضربه هاشون شديدا واقعي بود و براي هر استار به جاي آهنگ ورودي يه يارو قيافه خفن با چند تا (به قول ابوالفضل خان) بانوان محجبه براش زنده آهنگشو اجرا ميكردن اونم از نوع راك..بعدش از اون بازي كشتي كچ معروف سگا بيشتر با كچ آشنا شدم و موقعي كه راهنمايي بودم چند تا سيدي از WWF دستم رسيد كه بيشتر راك و استون كلد و كين و آندرتيكر توشون بود از اون موقع ديگه عاشق كچ شدم و وقتي بازي معروف Smackdown2 پلي استيشن 1 رو خريدم كاملا با اسم استارا و كمربندا و ... آشنا شدم البته مسابقه ها رو پراكنده ميديدم ولي از 2004 كامل همشونو پيگيري ميكنم.
جالبه بدونين چيجوري عاشق و ديوونه سالار گلدبرگ شدم .يه روز موقعي كه فكر كنم دوم راهنمايي بودم ما خونه يكي از اقوام دعوت بوديم (جاتون خالي يه آش رشته توووووووپي زديم اونشب) اونجا يه نوار ويدئو گذاشته بودن كه شوي خارجي بود يه دفعه وسط نوار رفت رو كشتي كج اونم WCW (البته من تا اون روز نميدونستم ليگي غير از WWF هم هست)اونم چي گلدبرگ بود كه زد يه يارو سياه بدبخت رو به F از نوع عظمي داد منم همونجا يه دفعه جوگير شدم همه در حال شام خوردن بودن يه دفعه از جا پريدم داد زدم ساكت شين ببينم اين كيه(همه كه ميگم يعني كل فاميل از بزرگش بگير تا كوچيكش) از كنار سفره پاشدم و رفتم به تماشاي اون ويدئو كه البته نيم ساعت بيشتر نبود ولي همه استاراي كلفت WCW توش بودن خلاصه ما اولش مقاديري از سوي والد محترم و والده مكرمه نوازش گرديديم(بابت گفتن ساكت شين وسط شام خوردن) و بعدش هم اون ويدئو رو از اون فاميلمون گرفتم و چند بار ديدمش و حسابي از گلدبرگ خوشم اومد تا حدي كه چند بار تو دعواهاي توي مدرسه از اسپير به سبك گلدبرگ استفاده كردم(حالا چه عواقب خطرناكي داشت و چه نمره ها ازم كم شد بماند!)
استار هاي مورد علاقم هم اول خوب صد البته گلدبرگ بعدش آندرتيكر كبير از راك و بيگشو و كين و كالي و جي بي ال هم خوشم مياد الان هم كه گلدبرگ و تيكر نيستن از همه خوشم مياد به جز رندي،اج و ري مستريو. آرزوي قلبيم هم فقط و فقط بازگشت سالار گلدبرگ.
از طرفاي 2003 سايت اصلي كچ رو دنبال ميكرم تا اين كه آخراي 2005 گفتم بيا يه سرچ فارسي هم بكنيم كه ديديم خدا تا وبلاگ راجع به كچ اومد منم از اون موقع شروع كردم به سياحت در اونها وبلاگ ابوالفضل خان رو يادمه زياد ميرفتم تا اين كه يه روز اولاي 2006 (اون موقع كه گريت كالي تازه اومده بود) شانسي اين انجمن رو ديدم و يه كم گشتم ديدم جاي جالبيه بعد فهميدم بايد ثبت نام كنم كه هر كار كردم نشد (بعد فهميدم ايميلم مشكل داشته) منم بيخيال شدم تا اين كه در همين تاريخ ثبت نامم دوباره اومدم و ايندفعه با موفقيت ماموريت انجام شدم و ما هم شديم يكي از كاربراي اين انجمن اوايل فقط مطالبو دنبال ميكردم ولي بعد كه محيط صميمي و باحال انجمن و بچه هاشو ديدم شروع كردم به پست دادن تا الان كه در خدمت شما هستم.
راجع به خودم:شديدا اهل مسخره بازي و اسكول بازي و بگو بخند و بيرون رفتن با بروبچ تيپ هم فقط اسپورت.
راجع به علاقه هام:تو فيلم ها فيلم ترسناك و فيلم بزن بزن بازيگراي محبوبم جكي چان،بروس لي،باد اسپنسر،ترنس هيل،استيون سيگال،جان تراولتا،نيكلاس كيج(تا همينجا بسه بابا يه دفعه بگو از همه خوشم مياد ديگه!)
تو فوتبال ملي فقط و فقط برزيل باشگاهي بارسلونا و پرسپوليس به طرز صد آتيشه و وحشتناك(فقط عشقست افشين امپراطور) بازيكن هاي محبوب همه برزيليها مخصوصا ريوالدو،رونالدينيو،كارلوس ،كافو،دنيلسون و غير برزيليها هم فقط كريس رونالدو ايرانيها هم فقط محسن خليلي تو مربيها هم ازلوييز فيليپه اسكولاري يا همون فيل بزرگ شديدا خوشم مياد.
تو بازيها :بازيهاي ترسناك(مخصوصا رزيدنت اويل) و مبارزه اي(مخصوصا مورتال كامبت)
تو موزيك از ايرانيها داريوش و قميشي و حبيب تو خارجيهاي غرب زده! فقط رپ از نوع اسنوپ داگ،پاف دي دي،فيفتي سنت و بقيه شاگردام(!) رپ ايراني هم قشنگاشو دوست دارم مخصوصا از فلاكت و رضايا و تهي خوشم مياد.
آيديم هم goldberg_theman2007
عكس هم به دلايل سكيوريتي و امنيتي بماند!(تو ياهو بچه ها ديدن البته)
(بسه ديگه انتخابات رياست جمهوري كه نيس انقدر توضيح ميدي راجع به خودت بچه هاي مردم سرشون درد گرفت)

shahab_unit
07-13-2008, 01:25 PM
شهاب حبیبی
متولد 13/3/73
اصلیت همدانی ولی تو تهران بدنیا اومدم پونک زندگی می کنم.
بابام یادمه خیلی کشتی کج نگاه میکرد من بچه بودم بعد منم علاقه مند شدم دیگه........
از تیکر و سینا و تریپل اچ و شاون و باتیستا و جف خوشم میاد
تو **** ها هم از کندیس و ماری
در کل از موریسون و برت هارت و چاک پالومبو و خیلی بدم میاد
گیتار برقی میزنم عاشق متالیکا و لینکین پارک
تو رپ فقط 2pac و امینم
فارسی فقط قمیشی،آهنگ های قدیمی پیشرو
ID:shahab_unit
چاکر همه:34:

neda-hardy
07-13-2008, 03:53 PM
سلام
من ندا عزیزی هستم
16 سالمه و اهل تهران هستم
قدم 169 و وزنم 58 کیلو
1 ساله تنیس کار میکنم
اولین بار اشنایی با کشتی کح:یک روز من به خونه ی یکی از دوستام رفتم که به من گفت بیا بریم پای کامپیوتر بازی کنیم که بازی کشتی کج 2006 رو اورد و زمانی که من دیدم خیلی خوشم اومد و عاشق کشتی کج شدم ! تقریبا 2 سال پیش !
من طرفداره:جف - مت - تریپل اچ - اندر تیکر و جان سینا هستم
عاشق منچستر و پرسپولیسم
جف هم در حد [/color]مرگدوست دارم:5:
عکسی هم در حال حاضر ندارم

amir-aghaei
07-13-2008, 08:59 PM
ما رو که اکثر کاربران میشناسن ( انگاری احمدی نجادم!!)
اما برای یسریها خودمون رو بازگو میکنیم...

نام : ابوالفضل

(تو خونه ابوالفضل صدام میکنن ... تو کوچه ابوالی ... تو سرکار ابلفضل و و جاهای دیگه بازم ابوالی ...تو اینترنت حاج ابوال

این جریان اسم ما شده عین جریان اسم اون لُره
بهش گفتن اسمت چیه؟
گفت چراغعلی ... ولی تو خونه "مهتابی" صدام میکنن ، تو کوچه "لامپ" ، محل کار و جاهای دیگه "لوستر" )

نام خانوادگی : بیات

شماره شناسنامه : ۳۳۸۵

محل تولد : اهواز

محل صدور : همون اهوازه

ساعت تولد : 12:30 ظهر..

پزشک متخصص.. .اقای رجاپور

همکاران ..اقایان میرزاپورو شهیمی .وسرکار خانم محترم عبادی

قد : 170

محل اسکان : اهواز .گلستان .

مدل گوشی همراه : کا 800 داریم ،

رنگ مورد علاقه : ابی

تیم مورد علاقه : استقلال اهواز
الگوی اخلاقی : عمو سفر ((واسه همینه اینقدر خلیم))

بهترین رفیق دنیای نت : معین مددی با نام کاربری no fear

الگو ؟: سید حسن نصر الا

کشتی : اندتیکر و باتیستا

فوتبال : علی دایی!!!

کاربران مورد علاقه : ارمان . داوود . محمدرضا توکلی . امیر ارین. و کلان اکثر بچه های انجمن

1 داداش دارم ... محمد هوگن که تازگیها عضو شده

والله اینجور که میگن : از بدو تولدم سر نامگذاري اين موجود نازنين گفتگوها بود

پدر بزرگوارم "پارسا" را مي پسنديد ... اما پدرم گفت که از بچگی از اسم ابوالفضل خوشش میومده و بدین صورت ما چشم به جهان گشودیم
خب .. از كرامات من چنين حكايت كنند كه با ميلاد خود ، يك زوج را دومين بار پدر و مادر ، 1 فرزند را برای اولین بار برادر ... 2 زن را ، یکی براي چهارمین بار و اون یکی برای پنجمین بار مادربزرگ و يك مرد را براي چهارمین بار پدربزرگ كردم ... همچنين 2 نفر را خاله ، 2 نفر را دايي و نهایتا" 4 نفر را عمو نمودم.

باز هم از كرامات من گويند كه تا 2 سالگي ، عالمي شمع و واله وجود نازنين من بود و البته که جز گوگولی ترین بچه های دنیا بشمار میومدم.. در 6 سالگي بر تمام علوم زمان خود واقف بودم ... به همين دليل در همان سن مرا به مدرسه فرستادند تا بچه هاي ديگر از من كسب فيض كنند

سرانجام بعد از گذشت 24سال ونیم سال از عمر با بركت خود ، هنوز به گفته اطرافيان هيچ چیز نشده ام و در انتظارم که شايد در آینده ای نه چندان دور چيزي بشوم و تشعشعاتم ، روح اطرافيان را خيره سازد !!!

New World Order
07-13-2008, 09:08 PM
ای بابا انگار فقط من جا موندم !

منم بهنام رحمانی هستم از تهران متولد 17 خرداد 1370 قدم 177 سانتی متر وزنم 52 کیلو

اولین بار باری که کشتی کج دیدم فکر کنم بازیه برت هارت و استون کلد تو رستلمنیا 97 رو با شش سال تاخیر دیدم:4:

دیگه اینکه عین سگ تو خونه راه میرم و پشت پی سی هم زیاد نمستونم بشینم حتی وقتی درس میخونم هم راه میرم:4:

فوتبال هم خیلی دوست دارم طرفداره اینترمیلان و ایتالیا هستم از زامبروتا ویری و راوانلی و اوون و ویلا هم خوشم میاد.

اهل ورزش زیاد نیستم ولی خوب استخر زیاد میرم و شنا حرفه ای انجام میدم تو اسکیت هم رقیب ندارم به خصوص تو پارک نیاوران شرط بندی های میلیاردی انجام میدم:4:

موسیقی هم راک و متال گوش میدم به خصوص Evanscence که عاشقشم اما خودم رپرم :4:

از مهمونی بازی بدم میاد ولی خونوادم عاشق مهمونی رفتن و اینچجور حرفان و من از این مسئله رنج میبرم.

یه چیز دیگه اینکه من اهل قزوین :12: اما نه دختر بازی میکنم و نه پسر بازی :11:

اینم ایدی من :salar_shargh

اهل دود و دم نیستم و نماز هم دروغ نگم فقط نماز ظهر و عصر رو بعضی وقت ها میخونم.

راستی از معین هم خیلی بدم میاد و ارزوی مرگش رو دارم:4:

فعلا همینا یادم بود عکس هم یدونه داشتم که معین ازم پیچوند :4:

بای

The Enigma
07-13-2008, 09:32 PM
ماشالا انجمن قزوینی زیاد داره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> :4: :4: :4: :4:

ممنون از دوستانی که تایپیکو ادامه میدن:34:

mahmoodtaker
07-13-2008, 09:50 PM
به نام خدا
اینم بیو گرافی این بنده ی حقیر:
نام: محمود هستم.
نام خانوادگی: بهتره بازگو نشه.!
میزان تحصیلات: فعلا دیپلم
شهر: ساکن شهر خوش اب و هوا و پر باران شمال ایران، رشت
ورزش: بوکس (عضو تیم ملی بوکس جوانان ایران)
قد: cm 186
وزن: kg 70
استار های مورد علاقه: اندرتیکر ، کین ، گلدبرگ
استار هایی که ازشون متنفرم: جان سینا ، ری مستریو
کشتی کج و رو به طور جدی از سال 2002 اغاز کردم.( اون زمان که براک wwe champion بود.)
به جز کشتی کج به تماشای مسابقات بوکس حرفه ای ، k-1، و ufc هم علاقه ی زیادی دارم.
اینم ای دی من: mahmood.undertaker
چاکر هر چی بامرام.

armin 3:16
07-14-2008, 12:03 AM
به نام خدا
اسم: ارمین
اسم شناسنامه ای : علی علی پور
قد :182
وزن:88(به علت کنکور و خونه نشینی 10 کیلو وزنم زیاد شده!)
اهل گیلان.
استار های مورد علاقه:1-stone cold steve austin
2-Bret hart
3-shawn meachels
4-hulk hogan
5-kaneوundertaker
اشنایی با کچ: اولین بار فکر کنم هنوز مدرسه نمیرفتم خونه عموم بودیم که پسر عموم یه نوار ویدئویی داشت توش ریک فلایر بود که مدام گوشه رینگ نو نو میکرد و همینطور یه بازی بین تیکر و جیم دوگن که با چوب پشت تیکر زد ولی نیوفتاد.
بعد 2-3 سال گذشت سگا گرفتم اونجا بیشتر با کشتی کچ اشنا شدم و عاشق برت هارت شدم.
بعد از چند سال ps1 گرفتم و کشتی کچ بازی میکردم که داشتم فصلشو میرفتم که سر بکلش استون کلد اومد و بساط مک مان و تریپل اچ رو بهم داد واقعا حال کردم و اون عشق 1 من شد.به طور رسمی هم 5 سال قبل بود د ر ارزوی کشتی کچ بودیم منو 2-3 تا از دوستام 10-12 تا زی بیشتر نداشتیم ******* که نداشتیم اون موقع تا اینکه با محمد اشنا شدم و کلکسیون cd شدیم.
رشته تحصیلی ریاضی فیزیک.
خیلی خیلی خیلی خیلی از ادبیات بدم میاد . حالم ازش بهم میخوره .ازش متنفرم . از هر چی دبیر ادبیات بدم میاد
اما عاشق فردوسی ام.!!!!!!!!!!!!!!
دیفرانسیلو هم خیلی دوست دارم.
6 تیر کنکور دادم 18 روز دیگه معلوم میشه موندنیم یا رفتنی؟
فکر نمیکنم ادبیات و 20 درصدم بزنم.!
استقلالی
AC milan
برزیل (بسیار شدید .طوری که اگه با ایران بازی کنه طرفدار برزیلم.!!!!!)
از مهمونی رفتن حالم بهم میخوره.!!!
6-7 سال با کسی بزن بزن درست حسابی نکردم.
باکسی مشکل ندارم تو هیچ جا.
بجز یه نفر : معلم هندسه سال 3 اخر ترم کتکش زدم.!
چیزی که عصبانیم میکنه :1- حرف مزخرف 2-زورگویی!
ایدی:Armin_stonecold_316

Omid.Taker
07-23-2008, 03:36 PM
سلام
من اميد علياري هستم
دارم ميرم تو 15 سال
اولين باري كه كشتي كج ديدم 2 سال پيش آندرتيكر داشت با باتيستا كل كل مي كرد و بعد بوكرت اومد و آندرتيكر بوكرت رو قهوه اي كرد :11:از اون به بعد تو ******* تمام ppv ها رو ديدم و تمام مسابقات هفتگي
قدم 155 وزنم 43
من فقط از آندر تيكر بعدش هم راك و جف هاردي

GTS
07-23-2008, 05:08 PM
خوب همه گفتن منم دوست دارم بگم ولی نمیگم چون حالش نیست :4: دوستان چرا عکس نمیذارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Ð-i-R-Ť-Y
07-23-2008, 05:53 PM
لطفا یکی تاپیک رو مهم کنه !

kurt
09-13-2008, 08:57 AM
سلام
بنده محمد هستم چاكر همه بروبچ
ساكن محله پونك تهران
قد 180 وزن 71
متولد 4/1/68
دانشجوي مهندسي صنايع دانشگاه ازاد كرج
از موقعي كه ادي براك لزنرو زد و wwe champion شد با كشتي كج اشنا شدم
عاشق رندي-كورت انگل-باتيستا-بيگ شو
متنفر از جان سينا
راستي ديوونه ي اينترميلان و ادريانو
اينم id
mohammad.batista@yahoo.com

love kelly
09-14-2008, 05:41 PM
همه گفتن منم میگم :22:
نام:نیلوفر
نام خانوادگی :بهبودی
متولد:1373
قد:173
وزن:56 kg
:7:
من از بچگی کشتی کج رو تماشا میکردم ولی نزدیک 1 سالی میشه به طور حرفه ای دنبالش میکنم من عاااااااااااااشق کلی کلی هستم اونو از موقعی که پلی استیشن 2 گرفتم با بازی smakdown vs raw 2008 شناختم و از اون موقع عااااااااااااااشقش شدم :5: :5: تو **** استار های مرد اول باتیستا بعدش جف رو میپرستم :34:عاشق سبک رپ (پیشرو :5: ارمین 2@fm .امیر اردلان .بلیس. هیچکس. اتیششششش. (خشی و اسمگولی :4:))
اخلاقم خوبه واسه دوستام جونمو میدم :34:
ولی اگه اعصبانی بشم.... خدابه داده اون کس برسه:4:
id:Nilofar345
عکسمم نمیدم اگه بدم 2 دقیقه دیگه دست کل دنیا میفته :4:
(البته توی یاهو 3.4 تایی عکس دادم)

HAJSAR
09-14-2008, 06:09 PM
نام:هادی حاج سار
تاریخ تولد:16/8/70 .... 17 سالمه
ساکن قم.اصلیت تبریزی.دورگه کرد و ترک (چه شود!!!)
اشنایی با کچ:از سال 82 یهویی عاشق تیکر شدم.تو شهری مثل قم هم کشتی کج خیلی کم گیر میاد اخه قدغنه.خلاصه واسه پیدا کردن مسابقاتش سر میشکوندم.تو خونه بغیر از داداش 8 سالم از کشتی کج متنفرند.داداشمم طرفدار سینا و بنواست.
ورزش مورد علاقه:عاشق بسکتبال و کشتی کج.در ضمن از ورزش فوتبال متنفرم.
وزن:85
قد:185
از کندی.مارک هنری.فینلی وامثال اینا متنفرم
از ته دل دوسشون دارم:تیکر.بنوا
از ته دل متنفرم:ادج.کندی.استیو
بهترین سرگرمی:بازی با عقاب و طوطیم.
بدترین سرگرمی:خوندن کتاب درسی
ایدیم:mr_hajsar
کار:در حین درس خوندن پرنده فروشی دارم.پرنده شکاری هم تربیت میکنم.یه عقاب هم دارم اسمش تیکره.
خوب اینم عکسم

hussain
09-14-2008, 06:38 PM
خب ا هم شرو می کنیم.
نام:سید حسین
ساکن:جزیره زیبایه قشم
متولد:1/6/1366
دانشجوی رشته حسابداری
5استار مورد علاقه:1.باتیستا2.کلی کلی3.اندرتیکر4.تریپل اچ5.استون کلد
و شاغل هم هستم ودر فست فود سمبوک کار می کنم(مدیر هستم)
از بچه گی نگام می کردیم ولی کسی رو نمیشناختی:21:.
بصورت حرفه ای هم از 1سال پیش شروع کردم.
عکس هم هر چی میگردم پیدا نمی نم انشا الله بعدت
اد من هم:bhm_17@yahoo.com
به همه هم احترام میذاریم:34:

Gang
09-14-2008, 07:35 PM
منم به نام خدا هستم علی حمیدی از تهران

16 سال 1 ماه دیگه هم تولدمه

5 سال پیش (2003) از کانال دبی اسپرت کشتی کچ دیدم

از اون موقع هم دارم دنبال میکنم

قدم 176 وزنم 60-70 یادم نیست

**** استار مورد علاقه جان سینا تیکر جف استن کلد باتیستا

آی دیم هم ali_gang_021

عکس هم نمیدم ولی بعضیا دیدن

نوکر همه بچه های انجمن :7:

Crazy
09-14-2008, 08:34 PM
سلام به دوستای گلم:13:
نام:علی حاجیلویی-wweboy-Grand_Master-Ali619-Crazy
16-17سالمه------1371/3/14---------3June 1992
ازسال81بادیدن مسابقهی بین کرت انگل باجان سیناوبیگ شو بعدش هم توی مدرسه دنبال کردم دیدم هووووووووووووووووووو همه کچ کارن ماشاالله
قد178سانتی متر
وزن50کیلو
John Cena
Rey Mysterio
UnderTaker
Eddie Guerrero
Katie Lea
متولدهمدان ولی اهواز-کرج-شهریار هم بودم.
Ali2iran@yahoo
من قبلا بااسمAlihajilooiتوی انجمن عضوبودم ولی بعدااونو به Crazyتغییردادم.
فقط راک خارجی گوش میدم.
هنرپیشه خارجی فقط آلپاچینو
ایرانی امین حیایی
من قصد دارم بهwweبرمو به دنیاخودموبه عنوان یه ایرونی وطن پرست نشون بدم نه مثل خسرو ومحمدحسن...!
قبلافوتبال بازی می کردم ولی حالا بدن سازی ورزم ایران کار میکنم.
سال سوم رشته ی معماری هستم درهنرستان فن آوران .توی کلاس فقط همه دنبال متال هستن نه کچ.منم از متال بدم میاد.

