توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک از اساتید بازی SD vs RAW در تمامی ورژنها
legendarp
07-30-2008, 09:57 PM
سلام و خسته نباشید و تبریک عید خدمت استاد های این بازی . من بالاخره ( چندتا از بچه ها در جریان هستن ) بعد از 2 سال قطره قطره جمع کردن یه PS2 خریدم . من بازی Smack down pain و SD vs RAW و SD vs RAW 2008 رو هم دارم . بلد هستم از قبل یه سر رشته ای از اون قدیمی ها دارم ولی این جدیده . بیشتر می دونم که با L1 و آنالوگ ها تمام کار ها انجام می شه . ولی از دوستان می خوام . بگن اگر ورژن های قبیلی بهتر هست بگن اون رو بگیرم و همچنین یه آموزش کامل و جامع از این ورژن 2008 رو به م بدید که بتونم راحت کار کنم البته تا الان خیلی دستم راه افتاده و اوئن فوت کوزه گری رو می خوام یاد بگیرم . خواهشاً اگر ممکنه آموزش رو کامل بگید . باز شرمنده چت هم خرابه نمی تونم چت کنم . همین جا بگید تا دیگران هم استفاده کنند . من منتظرم هستم . راستی در ورژن های قبلی یه قسمت بود به اسم Season توی این جدیده نیست یا اسمش رو عوض کردن . در ضمن اگر روش ساخت سوپراستارهایی که نیستن رو دارید بگید مثل گولد برگ یا بروک لزنر یا هوگن یا هر کی برای هر ورژنی که من دارم رو دارید بگید باز هم ممنون .
-----------------------
اگر چیز دیگه ای خواستم بازم همینجا توی پست ااول اضافه می کنم . یا حق
راستی در ورژن های قبلی یه قسمت بود به اسم Season توی این جدیده نیست یا اسمش رو عوض کردن .
خوب من که کنسول ندارم اما این که شما میخوای فکر کنم تو GAME MODE باشه
New World Order
07-30-2008, 11:21 PM
خوب اول از همه بگم که پول بی پول .دوم اینکه اون season الان تو 7/24 هست.بعد اینکه به نظر من 2007 قشنگ تره ولی صبر کن 2009 بیاد خیلی باحال تره.این جدیده یه قسمت جی ام مود داره که تو میشی مثلا مدیر راو بازیکن میخری و راو رو اداره میکنی و از اینجور چیزا.دیگه سوپراستار ساختن و این چیزاش عین همون قبلیشه.
Legend Killer
07-30-2008, 11:35 PM
2009 واسه ps2 هم میاد؟؟؟؟!!!!
اره داش تا 2010 واسه Ps2 هم میاد
legendarp
07-31-2008, 11:14 AM
ممنون ولی کسی نبود فوت موزه گری یاد بده
legendarp
08-01-2008, 08:03 PM
مثلا انجمن کشتی کج هست . یعنی یه نفر نیست که این بازی ها رو توپ بلد باشه و به ما یاد بده و کمک کنه . یه خیر سینا تو هم بلد نیستی آرش تو چی و خود معین تو چی نمی دونی بابا یه کمکی بکنین تا من ذوق دارم . چند وقت دیگه می خوام برم دانشگاه دیگه Ps2 در کار نیست .
New World Order
08-01-2008, 08:27 PM
ای بابا خوب بگو کجاشو بلد نیستی تا راهنماییت کنم تو فقط داد میزنی کمک کمک !
legendarp
08-01-2008, 08:37 PM
نمب دونم خارجی حرف زدم همه رو بگید دیگه . مثلا وقتی از نردبون رفت بالا چه جوری کیف رو بگیره یا چه جوری باید کیف رو از اون بالا جدا کرد یا وقتی توی Steal cage هستی چه حجوری می شه از اون بالا اومد ب=یرون چه دکمه ای یا وقتی می زنن و میناندازنت زمین یه چیزی زیر اسمت می نویسه اون چیه و کدوم دکمه رو باید و یا با کدوم دکمه از روی زمین زودتر بلند می شه و یا وقتی یکی روت می خوابه تا پینت کنه چجوری باید دفاع کنی و در بدی و یا وقتی دارن ازت گیو آپ می گیرن چه جوری باید در بدی و دفاع کنی و هر مورد دیگه ای که من نگفتم اینجا و هر چیز ریز دیگه ای و همچنین چه جوری می شه روی صورت بازیکن رو به سمت یه نفر دیگه کرد و یادمه توی ورژن ها قبلی می شد یه نفر رو گزاشت رو نردبون و از بالا پرید روش چه جوری می شه این کار رو کرد و همچنین چه جوری می شه اون حرکتها و چیزهایی که توی ادیت پلیر هست چه جوری باز می شه و چند تا لجند داره که آزاد بشه و شرایط آزادشودنشون چیه و چه جوری توی 24/7 می شه سر کمربند مسابقه داد و یا اگر بخوام با آندر که توی اسمکدان هست سر کمربند سنگین وزن که توی راو هست و دست اج هست چه جوری باید مسابقه بدم و توی رویال رامبل چه جوری باید از اینکه بیرون بیوفتی جلوگیری کنی و کدوم دکمه رو باید بزنی
--------------------------------
حالا تمام این موارد و یا چیزهای دیگه ای که من نگفتم ولی شما می دونی رو بگو ممنون می شم
----------------------
در ضمن ار 2006 رو هم بلدی اون رو هم همین هاش رو همه رو بگو و همچنین چه جوری یه نفر می شه کرد توی تابوت و در رو روش بست کدوم دکمه ها هستن و درگه اینکه چرا این ورژن ها مسابقه ای که آندر با گریت خلی داد و پونجابی پریسون مچ نام گرفت توی اون قفس چوبی چرا نداره یا چرا تابوتی نداره و همه چیز دیگه بازم بگم
--------------------
سالاری اگر بگی
R . I . P
08-03-2008, 01:21 PM
آخه هادی آدم میاد از این بهنام درخواست کمک میکنه؟!! من که چند روز بودم مسافرت وگرنه جوابت رو میدادم
این تاپیکت مال نهم مرداده ، حالا نمیدونم اگه تا الان یاد نگرفتی همین جا پست بده تا من به طور کامل این بازی رو توضیح بدم
legendarp
08-03-2008, 08:17 PM
یاد بده کسی چیزی نگفته دمت گرم داش معین
---------------
می ری مسافرت یک کلمه بگو آدم بدونه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.