توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهبود کامل ری میستریو (M.A News)
Alireza Hunter
06-14-2008, 03:35 PM
ری میستریو سوپراستار عالی و دوست داشتنی اسمک دان که به عنوان یکی از پر طرفدارترین استار های wwe محسوب میشه با گذشت زمان مصدومیتش به بهبودی کامل رسیده است اما اینطور که مسئولین wwe اشاره کردند وی تا یک ماه دیگه استراحت میکند تا با قدرت کامل به مسابقات برگرده..
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خیلی ممنون. این مصدومیت ری هم که اعصاب مارو خورد کرد
arman
06-14-2008, 04:09 PM
همون بهتر كه نياد
Alireza Hunter
06-14-2008, 04:09 PM
همون بهتر که نیاد؟؟؟
عجب حرفه های عجیب غریبی مینویم...مگه چه بدیه دیدی ازش ها؟؟ ری نباید بیاد بد اون ایج کثیف قهرمان باشه...نه فقط اندرتیکر ادمه که تو هر بازی 4 تا فن بیشتر بلند نیست بزنه...
ری که جز بهترین و محبوب ترین های wwe هست..
اصلا چی می گی تو ها ؟ بچه کجایی اینقدر شاخ شدی؟؟
Hardy boys
06-14-2008, 04:47 PM
ghghghghghgh :49:km
H H H
06-14-2008, 06:15 PM
خدا رو شکر هر چه زود تر برگرده.
دستت درد نکنه عیل رضا بابت خبر.
The Phenom
06-14-2008, 09:35 PM
بابا خداییش ری همچین مالی هم نیست
شما خندتون نمیگیره قهرمان سنگین وزن قبلش کمربند سبک وزنو داشته؟
Hardy boys
06-14-2008, 09:47 PM
این چه حرفیه .........
The Phenom
06-14-2008, 10:29 PM
حرف حقیقت :4:
من نمی گم ری هیچی بارش نیست به نظر من از تیکر خیلی تکنیکی تره
و بازم من نمی گم هیچکس حق پیشرفت نداره ولی توجه زیادی ادمو خز می کنه
Eddie Guerrero
06-15-2008, 12:04 AM
ری میستریو عالیه و خیلی بیش از حد بهش بها می دن ... وقتی اونقدر چرت و پرت می ذاشتن Eddie رو ببره من داغون می شدم ... اون همه ابهت .. کار ادی به جایی کشیده بود که تو مسابقه نردبون هم ری بیاد ادی که ۴۰ ساله با این نوع مسابقه بزرگ شده رو ببره
Ð-i-R-Ť-Y
06-15-2008, 10:37 AM
با حرف مجتبی کاملا موافقم ...
Alireza Hunter
06-15-2008, 10:50 AM
حاجی ادی من کاملا از ادی خوشم میاد اصلا محبوب ترین سوپراستارم بود ولی اگه یادت باشه در wcw با ری یک بازی کرد که بهترین مسابقه ی سا ل شدش و ری برنده شد...ری و ادی خیلی صمیمی بودن ولی دلیل برد های ری در مقابل ادی در اون مقطع بهای wwe به ری نبود ...wwe داشت یه استوری لاین مسخره رو شروع میکرد...
میشه بگید چرا باید به یه سوپراستار تکنیکی که بازی هارو جذاب میکنه و پر طرفداره بهای ندن؟؟؟
R . I . P
06-15-2008, 09:10 PM
نه فقط اندرتیکر ادمه که تو هر بازی 4 تا فن بیشتر بلند نیست بزنه...
علیرضا جون دیگه حال از دست دوستمون دلخور شدی نباید اینو بگی که. . .
تیکر کجا 4 تا فن بیشتر بلد نیست؟! مگه **** استارای دیگه چند تا فن میزنن؟!!
تیکر بیگ بوت که میزنه old school میزنه running ddt میزنه side walk slam میزنه یک سابمیشن که از پشت گردن رو میگیره و فشار میده که اسمشو نمیدونم میزنه چوک اسلم , لست راید , تومب استون , ترای انگل چوک و اون سابمیشن جدیدش که شبیه ترای انگل چوک هست. . . اینها 4 تا فنه؟!!!
اینا رو گفتم چون تو چند تا تاپیک دیگه هم دیده بود یه سری گفته بودن تیکر اصلا فن نمیزنه!! آخه آدم حرسش میگیره جواب نده!
مگه **** استارای دیگه چند تا فن میزنن؟!!! به نظر من تیکر شاید تکنیکش پایین باشه ولی فن های زیادی داره و یکی از یکی دردناک ترن!
The Phenom
06-15-2008, 09:56 PM
حاجی ادی من کاملا از ادی خوشم میاد اصلا محبوب ترین سوپراستارم بود ولی اگه یادت باشه در wcw با ری یک بازی کرد که بهترین مسابقه ی سا ل شدش و ری برنده شد...ری و ادی خیلی صمیمی بودن ولی دلیل برد های ری در مقابل ادی در اون مقطع بهای wwe به ری نبود ...wwe داشت یه استوری لاین مسخره رو شروع میکرد...
میشه بگید چرا باید به یه سوپراستار تکنیکی که بازی هارو جذاب میکنه و پر طرفداره بهای ندن؟؟؟
هر چیزی به اندازش
Its_My_Life_Wwe
06-15-2008, 10:29 PM
خوب این واضح هستش که ری میستریو یکی از بزرگترین های کشتی کج هست
و هممون میدونیم که فن های ری بسیار تکنیکی و سخت هستند
و می دونیم که ری زود تر از تیکر قهرمان سنگین وزن شده
و می دونیم اگر بازی بین تیکر و ری برگزار بشه کاملا مشخص هست کی برنده خواهد بود
و خودمون می دونیم که تیکر از ری میستریو بزرگتر است نه از لحاظ قدرت از سن منظورم بود
خوب درسته ری سبک وزن هست و قده کوتاهی دارد اما تکنیک فوق العاده ای داره
همین ری میستریو شان مایکل رو شکست داده تریپل اچ رو هم در رویال رامبل به بیرون انداخت حتی رندی اورتون رو هم برده کارت انگل رو هم شکست داده و سوپرستار های دیگر ری میستریو خیلی خوب هست امیدوارم ری تو ورستلینگ مانیا 54 با تیکر بازی کند
Ð-i-R-Ť-Y
06-15-2008, 11:08 PM
خوب این واضح هستش که ری میستریو یکی از بزرگترین های کشتی کج هست
و هممون میدونیم که فن های ری بسیار تکنیکی و سخت هستند
و می دونیم که ری زود تر از تیکر قهرمان سنگین وزن شده
و می دونیم اگر بازی بین تیکر و ری برگزار بشه کاملا مشخص هست کی برنده خواهد بود
و خودمون می دونیم که تیکر از ری میستریو بزرگتر است نه از لحاظ قدرت از سن منظورم بود
خوب درسته ری سبک وزن هست و قده کوتاهی دارد اما تکنیک فوق العاده ای داره
همین ری میستریو شان مایکل رو شکست داده تریپل اچ رو هم در رویال رامبل به بیرون انداخت حتی رندی اورتون رو هم برده کارت انگل رو هم شکست داده و سوپرستار های دیگر ری میستریو خیلی خوب هست امیدوارم ری تو ورستلینگ مانیا 54 با تیکر بازی کند
چه قدر میدونی تو ! آفرین باهوش بابا !
AMIRWWE619
06-16-2008, 12:42 AM
خدا رو شكر. حالا شما خودتون رو ناراحت نكنيد:4:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.