اگه کاری داشتید باآی دی من تماس بگیرید.
:32: Ali2iran@yahoo.com
09365464300

The Enigma
09-14-2008, 08:44 PM
هه هه هی هی ها ها هو هو هی :4: :4:

اینوببین جیگر جالبه واست :11: :

(مهم)درگذشت یکی ازاعضای سایت(مهم) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
09-14-2008, 08:46 PM
تیکر نوشته :
هه هه هی هی ها ها هو هو هی 4 4

اینوببین جیگر جالبه واست 11 :

(مهم)درگذشت یکی ازاعضای سایت(مهم)

اقا این همون که این خبر را گذاشته بود.
گراند مستر هم همین بود.
یعنی اون خب ردروغ بود . و میخواست نام کاربریش را عوض کنه.
تازه منو تهدید به هک کرده.

Ð-i-R-Ť-Y
09-14-2008, 10:30 PM
به نام خدا

خب من یه بار پست داده بودم گفتم آپدیتش کنم ...
الآنم ساکن تهران منطقه ی 8 هستیم , نظام آباد (نارمک ) ... قد و وزن رو نگرفتم !!
آدم جوگیری هستم اصولا تو هر موضوعی خودم رو دخالت میدم ولی تو ترک هستم ...
هر چی آیدی یاهو داشتم هک شدش و این آیدی جدید من هستش : Arman_Fu.TIZII@Yahoo.com ... با کشتی کچ هم گفتم تو صفحه اول چطوری آشنا شدم ...
تو خونواده هم بیشتریا از کچ خوششون میاد ... پدرم از بیگ شو ... خواهر کوچیکم از ادج و کریس بنوا خوشش میاد ...
4 سوپراستار محبوب خودمم اینا هستن :
1-John Cena
2- EDGE
3- Eddie Guerrero
4- Undertaker
5- Carlito And Matt hardy
از افراد منفور تو کچ خیلی خوشم میاد ... :24:
زیاد مایه دار نیستیم یه خانواده ی متوسط ....
ADSL 128 دارم ...
نزدیک 1 سال هم هستش که تو وبی که حامد تاسیسش کرده بود با حسین مینیویسم و خیلی روش زحمت کشیدیم تا به این جا رسوندیمش <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> که بیشتر بچه ها میشناسننش ...

در آخر نوکر همه بچه های با مرام انجمن مثل علی , حامد , معین و کیان و ... هستم ...

بای

Mr.DMN
09-14-2008, 10:53 PM
1-John Cena
2- EDGE
3- Eddie Guerrero
4- Undertaker

داداش شما وقت کردی یه کلاس ریاضی برو...تهه تک ماده ای:34::34:شوخی کردم ناراحت نشو:24::24:[hr][hr]

I Am Legend
09-14-2008, 11:16 PM

(مهم)درگذشت یکی ازاعضای سایت(مهم) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یعنی چی اقا حتما قوت کردن دیگه مگه ایشون با شما شوخی دارن آقا ؟
برای چی میخندی؟ دیگه تکرار نشه ها وگرنه به دلیل به احترامی به شخص مرده 3 روز اخراج میشید

Mr.DMN
09-14-2008, 11:20 PM
نام :داوود
نام خانوادگی:نجفی
تاریخ تولد:10 آذر 1369
قد:186
وزن:76
برادر ندارم
سرگرمی:اینترنت.گردش.فیلم.مو سیقی(شدید علاقمندم)
از دیرباز کشتی کچ خانواده ما می دیدند اما خودم زیاد توجهی نداشتم بهش تا 5 سال پیش از سال 2003 دارم حرفه ای دنبال میکنم
4 ساله در عرصه اخبار فعالیت دارم
3 سال در فروم های خارجی که معروفترین اونها
و
بوده که توش مدیریت کردم
1 سال و نیمه که در ایران و فقط در IRANWWE دارم کار میکنم

1 سال هست که موفق شدم از طریق دوست خوبم رایان کلارک نمایندگی رسمی اخبار WWE در ایران رو بگیرم و نماینده اونها هستم و میتونم همه چی رو گزارش کنم

اگر این فروم نباشه در هیچ فروم ایرانی فعالیت نمیکنم چون اینجا بخاطر دوستم هامون دارم کار میکنم که مثل برادرم دوستش دارم

از 90 درصد فروم های ایران پیشنهاد داشتم حتی ******* ای ها اما نپذیرفتم

از دختر و دختر بازی متنفرم و اصلا از کلمه دختر بیزارم

عاشق تیکر هستم اگه بره کچ رو برای همیشه ول میکنم

سال سوم رشته ریاضی رو تموم کردم و برای پیش دانشگاهی باید بخونم

هامون.حامد.معین بهترین دوستام در انجمن هستن

قرمه سبزی.فسنجان.مرغ رو خیلی دوست دارم

هلو.آلبالو.توت فرنگی رو هم همینطور

پرسپولیس.چلسی.انگلستان.برز ل

رنگ قرمز.آبی روشن

ماشین BMW

با همه نوع اخلاق سازگارم

بارزترین صفتم شوخ طبعیمه و بدترینش عصبانیتم هست چون غیرقابل کنترله[hr]
idim:mester_DMN_from_dath_valley

شادمهر.امید.معین.0111.محسن چاووشی.عبدالمالکی(هرچند جوادش کردن)

ورزش فعلا بدنسازی

فوتبال رو خیلی دوست دارم و پس خودم هم دروازه بان تو این ورزش

بهرام رادان.ژان کلود ون دام.راسل کرو

فیلم:افسانه اوربان.مارمولک.مجازاتگر

The Dark Knight
09-14-2008, 11:30 PM
یادمه تا پارسال خشک و این ها بودی(تو چت می گفتی)...جدیدا شوخ طبع شدی؟:4:
راستی ماشینت BMW هست یا عشق BMW هستی؟ماشالله کاسبی بر و بچ اطلاعات سکه هست ها...حی الی الصلات برادر...کیف حالک؟ انا مخلص المقام الرهبری...الجانم فدای الرهبر...وی لاوی یو سو خیلی, به قول معروف...

ممنون.
موفق باشین.

Mr.DMN
09-14-2008, 11:32 PM
یادمه تا پارسال خشک و این ها بودی(تو چت می گفتی)...جدیدا شوخ طبع شدی؟:4:
راستی ماشینت BMW هست یا عشق BMW هستی؟ماشالله کاسبی بر و بچ اطلاعات سکه هست ها...حی الی الصلات برادر...کیف حالک؟ انا مخلص المقام الرهبری...الجانم فدای الرهبر...وی لاوی یو سو خیلی, به قول معروف...

ممنون.
موفق باشین.

کی من اطلاعاتیم؟؟؟؟؟!!!

من گفتم اونجا آشنا دارم نه اینکه خودم باضشم من از اطلاعات حالم بهم میخوره

ضمنن من ذاتا شوخ طبعم اما به جاش چون نمیشه از همون اول با همه پسرخاله شد

Ð-i-R-Ť-Y
09-15-2008, 09:08 AM
1-John Cena
2- EDGE
3- Eddie Guerrero
4- Undertaker

داداش شما وقت کردی یه کلاس ریاضی برو...تهه تک ماده ای:34::34:شوخی کردم ناراحت نشو:24::24:[hr][hr]

داوود گیر میدیییییاااا ! :17: :4: گیر نده دیگه حالا مگه بین اینا چند تا فاصله هست ؟ یکی اشتب شد دیگه :4:

cena
09-15-2008, 09:15 AM
آرمان یکی هم اضافی تر گفتی
matt hardy و carlito دو نفر حساب میشن
:D:D:D

The Enigma
09-15-2008, 10:46 AM

برای چی میخندی؟ دیگه تکرار نشه ها وگرنه به دلیل به احترامی به شخص مرده 3 روز اخراج میشید

ایشنون اولا گفتن نام کاربریمو عوض کردم که عوض نکردن یکی دیگه ساختن !
دوما یکی دیگه با نام کاربری قبلیشن گفته که مردن هالا چجوری زنده شدن باز یوزر ساختن نمیدونیم !

به هر حال اگه جسارتی بود شرمنده :34:

R . I . P
09-15-2008, 11:40 AM
خب ما هم یه دور دیگه معرفی نامه خودمون رو آپگرید میکنیم !

معین جهانیان هستم 19 ساله ساکن مازندران - بابل
دانشجوی رشته حسابداری هستم تو همین شهر خودمون (کرایه تاکسی مفت ! :4:)

تو خانواده 4 فرزندیم ، 2تا خواهر دارم که هر دو عروسی کردن ، یکی تهران زندگی میکنه یکی هم همین جا بابل
یک برادر هم دارم که 27 - 28 سالشه مجرد هم هست و شاغله ، به شدت هم طرفدار براک لزنر !!!!
بقیه اعضا چشم ندارن کشتی کج ببینن ، ولی رو مخ پدرم کار کردم می خواستم تیکریش کنم طرفدار بیگ شو شد :|
خودم هم که فرزند آخر هستم و بیشتر اوقات با مادرم خونه تنها هستیم
طرفدار آندرتیکر هستم چون بهترین سوپراستار کشتی کج در طول تاریخ ! بعد از اون هم استن کلد و راک
از جی بی ال نفرت غیر قابل توصیفی دارم و همچنین هایدنرایک !

با این انجمن هم که از طریق دوستم آرمین آشنا شدم ؛ واسه خرید سی دی این جا ثبت نام کرد و یه مدتی هم مدیر اخبار بود و لی دیگه به علت درس و فشار از طرف پدرش نتونست به این انجمن ادامه بده ، حالا ما جاش هستیم

بهترین دوستان من هم تو این انجمن در درجه اول که همین آرمین کچله ولی بعد از اون برادران داوود و بهنام و هامون و حامد و علی و آرمان و کیان و امیر و . . . هستن، کلا با همه دوستم. . .

اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اخلاقم طوری نیست که اصلا باعث دعوا بشه همیشه از طریق منطق راهمو پیش میبرم
طرفدار رئال مادرید و بارسلونا هستم ! ولی اگه بازی بین این 2 تا باشه طرفدار رئالم
استقلالی هستم

آهنگ هم اگه رپ باشه از هیچکس ، پیشرو و بهرام
خارجی فقط آوریل لاویگن و هیلاری داف
ایرانی هم منصور و شادمهر و معین

قیمه و خورشت بادم جون خیلی دوست دارم
از فسنجون ، تاس کباب ، کله پاچه ، آبگوشت تا سر حد مرگ متنفرم !
عکس هم که همه دیدن. . .

و در نهایت آرزو میکنم این انجمن حالا حالا ها پا بر جا باشه ، دور هم باشیم و لحظات خوبی رو سپری کنیم

The Enigma
09-15-2008, 12:53 PM
خب منم باز میگم

کیان پیمانی ساکن تهران
15 سالمه درس خونم ولی ازش متنفرم

خوانواده 4 نفره . یه برادر دارم امسال کنکور داد شروع کرده نساجی بخونه .... کلا هم خیلی با هم جنگ داریم اون طرفدار فیلمو هنرو اهنگ کلاسیکو ازینجور حرفاست من کشتی کج اهنگ متال و ازیجور چیزا :4:

از بچگی کشتی کج میدیدم ولی نه دائم .... تا 9 سالگی لواسون بودم از اونجا سیدی میخریدم ... اولیش WM 18 بود تیکر با فلیر .... از همونجا از تیکر خوشم اومد ...
تو خونه بابام خدا رو شکر کشتی کجی نیست ولی گیر نمیده زیاد ... البته تا وقتی باتیستا تو اسمک بود باهام میدید .... مامان و داداشم هم هر موقع میبینن من دارم میبینم یا داد و قال یا نصیحت که دیوونه میشه و ازینا که من دیگه عادت کردم :4: :24: از تیکر - جف - استون کلد - خوشم میاد ... اج هم یکم خوشم میاد
از جی بی ال - سینا ( تا حدی ) و کندریک بدم میاد

علاقه خاصی به جمع کردن ارشیو کشتی کج دارم هرچی دانلود میکنم فورا دیویدیش میکنم با قابو ..... کلی هم مخ زدیم 5-6 تا دیوی دی اوریجینال تونستم بخرم :4:

قدم بلنده ( بالای 1.70 ) وزنم زیاد نیست 48 ...ورزشکارم .. اسکی تنیس شنا فوتبال اسکیت بدمینتون یکم هم پینگ پنگ :4:

کلا هم زیاد بچه شری نیستم ... 3-4 تا دعوا جدی کردم تا حالا

قوتبال ایران که باقالی کلا هم چلسی

اهن هم ایرانی زرشک خارجی هم متال ( لینکین پارک - متالیکا - بون جوی Saliva - Drowing Pool - Limp Bizkit

غدا هم کلا همه چی میخورم جز کدو وبادمجون :26: میمیرم برا لازانیا

وضع مالی هم خوبه خدارو شکر :34:

اگه دانلود نکنم زنده نمیمونم ... اپلود نمیدونم مثه جمع کردن ارشیو خوشم میاد

وبلاگ نویسی هم به خاطر افزایش تعداد دانلود فایلا برام مهمه ... راستش کجاش زیاد مهم نیست :4:

تو انجمن هم با همه یجورم کلا سعی میکنم کسی ازم ناراحت نباشه .:24:

تو انجمن هم به دو چیز برام خیلی مهم و قابل احترامه اول اخلاق سینا دوم زحمات حامد

پیام بازرگانی : سن ایچ ... پرتقال هویج... و دیگر هیچ :4:

Ð-i-R-Ť-Y
09-15-2008, 01:06 PM

ایشنون اولا گفتن نام کاربریمو عوض کردم که عوض نکردن یکی دیگه ساختن !
دوما یکی دیگه با نام کاربری قبلیشن گفته که مردن هالا چجوری زنده شدن باز یوزر ساختن نمیدونیم !

به هر حال اگه جسارتی بود شرمنده :34:

آقا حامد به شوخی عرض کردن ...

bret-hitman-hart
09-15-2008, 05:24 PM
1.پویان هستم
2.وارد 16 سالگی میشم
3. از 5 سال پیش یه دونه کشتی کج خونه ی داییم دیدم خیلی خوششم اومد اما دیگه ندیدم تا 2 سال پیش summerslam 2006
4.قد 174 وزن 53
5.**** استار مورد علاقم :برت هارت تریپل اچ شاون مایکل باتیستا جف و مت هاردی بنوات رندی اورتون از **** هم میکی جیمز
6.عکس نمی ذارم
my id:style_rap.2008
خیلی هم از مسابقات هفتگی خوشم نمیاد عاشق گروه d_generation x هستم از king booker هم نفرت دارم[hr]
2 تا برادر دارم که اونی که بزرگتره طرفدار اندر تیکره و کوچیکتره طرفدار 619 و شاون مایکل هست

SASAN
09-15-2008, 05:57 PM
سلام دوستان ...

نام : ساسان .
نام خانوادگی : سینا ... ( فعلا همین )
تاریخ تولد : 71/1/1
محل تولد : رشت
میزان تحصیلات : فعلا دوم دبیرستان
سوپراستار مورد علاقه : جان سیناااااااااااااااااااا .
از کریس جریکو هم خوشم میاد. و تیکر .
از قدیمیها : استون کلد و گلدبرگ.
ایتالیا و منچستر که عشقمند.
بر خلاف دوست های انجمنم من پرسپولیسیم . قهرمانه .
قد : 185
وزن : 65
غذای مورد علاقه : قرمه سبزی .

عکس : به زودی ..........

از رندی ارتن و فینلی و ام وی پی بدم و چاوو . این سه تای اخر معلوم نیست چرا اومدن کج .
از باتیستا هم تا وقتی که سینا برنگرده بدم میا د . یعنی مرگ بر اسرائیل . معین میدونه .

بهترین تیم ها ههم nwo و dx و تیم لشلی با سینا .

از همه دوستانم در انجمن مخصوصا ارمان و ابولفضل و معین و کیومرث و کیان و علی و امیر و امید و سینا و هامون و .... هر کی که اسمش را یادم رفت ما رو ببخشه تشکر میکنم.

ای دی : sasan2008_007

البته از بعضی از بچه ها عذر خواهی میکنم بابت کل کل قبل از پی پی وی سامر اسلم .

شاکر همه بچه های انجمن هستیم .... به امید حق ... با تشکر ...

ممنون.
موفق باشین. :4:

R . I . P
09-15-2008, 06:23 PM
قد 174 وزن 153

حاجی بادی بیلدینگ کاری ؟ وزنه برداری ؟ کشتی گیری ؟ 153 !!!! :4:
-----------------

RATED R EDGE
09-15-2008, 06:38 PM
نام:سپهر
نام خانوادگی:مصفا
تاریخ تولد:10/2/1370
قد:178
وزن:63
عکس:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> قابل نداره اگه بیریخت بودم به خوشگلی خودتون ببخشید مارو
پیش دانشگاهی هستم و ایشالله کنکور رو بخوابونم زمین و یک DDTهم روش!!!
از اج آندر(اگه دست از سر اج ورداشته باشه) کلی کلی باتیستا رندی شاون راک و AJ styleخوشم میاد
از اوماگا پانک کندریک نفرت دارم (پانک یکم کمتر)
از سینا هم یکم بدم میاد یکم خوشم میاد.....خوشم میاد چون واقعا برای بدنی که درست کرده زحمت کشیده و همیشه هم رو فرمه و یکم بدم میاد چون میخواد خودشو با دلقک بازی هایی که با میکروفون میکنه مردم رو سرگرم کنه
راستش دقیق یادم نمیاد که با کشتی کج آشنا شدم ولی فکر کنم از PS1شروع شد که بازیه کشتی کج رو گرفتم بعد دیدم چه فازی میده رفتم 2-3 تا دی وی دی گرفتم..اون موقع ها هیچی سرم نمیشد تا 2-3 سال پیش که دیدم بالای مجتمع کامپیوتری غرب یک مغازه هست که سفارش میگیره و سریعا دانلود میکنه و میده گفتم بزار یکم بریم تو نخش ببینیم چه خبره که به بخت خودم اج توی مسابقه های اول بود و عاشقش شدم(یکی دیگه هم بود بازیه تریپل اچ با ریک که من دلم برای ریک هی میسوخت و هی به اچ اچ اچ فش میدادم!!!)
آرزوی کج کاریم اینه اگه پام خوب بشه برم بدن رو رو فرم بیارم و یک جوری برم نیویورک برم با اج تگ تیم شم(یعنی میشه!!!؟؟؟!!!؟؟!؟!؟)
آرزوی اصلیم هم اینه که مهندس IT یک شرکت خفن بشم و برم یک خونه در حد خودم بگیرم و با آرامش بشینم و از زندگی لذت ببرم
آی دیم هم sepehrpotter777@yahoo.com
چاکر و مخلص همتونم هستم
مشکلی توی خرید کنسول یا بازی داشتید یک پیغام خصوصی بزنید کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام میدم

bret-hitman-hart
09-15-2008, 07:05 PM
قد 174 وزن 153

حاجی بادی بیلدینگ کاری ؟ وزنه برداری ؟ کشتی گیری ؟ 153 !!!! :4:
-----------------

