PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ADSL دارها

m_rezapour69
04-26-2008, 08:03 PM
من از شما میخوام درخواست کنم مثل انجمنی که برای dial up زدید یه انجمن هم برای ADSL دار ها بزنید و عمده فیلمها و مسابقات و هم ویدیو ها رو اونجا قرار بدید.
فقظ میخوام خواهش کنم به فایلها رو با کیفیت بالا و در حد DVD قرار بدید و به صورت پارت پارت آپلود نکنید.
اگه از نظز حجمی مشکل دارید تو کمترین پارت ممکنه قرار بدید تا بشه راحت دانلود کرد.
و نکته اخر اکثر دوستان از رپید شر ناراضی هستند لطفا اونجا آپلود نکنید.
خیلی خیلی ممنونیم از شما که علاقه مندا کمک میکنید تا فیلمهای جدید رو ببینند.
منتظریم مسئولان گرامی انجمن

The Dark Knight
04-26-2008, 08:21 PM
هیچ کدوم از این گونه مسابقات و یا فیلم های هالیوودی که با کیفیت dvd و در تعداد این گونه,که در انجمن های ایرانی وجود دارن,توسط کاربران ایرانی اپلود نشده و کپی از فروم های خارجی می باشند.
رپید شار بهترین هاست فعلی در کل دنیا می باشد و 100mb نهایت حجم اپلودی در این هاست هست,پس تعداد لینک ها برای کیفیت DVD.Rip معقول هستند.
تمام اینک هایی که شما خارج از انجمن دیال اپ مشاهده می کنید,این کپی ها هستن و همگی با کیفیت DVD.

فکر می کنم جواب خود رو گرفتید.

موفق باشین.

The Enigma
04-27-2008, 03:53 PM
والا ما که هر هفته میزاریم......divx هم هست.....تک لینکی هم هست....البته راس میگنم تو ایران ما اپلودر نداریم......فقط مسابقات دایل اپ توسط افراد ایرانی اپ میشه
ممنون

Gang
04-27-2008, 04:38 PM
موافقم که از رپید نذارید من که باهاش خیلی مشکل دارم
مگا آپلود واقعا عالیه
هر پارت 100 مگ هم به نظرم مناسب باشه

The Enigma
04-27-2008, 05:10 PM
مگا هم محدودیت زیادی داره.......زی شیر و مدیا فیر عالی اند.....ای یادش بخیر یه زمانی یه فرومی بود لینک مگا میگرفت......لینک مستقیمشو میداد.....حالی میکردیم