PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Download.Wwe.GAB.08.بازی به بازی ** حجم بالا !!!!(Upload By Taker - اختصاصی)

The Enigma
07-22-2008, 11:19 AM
با سلام ...این پی پی وی رو در اینجا با حجم بالا برای کاربران ای دی اس ال اماده کردم :34:
امیدوارم خوشتون بیاد

Host : RapidShare (No limits
Quality : 512 KB -- HD
NO Title
PassWord:
TaKeR

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
WWE Champion Triple H vs. Edge
Download ~~ RS

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
World Heavyweight Champion CM Punk vs. Batista
Download ~~ RS

Shawn Michaels vs. Chris Jericho
Download~~RS

ECW Champion Mark Henry vs. Tommy Dreamer
Download~~RS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
49 MB

United States Champion Matt Hardy vs. Shelton Benjamin
Download~~RS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
27 MB

New York City Parking Lot Brawl JBL vs. John Cena

Divas Championship Natalya vs. Michelle McCool
Download~~RS

WWE Tag Team Championship Fatal Four Way Match
26 MB

تا دقایقی دیگر کارموش روع میکنم ....نظر و دانلود فراموش نشه !!!!دهن برام نموند تا صاف شه:4:

Ð-i-R-Ť-Y
07-22-2008, 01:34 PM
مگه نگفتی برا 128 میخوای بزاری ؟

The Enigma
07-22-2008, 01:47 PM
پس این چیه؟؟؟؟؟:-؟

Mr.Green
07-22-2008, 02:30 PM
عالي بودن ممنون <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Enigma
07-22-2008, 03:26 PM
3 مسابقه کامل شد:34:

mrk
07-23-2008, 01:22 PM
عالييييييييي ممنون:34:
اگر هميشه اين كا رو بكني خيلي خوبه.بازي به بازي و با حجمي با اين حدود حرف نداره!:4:

به نظر من بهترين مدير تا امروز در انجمن شما بوديد!
موفق باشي.

GTS
07-23-2008, 01:28 PM
ممنون کیان عزیز زحمنت کشیدی داش اینطور هم طرفدار بد نداره

Milad-Wwe
07-23-2008, 05:42 PM
دمت گـــرم کیــان جون ترکونــدی :! :4:

R . I . P
07-23-2008, 05:53 PM
به قول بهمن خواهش میکنم شرمنده نکنید :4:

Alireza Hunter
07-25-2008, 04:05 PM
کیان جون سره این GAB منو دغ دادی ....داداش بقیه شو کی میزاری ....
ببین اگه من درست حسابی از این PPV سر در نیارم می گم بچه ها اسید بپاشن رو صورتت

The Enigma
07-25-2008, 07:24 PM
این برادر NEETIN نابقه کاری کرده عین ادم که اپ نمیکنه ...مسابقات هم میپره هم یکم ماقصه ...من تا هرجا که کیفیت خوب داشتم اپ کردم ....برو یقه امیر ارینو بگیر زور XVID بفرسته:4::4: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>