ببخشید اشتباهی شده :11::11::11::11:
وزن :53

Z3R04
09-17-2008, 10:46 AM
سلام دوستان گل در انجمن تخصصی کشتی کج ایران
امیدوارم حال همگی خوب باشه و سالم و تندرست باشید
من نیما سجادی هستم . متولد 5 آذر ماه سال یکهزار سیصد و هفتاد و یک
که در یک خانواده سه نفره زندگی میکنم
امسال میرم سوم دبیرستان
در مدارس سمباد تحصیل میکنم و رشته تجربی هستم
---------------
آغشته شدن به کشتی کج:
یه روز رفتیم خونه جاوید اینا(جاوید باتیستا) ماه رمضون سه سال ÷یش بود خودش خونه نبود من رفتم ÷ای سیستمس دیدم همه درایو هاش شده کشتی کج (البته قبل از اون هم با هم میدیدیم ولی نه با این شدت) بعدش از اونجا بود که یه ماه بعدش من یه وب زدم جاوید یه وب و با هم رقابت داشتیم اون اولا که فقط ک÷ی میکردم بعدش کم کم دستم راه افتاد دیگه خودم مطلب میزاشتم تا اینکه دیدم دیگه حسش نیست و نمیکشه و بعدش به انجمن های کشتی کج راه ÷یدا کردم اولین انجمنی که عضو شدم انجمن WWEIran بود که واقعا" برای من هیچ جا اونجا نمیشه ولی به دلیل یه سری مسایل اونجا بسته شد البته من همزمان در این انجمن هم بودم ولی زیاد ÷ست نمیدادم تا اینکه آقا فرزام خواست انجمن بزنه که ما یه مدت هم اونجا بودیم ولی به دلیل فشار زیاد درسها نتونسم ادامه بدم تا اینکه آقا ممد خواست یه انجمن جایه WWEIran بزنه که ما هم استقبال کردیم و اونجا بودیم تا اونجا هم الان به طور موقت قطع شده و الآن به اونجا هم دسترسی نداریم و به همین دلیله که منو اینقدر اینجا میبینید
---------------------------------
به دلیل فشار زیاد درسی از اول مهر دیگه خیلی کم آن میشم
کلا استعداد زیادی در ورزشهای مختف دارم و این رشته ها رو کار کردم و میکنم: فوتبال - والیبال-بسکتبال -ووشو-تکواندو-شنا-÷ینگ ÷نگ و .....
-------------------------------
قدم رو دقیق نمیدونم ولی بین 175 تا 178 هست
وزن هم چند ماه ÷یش 74 بودم الآن نمیدونم
آی دی هم که تو امضام هست
-----------------------------

rama batista
09-20-2008, 08:38 AM
نام:راما باتیستا
تولد:26/10/70
از 8 سال پیش با پلی استیشن 1 با کشتی کج آشنا شدم
178 قد 100وزن
1.باتیستا 2.تریپل اچ 3.آندرتیکر4.سینا
my id:rama_aikido
اینم عکسم:
عاشق رشته های رزمی هستم و کاراته وکیک بوکسینگ و آیکیدو کار میکنم
کاراته رو نزد استاد خادم یاد گرفتم که الان رئیس تاپ فول کیک وکسینگ هستن یاد گرفتم
و آلان آیکیدو رو نزد بنیانگذار آیکیدو شین شین تویتسو در ایران استاد محمد حبیب محبوبی می آموزم

mohammad11
10-24-2008, 04:26 AM
چشمم به اين پست افتاد گفتم منم يك بيوگرافي از خودم بدم
اسم : محمد رضا
علاقه شديد : ارواح و مسائل ماوراء
علاقه دوم:wweeee
درباره اين انجمن : كارش عاليه
زمان اتصال به اينترنت:5 سال پيش
بازيكن مرود علاقه : از عكسم معلومه جف هارديييييييييييييييييييي
زمان علاقه به كشتي مثل دوستمون تقريبا 7 سال پيش با بازي اسمك دون در پلي استيشن
شغل : بيكار.. سايت دار..

king batista
10-24-2008, 11:20 AM
با اجازه دوستان ما هم خودمون رو معرفی کنیم
اسم :احسان
18 سالمونه
اولین باری که با کشتی کج اشنا شدم سال 1383بود یه دیویدی کشتی کج گرفته بودم که توش بازی گلدبرگ با باتیستا بود از اینجا دیگه کشتی کج به طور جدی دنبال کردم
قدمون 1.82 هست وزنمون 58
عاشق باتیستا
عکس از خودم تو pc ندارم متاسفانه
اینم ایدیمون bs_khoshkle@yahoo.com
دیگه این عاشق والپیپر درست کردن واسه سوپراستارهای wweهستم کارمون هم قشنگه
با این انجمن بسیار حال میکنم
دیگه فداتون
فعلا

Randi_cena
10-24-2008, 03:30 PM
سلام

اسمم : آریو خسروی مقدم

متولد : رشت

سن " : " : " : 15 ... متولد : 1373/7/27

سابقه مدیریت : مدیر بخش موزیک W*E*R

از سال 2005-2006 تا الان به طور جدی WWE میبینم

تا ابد عشقم ":":": جان سینا و DX و کرایم تایم و میکی جیمز و لیلیان گارسیا

حالا چرا به اینجا اومدم دلایلی داره که بماند

اما فقط و فقط کارم خدمت به IRANWWE هست

به نظره من IRANWWE بهترین انجمن در جاهن هست

مکان سکونت : ایران / تهران / امیر آباد شمالی

کنسول هایی که دارم : Ps2 و Pc هست

توسط آقای TeZaR و آقا آرمان با این انجمن آشنا شدم از لحاظه خصوصیاتی و اگر نه خودم این انجمن رو میشناختم

HAJSAR
10-24-2008, 03:58 PM
با این که واسه کسی اهمیت نداره منم مینویسم.
نام:هادی
نام خانوادگی:حاج سار
متولد:تبریز
از سال 2002 کچ میبینم
قد:180
وزن:86
رشته ورزشی:سوپرکنتاکت
معمولا وقت ازاد کمی دارم.اتلویزیون نگاه نمیکنم.اون وقت ازاد اندکمو با بازی با حیوانات خانگیم پر میکنم.یه عقاب طلایی و یه ط.طی عروس هلندی دست اموز دارم.

Dave Batista
10-24-2008, 04:23 PM
سلام من ادریس هستم عاشق باتیستا تو رشت زندگی میکنم دیوونه باتیستام همین حالا یه نفر به باتیستا فحش داد خوار مادرشو سوار شدم my weblog : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
my ID: edris_batista
من از کوچیکی کشتی کجو دوست داشتم 4 یا 5 سالگی که از 15 سالگی شدت گرفت اول کارلیتو رو دوست داشتم بعد شدم ویروونه باتیستا از سال 2007 شاید بازی کشتی کج کنو زیاد جلو کشید تا الان هم اطلاعات زیادی از کشتی کج دارم بعد از باتیستا از سینا خوشم میاد

The Lord Of Darkness
10-26-2008, 08:17 PM
:4:
من سينا متولد سال 1369 تو تهرانم.
فاميليم : د لورد آف داركنس پور (The Lord Of Darkness).
خيلي لقب دارم .
يعني اگه با تيكر كل بندازم ميخورمش ولي چندتا رو به اختصار ميگم.
تو محل بهم ميگن باكتري.
تو انجمنا بهم ميگن The Lord Of Darkness و Tyrant و .....
تو مدرسه بهم ميگن قوري :4: (چاق نيستماااااااااااااااااااا ا ولي بكس ميگن ديگه :4:)
تو خونه كثيف صدام ميكنن چون ميانگين حموم رفتن من تو اين 19-18 سالي كه از خدا عمر گرفتم به عدد 5 هم نميرسه (الكي :4:).
7-6 ساله دارم كشتي كج نگاه ميكنم و كلي هم حال ميكنم.
عاشق پرسپوليسم و رئال مادريد و دشمني عجيبي با استقلالي ها و بارسلوني ها دارم.
قدم حدود 188 و وزنم هم بين 90 و 95 نوسان داره.
ايميلم o01darksman10o .
بعد ديگه بگممممممممممممممممممم:
ديوووونه ي تيكر م و از سينا متنفرم (+ميز و موريسون و ....)
از تگ تيم كرايم تايم خيلي خوشم مياد چون ته باحالن.
از موسيقي متال خوشم مياد و طي دوزه هاي طولاني مدتي كه رفتم ميزان نفرتم رو از رپر ها كم كردم.
اعصاب ضعيفي دارم.
تو وب هاي WWF-WWE و WWEDAILY و DArksman.Tk و TCIH فعاليت داشتم كه الان ندارم.
تو ايران WWE يه 50-40 باري بن شدم.
درجه اختارم 60% كه نميدونم چرا؟؟؟.
و .....
عكس هم براتون ميزارم.
فعلآ بريد تو گووگل / قسمت ايميج / سرچ كنيد Flower يه سري از عكسام مياد.

legendarp
10-30-2008, 12:12 AM
من نمی دونم هر چی فکر می کنم می بینم یه بار خودم رو اساس یمعرفی کردم توی همین تاپیک یا اونیکی ولی هرچی گشتم نبود الله اکبر چی شده یعنی ولی اشکال نداره ون درخواست بسیار زیاد بوده این پیغام خصوصی من داره میترکه گفتم یه بار دیگه خودم رو از ابتدا معرفی کنم .
-------------------------------------
(آهنگ فوتبالیستها)
دیدی دیدید دید دید دی دید دیدید .... دی دیدید دی دی دی دی دی دیدید دی دیدی ،دی دیدی دی دید دید
الان واکی رو ها هست شیرجه زده کاکرو داره شوت ببری می زنه سوباسا هم تکل زده
(ادامه داستان در پست بعدی )( یعنی خودم رو توی پست بعدی معرفی می کنم
با اجازه یا حق

AƦAƾH
10-31-2008, 04:48 PM
آرش. 15 سال. اهواز.ID LITTLE_DEVIL_K2 .

Iran-Wwe
10-31-2008, 05:29 PM
مهدي رضائيان
1369
بچه لویزون - جداندرجد بچه لویزان تهران هستیم
5ساله که کشتی کچ نگاه میکنم
آرشیوم هم کامله . پی پی وی از سال 1985 . راء و اسمک داون از سال 2001 . به علاوه 70 تا هوم ویدئو
عاشق جان سیناام . از باتیستا هم خوشم میاد و از اندر حالم به هم می خوره !

UnderTaker 316
11-25-2008, 08:34 PM
سلام به بچه های دسته گل و صمیمی iranwwe

من جواد 22 سالمه 8 سالی میشه با کشتی کج آشنا شدم قدم 182 سانت .... از تیکر . اچ . براک لسنر (که همین طور که می بینید از لقبش که تو wwe داشت به عنوان نام کاربری استفاده کردم) . لکس لوگر . برت هارت خوشم میاد

اولین مسابقه کشتی کج که دیدم royal rumble 2002 بود که تریپل اچ قهرمان شد
javad_316b@yahoo.com

Ð-i-R-Ť-Y
11-25-2008, 08:52 PM
دوست عزیز Johnmichaels تبلیغ وب و فروشگاه تو پست ها ممنوع هستش !
ممنون

Hamid
12-20-2008, 07:43 PM
این تاپیک خیلی جالب بود چرا دیگه اینجا کسی خودش رو معرفی نمی کنه خودم رو معرفی می کنم تا این تاپیک بالا بیاد و بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنید
اسم: حمید
از طریق پسرخالم با کشتی کج آشنا شدم اون اولا اصلا خوشم به کشتی کج نمیومد وقتی می رفتم خونه ی خالم پسر خالم smackdown 2 رو بازی میکرد از طریق این بازی با کشتی کج آشنا شدم اولین مسابقه ای هم دیدم balklash 2004 بود از همون موقع هم عاشق بنوا شدم
قد:190
وزن:93
از همه ی **** استار ها هم کم وبیش خوشم میاد ولی از همه بیشتر بنوا راک تریپل اچ شان مایکلز استون کلد و ادی گررو
ایدی hamid_benoit
بچه ی بیجار هستم تو خواننده ها از حمیرا ومعین و هنگامه و شادمهرخوشم میاد تو درسها از زبان انگلیسی و تاریخ و ادبیات خوشم میاد از عربی متنفرم دوست دارم آینده بازیگر بشم
و در آخر هم برای همه ی شما آرزوی موفقیت می کنم:30:

Xtreme
12-20-2008, 08:12 PM
من تازه این تاپیک رو دیدم خودمو معرفی میکنم
باربد هستم ...
16 ساله
قد 179 سانتیمتر
وزن 55 کیلو
حدود 4 سال هست که کچ میبینم.
از باتیستا اول از همه
بعدش جف هاردی و بعد هم شاون مایکل ولی فقط بایستا ! :4:
آیدی من هم barbod_alaf12
بچه ی آخر هستم !
دو تا خواهرو برادر بزرگتر از خودم دارم

ezraieel
12-22-2008, 08:38 AM
سلام به همه ی بروبچ
من محمد حسین نوری هستم
متولد 1363/12/9
مشهد
قد:حدود 165
وزن:حدود 68
وضعیت تاهل:متاهل
تعداد فرزند: انشاالله تا اواسط بهمن یه دخمر کوچولو
احساس می کنم از همه ی شما پیر تر هستم. (بابا پیییییر)
اما خیلی اطلاعات ناقص دارم که اومدم کاملشون کنم.
گاهی سوتی زیاد میدم تو انجمن،البته به دلیل آشنا نبودن با قوانین انجمن . . . :7:
یادمه دو سه سال پیش اولین کشتی کجی که دیدم ، دو سیدی آخر پی پی وی رویال 2005 بود. از جایی بازی رو دیدم که تریپل خ.و.ا.ه.ر رندی اورتن رو از لحاظ ب.ک.ا.ر.ت با م.ا.د.ر.ش یکی کرده بود.اون موقع چون کشتی کج 2005 ps2 رو بازی می کردم سریعا تریپل رو شناختم ولی رندی رو با براک لزنر اشتباه گرفتم.
به تریپل خیلی علاقه مند شدم.
کج کارای مورد علاقه:
1- گلدبرگ (اسیدی)
2- تریپل (خراب)
3- شاون مایکل (خیط)
4- ری میستریو (فسفات پتاسیم)
بهترین بازی هایی که دیدم
گلدبرگ و براک لزنر در رستلمانیای 2004
آندر با تگ تیم بیگ شو و ترن در رستلمانیای 19
تریپل و باتیستا در رستلمانیای 21
درخواست:
[size=large]:30: من تا حدود یک سال پیش کشتی کج رو از طریق یه فروشگاه اینترنتی خرید می کردم.یادمه حدود یه سال و نیم پیش که با همسرم به تهران اومدم با صاحب این فروشگاه قرار حضوری گذاشتم و ازش خرید کردم،یادمه اونروز نمیدونم دقیقا چقدر ولی یادمه که پول کم آوردم و اون بنده ی خدا هم رو حساب خرید های قبلی و معرفتش به من تمام سفارشاتم رو داد و گفت مشهد که رسیدی بریز به حسابم. من بعد از اینکه به مشهد رسیدم در مشهد یه تصادف کردم که حدود 1 روز بیهوش بودم و فقط یه معجزه باعث شد که من بهبود پیدا کنم و الان یه مدته که این مسئله یادم اومده ولی نه اسم اون بنده خدا یادم هست نه شماره تلفنش نه شماره حسابش و فقط یادمه که باهاش در ایستگاه مترو گلبرگ قرار گذاشتم.از همتون درخواست می کنم :34::30::30: که هرکی اطلاعاتی از این فرد داره یا میشناستش سریعا اونو کت بسته بگیره و بیاره خدمت من و برای زنده ی اون 55550000 $ و برای سر بریده ی اون 220000$ جایزه گذاشتم . :24::7: (باز منو جو گرفت):7: شوخی کردم ولی واقعا هرکی از اون اطلاعاتی داره به من پیام خصوصی بزنه و بگه تا مدیون اون با مرام نباشم.:34:
نتیجه اخلاقی:
همیشه قرض مردم رو همونجا بهشون بدین

taker_hbk
12-22-2008, 10:41 AM
با سلام من محمد هستم 17 سالمه متولد شیراز هستم ( اما حالا اصفهان زندگی میکنیم)
من کشتی کج رو ازسال 2003 به طور مداوم از شبکه action میدیدم اولین مسابقه جذابی هم که دیدم رویال 2003 بود
عاشق آندرم بعدش از شاون خیلی خوشم میاد از تریپل اچ و جریکو هم خوشم میاد از اج متفرم از جی بی ال هم خوشم نمیاد
زیباترین مسابقاتی رو هم که دیدم آندرتیکر و شاون مایکل بود در هل این سل
از مسابقه شاون و برت هیتمن هارت هم که به صورت آیرون من هم بود خوشم میاد

Patiot
12-22-2008, 12:16 PM
علی.18ساله ازهمدان.سال سوم معماری.عاشق سینا.باتیستا.اددی...
ازنو وی آوت 2002شروع کردم.دان 2رزم ایران.رودارترین دانش آموزهنرستان.
Patiot_1992@Yahoo.com

The Legacy
12-22-2008, 12:28 PM
سلام
من آریا هستم 12 ساله از تهران
خوب از سه سالگی کشتی کج میبینم و از همه بیشتر :
1_جان سینا
2_جف هاردی
3_رندی اورتون
4_آندرتیکر
5_هالک هوگان
6_باتیستا
==============================
هالا کسایی که بدم میاد :
1_ادج
2_جی بی ال
3_ویکی گررو (اس کیوز مییییییییییییییی)
4_کرت انگل↑
==============================
پرسپولیسی هستم و عاشق لیگ بسکتبالNBA
ای دی :
arya_arta2007@yahoo.com

HaMo0n
12-22-2008, 12:58 PM
جناب ezraieel از کاربران خوبی هستن بنده هم میشناسمشون بزرگ ما هستن
فروشگاه که زیاده اما اون موقع که میگی کمتر بود
جمال بود ؟ :4: امیر ارین ؟ نیما ؟ مصطفی اینا فکر کنم قدیمی باشن البته محمد هم هست
به هر حال اون که حلالت کرده بیخیال شو :4:

HesaM
12-22-2008, 01:07 PM
حسام کیارستمی هستم
15 سالمه
قد 168 و وزنم هم حدود 50 کیلو
5 ساله که کشتی کج میبینم
عشق راک و باتیستا و تریپل و جف
از استون کلد متنفرم
اهل تهران(میگون)
متشکرم

ezraieel
12-22-2008, 01:43 PM
ممنون هامون جان
ولی فکر نکنم اون منو حلال کرده باشه . ولی فکر کنم نیما برام آشناست. شایدم حامد.در هر صورت من دارم پدر میشم و دوست دارم به هیچکس مدیون نباشم و این مسئله خیلی منو زجر میده

The Shadow
12-22-2008, 01:43 PM
نام:Pejman (چون کامپیوتر zh نداره انگلیسی زدم)
ملقب به : P.M و P.K
ن خانوادگی : منشوری
ساکن اصفهان خیابان فردوسی(البته در اصل تهرانیم و تهران به دنیا آمدم)
قد:175
وزن:65
6 استار مورد علاقه: فقط آندرتیکر:34::34::34:
ID: The.Pejmantaker
از 4 سالگی تو رسیور قدیمیا کانال TNT کشتی های WCW می دیدم.

کشته مرده ی :اول کشتی فقط WWE
دوم چلسی
سوم انگلیس

چاکر همه ی کاربرا هم هستیم به خصوص ::34::34::34:
آقا هامون , آقا ساسان , آقا معین , آقای امیر آرین و...........

عکس هم بعدا...........................

Hamird
12-24-2008, 03:47 AM
سلام..
من حمیرد هستم، 19 ساله، تهران، دانشجوی IT

برخلاف بیشتر دوستان که با CD با این سرگرمی اشنا شدند، بنده با فیلم سگا که در حدود 12 سال پیش داشتم وارد این سرگرمی شدم.. و هنوز عاشق اون بازی هستم و حسرت از دست دادن کنسول سگام رو می خورم.. بعدشم که بازیهای مختلفی دیدم که بیشتر تیپ ویدئو بود و بالاخره خوشم امد دیگه...

سوپراستارهای مورد علاقه ام:

1-اندرتیکر hybrid
2-اندرتیکر deadman
3-اندرتیکر ministry
4-اندرتیکر big evil
5-اندرتیکر original western
6-اندرتیکر american badass
7-اندرتیکر lord of darkness

همچنین از اج، کین و سی ام پانک هم خوشم میاد.. و همچنین سانتینو مارلا نابغه سگمنت های طنز هست...

راستی من تاحالا ده ها بار توی فروم های مختلف کشتی کچ ایرانی عضو شدم ولی اینقدر زیاد هستند که من قاطی کردم.. الان توی wweir هم عضو هستم. برای من فرقی نداره، هرکجا که اعضای بهتر و صمیمی تر، اخبار معتبرتر و کاملتر و پست های مفیدتر داشته باشه فعالیت منم بیشتر میشه...
امیدوارم که به خوبی و خوشی توی این فروم فعالیت کنم در کنار شما...

The Pincode
12-24-2008, 11:18 AM
پويا هستم مخلص همه ي بروبچس باحال iranWWE !!!

2- چند سالتون هست !؟
16 سال !!!

اولين بار 3سال پيش سي دي رسلمنيا 21 رو گرفتم و از كشتي كچ خوشم اومد ... بعد حدود 2 سال پراكنده WWE و WCW ميديدم تا بكلش 2008 كه دوباره شروع به ديدن WWE كردم و اونو به طور مداوم ادامه دادم ... 6 ماه پيش با اين انجمن آشنا شدم و الانم ميخوام تو اين انجمن پست بگيرم !!! (بتركه چشم حسود ) :4:

4- قد و وزن !؟!
170 سانت و 56 كيلو !!!

1.جف هاردي 2.كريس جريكو 3.رندي ارتن 4.اج 5. جان سينا

6- آیدیتون
P1NcoDE_08@yahoo.com

7- ... ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )
عاشق : آوريل لاوين (متال و پاپ هم گوش ميدم ) ... فوتبال (پرسپوليس تو ايران و بايرن مونيخ تو اروپا ) ... خاطرات خوب گذشته !!!

MaJiD HetFieLd
12-29-2008, 04:58 PM
سلام به همه بروبچ انجمن.
ما این همه تو این انجمن بودیم و این تاپیک رو ندیده بودیم.گفتیم بیایم خودمون رو معرفی کنیم.

1- لطفا خودتون رو معرفی کنید:
آقا مجید:4:از اصفهان.

2- چند سالتون هست !؟
21 سال دقیقترش میشه 25 مرداد 1366 صبح زود.

