توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرمان دنده دار براي pc
سلام عزيزان
دوستان من يه فرمون ميخوام كه دنده داشته باشه با كلاج .
البته دندش طبيعي باشه مثل مشين راس راسكي
من تو خرم آباد پيدا نكردم حالا ار شما ميخوام بزاريد
البته من تو شبكه pmc در برنامه game n tech ديدم كه يه فرمون ماشين pursche بود اگه تو ايران هست بگيد
اينم عكساش
راستي اگه نمونه ي ديگه اي هم بود كه دنده و كلاج داشت ممنون ميشم نام ببريد
راستي اينم ذكر كنيد كه آيا تو ايران هست يا نه؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
pooya
04-25-2008, 11:53 PM
دوست عزيز مدلي كه مد نظر خودته ماركش ميدوني چيه ؟از اين جور چيزا تو بازار پره فقط بدو خوب داره ديگه .
Jeff Hardy M
04-26-2008, 09:26 AM
دوست عزیز فرمون بازی گرون هست من خودم یه 34000 هزار تومانی خریدم از 27 هزار داریم تا 270000هزارچند تا عکس هاش رو برات میزارم.
یه سر به این چند سایت بزن خود این سایت هم میفروشه.معروفه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عکس هاشم گذاشته
اگه بتونی مدل های farasoo رو پیدا کنی وبخری خیلی زرنگی چون اصلا گیر نمیاد.
به نظر من مدل FARASSOO FGW-850 رو بگیر تمام امکانات رو داره پر فروش ترین هم هست
اینم عکسش:
موفق باشی
Jeff Hardy M
04-26-2008, 09:31 AM
قیمتش هم : 35000 تومن هست
من خودم هفته ی پیش خریدم
سلام دوستان اگه دقت كنيد اين فرموني كه من گزارشتم با دنده عقب 7 تا دنده ميخوره مثل بقيه نيست فقط عقب جلو بشه
ثانيا كلاج هم داره كه براي رانندگي خيلي شرطه
بدون كلاج ارزش نداره
اين مدلي هم كه ميبينيد وقتي توي بازي تصادف ميكني يا ميفتي توي دست اندازه فرمون به لرزه در مياد و حسگر داره
ثالثا من خدم 40 تومنيشو دارم كه فرمونش فقط 45 تا 60 درجه ميچرخه
اما چيزي ميخوام كه كامل بچرخه
قيمت ايني كه گذاشتم ببينيد
تازه اين مدل قديمي ترشه
جديدش حدود 344 يورو
اما حالا زياد مهم نيست همين باشه
فقط فرمونش كامل بچرخه مثل ماشين واقعي
كلاج و دنده هم داشته باشه
موفق باشيد
pooya
04-26-2008, 07:38 PM
دوست عزيز فكر نكنم همچين مدلي تو ايران باشه ولي من فردا خبر قطعي شو بهت ميگم.
دوست عزیز فرمون بازی گرون هست من خودم یه 34000 هزار تومانی خریدم از 27 هزار داریم تا 270000هزارچند تا عکس هاش رو برات میزارم.
یه سر به این چند سایت بزن خود این سایت هم میفروشه.معروفه
عکس هاشم گذاشته
اگه بتونی مدل های farasoo رو پیدا کنی وبخری خیلی زرنگی چون اصلا گیر نمیاد.
به نظر من مدل FARASSOO FGW-850 رو بگیر تمام امکانات رو داره پر فروش ترین هم هست
اینم عکسش:
موفق باشی
دوست من اين فرموني كه ميگي كامل ميچرخه؟
درضمن دندش فقط عقب جلو ميكنه يا طبيعيه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.