PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| 17 مسابقه برای رسلمنیای 2019 - وضعیت تیکر- مسابقه رومن در رسلمنیا - احتمال تغییر مسابقه تیکر

bomb5
03-22-2019, 12:38 PM
17 مسابقه برای رسلمنیای 2019
طبق اخبار منتشر شده رئیس کمپانی wwe آقای مک ماهان برای رسلمنیا 17 مسابقه در نظر گرفته
این تعداد مسابقه در رسلمنیا و تاریخ ppv های کمپانی بی سابقه است
خیلی ها این حرکت رو استارت مک ماهان برای مقابله با کمپانی جدید aew خبر دادن

وضعیت تیکر
حضور تیکر در شو عربستان قطعی شد و در اون ppv شرکت خواهد کرد
ولی اخبار فقط از اجرای یک سگمنت کوتاه خبر دادن
حضور تیکر در رسلمنیای امسال هم قطعی هست ولی مسابقه ی خاصی براش درنظر گرفته نشده و گویا در رسلمنیا هم یک حضور کوتاه و بدون مسابقه خواهد داشت

مسابقه رومن رینز
بطبق اخرین اخبار کمپانی ، مسابقه بین رومن رینز و مک این تایر قطعی بنظر میرسه
پس از پایان زود هنگام فیلم برداری فیلم رومن و برگشت اون، کمپانی استوری مربوط به سرطان داشتن اون رو مجبور شد سریع پایان بده

خارج شدن بث فونیکس از بازنشستگی
عضو تالار مشاهیر کمپانی بث فونیکس برای رسلمنیا و مسابقه تگ تیم از بازنشستگی خارج شده
تیم ناتالیا و بث فونیکس در رسلمنیا مسابقه خواهد داد

احتمال تغییر مسابقه انگل
درحالیکه این هفته اعلام شد کرت انگل در مسابقه اخر خودش با کوربین مسابقه خواهد داد
ولی طبق اخبار منتشر شده احتمال زیاد کوربین جای خودش رو به استار دیگه ای خواهد داد
آندرتیکر حریف مطرح شده برای انگل بود ولی وضعیت تیکر و انگل امکان این مسابقه رو به صفر رسوند
محتمل ترین گزینه برای جابجا شدن و مسابقه با انگل جان سینا است

rahman24
03-22-2019, 05:02 PM
سینام خوبه فقط امیدوارم مثل اولین حضورش تب اوت کنه

Fedor Emelianenko
03-23-2019, 01:07 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استینگ حاضرم برای یک مسابقه ی دیگه برگردم!

هالفیمر WWE استینگ در مصاحبه ی اخیری که داشت اعلام کرد که حاضر است برای انجام یک مسابقه ی با اندرتیکر به مسابقات بازگردد.

mulove
03-23-2019, 03:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استینگ حاضرم برای یک مسابقه ی دیگه برگردم!

هالفیمر WWE استینگ در مصاحبه ی اخیری که داشت اعلام کرد که حاضر است برای انجام یک مسابقه ی با اندرتیکر به مسابقات بازگردد.

از همون اول هم اومده بود با تیکر مبارزه کنه ولی هانتر خودشو انداخت وسط

ma69
03-23-2019, 05:24 PM

تو اینترنت سرچ کنید

Triple H's Drem Match

خطای ۴۰۴ میاد، تقریبا مطمئنم قبل از بازنشستگی ای جی به عنوان یک اسطوره با هانتر فیود داره

Goldberg The Man
03-23-2019, 11:02 PM

واقعا خیلی خیلی خیلی حیف شد این دو تا افسانه رو ندیدیم روبروی هم. برای خود من شخصا محال میدونستم استینگ حاضر بشه پا به wwe بذاره اما وقتی این اتفاق افتاد همه منتظر مسابقه رویایی تیکر-استینگ بودیم که متاسفانه دود شد اون موقعیت طلایی.
من یکی از رویاهام رویارویی گلدبرگ و تیکر بود که در عین ناباوری برام محقق شد و هر چند خیلی کوتاه بود اما تو رویال رامبل با هم روبرو شدن اما تیکر و استینگ واقعا حیف شد.

Moein Hunter
03-23-2019, 11:33 PM
من شخصا منتظر دریم مچ استینگ کوربین یا تیکر کوربین هستم
بی شک با استعداد و رینگ اسکیلز بالایی که سلطان کوربین داره بهترین مچ تاریخ تو دنیای پرو رسلینگ رو خواهیم دید.

mulove
03-24-2019, 11:42 AM
تو اینترنت سرچ کنید

Triple H's Drem Match

خطای ۴۰۴ میاد، تقریبا مطمئنم قبل از بازنشستگی ای جی به عنوان یک اسطوره با هانتر فیود داره
من تعجبم از اینه که چرا سر مسابقه خداحافظی ریک فلیر و شان خودشون رو جایگزین نکرد احتمالا چون اون زمان سرش گرم کمربند قهرمانی و قهرمان شدن برای n مین بار بود
الانم که مثلا می خواد خداحافظی باتیستا رو باشکوه کنه (اره سر عمر) حالا جالبه دوست دارم همین الان باتیستا رو بشونن جلو هانتر و ازش بخوان اسم بهترین حریفش رو ببره :dy4twz:

Fedor Emelianenko
03-24-2019, 02:36 PM

دنیل کورمیر: من ممکنه باعث بشم لسنر عنوانشو در رسلمنیا از دست بده!

قهرمان سنگین وزن یو اف سی دنیل کورمیر در صحبت های اخیری که داشت اعلام کرد از انجایی که هنوز مبارزه ای برای او ثبت نشده او همچنان دوست دارد تا با براک لسنر مبارزه کند و ممکن به رسلمنیا بیایید و کاری کند تا لسنر عنوان خود را در WWE از دست بدهد تا براک لسنر بعد از ان بتواند به UFC بیاید و توسط او شکست بخورد.

پ.ن: دنیل در گذشته گفته بود که ست رولینز کشتی گیر مورد علاقه ی اوست.

tomas
03-24-2019, 02:45 PM
سلام با تبریک سال نو
مدیر محترم سایت bestha بسته شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tomas
03-28-2019, 06:51 PM
سلام دوستان کسی ادرس جدید سایت bestha رو نداره لطفا جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