حدود 10 سال پیش بود یکی از دوستام یه نوار ویدئویی داد بهم و گفت کشتی کجه.از اون زمان بود که جرقه هایی از کج در وجود من زده شد:24:فک کنم 3 یا 4 بار فیلم رو دیدم.ولی اصلا یادم نیست کیا توش بودن.بعد از اون دیگه ندیدم تا اینکه رسید به کل کلهای براک لسنر با کرت انگل که پسر عموم واسم از ******* ضبط میکرد و یا کل راک و مکمن با هوگن.بازم ول کردیم و از صحنه دور بودم تا به طور اتفاقی از کانال ITLIA1 بازیهای اسمکدان رو دیدم از اون موقع دیگه به طور جدی وار صحنه شدم.اولین بازی که دیدم بازی عشقم لشلی:7: بود با بوکر و من شیفته و دلباخته لشلی شدم.بعد با امیر آرین جون آشنا شدم اونم به طور کاملا کاملا اتفاقی که نمیتونم واستون بگم داستانشو((آخه یکم سکرته و پای مرگ و زندگی وسطه:4:))دیگه امیر جون واسم سی دی میفرستاد که به هول قوه الهی یه کوه DVD کج داریم گوشه اتاق.آرشیومون رو هم امیر روز به روز با پستهای اضافش ردیف میکنه:4:بعد به وجود سلطان تریپل اچ پی بردم و ازش خوشم اومد ولی ندیدمش که فهمیدم مصدوم شده،تازه ما ازش خوشمونم اومده بود و 6 ماه مصدوم شد.
تو این انجمن هم یادمه روزی که انجمن ساخته شد امیر آرین گفت بیا بشو مدیر بخش عکس،ولی به علت مسائل خدمت نتونستم زیاد فعالیت کنم و بعد چند ماه اومدم که واد بشم دیدم نام کاربریم قفل شده.نام کاربریم LaShLeY بود و حالا با این نام در خدمتتون هستم.

4- قد و وزن !؟!
والا چند وقتی خودم رو متر نکردم و وزن نکردم ولی تو کارت پایان خدمتم نوشته 170 سانتیمتر وزنم هم یه چیزی تو مایه های 60 کیلو.

5- 5 سوپراستار مورد علاقتون:
اول همه LaShLeY:7:که متاسفانه الآن تو WWE نیست.
سلطان Triple H :7:
Jeff Hardy:7:
Batista ((خدا کنه زود از بند مسدومیت رها بشه))
R-Truth
از قدیمیا هم از GOLDBERG خوشم میاد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> این با عینک:4:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> اینم بی عینک:4:

7- آیدیتون:
MAJID_LaShLeY

8( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )
طرفدار پرسپولیسم اسیدی.
عاشق شادمهر عقیلی.
از هنرپیشه ها از جیسون استتم خوشم میاد.
دیگه خودمم خسته شدم از بس نوشتم.
دیگه ببخشید اگه سرتون رو درد آووردم.
ممنون از آرمان جون گل که این تاپیکو زد.دستت درد نکنه آرمان جون.

The Phenom
01-22-2009, 12:44 AM
به نام خدا هستم
از بچگي بزرگ شدم :4:

در هر صورت ...
بهمن عباسي هستم
متولد 64/11/17
متولد و ساكن رشت هستم
اينكه چطور به كشتي كچ علاقه مند شدم بينم علما اختلافه
امكان داره اون موقع كه كلاس چهارم بودم ( حدود13-14 سال پيش ) و منو مي فرستادن باشگاه و منم كه همش اهل دودر بودم تو يكي از كلوپ هاي بازي سگا ديده باشم ( مجيد ميدونه چي ميگم )
يا ....
نه يايي نداره خب به مخم فشار ميارم مي بينم همون موقع با كشتي كچ اشنا شدم
از اون اول از برت هارت خوشم ميومد ( هم تيپش خيلي باحال بود هم اهنگش :4:)
و عين يابو از اندرتيكر مي گرخيدم اخه وقتي تو بازي خونش تموم مي شد باز يهو بلند مي شد ادمو زهره ترك مي كرد :4:
خلاصه همين ديگه بقيش چرند محضه ( نيست تا الانش نبود )

هر چند كسي ما رو ملاقه نمي زنه ولي اگه احساس كردين سوالي دارين در خدمتتونم

R . I . P
01-26-2009, 11:07 PM
طولانی تر باید خودت رو معرفی کنی ، آرمان تاپیک نزد بیای 6 - 5 خط بنویسی بری ... :9:

راستی این بهمن مارمولک رو این طوری نبینینا درباره تیکر خیلی اطلاعات داره :4: سوال داشتین ازش بپرسین

The Phenom
01-26-2009, 11:52 PM
باشه وقت كنم به روزش مي كنم
ضمنآ مارمولك خودتي دايناسور :7:

-[Aidin]-
01-31-2009, 02:33 AM
:11:ممنون از دوستانی که خودشون رو معرفی کردند .

من ایدین 17 ساله از کانادا , مونتریال ( Quebec ) .
من اگر اشتباه نکنم از 7 سالگی کشتی کج دیدم .
اما نه همیشه , یعنی ماهانه بابام دی وی دی هاشو بزور گیر میاورد , میدیدم منم .
ما هیچکدوم رو به اسم نمشناختم !!!!!!
تو 13 سالگی دیگه خراب این کار شدم !!!!
خیلی شدید شروع به دنبال این کشتی کج کردم !!!
که تا الان که بیشتر علاقه مند شدم !!!
من الان به ایرانی بخوام بگم ساله اخر دبیرستان هستم !!
یعنی 3 دبیرستان( اگر اشتباه نکرده باشم ) !!!!
رشته ای هم که می خوام انتخاب کنم ( فضانوردی ) هستش ... !
برای اینکه علاقه زیادی دارم !!! :24:
من تا به حال تو مسابقات شنا از بین 30نفر تو ایران نفره 2 شدم !! ی مدال نقره هم گرفته بودم که تو اون زمان خیلی باهاش حال می کردم و کلاس میزاشتم ( اما راستش الان نمی دونم کجاست !!!!!)
من وقتی 10 سالم بود ابروم شکست . اونم حادثه ای بود که با دوستام کوچیک بودیم داشتیم کشتی بازی می کردیم :11:!!!!! کشتی کج رومی گفتیم کشتی بازی !!! :11:
بعد رفیقم حولم دادخوردم زمین ابروم خورد به لبه پله هایه اپارتمان شکست !!! یادمه
وقتی که 14 سالم بود تو یه بازی همینطوری با برو بکس بودیم تو پارک که از رویه یه سسوره بلند پرت شدم پایین اونم حادثش مربوط به کج میشد !! داشتیمرو سر سره بهم مشت میزدیم , رفیقمم فیلم میگیرفت اما اون اتفاق افتاد !!!
در کل خیل غم و قصه تو زندگیمون چشیدیم !!!! ( مرد بار اومدیم ) !
عکس از خودمندارم اما 2 تا عکس دارم که واسه تابستون ساله پیش بود !!!! یعنی حدوده 7 ماه پیش !!!!

یکیش با باتیستا هست :ى یکیش تو صف !!

این عکس اولیه قیافمو ببنید انقدر خوشالم که دارم میمیرم :11:

Mr.Carter
01-31-2009, 01:13 PM
1- علی عنابستانی هستم این نام کاربری ali-435 رو عشقی انتخاب کردم.از تهران در راه US
2- من 15 سالم هست
3-2سال پیش رفیقمان گفت بیا رویال رامبل 2007 ببین گفتیم چی هست گفت کشتی کج دیدیم بعد گفت عجب باحال بود از اون موقع دیگه معتاد شدیم بعدم که بازی شو گرفتیم قوانینشو درست حسابی یاد گرفتیم حرفه ای رفتیم سراغش
4- بگم نخندین:قد 170 یا 171 وزن 54
5-اولیش که مشخص هست HBK,دومی آندر تیکر,سومی استون کولد استیو آستین,چهارمی برت هارت,پنجمی رندی
6- عکسمو بزارم همه از این انجمن میرن!!!!!!
7-Chinhitter@yahoo.com
8-!!!!!!!!:4:

AmiRi
02-04-2009, 07:11 PM
سلام من امیر حسین هستم از شمال ایران که همه فکر کنم من به AMIR K*I*S*S CLUB میشناسند:24:
همه چیز از یک پیشنهاد و بعد یک پک و... :4:
من دقیقا نمیدونم از کی شروع به دیدن مسابقات کردم هرچی فکر میکنم بعد میبینم که نه قبلشم دیدم:27:
توس خوانواده ی ما همه با کشتی کج موافقن و اگر بخوام یک مسابقه ای رو ببینم صبر میکنم که با هم ببینیم:7:
من الان فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم و دوست دارم تا فوق هم ادامه بدم:24:
من ورزشهای مورد علاقم بدنسازی و بسکتبال هست که توی هردو رشته فعالیت میکنم
درس های مورد علاقم هم برنامه سازی هستم چون به نظرم خیلی جالب و از درس عربی متنفرم و اصلا نمیفهمم ما برای چی باید عربی رو تا این حد یاد بگیریم؟؟
من عاشق زنجیری و خونی باتیستا و تریپل اچ هستم و از آواتارم معلوم هستش
توی سوپراستارها از اج و رندی بدم میاد(توهین نشه)
من بیشتر اوقاتم توی IRANWWE هستم و حتی از درسم میزنم تا بیام توی سایت و در هر صورت خونه ی دوم من IRANWWE هست
یک عکسی هم همینجوری از خودم گرفتخم که براتون میزارم و قضاوتش با خودتون .اگر نظری راجع به این عکس داشتین لطفا برای من پیغام بفرستین و آبروی من توی سایت نبرین :4:

البته این عکسم قدیمیه ولی خوب همین داشتم و شما به بزرگواریتون ببخشین
به تاپیک من (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم حتما سربزنید
بای...

Xtreme
02-25-2009, 08:32 PM
سلام
من یک بار خودم رو معرفی کرده بودم ولی کامل نبود !
بنده باربد تا چند وقت دیگه 17 ساله میشم ... 6 سال پیش به کشور مصر سفر کردیم و تا حالا هم همینجا موندیم :4:
اولین بار 4 سال پیش یک مسابقه که یادم نمیاد از باتیستا دیدم که واقعا بهش علاقمند شدم !
از 3 سال پیش تا حالا مسابقات رو بطور جدی دنبال میکنم !
کلاس سوم دبیرستان هستم !
روزای اول که به انجمن اومده بودم برای دانلود آهنگ آندرتیکر بود !!!
حتی نمیتونستم فکرشو کنم که یک روز اینجا مدیر میشم !
عکس هم هرکس میخواد پ.خ بده !!!
لطفا بقیه هم این تاپیک رو ادامه بدن ... ممنون ... خداحافظ ...

The Hitman
02-25-2009, 10:20 PM
سلام خدمت تمام بچه های انجمن
اسم: شناسنامه ای رضا ، خودمونی شهاب
فامیل: آریان
18 سال سن دارم ( 22/3/1991 )
وزنم 63 کیلو هست
180 سانتیمتر قد دارم
اهل اصفهان هستم

در مورد آشنا شدن با کشتی کچ هم والا من اول 6 سال پیش در ژانویه 2003 بازی اسمکدان 2 را برای پلی استیشن 1 خریدم و تا اون موقع اصلا کشتی کچ واقعی را ندیده بودم . بعد از مدتی گفتم من باید اینا را واقعیشون را هم پیدا کنم. اولین سی دی فروشی ای که رفتم و در مورد کشتی کچ سوال کردم دوتا سی دی بهم داد . نگاش که کردم نمی دونستم چیه ولی با دوتا از مسابقاتش خیلی حال کردم. ولی خوب الان می دونم سامر اسلم 2002 بود. خوب هر کی برای اولین بار مسابقه ی شان و تریپل ایچ را در سامراسلم 2002 ببینه عاشق کشتی کچ میشه. از اون به بعد دیگه به ترتیب رسلمینیای 2002 و بعد رویال انفورگیون و نو مرسی 2002 به ترتیب پیدا کردم و ...
5سوپراستار مورد علاقم به ترتیب :
1. برت هارت
2. شان مایکلز
3. گلدبرگ
4. رندی اورتن
5. آندر تیکر
عکس الان در دست رس ندارم که بذارم
آی دی : eblis1991
بهترین پی پی وی مورد علاقم سروایورسیریز هست ولی خوب از رسلمینیا هم خوشم میاد. اولین شبکه ای که از ******* شناختم که کشتی کچ میذاشت شبکه اکشن بود.میدونستم کشتی کچ میذاره اما نمی دونستم کی. به خاطر همین هر موقع ******* را روشن می کردم شبکه اکشن را هم امتحان می کردم تا این که یک روز یکشنبه ساعت 7 عصر تصمیم گرفتم این شبکه را نگا کنم . داشتم نگا می کردم که یک دفعه دیدم پروموی مخصوص کشتی کچ را نشون داد و شروع شد. رندی اورتن را دیدم که کمربند سنگین وزن را بالا گرفته و همه او را تشویق می کنند. تصاویری از درگیری های کریس بنوا با رندی پخش شد. بعد از اون تریپل ایچ و باتیستا و ریک فلیر آمدن و باتیستا رندی را بالا برد ولی یکدفعه همشون به رندی حمله کردن وتا می خورد او را زدن. داشتم شاخ در می آوردم . مگه رندی و تریپل ایچ با هم دوست نبودن و ... ولی این یکی از بهترین استوری لاین های زندگیم شد . واقعا هم یکی از بهترین هاست. من این استوری را تا رسلمینیا 21 دنبال کردم.
قصد توهین ندارم ولی اسم جان سینا که میاد نه تنها حالم به هم میخوره اعصابم هم خورد میشه وقاطی می کنم.
از سبک رپ خیلی خوشم میاد و زیاد گوش می کنم بهترین ها هم از نظر من هیچکس و رضا پیشرو هستن.
من واقعا افتخار می کنم که ایرانی هستم ولی هر کاری اومدم بکنم به خاطر اینکه تو ایران بودم ، نتونستم بکنم. بهخاطر همین هم الان دنبال خروج از ایران هستم
ببخشید زیاد حرف زدم

nariman
02-25-2009, 11:01 PM
سلام و درود فراوان به همه دوستان ايران دابليو دابليو اي :

من نريمان دلاوري متولد در استان خرم گيلان و در شهر رشت هستم.تاريخ تولد بنده هم سال 23 خرداد سال 1374 هست.قد من 170 و وزن 76 كيلو هستم.بيشتر اشعار شاعر ها رو مطالعه ميكنم و تقريبا به درس علاقه دارم.كشتي كچ رو من حدود 6 سال هست كه نگاه ميكنم و اين مدتي هم كه تو نت بودم به صورت حرفه اي تماشا ميكردم.از غذا ها : فسنجون و زرشك پلو خوشم مياد و از باقالي به شدت بدم مياد.عاشق موزيك هاي سبك آروم هستم و تنها چيزي كه من رو اذيت ميكنه رپ هست.ورزش هم به اندازه طبيعي خودش انجام ميدم بيشتر فوتبال.

استار هاي مورد علاقه من:

1-ري ميستريو

2-تريپل اچ

3-ادج

4-باتيستا

ديوا مورد علاقه من هم كلي كلي هست.

آيدي من : wwfwwe_online@yahoo.com

عكس هم در اينجا قرار نميدم هر كي دوست داشت تو ياهو بگه تا ارسال كنم ( البته خيلي ها ديدند)

در كل من زياد به انجمن ها سر نميزنم ولي الان يك مدتي هست ايران دابليو دابليو اي ميام چون به نظر من كارش از همه فروم ها بهتر هست.البته اين تظر شخصي خودم هست !

تايپيك جالبي بود من از آرمان تشكر ميكنم :34:

سرافراز و پيروز باشيد.

dexicena
02-25-2009, 11:29 PM
1-اسمم آیین به است و فامیلی ام فلاحی
2-در رامسر به دنیا آمده ام ولی الان در تهران زندگی می کنم
3-من 15 سالمه و از 9 سالگی با کشتی کج آشنا شده ام
4-ای دی من =faeenjooji@ymail.com
5-قدم 170 و وزنم 70 کیلو (نسبتا چاق)
6-اول از همه mr.john cena دوم undertaker سوم kane چهارم rey mysterio وآخر Dx شام و تریپل اچ
7- اینم عکسم

amir
02-26-2009, 12:04 AM
خوب من هم یه چیزایی از خودم بگم...

اسمم امیر هست.
فامیلی:ثبوتی
خودم و بابام بچه ی تهرانیم ولی بدربزرگم قزوینیه...................:23:
الانم تو تهران سکونت داریم...
17 سالمه...متولد ساله 1370 ...
قدم 171/وزنم63 کیلو...
ایدیم:amirkhafan_dj@yahoo.com البته این ایدی خیلی قدیمیه...فکر کنم مال 6 سال بیشه...(خیلی ایدی توبی نه...:27:)
در حال حاظر عکس ندارم...
سوبر استارهای مورد علاقم:
1_ اندر تیکر کبیر....
2- باتیستا
3-شاون مایکلز
4- تریبل ایچ
توضیح در مورد خودم:والا من 2 سال بیش خیلی به این انجمن میومدم تا اینکه خونمون رو عوض کردیم و دیگه نتونستم به دلایلی به انجمن بیام...ولی دوباره فعالیتم رو شروع کردم...

ولی در مورد اینکه از کی بی گیر کشتی کج شدم باید بگم که ما از قدیم خونمون ******* بود و من میدیدم ولی اون زمان بچه بود...تا اینکه 5 سال بیش یکی از رفیقام به نام رامتین که تازه باهاش اشنا شده بودم به من گفت بیا خونمون بهت یه چیزی نشون بدم کف بر بشی...ما هم رفتیم...یه کشتی کج برامون گذاشت بازی تیکر و من کایند بود(هل این سل)...از اون به بعد ما رسما عاشق کشتی کج شدیم...و از اون موقع همه ی بی بی وی های دبلیو دبلیو رو خریدم...

در ضمن خونمون منطقه هفته...خیابان نیلوفر...

Ali Bahmanyar
02-26-2009, 12:22 AM
نوبتي باشه نوبت ماست

اسمم علي و فاميلم بهمنيار

17 سالمه

هنرستان مكانيك ميروم

خوشتيپ و تا حدودي زرنگ و البته كمي دختر پسند:24:

بسيار ارومم و بسيار خرسند اصلا اعصباني نميشم

از يا هو بدم مياد شرمنده اي دي دارم ولي اصلا خوشم نمياد

تهران و بچه پيروزي هستم

برادره كوچيكه امير سينا هستم :23: و اين انجمن اولين انجمني كه فعاليت ميكنم

استاره مورده علاقه:

تيكر

هوگان

گلدبرگ

استين

راك

dx

و سينا هم نمكي هست بدم نمياد

كج هم ارث خانوادگي ماست و از بچگي نگاه ميكنم

فوتبال : استقلال و بايرن مونيخ و المان:23::24::24::13:

عاشقه فيلمهاي هاليوود و موزيك پاپ هستم چه خارجي و چه ايراني:11:

ديگه همين ديگه:7:

THE_HARDYS
02-26-2009, 12:26 AM
1- لطفا خودتون رو معرفی کنید: امید 14 سال از تهران.3-از کی با کشتی کچ آشنا شدید !؟ کی !؟ چطوری ؟!:از کلاس سوم از بازی و *******.5- 5 سوپراستار مورد علاقتون:جف و مت هاردی و لیتا.
4- قد و وزن !؟!
1.76 و 68 کیلو
7- آیدیتون : omid_hardy . ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )
ادم لج بازیام!!!

mr.secret
02-26-2009, 03:39 AM
با عرض سلام خدمت دوستای عزیزم و خدمت آرمان عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرد !!!

نام : یه پسره خوب و دوست قدیمی شما که فراموش شد !!!

قدم 193 و وزنمم 87 کیلو

آیدی : mr.secret_1985

بچه تهرانسر هستم !!! :34:

وقتی 8 ساله بودم و اون زمان رفسنجانی رئیس جمهور بود !!! که دوستای پیشکسوتمون اگه یادشون باشه توی دورانه رفسنجانی یه نوار کاست ازت میگرفتن کتک میزدنت !!! ویدئو میگرفتن ازت مینداختنت زندان و شلاقت میزدن !!! ******* هم اگه ترک بود حبس ابد و اگه جهانی بود اعدامت میکردن !!! توی اون دوران ما ویدئو داشتیم و داییه خدا بیامرزمون یه نوار ویدئو آورد رسلمنیا 3 رو دیدیم !!! :10::10:

**** استارها : هیچ سوپراستاری کریس بنوای خدا بیامرز نمیشه !!! همون مرد مظلومی که بی سو و صدا اومد و بی سر و صدا هم رفت !!! بعد از بنوا در دبلیو دبلیو ای از سی.ام.پانک و مت هاردی خیلی خوشم میاد ( به شلواری که مت هاردی میپوشه دقت کردین ؟؟؟ شلوار ارتشی !!! مت خیلی آدمه لاتیه !!! نمیدونم همه چرا از جف خوششون میاد ؟؟؟ ) - استینگ و سان جی دات از باشگاه تی.ان.ای !!! :32::32:

در آخر همه ی شما رو به خدای بزرگ میسپارم . من خیلی کم به این انجمن سر میزنم !!! در واقع وقت ندارم !!! از دوستای قدیمیم که منو شناختن خواهش میکنم که همه چیز رو فراموش کنند و اگه یاد گذشته ها افتادن گریه نکنند !!! خدانگهدار تا بعد .

Capitan Cena
03-29-2009, 05:01 AM
مصطفی سروری هستم
سنم دقیقا 17 سال و 3 ماه است
حدود 5 سال هست که با کشتی کج اشنا هستم و با مسابقه کین و شین مکمن در انفورگیون 2003 با کشتی کج اشنا شدم..
قدم حدود 180 و وزنم 61
سوپراستارهای مورد علاقم جان سینا و ساموا جو و ای جی استایلز است...
الان ایدی ندارم
الان تو مشهد زندگی میکنم
اول از WWE خوشم میومد ولی از زمانی که لاکداون 2006 رو دیدم بیشتر از TNA خوشم میاد
از درس فیزیک خوشم میاد اما از درس حسابان به شدت متنفرم.

Orton-Legendkiller
03-30-2009, 09:57 PM
1- لطفا خودتون رو معرفی کنید؟
من رضا اکبری در اهواز زندگی می کنیم ولی اصلیتم مال مسجد سلیمان یا MIS
2- چند سالتون هست !؟
من 18 سال دارم
من از 4سال پیش اولین بازی هم یادم بین اسکوت وباتیستا بود که خیلی از استاینر خوشم اومد ولی دلم به حالش سوخت از همون موقع از تریپل اچ بدم اوم
4- قد و وزن !؟!
قد:182
وزن 86
1-رندی اورتون
2-جف هاردی
3-راک
4-شان مایکل
5-بیگ شو
6-تیفانی
free2upload.com/img008/eodgddrayaq6k0rh6sw0.jpg
مسخره نکنید
7- آیدیتون
zamin_072000@yahoo.com
8-ودر آخر از همه مدیر ها که باعث کل کل های بی مورد شدم معذرت می خواهم ومثل گذشته به من نگاه نکنند

DEAD MAN
03-31-2009, 01:34 AM
محمد حسين نورمحمدي هستم بنده.شناسنامه صادره از زنجان اصالت تهران.تا سن 8 سالگي زنجان زندگي ميكردم و بعد اون به تهران اومدم.الآن هم تو منطقه يك تهران هستم زندگي ميكنم.(چي شد)
2- چند سالتون هست !؟
من محمد حسين 15 سال دارم.
والا من 3 يا 4 سالم بود يه رفيق داشت بابام VHS اجاره ميداد.يه بار عشقي اومد دم درمون گفت اين فيلم رو ببن خيلي توپه.WCW بود خيلي عالي هوگان اينا بودن داخل قفس كه من بين اون هم كچ كار فقط هوگان رو يادمه.بعدآ شد 9 سالم بابام از سر كار برگشت ديدم يه سي دي تو دستشه خوشحا پريديم گرفتيم انداختيم تو دستگاه ديديم رستلمنيا ي 2002 هستن ايشون.از اون موقع من عاشق كچ شدم.رفتيم شد 11 سالم ايتاليا 1 اسمك پش ميكرد.همون موقع هم من با سايت ها ي فارسي كچ آشنا شدم و با و مسابقات استار ها و... هم اشنا شدم تا به امروز كه كارم فقط شده كشتي كچ.
4- قد و وزن !؟!
وزن 71
قد 163
تيكر كبير
كين
استن كلد
استينگ
تيكر كبير
فقط واسه پاييز 87 هستن ايشون با عصا ي حضرت موسي(ع) و تريپ بچه مثبتي:
7- آیدیتون
m_un2007@yahoo.com
رنگ آبي رو دوست دارم
از دوران متولديم طرفدار استقلال بودم
سبك موزيك راك و بعدش متال و بعد پاپ رو ميپسندم
از رياضي تا دلتون بخواد بدم مياد
من آخرشم ندونستم تا كي بايد دايل آپ باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاشق شخصيت جوكر در داستان هاي كميك دي سي هستم.(به شدت)
IRANWWE و تمام به هاش رو شديدآ دوست دارم.:34:

AƦAƾH
03-31-2009, 11:38 PM
خومو معرفی میکنم.آرش شهبازی هستم در اهواز میپلکم :11:(زندگی میکنم ).نیم/15 ساله.من فکر منم 4 سالم بود شاید هم 3 سال که بابام یه فیلم ویدوئی اورد خونه(مال دوستش بود منم از بابام میترسیدم:28: رو حرفشم سکوت میکردم). من خیلی خوشم اومد روزی 3بارنگاش میکردم در حدی که بابام میخواست ببرش نزاشتم .یکی تو این فیلم بود که هر دقیقه نشون میداد داره از این مرغا سفید زنده میخورد(هنوز نفهمیدم کیه کسی میشناسش بگه).بد ادامه پیدا کرد تا وقتی ******* اومد با action & italy1 والان که درخدمت شما هستم.دیگه بگم که بچه ها که 2تاشون کشتی میبینن اسم منو تو مدرسه گزاشتن bigsst little man jeff hardy به خاطره قد کمی کوتام و عشق جف بودن.سوپراستارم هم jeff hardy ازوقتی هم دوستش داشتم که ps1 داشتم وجف تو اون بازی بود.دی*و*ای مورد علاقه من هم کلی کلی و ماریس هست.I.D little_devil_k2 .* نکته1عاشق دعوا کردن تو مدرسه با گردن کلفتا و2برابر خودم همین قبل از عید یکی رو جلو چشم معلم زدم و گفتم اینم عیدی تو.*نکته2عاشق اهواز و مردم با معرفتش مثل orton_legendkiller(امید)وabolfazl همین پارسال با بابام دعوام شد چون گیر داده بود بریم اصفهان منم گفتم من هیجا نمیرم از اهواز تابمیرم.*نکته3سبک آهنگ اول رپ بعد راک.*نکته 4در اعضابم کهADSL ندارم میخواستم وصل کنم نشود چون تو آپارتمانیم

Javid Batista
04-01-2009, 09:12 AM
قبل از هر چیز از ارمان عزیز بخاطر تاپیک توپش تشکر میکنم !!

جاوید منصوریان ، ایلام زندگی میکنم

2- چند سالتون هست !؟

16 و 11 ماه و 18 روز :4:

بصورت حرفه ای از بعد از رسلمنیا 23 ولی در کل یه 7-8 سالی هست و بعبارتی از زمانی که ویدئو و اون دم و دستگاه ها بودن نگاه میکردم !!

4- قد و وزن !؟!

180 قدم هست و 75 وزنم !

1- باتیستا

2- شاون مایکلز

3- تریپل اچ

4- رندی اورتون

5- جف هاردی

دو تا عکس گذاشتم که مال یه روز هستن که یکیشون رو تو قلیونی گرفتم یکیشون رو تو حرم امام رضا

7- آیدیتون

Javid_wwe

غذای خونگی رو اصلآ دوست ندارم !! بشدت رفیق باز و اهل مهمونی هستم !! یه عادت بدی که دارم کامپیوترم همیشه روشنه اما 80% مواقع پشتش نیستم !! اهل دختربازی نیستم ولی زیاد دستشون میندازم !! عاشق تئاتر صحنه ای و عروسکی هستم و تویه هر دوتاشم فعالیت میکنم !! وبلاگ گروه عروسکیمون هم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هست که خوشحال میشم سر بزنین !!

Z3R04
04-01-2009, 08:16 PM
دو تا عکس گذاشتم که مال یه روز هستن که یکیشون رو تو قلیونی گرفتم

حتما" به بابات گزارش ميدم :24:
مجردي ميي قليوني ! :17:[hr]

دو تا عکس گذاشتم که مال یه روز هستن که یکیشون رو تو قلیونی گرفتم

حتما" به بابات گزارش ميدم :24:
مجردي ميري قليوني ! :17:

The Main Event
07-07-2009, 12:51 AM
بسم الله الرحمن رحیم

مجید براتی هستم معروف به مجید لودر ... بچه محلامون میگن :4: تهرانی هستم و تخ*مم یا اصالتم به اصفهان بر میگرده .

15 و 11 ماه

بابایه من از کشتی کج خوشش میومد ... بعد یه روز زد کانال اکشن ما دیدیم کین به پدر روحانی تومبستون زد و تریپل با بیگ شو درگیره ... بیخیالش شدیم چند وقت بعد یکی از بچه محلامون یه سی دی آورد یه بازی بود بازی تگ کین و تیکر با یه تیمی ... تیکر آمریکن بد اس بود قیافش برام بدجوری جذاب و باحال بود بعد سینا اومد به بیگشو و کرت انگل فحش داد و حرکات میمونی کرد . از اون موقع عاشق کشتی کج شد تا اینکه 10 دی وی دی خریدیم مسابقات ماندگار شان با برت هارت رسلمنیا 12 از اون موقع عاشق شان شدم .

البته الان از وقتی بازی هایه سینا رو میبینه میگه خالی بندی بچه نیگا نکن :4:

قد :178
وزن : 66

**** استار :
شان
هانتر
کریسچن
باتیستا

ایدیمم فکر کنم همه بدونید ولی باشه : majid_hbk

غذا قرمه سبزی قیمه سیرابی جیگر دل قلوه خوئک ( اونجایه گوسفند :4:)

حالم از درس بهم میخوره ولی اخر هر ترم یجوری نمره میارم :4:

قرمزته !!

موزیکم متال

خوب چیزی اگه از قلم انداختم به زنم (اردلان :4:) گزارش بدید .

Amin-Hunter
07-07-2009, 12:56 AM
این تاپیکو از عمد اوردم بالا تا بقیه بیوگرافیشونو بذارن :4:

---------------------------------------------------------------------------

:11:

چشم ! :4:

امین طاهائی هستم از شمال کشور و استان گیلان

2- چند سالتون هست !؟

16 سال

والله ما از سال 2002 فهمیدیم کشتی کچ چی هست :4: هر وقت فامیل یه سی دی کشتی کچ میگرفت ما میرفتیم نگاه میکردیم یادش بخیر....
دقیقا یادم نمیاد کیا بودن ولی نگاه میکردیم دیگه :4: بعد از یه مدت بازی SmackDown رو برای PS1 گرفتم و بعد کارمون شده بود بازی کشتی کچ استادی شده بودیم برا خودمون از همین طریق خیلی ها رو شناختم مثل تریپل اچ ، آندرتیکر ، راک ، استون کلد ، کین و.....
بعد از یه مدت که PS1 رو ول کردیم کشتی کچ هم به خاطره ها پیوست :10: تا اینکه بعضی اوقات شبکه Dubai Sport پخش میکرد ولی زمان معینی نداشت تا اینکه از طریق برنامه iMan به طور حرفه ای وارد این قضیه شدم :4:

4- قد و وزن !؟!

176 Cm

60 Kg

سلطان تریپل اچ :24:
شان مایکلز
اج
کریس جریکو
جف هاردی
سی ام پانک
استفانی
برت هارت
ریکیشی :4:
استون کلد

از سینا هم بدم میاد به شدت :26:

:4::4::4::4::4::4:

7- آیدیتون

RoudsarBoyz@yahoo.Com

ما چاکریم !!! :34:

Der TitaN
07-07-2009, 01:10 AM
به نام خدا

- لطفا خودتون رو معرفی کنید
رسول توانایی فرد
2- چند سالتون هست !؟
رفتم تو 18 سال
حدود سه سال پیش دیدم یه مغاز ه ی سی دی فروشی یه سی دی کشتی کچ گزاشته بود تو تلوزیونش که پشت ویترین مغازش بود من هم رفتم همون رو ازش خریدم (الان که دارم فکر میکنم میبینم چه نامردی بود یکی از شوهای هفتگی راو رو انداخت به ما.):4: اولین پی پر ویو ای هم که دیدم سامراسلم2006 بود که از همون مغازه خریدم (3 سی دی 1000 تومان) دیو*اسش هم سان.سور کرده بود. :11:
4- قد و وزن !؟!
1/78 - 62
اولیش دیو.ا هستش :4:
1-ماریا کنلس
2-رندی اورتن
3-کریس جریکو
4-سی ام پانک
5-فرانک میر (چون قیافش عین پسر خالمه:23:)

comming soon ...
7- آیدیتون
rtf.tavana

خودم بچه تهران هستم محل سکونتمون هم تهران هستش (اتوبان نواب) . درس مورد علاقم زبان انگلیسی هستش و تعریف از خود نباشه تا الان هیچوقت زبان ام زیر 19 نشده حتی امسال که امتحان نهایی دادم. درسی هم که بدم میاد دین و زندگی و عربی هستش. غذای مورد علاقم هم هر چیزی باشه فرقی نداره به جز (املت و کلا هر چیزی توش گوجه یا بادمجان باشه) چون زبون ام به این دو تا خیلی حساس هستش. هیچ علاقه ای به دیدن فیلم و سریال ندارم چه ایرانی چه خارجی . کلا هم ناراحتی رو بیشتر از خوشحالی دوست دارم یعنی بدم میاد اطرافم یه سری ادمی باشند که هی شوخی کنند و بخندند . از پر حرفی بیزارم صدام اصلا قشنگ نیستش :55: و اصلا هم از شهر و کشوری که توش دارم زندگی میکنم متاسفانه راضی نیستم دعا کنید که بتونم برم امریکا اول و اخرش که میرم ولی خدا کنه راحت برم. رفیقم دوست دارم مثل عصا باشه برام یعنی هزار بار خودش بخوره زمین ولی نزاره من زمین بخورم من خودم برای رفیقهای نامردم اینجوری بودم. زیاد هم اهل دعوا نیستم و اصلا دهن به دهن کسی هم نمیزارم به همه هم بیشترین حد احترام رو میزارم ولی توقع دارم اونا هم همین احترام رو به من بزارند که اگه نزارند من به روی خودم نمیارم ولی دیگه باهاشون حرف نمیزنم اگه هم بزنم در حد سلام علیک و بس. یکی از بچه های این انجمن به طرز عجیبی طرز فکرش عین خودم بود و امیدوارم هر جا که هست موفق باشه الان ام چند وقتیه که غایب هستش. درباره ی gf هم تا حالا 3 تا داشتم دو تاش غیر رسمی بود (یعنی بدون رابطه ی فیزیکی) یکیش هم رسمی بود(یعنی با رابطه ی فیزیکی) بی ادب فکر بد نکن منظورم در حد دست دادن هستش.:4:

راحت ترین جایی هم که میتونم توش با بهترین دوستام صحبت کنم iranwwe هستش .

Mr Heel
07-09-2009, 10:27 AM
اینم از بیوگرافی این حقیر:

- لطفا خودتون رو معرفی کنید

محمد قاسمی کوچیک شما

- چند سالتون هست !؟

رفتم تو 20 با اجازتون

والا من 6 سالم بود که این دایی نامردم مسابقه های WCW رو برام اورد خونمون.اگه اشتباه نکنم بازی اولش نش با استینگ بود که درگیریه NWO و WCW رو شامل میشد

4- قد و وزن !؟!

182-77

1.شان مایکل
2.رندی ارتن
3.تریپل اچ
4.اج
5.جریکو
6.اندرتیکر

(( 6- عکس از خودتون بزارید )

7- آیدیتون
mohamadreza_gh

محل سکونتم تو ستارخانه پایین دریا نو.رشتم جهانگردیه.دیپلمم هم هتلداریه

Mr.Carter
07-09-2009, 10:34 AM
( 6- عکس از خودتون بزارید )

اين ثمرهاي قبيه تو 360 شما چه مي كنند؟
دوستان اكيدا توصيه ميشه تو 360 ايشون نريد :4:
:34:

Mr Heel
07-09-2009, 03:19 PM
داداش علي اين دوستاي ناباب مارو به اين روز انداختن وگرنه من هم روزي ادم بودم:24::11:

Ð-i-R-Ť-Y
07-09-2009, 03:22 PM
360 که فعلا بسته شده !!

The Godfather
07-09-2009, 05:39 PM
نمیشه ایجاد کرد وگرنه تا چند وقت دیگه هنوز 360 هستش

Man On Fire
07-09-2009, 11:21 PM
بیایین با من آشنا شوید :4:

نام : اردلان

فامیلی : صفری

تو شیراز دنیا اومدم و وقتی که 2 ماهم بوده :4: اومدیم بوشهر و تا الان هم که ساکن بوشهریم :9:

2- چند سالتون هست !؟

متولد 6 فروردین سال 1372 یعنی 16 سال و 3 ماه و 12 هست :24:

رویال رامبل 1998 بود که زدیم یه کانالی را گرفتیم :4: و بازی شاون با آندرتیکر بود که در همون زمانی ما گرفتیم که انفجار انجام شد و کین اومد :5: و از همون موقع عاشقش شدم :24: و همچنین پراکنده هی بازیا رو نگاه می کردم و هر کی ازم می پرسید طرفدار کی هستی چون اسمش بلد نبودم می گفتم آتیشی :4:

4- قد و وزن !؟!

قدم حدود 180 سانتیمتر و وزنم هم کمتر از 90 :4:

1.کین
2.آندرتیکر
3.شاون مایکلز
4.ادج

* من فقط و فقط طرفدار کین هستم و بقیه هم ازشون خوشم میاد :32:

این منم :4: (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

البته عکسم رو خیلی ها در چت دیدن این رو گزاشتم تا اوناهی که ندیذن هم ببینن :4:

7- آیدیتون

ardi_s286

خب چی بگم :15:

من به کامپیوتر معتاد هست :2:

الان هم بعد از چند وقت دارم با فن سایت چدید کین برمی گردم :32:

من از سروایو سریس 2007 به طور کامل کج رو دنبال کردم که در سامراسلم شدتش بیشتر شد :9:

تو فوتبال هم نه از استقلال خوشم میاد و نه از پیروزی فقط و فقط شاهین بوشهر :32:

خارجی هم فقط منچستر با چلسی و ملی هم انگلیس . از بیشترین بازیکنی هم که خوشم میا دیود بکام هست ::

این رو بگم که کلا خانواده من کشتی کج نگاه می کنن البته نه مثل خودم و هر کودومشون هم از یه استاری خوشش میاد :23:

The Main Event
07-09-2009, 11:41 PM
دیدین چقدر زنم خوشگله :4:

من با خودم گفتم همه گذاشتیم جز مرتضی حتما داره تفره میره :4:

عیبی نداره دوباره بنویس من بخونم :4:

R . I . P
07-11-2009, 12:41 AM
این تاپیک یکی از موضوع های مهم شده انجمن هست و کسی حق نداره اون رو به بازی بگیره

مرتضی جان اگه می خوای خودت رو معرفی کنی طبق قوانینی که آرمان تو پست اول نوشته بیا خودت رو معرفی کن نه اینکه بیای بنویسی سن : از ریهانا بزرگترم از باباش کوچیکترم همه بچه ها منو میشناسند دوستان رو نمیتونم نام ببرم ادامه دارد ...

این که نشد بیوگرافی ، اگه می خوای شوخی کنی به موقع و درست شوخی کن ، الان هی میای یه پست میدی اردلان میاد جوابت رو میده انگار این تاپیک صفحه چت شماست !

همه پست های اضافه پاک شد ، دیگه ادامه ندید

The Godfather
07-11-2009, 12:54 AM
من تنها شوخی که کردم فقط و فقط راجع به سن بود که البته شما خیلی بزرگتر از واقعیتش گفتی
راجع به دوستان هم باید بگم که اصلا راجع به سوالات نبود
در ضمن یعنی واقعا مشکل شما نوشتن همون ادامه دارد بود ؟؟؟؟؟
یعنی واقعا مشکل پاک شدن پست ها فقط و فقط سن و ادامه دارد بود دیگه ؟؟؟
فکر نمی کنید با نا دیده گرفتن کلمه ادامه دارد و این که یه تذکر راجع به سن میدادید تا درستش کنم ، همه این مشکلات حل میشد ؟؟ ( خدا رو شکر اینجا مسئول سخنگو هم داره و پست ها الکی پاک نمیشه )

will
07-11-2009, 01:20 AM
سلام دوستان من بهرام هستم یکی از تازه وارد های سایت متاسفانه از زمان عضویتم تا حالا به دلیل درس و امتحانات دانشگاهی موفق نشدم زیاد به سایت بیام و با بچه های اینجا اشنا بشم امیدوارم بزودی با شروع تعطیلات فرصت بیشتری نصیبم بشه که با شما اشنا بشم ....
من 20 سالم هست و یه سال هم نمیشه که کشتی می بینم قدم 185 وزنم 74 کیلو متولد مشکین شهر هستم ماه اخر تابستون سال پیش به وسیله ی یکی از دوستام با این ورزش اشنا شدم اولین مسابقه ای که دیدم رویال رامبل 2004 بود عاشق صحنه ی اخر شدم که مرحوم بنوا بیگ شو رو پرت میکنه بیرون و همین برای من کافی بود تا باعث بشه تقریبا تمام مسابقات مهم از سال 2000 تا 2009 رو در کمتر از 5 ماه ببینم استار های مورد علاقه من به ترتیب اولویت شان مایکل خیلی بیشتر از بقیه دوسش دارم جف هاردی میستریو تیکر وتریپل اچ از قدیمیها از برت هارت خوشم میاد از هیچ کدوم از استارها هم بدم نمیاد عاشق فوتبال هستم از جایی که یادم میاد تمام مسابقات فوتبال رو دنبال می کردم کلا فوتبال رو به کشتی کج ترجیح می دم! کشته مرده ی تیم بارسلون هستم خودم هم فوتبال بازی می کنم البته تو تیمای سطح پایین 2 بار تو مسابقات شطرنج در سطح استان اول شدم .....خیلی فیلم تماشا می کنم کتاب های محبوب من هری پاتر و نزاد اندومدا و ...(زیاد مطالعه میکنم)
فیلم محبوب من گمشدگان خواننده ی محبوبم هم انریکه وکلا با 5 چیز خیلی حال می کنم اولیش دوست دخترم !!!!!!!!!!!! دومیش تماشای مسابقه ی فوتبال بارسا سومی تماشای مسابقات دبلیو دبلیو ای چهارمی مطالعه پنجمی مسافرت با دوستام!!![hr]
نکته ی خارج از بحث اینکه فکر نمی کردم کسی غیر من این ساعت بیدار باشه! ظاهرا جناب گاد فادر هم بیدارن

The PhenomeNal
07-11-2009, 03:20 AM

حسام صالحی

2- چند سالتون هست !؟

متولد 9 فروردین 1375 در تهران الانم ساکن تهرانم

من از سال 2003 این مبارزات رو می دیدم ولی حالیم نمی شد چون بچه بودم فقط خوشم می یومد اولین مسابقه هم که دیدم اگه اشتباه نکنم براک لسنر و کارت انگل و بیگشو در برابر هم بودن که از صحنه که کارت انگل المپیک اسلم رو می زنه به بیگشو روی میز خوشم اومد. از اون به بعد تک توک می دیدم ولی از سال 2005 یکی از فامیلیامون برام رویال 2005 رو آورد و تو اون از ری میستریو و تریپل اچ خوشم اومد. از اون به بعد به طور جدی دنبال کردم.

4- قد و وزن !؟!

185 سانتیمتر و وزنم که صبح کشیدم 60 کیلو

اولین نفر که عاشق راکم اونم به خاطر پیپلز البو که می زد ورزشکاه منفجر می شد.
دومین نفر هم گلدبرگ چون هیکلی اون زمان بود بعد از اسپیر زدنش و حرکاتش خوشم می یاد.
سومین نفر تریپل اچ اونم به خاطر اینکه اصولا باحال ولی من به خاطر ضربه سری که تو رویال رامبل 2005 به پای رندی زد خوشم اومد.
چهارمی نفر ای جی استایلز این یکی هم به خاطر استایل که داری و تریپش.
پنجمی ادج نمی دونم چرا ولی کلا باهاش حال می کنم مخصوصا اسپیرش که می زنه.

متأسفانه رو هاردم هیچی ندارم.

7- آیدیتون

اینو از کنترل پنل ببنید که شاید تغییر کنه اون جا آی دی اصلیمو می زارم

چیزی واسه گفتن ندارم فقط از آرمان عزیز واسه زدن این تاپیک تشکر می کنم.

آرمان دوست داریم :32: آرمان دوست داریم
[/align]

The PhenomeNal
07-11-2009, 03:21 AM

حسام صالحی

2- چند سالتون هست !؟

متولد 9 فروردین 1375 در تهران الانم ساکن تهرانم

من از سال 2003 این مبارزات رو می دیدم ولی حالیم نمی شد چون بچه بودم فقط خوشم می یومد اولین مسابقه هم که دیدم اگه اشتباه نکنم براک لسنر و کارت انگل و بیگشو در برابر هم بودن که از صحنه که کارت انگل المپیک اسلم رو می زنه به بیگشو روی میز خوشم اومد. از اون به بعد تک توک می دیدم ولی از سال 2005 یکی از فامیلیامون برام رویال 2005 رو آورد و تو اون از ری میستریو و تریپل اچ خوشم اومد. از اون به بعد به طور جدی دنبال کردم.

4- قد و وزن !؟!

185 سانتیمتر و وزنم که صبح کشیدم 60 کیلو

اولین نفر که عاشق راکم اونم به خاطر پیپلز البو که می زد ورزشکاه منفجر می شد.
دومین نفر هم گلدبرگ چون هیکلی اون زمان بود بعد از اسپیر زدنش و حرکاتش خوشم می یاد.
سومین نفر تریپل اچ اونم به خاطر اینکه اصولا باحال ولی من به خاطر ضربه سری که تو رویال رامبل 2005 به پای رندی زد خوشم اومد.
چهارمی نفر ای جی استایلز این یکی هم به خاطر استایل که داری و تریپش.
پنجمی ادج نمی دونم چرا ولی کلا باهاش حال می کنم مخصوصا اسپیرش که می زنه.

متأسفانه رو هاردم هیچی ندارم.

7- آیدیتون

اینو از کنترل پنل ببنید که شاید تغییر کنه اون جا آی دی اصلیمو می زارم

چیزی واسه گفتن ندارم فقط از آرمان عزیز واسه زدن این تاپیک تشکر می کنم.

آرمان دوست داریم :32: آرمان دوست داریم

legendarp
07-11-2009, 02:59 PM
دقت کردین نصف بیشتر پستهای این تایپک واسه این داش مرتضی god father هست . بابا خودت رو معرفی کن و برو دیگه چی می خوای جیگر

The Godfather
07-11-2009, 03:43 PM
هادی جان من مشکلم این نیست چیزی که تایپ کردم پاک شده وگرنه خیلی راحت میتونم توی ده دقیقه کل بیوگرافیمو از وتی که به دنیا اومدم تا الان رو بنویسم
میخوام دلیل این رو بدونم که چرا کسانی که پست پاک می کنند ، بی دلیل و بی جهت پاک می کنند

R . I . P
07-11-2009, 03:53 PM
در جواب اینکه چرا پستت پاک شده ,

اگه میخوای خودت رو معرفی کنی قشنگ بیا کامل معرفی کن نه اینکه این تاپیک رو به شوخی بگیری و مسخره بازی در بیاری توش

این همه گزینه هست که باید جواب داده بشه واسه معرفی بعد تو میای پست میدی

همه بچه های انجمن من رو میشناسن
ادامه دارد و یه مشت حرف های بی ربط دیگه که من به درستی یادم نمیاد و اردلان هم هم عقیده بود با من که درست حسابی خودت رو معرفی نکردی پستت هم پاک شد به علاوه چندین پست قبل و بعدش چون تاپیک داشت در مسیر تبدیل شدن به صفحه چت شما منحرف می شد چون وقتی تو این طوری خودت رو معرفی کنی یه کاربر دیگه هم این تاپیک رو به مسخرگی میگیره و تاپیک کلاً از هم می پاشه

hossein 2
09-10-2009, 06:38 PM
خب من خیلی وقته عضو سایتم ولی خودم رو معرفی نکردم:
حسین هستم 17ساله از اصفهان

Humanoid
09-11-2009, 01:46 AM
پرهام خالق نژاد ... 14 ساله .... بابل (مازندران)....

والله ما قبلنا Dubai Sport خییییییییییییلی کشتی نیگاه میکردیم تا جایی که

تویه بازی تیکر با یک تابوت اومد تو رینگ و در تابوتو باز کرد ... توی تابوت یه مُرده بود!!!:28:

از اون موقع ما عشق تیکر شدیم ..(بازی خیلی قدیمی بود) .... تک و توک نیگاه میکردیم (ول نمیکردم)

تا این که این برنامه ی مزخرف Iman اومد ما نشستیم نیگاه کردیم .... بعد رفتیم تو اینترنت و .....

قد و وزن هم نگم بهتره ... عکس هم که ... :4: .. آیدی:Mr_Wrestlingnow@yahooooo.com

**** مورد علاقه هم:آندرتیکر,جان موریسون,کین,شاون مایکل,د راک.....:32:از جان سینا هم که ...:26::26:

دیگه چیزی نمونده ... بای!

randy_wwe
09-11-2009, 02:08 AM
با سلام.
کوروش بچه اهواز.
فقط فقط رندی اورتون.
18 سال.
از بچه گی دوم دبستان الانم با اجازه میریم دانشگاه.
عاشق رئال مادرید.
از بیشتر کج کا را خوشم میاد از بیشترشون هم بدم میاد ولا حوسله نوشتن ندارم شرمنده
پرسپولیسی هم هستم ..
175_180 قدم.
وا لا تازگی ها خودمو وزن نکردم راستشو میگم.

Jeff-Cena
09-11-2009, 08:07 AM
رضا هستم 17 مهر 1374 در سنندج به دنیا امدم و سنندجی ام.
فقط جف هاردی
عاشق پرسپولیس و منچستر
قبلا کریس رونالدو رو دوست داشتم ولی الان مسی
کج کارها مورد علاقه:جف-ری-سینا-تیکر-شان-راک-استون کلد-اچ اچ اچ
منفور ها:رندی-اج-پانک-جریکو-بیگ شو
منم تازگی خودمو وزن نکردم و قدم هم نمی دونم چنده
از سال 2005 با کشتی کج اشنا شدم ولی از سال 2008 بیشتر اشنا شدم و الان فولم
ایدیreza.hardy@yahoo.com

Ardalan
09-11-2009, 04:30 PM
..................

HAJSAR
09-11-2009, 04:51 PM
يه سوال داشتم.اين همون تاپيكه يكي دوسال پيشه كه بالا اومده يا يكي ديگس؟

Ħ д † ε Ð
09-11-2009, 04:55 PM
همونه.

Keyvan
09-11-2009, 05:28 PM
سلام به شما دوستان...

اسمم کیوان منصوری هستش ...
عاشق کشتی کج بودم و هستم و خواهم بود:4:

یه سه سالی می شه که با کشتی کج آشنا شدم به این شکل که خونه ی پسر عمم که عضو این انجمن هستش و شایدم بعدا" خودشو معرفی کنه رفتم و اون sd vs. R 2007 رو گذاشت و من در حد GEM خوشم اومد و حدود یه ساله که جدی تر دمبال می کنم...
البته قبل از اون سالا هم یه چیزایی می دونستم ولی خب بالاخره...

متولد 74/4/20 هستم و دارم پا به عرصه ی دبیرستان می ذارم و قدم: 1.73 و وزنم نزدیکای 50
تو تهران ، منطقه ی گیشا (کوی نصر) :4: زندگی می کنم!
خیلی فوتبالی نیستم

فعلا" عشقم رندی هستش و بعدشم باتیستا و دگیم و جف و سوئگر

از جریکو و کازلاو و سی ام آشغال و ریگال و دریمر و کودی و بابی لشلی هم تا پای مرگ نفرت دارم...!
انجمن و بچه هاشو خیلی دوست دارم!:67::68:

ID: k1_wwe

Humanoid
09-11-2009, 11:55 PM
خب ما هم یه دور دیگه معرفی نامه خودمون رو آپگرید میکنیم !

معین جهانیان هستم 19 ساله ساکن مازندران - بابل
دانشجوی رشته حسابداری هستم تو همین شهر خودمون (کرایه تاکسی مفت ! :4:)

تو خانواده 4 فرزندیم ، 2تا خواهر دارم که هر دو عروسی کردن ، یکی تهران زندگی میکنه یکی هم همین جا بابل
یک برادر هم دارم که 27 - 28 سالشه مجرد هم هست و شاغله ، به شدت هم طرفدار براک لزنر !!!!
بقیه اعضا چشم ندارن کشتی کج ببینن ، ولی رو مخ پدرم کار کردم می خواستم تیکریش کنم طرفدار بیگ شو شد :|
خودم هم که فرزند آخر هستم و بیشتر اوقات با مادرم خونه تنها هستیم
طرفدار آندرتیکر هستم چون بهترین **** کشتی کج در طول تاریخ ! بعد از اون هم استن کلد و راک
از جی بی ال نفرت غیر قابل توصیفی دارم و همچنین هایدنرایک !

با این انجمن هم که از طریق دوستم آرمین آشنا شدم ؛ واسه خرید سی دی این جا ثبت نام کرد و یه مدتی هم مدیر اخبار بود و لی دیگه به علت درس و فشار از طرف پدرش نتونست به این انجمن ادامه بده ، حالا ما جاش هستیم

بهترین دوستان من هم تو این انجمن در درجه اول که همین آرمین کچله ولی بعد از اون برادران داوود و بهنام و هامون و حامد و علی و آرمان و کیان و امیر و . . . هستن، کلا با همه دوستم. . .

اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اخلاقم طوری نیست که اصلا باعث دعوا بشه همیشه از طریق منطق راهمو پیش میبرم
طرفدار رئال مادرید و بارسلونا هستم ! ولی اگه بازی بین این 2 تا باشه طرفدار رئالم
استقلالی هستم

آهنگ هم اگه رپ باشه از هیچکس ، پیشرو و بهرام
خارجی فقط آوریل لاویگن و هیلاری داف
ایرانی هم منصور و شادمهر و معین

قیمه و خورشت بادم جون خیلی دوست دارم
از فسنجون ، تاس کباب ، کله پاچه ، آبگوشت تا سر حد مرگ متنفرم !
عکس هم که همه دیدن. . .

و در نهایت آرزو میکنم این انجمن حالا حالا ها پا بر جا باشه ، دور هم باشیم و لحظات خوبی رو سپری کنیم

داداش ما هم بابلی هستیم ... چاکره همشهری ها هم هستیم...!!:32:

خونتون کجاست؟

این مسائل را از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید.

Sir.Dani
09-12-2009, 12:17 AM
من هنوز معرفي نكردم:4:
دانيال هستم
متولد 1373
متولد قائمشهر از استان مازندران هستم
طرفدار 3 آتيشه پرسپوليس و منچستر هستم
يوونتوس كه عشقه:4:
مدير سايت WweHB.Ir و WWETV سابق:4:
از بهترين دوستام پويا پينكد:4: و ساسان و كيان هستن:4: معين جدا:4:
محمد The King كه داداشمه:4:
طرفدار شديد Stone Cold هستم فكر كنم از يوزرنيم تابلو باشه:4:
مخلص همه بچه ها انجمن هستم:4:

Ғ Д † Д Ł β
09-12-2009, 09:43 AM
بابک از تبریز
تازه وارد انجمن شدم
عشق باتیستا و گلدبرگ و جف
متنفر از جریکو و رندی
امیدوارم لحظات خوشی کنار هم داشته باشیم

Anathema
09-12-2009, 07:43 PM

محمد کریمی هستم . به نام خدا :4: بچه ی گوهردشت کرج

2- چند سالتون هست !؟

17 سال

رفتم کلوپ ، میخواستم با چند نفر که تقریبا همسن بابام بودن فوتبال شرطی بازی کنم . دیدم چند نفر اونور دارن کشتی کج بازی میکنن . نگاه کردم . از ورودیه تیکر خوشم اومد ، بازی رو خریدم و از اون به بعد اومدم تو نخ کشتی کج

4- قد و وزن !؟!
قد : 179 ، وزن : 80 ( عرضم با طولم برابره :4: )

5- 5 **** مورد علاقتون

راک پسر خوبیه
جان سینا هم کارش بدک نیست
اما تو همه اینا عشق است سلطانه مرده شورها ، دی اندرتیکش :4:

6- آیدیتون

JKR.1992

!

The Great One
09-12-2009, 07:59 PM

نوید هستم از مشهد .

2- چند سالتون هست !؟

17 سال

اول با کشتی گیر ها در بازی Raw 2001 آشنا شدم و با دیدن تیتانترون استار ها , به شدت دنبال مسابقات بودم و اولین پی پی وی که دیدم سامراسلم 2005 ( البته سال 2006 این پی پی وی را دیدم ) و با دیدن بازی رندی ارتن و آندرتیکر , طرفدار ارتن شدم و بعد چند ماه شروع به جمع کردن آرشیو از استار های قدیمی مثل راک , استن کلد , هولک هوگان و ... کردم و حدوده 2 - 3 سال هست که کشتی کچ را به صورت جدی دنبال میکنم .

4- قد و وزن !؟!
قد : 178 ، وزن :70

5- 5 **** مورد علاقتون

The Rock
Randy Orton
Christian
Shawn Michaels
Kane

6- آیدیتون

Adrianmahani

به جز کشتی کچ , سریال های خارجی را دنبال میکنم و آرشیو نسبتا" کاملی از سریال های دهه ی اخیر دارم و اگر جور شه تا سال بعد یک فروشگاه فیلم و سریال در انجمن میسازم .

ŠÄÉËĐ
09-12-2009, 09:11 PM
لطفا خودتون رو معرفی کنید :

سعید گل محمدی

چند سالتون هست !؟

18 سال

از کی با کشتی کچ آشنا شدید !؟ کی !؟ چطوری ؟!

از بچگی عاشق کشتی کج بودم اولین بازی که دیدم تریپل اچ با استون کلد تو اسمکدان بود که آخرش آندرتیکر اومد 2 تاشونو با صندلی زد :24: از اون موقع تو ******* مسابقات دنبال میکرد و حتی ظبط میکردم
الآن فیلم های VHS اسمکدان 2003-2004-2005 با راو دارم خیلی ازشون خاطره دارم
از دبی اسپورت و استالیا 1 میدیم
2 سالی میشه که فروشگاه زدم دوست خوبم امیر آرین خیلی کمکم کرد همین جا ازش تشکر میکنم :34:

5 **** مورد علاقتون :

جان سینا

براک لسنر

گلدبرگ

جف هاردی

استینگ

آیدیتون :

saeed_wwe_shops_ir . wweshops_online . capitan_kakero

... ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )

تو اصفهانک بزرگ شدم اونایی که پایین های تهران میشناسن میدونن کجاست . نوکر همه بچه های گل WWE هستم
از این که خودمو بگیرم و جواب اونی که تازه با هاش آشنا شدم ندم بدم میاد استقلالی 2 آتیشه هستم تقریبآ
همه بازی های استقلال میرم آزادی .
5 سال میام نت آرمان خیلی قبولش دارم خیلی بعش زحمت دادم خلاصه دوست دارم همه با هم باشیم

موفق باشید

Sir.Dani
09-12-2009, 09:17 PM
اون محمد The king كه گفتم داداشمه:4:
همين The king بود كه خودشو معرفي كردم:4:

zx3
09-12-2009, 09:58 PM
با سلام و ياد خدا
اسمم: احسان فلاحي
سنم:16
عضو سابق و فعال <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عشقه DX و john cena
متنفر از orton و jbl و the legacy
مخلص بچه هاي انجمن
3 ساله با كشتي كج اشنا شدم
محل استقرار 021 و علامه جنوبي

The Shadow
09-12-2009, 10:33 PM
با اجازه که از آرمان گرفتم ، چون قبل یه بیو از خودم گذاشته بودم ، الان میخوام کامل تر بذارم :4:

پژمان منشوری

2- چند سالتون هست !؟

من 16 سالمه و 2 بهمن آینده به 17 سال میرم :4:یعنی متولد 2 بهمن 1372 هستم :4:

تقریبا 5 یا 6 سالم بود که با اون ******* قدیمی ها از کانال کارتون نتورک میدیدم که شب های جمعه به کانال TNT میشد و WCW نشون میداد که از اون موقع عاشق گلدبرگ شدم .بعد یه مدت که از کویت اسپورت بود فکر کنم کشتی های WWF-WWE میدیدم ولی یادم نمیاد چون فقط عاشق گلدبرگ بودم.بعد دیگه یه دو سال هیچ جا نشون نداد تا از کانال TV Magic شوء Smackdown رو میدیدم که اولین بازی هم بازی تیکر با کین بود فکر کنم که عاشق تیکر شدم.تا الان که دیگه همه پی پی وی ها رو میبینم.

4- قد و وزن !؟!

قدم 180 و وزنم 75 کیلو هست.

5-5 استار مورد علاقتون

1. آندرتیکر
2.گلدبرگ
3.شان مایکلز
4.تریپل اچ
5.آندرتیکر :4:

6- عکس از خودتون بزارید

متاسفانه اصلا هیچ عکسی ندارم چون ویندوزم پاک شده :4: ولی بعدا چند تا میذارم.البته بچه های یاهو دیدند :4:

7- آیدیتون

The.Pejmantaker@yahoo.com

8- ... ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )

هیچی دیگه سلامتی.:4:

Iljime
09-12-2009, 10:59 PM
سلام خدمت بر و بچ لوتی . بچه ها برای پی پی وی فردا هم در بخش پخش زنده لینک گذاشته میشه؟؟؟ من تازه adsl گرفتم و میخوام واسه اولین بار زنده ببینم.
یادم رفت خودمو معرفی کنم: من لی جون کی هستم از کشور کره.

Ð-i-R-Ť-Y
09-12-2009, 11:10 PM
آقا تو کره هستی , تازه ای دی اس ال گرفتی ؟ :15: عجیب است ...

Iljime
09-12-2009, 11:16 PM
آقا تو کره هستی , تازه ای دی اس ال گرفتی ؟ :15: عجیب است ...

در محله ی ما به خاطر علاقه ی شدید به فیلمهای کره ای اسم محله به محله ی کره تغییر پیدا کرده :4:
حالا نگفتی !!! این ppv هم براش لینک میذارین تا زنده تماشا کنی؟؟

Ħ д † ε Ð
09-13-2009, 04:18 AM
حالا هر وقت به دم دمای پی پی وی رسیدیم قطعا تاپیکی زده میشه برای دیدن پخش زنده پی پی وی.
اینجا جاش نیست.
پاتوق نسبی بچه های اینجا تاپیک زیره.

hamid_hbk
09-13-2009, 10:25 AM
[i]من هم حميد هستم بچه ها بم ميگن حميد لانچر :4: تو تهران به دنيا اومدم الانم تهران هستم. 26 بهمن ماه سال 1371 به دنيا اومدم قد و وزنم رو هنوز نميدونم ولي قطعا از پژمان كوتاه ترم. حدود 2 يا سه سالي هست كشتي ميبينم اولين باري هم كه ديدم بازي آندر تيكر با شاون مايكلز تو هل اين ا سل 1997 بود.
ديگه هيچ عرضي ندارم. آهان موزيك رپ هم زياد گوش ميدم و تو چند تا از انجمن هاي رپ و ******* و گيم عضو هستم.

امير دي اكس
09-21-2009, 10:06 AM
با سلام من امير هستم.من 15 سالمه قدم 165 و وزنم هم يادم رفته.اولين مسابقه ي كشتي كجي كه ديدم بازي آندرتيكر و ريكيشي بود تو اسمك داون من حدودا 4 سال هست كشتي رو دنبال مي كنم.

Ð-i-R-Ť-Y
09-21-2009, 10:14 AM
ن هم حميد هستم بچه ها بم ميگن حميد لانچر 4 تو تهران به دنيا اومدم الانم تهران هستم.

ببینم تو حمید لانچر بیاتورپ ( زنده یاد :4: ) هستی ؟ :15:
تو طرفدارای مافیا مخفی لایریک ساسی و حسام و با هم میزاشتی ؟

Batista Unlimited
09-21-2009, 12:06 PM
علی
22 سالمه.
با کچ حدود 10 سال پیش از کلوپی سر خیابون چند فیلم ویدیویی گرفتم که اخرشون کشتی کچ داشت!یکی از مسابقات تیکر بود اشنا شدم.
قد178وزن70
1باتیستا
2تریپل اچ
3اندرتیکر
و از کسائی که الان نیستن هم
1استون کلد
2گلدبرگ
3راک
واینکه تهران به دنیا اومدم الانم ساکن تهران منطقه15
دو تا دیپلم دارم صنایع فلز و ارگون برق و گاز
اهنگای اندی رو هم سالهای زیادیه گوش میدمو دوست دارم!
اینم وبم درباره اندیه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو خواننده های رپ هم از اهنگای هیچکس و کمی هم از یاس خوشم میاد...

Batista666
09-22-2009, 07:35 PM
اسم : آرش
طریقه آشنایی با کشتی کج : با یه سی دی راو از سال 2003 که بین کل کل تریپل اچ و اسکات استاینر بود . در اون شب راو اسکات استاینر با باتیستا (از گروه ایوولوشن) بازی داشت که در آخر مسابقه همه گروه ایوولوشن میریزن سر اسکات .
قد و وزن : 1.60 - 45 کیلوگرم
استار مورد علاقه :
1 - باتیستا
2 - باتیستا
3 - باتیستا
4 - باتیستا
5 - فقط باتیستا :4:
آیدی : Arash_Batista_666
نام حساب کاربری قبلیم هم Arash Batista بوده
عضو باشگاه رزم ایران (کشتی کج ایران) هم هستم .

P E E P
09-23-2009, 12:46 AM
1. داریوش عابدینی ، ساکن شهر باران (رشت).
2. الان 16 سالمه . به "الانش" دقت کنین :4: .
3. دقیقا یادم نیست کـِـی ، ولی یادمه اولین مسابقه ای که دیدم رسلمینیا 18 و مسابقه ی آندرتیکر و ریک فلیر بود . بعد از یه مدتی که همینجوری تفریحی WWE میدیدم، با یه وبلاگ به اسم Wrestlingir آشنا شدم . دو سه ماه بعد مدیر اون وبلاگ شدم! دور و بر آرماگدن 2005، یه وبلاگ یه اسم Phenom زدم و فن سایت تیکر راه انداختم . بعد اون وب رو بستم و رفتم یه وب به اسم IrWWE زدم که خیلی توش موفق بودم . چند ماه بعد به BrockWWE رفتم و مدیر براک شدم . بعد هم از براک اومدم بیرون و یه فن سایت کریسچن به نام The-Peeps راه انداختم . این فن سایت رو هم بستم و الان بی کارم :4: .
4. قد: 183 وزن: 60
5. کریسچن، اج، آندرتیکر، کین، مت هاردی، رندی اورتن و "سلطان" سانتینو مارلا (بازم هست)
6. خیلی مایلی قیافه ی من رو ببینی پیغام خصوصی بده :4: .
7. آیدیم: Persian.Peep (خیلی کم آن میشم)
8. چیز خاصی نیست که بگم . اگه سوالی هست بپرسین تا زنگ تفریح بخوره :4: .
...
از آرمان عزیز هم بخاطر این تاپیک اصلا تشکر نمیکنم . مرتیکه این چه تاپیکیه :4: . شوخی کردم...!

H H H
09-23-2009, 12:55 AM

داریوش جان احیانا باد تورو نمیبره؟؟!!:4:

6. خیلی مایلی قیافه ی من رو ببینی پیغام خصوصی بده 4 .

بیشوخی قیافت بد نیست من عکستو دیدم.قیافه جیگولی داره:4:یه فرورهر هم میندازه(جونه عرفان فروهر خز شده نکن از این کارا:4:)

Batista666
09-23-2009, 02:40 PM
آقا داریوش شما که تو براک دابلیو دابلیو ای میترکوندی حالا چرا ولش کردی ؟ :4:
ما هر هفته از اخبارای توپی که میذاشتی بهرمند میشدیم .
من اون موقع ها میگفتم حتما شما دیگه 30 - 35 سال رو دارید :4:

P E E P
09-23-2009, 05:02 PM

داریوش جان احیانا باد تورو نمیبره؟؟!!:4:

6. خیلی مایلی قیافه ی من رو ببینی پیغام خصوصی بده 4 .

بیشوخی قیافت بد نیست من عکستو دیدم.قیافه جیگولی داره:4:یه فرورهر هم میندازه(جونه عرفان فروهر خز شده نکن از این کارا:4:)

1. نه داداش، وزنم کمه اما قویم :4: . بچه رشتیما مثلا ...
2. مرتضی... :27: دهنت سرویس :4: .
3. فروهر رو خودم مُدش کردم :4: تا وقتی هم که تو گردنمه خز نمیشه :4: . نه ولی جدا دلیل داره که میندازمش . دلیلشم به تو ربطی نداره. :4:
4. حالا که لو رفتیم :4: ، اینم یه عکس از خودم :: لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) :: آروم باشید ، هیچی نیست ، یه عکسه :4:. دیدی عکسو؟ کوفت ، نخند :17: .
5. آقای Batista666 ، دیگه حوصله ی وب نویسی ندارم بجون شما . دیگه حسش نیست اصلا . بازنشسته شدیم دیگه (در جوونی) :4: . اینجا بچه های ایران دابلیو دابلیو ای (بقول رندی اورتن دابیو دابیو ای :4:) اخبار های روز رو میذارن . پس دیگه غمت نباشه .

The Godfather
09-23-2009, 06:33 PM
2. مرتضی... :27: دهنت سرویس :4: .

به جان داریوش نباشه به جان عرفان عکستو من بهش ندادم :70:

Blood Raven
09-27-2009, 06:54 PM
1-کیوان فقیه
2-13 سالمه
3-از 8 سال پیش ، عموم یک سی دی آورد و من نگاه کردم خیلی باحال همش دی*وا ها توش بودن :4: ، از اون موقع دیگه بازی اش را خریدم بد رفتم سی دی اش را خرید بعد از ******* و ...
4-قد : 140 سانتی متر :4: وزن : 39 کیلو گرم :4:
5-باتیستا ، ملینا ، اج ، ری میستریو ، تریپل اچ و کریستین
6-تو پی سی ندارم .
7-Keyvanbatista@yahoo.com
8-علاقه زیاد به گردن بند 50Cent دارم ، از فوتبالیست ها هم از David Villa خوشم میاد ، از گروه متالیکا خوشم میاد .

TRIPLE H
09-27-2009, 09:14 PM
امین هستم 23 ساله از سال 2003 دارم کشتی کچ رو دنبال میکنم اولین بازی هم که دیدم بین تریپل اچ بود با فولی در رویال 2000 که هنوز که هنوزه بازی به قشنگی و خشونت اون مسابقه ندیدم و از همون بازی هم عاشق تریپل شدیم
قدم 185 وزنم 110 کیلو و خیلی دوست دارم کچ کار کنم ولی متاسفانه جایی درست و حسابی اینجا وجود نداره حالا از دوستان کسی اگه میتونه ادرس و نحوه کار این باشگاه رزم ایرانو بهم پخ کنه ببینم چطوریه.

R . I . P
09-27-2009, 09:17 PM
3-از 8 سال پیش ، عموم یک سی دی آورد و من نگاه کردم خیلی باحال همش دی*وا ها توش بودن :4: ، از اون موقع دیگه بازی اش را خریدم بد رفتم سی دی اش را خریدم بعد از ******* و ...

من متوجه نشدم ، شما چجوری تو سن 5 سالگی کشتی کچ حالیت میشد و بعدش شروع به خرید سی دی های کچ کردی ؟

salar_cena
09-27-2009, 10:42 PM
خوب بنده هم همینجا خودم رو معرفی میکن:4:
- لطفا خودتون رو معرفی کنید؟؟؟؟؟؟من سالار هستم 15 ساله از تهران.جردن .بچه ها بهم میگن سالی مانکن پروداکشن:4:
-از کی با کشتی کچ آشنا شدید !؟ کی !؟ چطوری ؟!من کلاس 5 ابترایی بودم:4: یکی از دوستام ایتالیا وان رو پیدا کرد.درگیریه ری با مارک هنری....:4:
- قد و وزن !؟!قد:181...وزن:71
5-5 استار مورد علاقتونجان سینا .آندرتیکر .ادج .........
- آیدیتون:salam_manam_salar@yahoo.com
عکس هم ندارم چیزی هم نمونده بگم....:4:

Blood Raven
09-29-2009, 02:52 PM
3-از 8 سال پیش ، عموم یک سی دی آورد و من نگاه کردم خیلی باحال همش دی*وا ها توش بودن :4: ، از اون موقع دیگه بازی اش را خریدم بد رفتم سی دی اش را خریدم بعد از ******* و ...

من متوجه نشدم ، شما چجوری تو سن 5 سالگی کشتی کچ حالیت میشد و بعدش شروع به خرید سی دی های کچ کردی ؟

نه من اول نگاه می کردم ، چون از اول عاشق بزن بزن بودم ، بعد رفتم بازی تیکن را بخرم یهو صاحب مغازه اشتباهی راو 2003 به من داد رفتم نصب کردم و بازی کردم تا 7 سالگی ، بعد داشتم از کلوپی رد می شدم گفت مسابقات کشتی کچ رفتم خریدم ، مسابقه ریکو بود و با یگی دیگر ، کل ایوولوشن هم با اسکات استاینر بود ، خلاصه همین جوری عاشق کشتی کچ شدم .

HesaM
10-10-2009, 08:47 PM
سلام
حسام کیارستمی
16 سالمه از تهران
7 یا 8 ساله پیش بود که پسر خالم یه سی دی کشتی کج بانوان داشت که اصلآ نمیدونم برای چه کمپانی بود ولی فکر میکنم اسم یکیشون Riot بود خلاصه ما هم خوشمون اومد و بعد italia 1 و......
کشنده عاشق راک و کریستین
ایدیمون:Hesam_iLz@yahoo.com
قد و وزن: بین 175_180 وزنم هم حدود 60
عکس : coming soon

MORTEZA_BATISTA
10-10-2009, 09:48 PM
با سلام
من مرتضی امید ظهیر هستم مدیر فن سایت باتیستا تو گیلان رشت (بزرگترین وب )
17-18 سال دارم رشته ریاضی سال دوم هستم
ایدی من: MORTEZA_BATISTA
وزنم حدود 58-60 هست
قدم حدود 1.90 هست

Hunting RKO
10-11-2009, 03:29 AM
سلام
اسم : حسين علي اصلاني
قد : 185
وزن : 80
من وقتي بچه بودم با كج اشنا شدم پدرم ويديو هاي كج رو مياورد و ما هم نيگا ميكرديم اولين مسابقه اي كه ديدم كوين نش با يكي ديگه بود يادم نمياد.:4:

CROWN
10-11-2009, 04:30 PM
سلام

سعيد معروفي هستم از شيراز !!!!!!!!!!1

يه بار 5 سال پيش رفتيم خونه ي يكي فاميلامون داشتن ايتاليا اونو (italia uno ) نگاه مي كردن اون موقع در گيري كرت انگل و آندر تيكر بود بعد ما هم يه 6 ماهي نگاه كرديمو بعد يه روز اتفاقي ديدم اكشن داره راو مي زاره (اون موقه نمي دونستم راو چيه) بعد همين طور گذشتو تا اينكه حدود 3 سال پيش وارد نت و دنياي كشتي كج شدم و الان 2 سالو نيمه كه به طور حرفه اي كجو دنبال مي كنم.

طرفدار سر سخت جان سينا و شان مايكلز (و تريپل اچ فقط در قالب دي اكس) و آندر تيكر.

به شدت از رندي اورتون و جف هاردي و اوماگا(زماني كه wwe بود) بدم مياد.

طرفدار سر سخت يوونتوس و دل پيرو!!!!!!!!!!1

15 سالمه

قد:177 cm

وزن:65 kg

آي دي:SAEED_BADMAN_SHZ@YAHOO.COM

مرسي بايييييييي!!!!!!!!!!!!!!

MarJan Taker
11-13-2009, 09:30 AM
سلام
اسمم مرجانه
توسط دوستم حسین که تو این انجمن با نام RK_Ode فعالیت میکنه با کشتی کچ آشنا شدم
از بین کشتی گیر های مرد فقططرفدار آندرتیکر و اج و رندی اورتون هستم و بر خلاف تصورات از سینا متنفرم
از بین دیو ا ها هم ملینا و لیتا و ماریا
29 سالمه
اینم آی دیم: Marjantaker90@yahoo.com

فریبرز
11-13-2009, 02:29 PM
سلام تمام چیزا رو در مورد خودم مینویسم./....

فریبرز هستم

19 سالمه

معماری میخونم.:24:

شیراز هم هستم.

قدم : 194 هست.:9:

گوشیم P990i هست.:26:

دقیقا اون روزی رو که کشتی دیدم یادم نمییاد ولی میدونم 3/4 سال پیشا بود اولین پی پی وی که دیدم سامراسلم 1991 بود که یکی از دوستام برام اورد (البته خودش هم حالیش نبود) نگاه کردمو خوشم اومد بعدشم italia 1 و اکشن فرانسه و .... البته باید اینو هم اضاف کنم که در مولتی ویژن 3 هم مسابقات UFC رو میدیدم.:34:
nt1 رو هر شنبه میدیدم ولی خیلی دوست داشتم که ای سی دبلیو رو ببینم. تا اینکه nt1 هم کارتی شد:26: اگر یادتون باشه گزارشگراش خیلی با مزه بودن......:32:
تا پارسال همین موقه ها بود که سایت های زیادی رو برای خرید پی پی وی پیدا کرده بودم ولی از هیچ کدوم خوشم نبومد تا اینکه یک روز اس ام اس برام اومد که حاوی تبلیغ سایت همین اقا اردلان خودمون بود (مدیر قسمت فروشگاه وب) تا اینکه باهاش اس ام اسی صحبت کردم و فهمیدم که قراره خرید درب منزل رو راه بنازه گفتم همین خودشه.:15::32:
خلاصه رفتیمو 2 بار خرید بانکی کردیم حالا هم که همیشه از خودش میگیرم.که خیلی هم راضی هستم/..... توی وب های معتبر زیاد میرم مثل Brockwwe / wwf-wwe / cenathegame

بازیکن خاصی مورد علاقه من نیست من فقط بازی جذاب رو دوست دارم :27: ولی رندی ساوج رو دوست دارم چون اولین PPV که دیدم مراسم عروسیش توش بود ازش خوشم میاد.:34:

ولی از یک سری از بازیکنان خیلی بدم میاد : جف / سینا (الانش) / سی ام:26:

دیوای مورد علاقم هم : تیفانی . اشلی . هست.:34::13::32::7:

از فوتبال و شبکه های ایرانی (به غیر از فارسی1) متنفرم.:26:

به غیر از کشتی فوق العاده علاقه به اسنوکر و تنیس دارم.:34::24:

شهرهای خارجی مورد علاقم هم : شفیلد انگلستان و سئول هست.:34::34:

خواننده مورد علاقم : Kate Rayn هست بهترین برنامه ای رو که دیدم Mindfreak Criss Angel 1.2.3.4 بوده بهترین کتابی هم که خوندم کتاب های هری پاتر بوده.:34:

در اسنوکر به جان هیگینز علاقه شدید و در حد خونی دارم.:9:

زبان هایی هم که بهشون تسلط دارم : فارسی :11: / انگلیسی / کره ای / هست.:24:

ایمیل : the_great_iranian_bash@yahoo.com

:34:

DarKSideR
11-13-2009, 03:08 PM
سلام
من سهند شاکر هستم (البته قصد تغییر اسم دارم به داتیس)
17 سالمه رشته تجربی
منو معمولا به چشم یه آدم الاف و البته عجیب میبینن(عجیب چون که همیشه کارام غیر قابل پیش بینیه)
تو تهرانم
طرفدارسر سخت تیکر هانتر و استینگ و آیرون شیخ ام
بیشتر دنبال مسابقات خونی ام میشه گفت که پک کامل از این مسابقات جمع کردم
کشتی کج حقیقتش نمیدونم چی شد واردش شدم ولی3ساله که دنبال میکنم بهترین مسابقات قدیم کمپانی (از اول تا الان)رو خریداری کردم تا معلوماتی از اوونا هم داشته باشم از قدیمیا التیمیت واریور و آندره د جاینت رو دوس دارم تا الان هرچی تاریخچه و بیو بود خوندم
تا الان 3 تا سایت زدم که یکیش بازه s4m.ir
قبلا توwwe4uبودم بعد که جمع شد رفتم wweir بدم نمیدونم چی شد سر از اینجا در آوردم
البته قبلا یه یوزر داشتم که باهاش مرتکب یک خطای بزرگ شدم از آقا هامون اجازه گرفتم و با این یوزر در خدمتتون هستم
اینم آیدی: hhsfa_Dambeldor و datis_phenom
قد رو یادم رفته بود: 185
ا وزن : 70

ĜЁЙЗЯĂŁ
11-13-2009, 03:11 PM
سلام

نام:امير محمد اكبري(به من مي گن محمد:27: ولي دوست دارم بگن امير)

كلاس دوم راهنمايي مدرسه تيزهوشان

تو آمل(يكي از شهر هاي مازندران)هستم

تقريبا يه 3/2 سالي مي شه با كشتي كج آشنا شدم اوايل فقط از gem tvمي ديدم كه اصلا حال نمي داد همش تكراري مي داد بعضي وقت ها هم از يه فروشگاه مي خريدم كه با حدودا 1 تا 3 ماه تاخير مي آورد.تا اين كه تقريبا 5/6 ماه پيش بود كه با فروشگاه سارديان آشنا شدم كه به نظر من بهترين هست.بعد از اون موقع ها بود كه تقريبا اكثر هفتگي هاي راء رو مي خريدم بعضي از اسمك دان ها رو هم خريدم(تا الان اي سي دابليو رو نخريدم)و چون سرعت اينترنت من خيلي پايين هست(:10:) نميتوانم دانلود كنم.
بازيكن مورد علاقه من كه از آواتار و امضاء من مشخص هست جااان سيييينا
ديوا هم فقط ميكي جيمز و كلي كلي

Email:am.akbari.1997@gmail.com

قد:157سانتي متر

ERFAN_CENA
11-13-2009, 08:48 PM
اسمم عرفان هستش

4 ساله تو نت ام 2ساله كه با كج آشنا شدم

از سارديان هم خريد نكردم

MJC
11-13-2009, 11:58 PM
1. مصطفي عزيزي
2. بيست و دو سال
3. سال 2000 بود رفته بودم كامپيوتر بخرم ديدم صاحب مغازه داره مسابقه استريت فايت ميك فولي و تريپل اچ (رويال رامبل 2000) رو ميبينه. منم كف كردم با اون مسابقه (خلاصه برام رايتش كرد و بعد از چند سال فقط اون رو ميديدم. تا اينكه يك سي دي هيت 2003 كه اكثر ايراني ها با اون سي دي با كج آشنا شدن رو خريدم. از اون پس در به در به ويديو كلوپ ها ميرفتم تا كشتي كج پيدا كنم. تا اينكه اوايل سال 2006 بود كه دنياي كج رو در نت پيدا كردم. شايد نزديك ده ها وبلاگ در رابطه با كج زدم و وقتي به فكر دانلود مسابقات افتادم تصميم گرفتم شاپ بزنم. اوايل رفتارم در نت خيلي تند بود. با هر كي بگيد دعوا كردم :4: . اما به مرور آروم شدم و الآن خودم هم بخوام نميتونم با لحن تند با كسي صحبت كنم. قبل از بك لش 2008 هم به براك دابليو دابليو اي رفتم. الآن هم در كنار پسر خاله ام علي عسگري براك رو ميچرخونيم. آرشيوم هم فول كردم اما ديگه حس و حال فروش رو ندارم. عاشق پرورسلينگ هستم و خواهم ماند.
4. قدم 180 ، وزنم الآن 68 كيلو. اما تازگيها بدنسازي ميرم، قصد دارم برسم به 90 تا ! :4:
5. استار مورد علاقه: به ترتيب راك. براك. سينا، شان مايكلز، بنوا
6. عكسم قديميه. شايد خيلي ها ديده باشن، بعد ها يه جديد ميگرم ميذارم.
7. آيدي: MJC_Respects
8. پرسپوليسي. طرفدار آرسنال و اينتر.
موزيك ملايم رو بيشتر ترجيح ميدم
نه اهل فيلمم نه سريال نه رپ ، نه راك ، نه متال. نه دختر. :4:. عاشق ورزشم. از اكثر ورزش ها سررشته دارم و قهرماناش رو ميشناسم.
ساده زيستم.
آرزوم اينكه يه روزي تو ورزش ايران يه كاره اي بشم :30:
به هر دري ميزنم تا با شخصيت هاي بزرگ رابطه برقرار كنم.
بچه بودم دوست داشتم راننده فرمول يك بشم.
با بسكتبال ان بي اي خيلي حال ميكنم.
بهترين دوست هايي كه در نت دارم:
1.امير سربلند يا همون CBTARWHK
2. بچه هاي براك
3. گروه باريكللا آقا
4. البته دوست كه زياد دارم اما صميمي ترين هاشون اينا بودن.

خدمت به خلق الله رو دوست داريم.

Ð-i-R-Ť-Y
11-14-2009, 11:03 AM
اسپم جهت دیدن پست !!

HOT ICE
11-17-2009, 10:17 PM
1. جواد موسوی
2. 17 سال
3. تقریبا سال 1384 بود که یه بار تو گوشی یکی از فامیلامون تیکه ای که آندرتیکر منکایند رو از قفس میندازه پایین دیدم گفتم اینو از کجا میگیری آدرس رو بهم داد از همون موقع هم کج رو دنبال میکنم و هم دی وی دی ها رو میخرم
4. قد 188 و وزنم هم 97 کیلو هست
5. استار مورد علاقه: اول سی ام پانک بعدش اج و آخرش هم استون کلد
6. فعلا تو پی سی جدید ندارم
7. آيدي: javad_mvp
8. استقلال و منچستر یونایتد
اهل موزیک راک و هارد راک و متال هستم
عاشق موزیک هایی هستم که توش درام به کار میره
زیاد فیلم نگاه میکنم
سریال های ایرانی رو خیلی کم میبینم

همیشه سعی میکنم یکی باشم که با همه هماهنگ باشم

ممنون

mohsen taker
11-18-2009, 03:28 PM
1- لطفا خودتون رو معرفی کنید؟
محسن ظهوریان
2- چند سالتون هست !؟
23 سال
زمانیکه پیش دانشگاهی بودم یعنی 5سال پیش یکبار یکی از بچه های کلاسمون که بعضی وقتا بهش میگفتم فیلم واسم رایت کنه گفت یه سیدی هم دارم کشتی کجه میخای واست بیارم گفتم بیار.خلاصه وقتی دیدم کلی حال کردم و سیدیش هم مربوط به No way out 2002 بود که بازی تیکر و راک هم یکی از مسابقاتش بود.بعدش به هر دری زدم دیگه سیدی کشتی کج گیر نیاوردم الا 5-6 تا سیدی که اونم بعد کلی جستجو تو خیابون سعدی پیدا کردم و تو اون سیدی ها با یکی از مسابقاتش خیلی حال کردم که همون بازیه کاسکت مچه تیکر با هایدن راک بود که وقتی فهمیدم این تیکر همون تیکر سال 2002 هست کلی حال کردم و کمکم رفتم تو سایت های مختلف و کمی درباره شخصیتش تحقیق کردم و وقتی ابهتش رو دیدم بیشتر ازش خوشم امد و اینطور شد که فقط کشتی کج رو به عشق تیکر دنبال میکردم و وقتی هم که مصدوم هست فقط نتایج رو دنبال میکنم و رغبتی به دیدن مسابقات ندارم
4- قد و وزن !؟!
قدم 181 و وزنم 70 کیلو هست
5-پنج سو.پر استار مورد علاقتون؟
اندرتیکر و بعدش به ترتیب از راب ون دام - کوین نش - گلدبرگ - کین
6- عکس از خودتون بزارید:
الان که همراهم هیچ عکسی ندارم ولی ان شالا در اولین فرصت که تونستم همین پست رو ویرایش میکنم و عکسم رو هم میذارم
7- آیدیتون:
mohsen_khoshmaram2006
باید بگم که الان سه ماهی هست که ازدواج کردم
با اهنگای مادرن تاکینگ-انریکو خیلی حال میکنم
بچه مشهد هستم ساکن خیابون عبادی
الانم دانشجوی تربیت بدنیم در دانشگاه فردوسی در ترم 6ام
پرسپولیسی هستم و طرفدار رئال ارسنال اینر چلسی

arashali
11-18-2009, 08:36 PM

عرفان بیاتیان
در شناسنامه دیوید بیاتیان

2-اصلیت

امریکائی

3- چند سالتون هست

22 سال

4-از کی با کشتی کچ آشنا شدید کی چطوری

از 13 سال پیش در امریکا و از تلویزیون و رفتن در مسابقات کشتی کج در امریکا

5- قد و وزن !؟!

190 و وزن 85

6- 5 **** مورد علاقتون

1-جان سینا
2-راک
3-اندرتیکر
4-باتیستا
5-گروه dx هر 2

(( 7- عکس از خودتون بزارید ))

نمیتونم یا لختم یا با خوانواده ام که انها هم بد حجابند

CHA
01-14-2010, 09:40 PM
سلام...
من بابک هستم...
اسمم توی چین چارلی بود برای همین تصمیم گرفتم نیک نیم چا رو انتخاب کنم...
متولد لندن...
تقریبا 18سال سن دارم...
پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی...
از 13-12 سالگی با کشتی کج اشنا شدم...و با بازی اندر تیکر در مقابل فولی توی کینگ او د رینگ...
بیشتر به ufc علاقه دارم تا بقیه ی...
استارهای مورد علاقم تو رسلینگ:میک فولی--دود لاو--منکایند--کاکتوس جک:4:...
فایتر های مورد علاقم:فارنک میر--دن اندرسون--جورج سنت پیر--بی جی پن--چاک لیدل--رندی کاتور...
من حوالی 7-8 سال که برگشتم به ایران...و 4-5ساله که از چین برگشتم بعد از اینکه به ایران اومدم...:21::37::4::15:...
پدرم با کشتی کج دیدنم مخالفه:17:...
اولین از شبکه ی cctv کشتی کج دیدم...
اهل تهرانم...
به زبان انگلیسی و فارسی تسلط دارم...به زبان چینی تسلط داشتم...
ای دیم:cha_1368@yahoo.com (به تاریخ توجه نکنید...)...
از 3 نقطه خیلی خوشم میاد...
عکسم رو هم اپ میکنم بعدا میزارم...
قدم 178 وزنم 79 ...
اگه کامل نبود به بزرگی خودتون ببخشید...

farshad_fu
01-14-2010, 09:58 PM
سلام
فرشاد 17 ساله رشته ریاضی از رشت
استار مورد علاقم: جان سینا و شان مایکل وباتیستا
من از اول راهنمایی وقتی که ******* گرفتیم با کشتی کج آشنا شدم و اولین مسابقه ای که دیدم جان سینا و هانتر و ادج بود تو راء
کلا کشتی کجو دوس دارم بچه خوبی هم هستم درسامم میخونم نمراتم هم بیسته!
اینو گفتم چون خیلی دوس دارم امشب برف بیاد!!!!!:4:
ID:farshad_fu@yahoo.com
travian :Keratoos دهکده:spartan اتحاد:GOW
هم تو سرور هم وجود داره هم تو سرور6!
اگه کسی تو تراوین هست خوشحال میشم متحد شیم
آهنگ:عاشق سیاوش قمیشی هستم تو رپ هیچکس تو rock و metal املی خیلی باحاله گروه Skillet هم کارش درسته

ĜЁЙЗЯĂŁ
01-15-2010, 11:45 AM
سلام
امير محمد هستم بيشتر به من مي گن محمد ولي دوست ندارم:10: دوست دارم به من بگن امير:13:
استار هاي مورد علاقه رو تو امضام نوشتم:4:
اوه اوه يادم رفت(به قول بهرام:4:)13 سالمه از خرخوني دارم مي تركم:4: دوم راهنمايي تيزهوشان از آمل(اون هايي كه نميدونن بگم مازندران)از كمترين امكانات دارم حداكثر استفاده رو مي برم:4: نمراتم همه بيست نيست از 16 يا 17 تا درس فقط2 تا بيست نبود يكي رياضي بود يكي هم فارسي(دروغ نگفتم:4:) بچه زياد خوبي نيستم چون مادرم شاكي مي شه كه چقدر به اينترنت وصل مي شم و هميشه با هم دعوا مي كنيم:4:
عاشق تراوين سرور 7:AMIR-KING سرور 6:AMIR-CU سرور5:AMIR-MOHAMMAD سرور 4:AMIR-MOHAMMAD2 سرور اسپيد:AMIR-CU
حدودا 2 سال و خورده اي هست كه با كشتي كج آشنا شدم

shayan-hardy
01-15-2010, 04:03 PM
سلام
شايانم
14 ساله و متولده 1375(13/1/1375) :9::9::9::9::9::9:
نحسم؟؟؟:2:
خوب اولش طرفدار ري بودم ولي كم كم از باخت هاي متواليش بدم اومد...
الانم اينا رو دوست دارم
جف هاردي
تريپل اچ
كريستين
رندي
شاون مايكل
يكم جوگيرم...يه بار از بالاي نردبون پريدم رو چندا متكا...استاد زدن سوانتان بامب و تويست او فيت...
اينترنتم دايل اپه و يه شبانه روز طول ميكشه بخوام عكس اپ كنم:19::19::19::19:

Charismatic Enigma
01-15-2010, 08:57 PM
به نام او ...

-داریوش دادفر هستم
----
2- چند سالتون هست !؟
-15 ساله ساکن Pas Valley (به یاد حاج آقا تیکر :D)
----
-دو سال پیش بود که تو مدرسه مون همه رو جوَ بازی تیکر vs باتیستا تو Hell in a Cell گرفته بود. خواستیم عقب نیفتیم از برو بچ پرسیدیم تکرارش کی هست ؟ خلاصه دیدیم و کفیدیم (کف کردیم) !! از اون موقع کج باز شدم و تو نت هم عضو این سایت شدم. الآن هم از یه کلکسیون حدوداَ کامل از کج دارم (اندازه ی دو یا سه کشو !!!!!)
----
4- قد و وزن !؟!
-قدم 1.79 هست. وزنم هم 75 کیلو !!!! (خیلی درشتم ... بزنم به تخته !!!!! :d)
----
5- 5 **** مورد علاقتون
-به ترتیب : جف هاردی - کریس جریکو - آندرتیکر - اج و کریستین (چه تیم و چه جدا) - رندی ارتون - DX - و ...
----
- با این دیال آپ ما که سرعتش 28.6 هست اگه شما تونستید آپ کنید به منم سلام برسونید .... :D
----
7- آیدیتون
- sonsilsha_007@yahoo.com
----
- به وبم سر بزنید : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
-پسورد یاهوم 27 حرفه !
- عشق Sonic the HEdgehog
- با انواع القاب شناخته میشم مثل : Enigma - DsD - Didoo
- خواهشا منو تو سایت با نام Didoo یا دیدو خطاب کنید که با دیگران قاطی نشه
- قبلاَ WWE باز بودم اما به عشق جف و دیگران آمدم به TNA (اما هنوزم WWE دنبال میکنم)
-کسی کاری داشت پ.خ بده
----
--و من الله التوفیق--

P H E N O M
01-15-2010, 09:57 PM
1. شهریار مباشر <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هستم
2. متولد 18 تیرماه سال 1370 اما سوم دبیرستان :22:
3. یه بار سال اول ابتدایی اینا بودم یه همسایه ای داشتیم به اسم سالار صادقی طبقه ی بالا بودن اومد بهم گفت یه بازی سگا گرفتم کشتی کج من گیج زدم گفتم کشتی کج چیه گفت همدیگر رو میزننو شکمشون پاره میشه غذا ها میوفته اونارو باید بخوری رفتم خونشون نگاه کردیم بشدت خوشم اومد دیگه اون زمان هم ******* نداشتیم سی دی اینا هم که خدا رحمت کنه اون موقع ها چیزی نبود بعد سال سوم یا چهارم ابتدایی بودم یه بار با دوچرخه رفتیم زدیم گل های موجود در حیاط رو شکستیم بابا اینا بشدت دعوا اینا بعد خیلی فحش و اینا شنیدیم بابام که من یکی یدونه بودم دیگه خواست یجورایی از دلم دربیاره رفت 2 سی دی گرفت آورد خونه یکیش کشتی کج بود اون یکیش اگه اشتباه نکنم یو اف سی نمیدونم شایدم لیگ دیگه ای بود بعد من یو اف سی رو ندیدم تا الانشم نگاه نکردم بهش اما کشتی کج رو 100 بار راحت دیدم بعد دیدیم اینا مربوط به HEAT بود کریسچن بود و یدونه هم اون پسر اسمش چیه قدش کوتاه از گروه دادلی اینا زیاد توش بودن یکیم باتیستا vs اسکات استاینر بود نشستیم دیدیم از فامیلم هرکسی میومدم واسش پلی میکردم از کانال اکشن ظبط شده بود دیگه از اون به بعد شدیدا عشق کشتی کج البته الان مثه اون زمان نیست الان زیاد حال نمیکنم دلیلشم میشه گفت اون زمان زیاد با اینترنت سروکار نداشتیمو از استور یلاین ها و اینا اطلاع نداشتیم طبیعی به نظرمون میومد اما الان ماشاالله همه خبرنویس شدندو مارو با خبر میکنند خلاصه خدا میدونه چه عشقی داشتیم از کانال اکشن از ایتالیا 1 از RTl9 از دوبی اسپورت اینا فقط میدیم و عشق میکردم زمانیم که بارون یا برف میومد نمیتونستیم ببینیم اشکایی میریختم خلاصه سرتو به درد نیارم :4:
4. قدم 180 اینا حدودا وزنم 54 الی 58 .
5. اولی آندرتیکر دومی کریسچن سومی کین چهارمی باتیستا پنجمی شان مایکلز
6 . عکسمم دارن بروبکس البته بعضیا ندارن بزودی جدید رو میذارم اگرم خواستید از اینو اون بگیرید البته اگر غرورتون بهتون اجازه داد .:17::4:
7. Smbw_Cenathegame
8. سکب موزیک فقط رپ فارسی از رضا پیشرو و شاهین نجفی و سروش هیچکس اینا خوشم میاد از موزیک پاپ هم فقط شادمهر . دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه مرسی .
[hr]

SASAN
01-15-2010, 10:05 PM
اسپم براي ديدن پست اقا شهريار مباشر :4: !

shayan-hardy
01-16-2010, 06:33 PM
راستي يادم رفت اينو بگم...
ايدي:shayan_hardy_613

The Proud
01-16-2010, 08:33 PM
سلام به دوستان:
1- لطفا خودتون رو معرفی کنید:نام:مهرداد.نام خانوادگی:قاضی سلطانی
2- چند سالتون هست !؟
الان 14 سالمه(فکر کنم که جوانترین فرد تو انجمن باشم):24:
والا اولین دفعه که کج دیدم حدودا دو سال پیش بود که یک بازی بین کین و فیتالی بود البته اتفاقی زیاد از بازی خوشم نیومد تا اینکه بعد از اون بازی بازی جف با رندی اورتون را دیدم که سر کمربند بود تو رویال 2008 خیلی از جف خوشم اومدم البته از اونطرف خیلی آوازه ی باتیستا را شنیدم البته اولین دفعه ای که اسم کج را شنیدم توی کلاس درس بود که برادرم بهم گفت که دوتا استار قوی داره کج به نام باتیستا و آندر خودش خیلی آندر دوست داره ولی من باتیستا را.البته مثلا باهم برادریم چون اکثرا عقایدمون مخالف همدیگه هست بطور مثال:اون طرفدار پرسپولیس هست من طرفدار استقلال تو کج هم که اینجوری باهم اختلاف داریم:32::32:.حال بگزریم او لین مسابقه ای که از باتیستا دیدم:یک بازی بین اون و کین بودم که کین را برد.از اون به بعد زیاد کج را دنبال نکردم.تا اینکه اواخر ار دیبهشت سال قبل بود که به سایت رسمی دبلیو دبلیویی رفتم نزدیک های اکستریم رولز بود دیدم که باتیستا با رندی سر کمربند بازی جف هم همینطور از اون به بعد بود که کج را دنبال کردم. تمام مسابقاتش را دنبال کردم جوری که تو مدرسه همه من را به اسم مهرداد کج میشناختند.چند تا وب هم در مورد کشتی زدم که همه رو هواست.
4- قد و وزن !؟!
قد:173.وزن:59 یا 60
متاسفانه الان در دسترس نیست ولی بزودی میزارم.
7- آیدیتون
m.ghazisoltani@yahoo.com
[b]8 - ... ( و هر چی دیگه ای در مورد خودتون که بشیتر با هم آشنا شیم )
در مورد خودم هم یک برادر دوقلو و یک خواهر دارم که برادرم الان تو همین انجمن عضو هست.پدر مادر و کلا تمام ایل از کشتی کج دیدن من و برادرم مخالفن.من ت و کج فقط طرفدار باتیستا و جف هستم از وقتی که پلی 2 گرفتم فقط کج بازی میکنم الان حدودا 1 سالی میشه.در مورد انجمن هم قبلا تو wweiran عضو بودم که معلوم نیست چی شد؟؟؟؟؟در آخر هم از آقا آرمان که این تایپیک را زدن:34::34:.ببخشید که سرتون را درد آوردم (کلا تو نوشتن شرح حال و زندگینامه استعداد ندارم):11::11::11::11:.اگر چیزی یادم اومد مینیویسم ممنون .

ERFAN_CENA
01-16-2010, 09:07 PM
1- لطفا خودتون رو معرفی کنید:نام:عرفان
2- چند سالتون هست !؟14
از 5 سال قبل با جم تي وي مسابقه بين اوماگا و جان سينا بود كه خوشم اومد.از اون به بعد هم كم كم عشق كشتي كج شدم

بقيش هم بيخيال

The Main Event
01-16-2010, 09:12 PM
از 5 سال قبل با جم تي وي مسابقه بين اوماگا و جان سينا بود كه خوشم اومد.از اون به بعد هم كم كم عشق كشتي كج شدم

5 سال قبل مگه جم تی وی بوده :23: ؟
جان سینا اوماگا هم که 2007 بازی کردند :15:

Sherlock Holmes
01-26-2010, 10:11 PM
با سلام

سعید منفرد هستم 18 ساله از تهران و در منطقه ی پونک زندگی میکنم.

اولین باری که کشتی کج دیدم 6 سال پیش بود که از ******* خونه ی داییم دیدم و اون زمان اوولوشن تو راو بود و راو جذابیت خاصی داشت اون موقع از کشتی کج خوشم اومد و هر هفته چتر رو مینداختم خونه ی دایی:4: بعد چند وقت دیگه کشتی کج ندیدم تا اینکه از یک سی دی فروش سامر اسلم 2007 رو خریدم و دوباره به کج علاقه پیدا کردم تا اینکه از رویال رامبل 2008 به صورت حرفه ای با کج اشنا شدم و فعالیتم رو تو نت شروع کردم و تو خیلی از وبلاگ ها و فروم ها فعالیت کردم که متاسفانه همشون بسته شد و خوب فعلا هم در خدمت بچه های باحال این انجمن هستیم البته دیگه علاقه ای انچنانی به Wwe ندارم و به عشق بچه های باحال این انجمن اینجا میام اما از کج بگذریم علاقه ی زیادی هم به فوتبال دارم و طرفدار اث میلان و پرسپولیس هستم و از کاکا و داوید ویا هم خیلی خوشم میاد اما در مورد زندگی شخصیم هم بگم که یه خانواده ی 4 نفره هستیم و برادر ندارم و در حال حاضر تو کار موبایل هستم و دیگه درس نمیخونم.

**** استارهای مورد علاقه :

رندی اورتون
جان سینا
ادی گررو
اج

این هم ایدیمه : saeed_raw2001@yahoo.com

عکس هم تو هارد ندارم بعدا براتون میذارم و در اخر هم از تمام کاربرایی که زحمت کشیدند تا انجمن به اینجا برسه تشکر میکنم.

goldberg
02-03-2010, 12:32 PM
سلام
من حامدم
19 ساله از تبریز
من از 11 سالگیم کج رو دنبال میکنم و 6 ساله به طور حرفه ایی کج کار میکنم
2 سال هم رزم لیرن رفتم ولی چون ورزش ناقصی بود ولش کردم و کج واقعی رو خودمون ادامه دادیم
در حال حاظر 2 ساله که خودمون باشگاه داریم و 13 تا هم شاگرد.
اینا هم وبهامونو
اینم ایدیمه daghlar_tab@yahoo.com

Behshad
02-03-2010, 12:49 PM
با سلام!اینم معرفی مختصری از من:
اسم=>بهشاد
17ساله از لاهیجان
از سال2004 عاشق کشتی کج و بخصوص مسابقات خونین شدم!!عشق سلطان تریپل اچ هستم:34::34::34:

Shayanl2
02-20-2010, 02:29 PM
دررود خدمت بکس IW امیدوارم ردیف باشین . خوب من 2 هفته منتظر بودم تا بالاخره داش هامون اسم یوزر ما رو عوض کرد چون نمیخواستم با اون اسم در IW فعالیت کنم:14:

شایانم 17 سال 12 سالم بود رفتم تو نخ کشتی کج اولین بازی که دیدم فکر کنم 3rple با Flair بود تو Cage
قدم 178 و وزن 50 شاید یه ذره این ور اونور:4::4::4:
UnderTaker , Steve Austin , Goldberg , Kane

و یه سایتم دارم ولی ادعایی ندارم هر وقت بیکار باشم یه چیزی میزارم توش <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

چاکر:34::34::34::34::34:

HAJSAR
02-20-2010, 02:59 PM
منم واسه چهارمين بار خودمو معرفي ميكنم!
نام:هادي
نام خانوادكي:حاج سار
19 ساله
دورگه ترك و كرد ولي متولد و ساكن در قم
قد:188
وزن:88
عشق ستار خان و باقر خان
طرفدار خود كشتي كچ.نه استارها
رشته ورزشي:3 سال بسكتبال.2 سال كاراته.يه سال تكواندو.8 ماه بدنسازي.در حال حاظر هنوز بسكتبال
عاشق پدر مادر،لادن جونم،موتورم،عقابم
متعصب رو اصليت
حيوون باز تير
متنفر از فوتبال
عشق سرعت
عاشق زندگي تو دهات
متخصص تربيت انواع پرندگان شكاري.عقاب،قرقي،شاهين،ترم اي،بحري،دليجه
اينم يه عكس از خودمو موتورم

عــــــــــــــــــــــكـ ــــــــــــــــــس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

H H H
06-13-2010, 10:54 PM
خسته نباشید

این گفتگو یه زیر خاکی به حساب میاد چون الان کشفش کردم مثل این عکس

خوب این الان یعنی چی؟!

چه سودی میبرین از اینکه نظم انجمن رو بهم برزین؟!

چند دفعه با احترام باهاتون برخورد کردم و کردن ، کارو به جایی نرسونین که 4 تا لیچار بارتون کنه ادم و شخصیتتون رو خورد کنه.

THE DARKEST SIDE
06-13-2010, 11:52 PM
خسته نباشید

این گفتگو یه زیر خاکی به حساب میاد چون الان کشفش کردم مثل این عکس

سلام دوست خوب این اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره میتونستی تو کافی شاپ بزنی این موضوع رو چرا اینقدر این عرفان رو حرص میدید آخه:4: