PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SmackDown vs Raw 2009 اطلاعاتی در مورد

KANE
08-08-2008, 10:03 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

كاملترين معرفي از بازي SmackDown vs Raw 2009 منتشر شد اين متن ترجمه سايت ويكي پديا است كه خودم ترجمه كردم

اين بازي دهمين بازي تاريخچه بازي هاي ويدئويي WWE SmackDown Professional Seris هست . بازي قبلي اين مجموعه به نام WWE SmackDown vs Raw 2008 به بازار عرضه شد . اين بازي بنا شده بر روي **** استارهاي ( حرفه اي ) WWE يعني هر كس تو اين بازي نباشه به قول سازندگان اين بازي جزو استار هاي حرفه اي به حساب نمي آيد !!!!!!! اين بازي روز 27 مارچ سال 2008 يعني روز 7 فروردين به بقيه معرفي شد و احتمالا در اوايل ماه آبان به بازار اوپا و امريكا عرضه خواهد شد . به ترتيب براي اين كنسولها به بازار عرضه خواهد شد :
Play Station 3 , Play Station 2 , Play Station Portable , Nintendon DS , XBox 360 Live ! .
در آخرين انتشارات IGN پوسترها و تريلر هاي اين بازي رو عرضه كرد كه در اون The Hardyz vs Randy Orton and Mr.Kennedy در سامر اسلم حضور داشتند البته پوستر هاي ديگري از اين **** استارها منتشر شده : The Undertaker - Y2J - Batista انتشار يافت .
-----------------------------------

Gameplay

يكي از نقاط برجسته اين بازي پيشرفت در Tag Team Match هست . چند نوع مسابقه به اين بازي اضافه شده On Fire , Hot Tag , Forced Blind Tag . توي تگ تيم قدرتهاي اونا تقسيم ميشه مثلا شما نبايد مثل 2008 از Creat Mode قدرت تگ رو زياد كنيد تو اين اگه RKO با مثلا Nitro and Melina بازي داشته باشن قدرت RKO بيشتر هست . فينيشر هاي مخصوص تگ تيم ها پيشرفت كرده .

اولين نوع مسابقات جهنمي رو همين شركت WWE SmackDown vs Raw طراحي كرده مسابقه On Fire جايي كه بايد حريفت رو داخل آتش فرو بكني . اين مسابقه كاملا شبيه به مسابقه On Fire واقعي هست و فاصله آتش ها از رينگ كاملا رعايت شده . براي بردن مسابقه بازيكن بايد با حركات خودش درجه گرماي رينگ رو زياد بكنه . اگر بازيكن بتونه درجه رو به بالاي 500 درجه فارنهايت به بالا تر ببره ميتونه حريفش رو وارد آتش كنه كنسول هاي Wii و Ds ديگه نگران كمبود بازي نباشند براي اونها مسابقات Steel Cage , TLC , Ladder Match و ... در نظر گرفته شده

نكته بعدي اين بازي مانند بازي قبلي Fighting Style نداره ولي به جاي اون 20 نوع مهارت مختلف وجود داره كه سوپراستارها رو از هم ديگه جدا ميكنه

تيم تفسير گري مسابقات دستكاري نشده و مانند ورژن گذشته است ولي جنبه ظاهري اونها تغيير كرده و كاملا به روز شده اند !!!!!! در صورت بستن قرارداد با كمپاني هاي تلوزيوني مانند NT 1 يا ShowTime و يا ... مارك تبليغاتي تلوزيون در بالاي صفحه نقش بسته خواهد شد اما 50 % لودينگ بازي كم خواهد شد وبازي سريعتر لود خواهد شد اما اين بدان معنا نيست كه Entrance **** استارها حذف شود اين موارد كه به ترتيب نام ميبرم هنوز در بازي حفظ شده و بهتر شده اند : هوش مصنوعي و ورودي سوپراستار و انيمشن و واكنش در برابر ضربات

بعد از اون كمي توضيح درباره بازي كه براي كنسول DS مياد هست كه به علت اينكه هنوز تو ايران جا نيفتاده از شرح آن خودداري ميكنيم ولي هر كدوم از دوستان خواست به تاپيك درخواست بده تا من براش بزارم .

--------------------------------

Season Mode

براي اكثر ورژن ها نام 24/7 تغيير كرده و نام Road to WrestleMania براي اون برگزيده شده . نكته بعدي سفارشي كردن Storyline ها هست كه به نويسنده ها موضوع و ... رو سفارش ميديم . همچنين ميتونين توي بازي با بازيكن در خواست يه استوري لاين به جي ام بدين تا اون رو به صورت محلي يا آنلاين با دوستتون بازي كنين . استوري لاين هاي تگ تيم بسيار پيشرفت كرده شده . همچنين ويژگي مولتي پلير براي PSP و ... در Road to WrestleMania وجود داره . در اونجا و در كنار WWE Shops و ... در مود Road to WrestleMania يك اطاق طراحي شده كه خود سوپراستار ميتونه جداگانه تمرين كنه و حتما شما يك روز رو نبايد به تمرين اختصاص بدين . همچنين **** استار ساخته شده رو ميتونين در Road to WrestleMania وقتي **** استار هستين قرار بدين مثلا شما سوپراستار Kofi Kingstone رو كه فكر نكنم تو بازي باشه رو ميسازين و ميتونين از اون در حالت **** استاري Road to WrestleMania استفاده كنيد . اون **** استار يك ماموريتي مي گيره تا بتونه به Hall Of Fame بپيونده شما بايد اون **** استار رو به بهترين شكل به مسير پيوستن به Hall Of Fame هدايت كنيد

-------------------------------

Create Modes

يه خصيصه جالب كه سال پيش هم براي ورژن 2008 مورد بحث قرار گرفت ساختن فينيشر بود كه به طور حتم در اين ورژن از اون مورد استفاده قرار ميگيره .

500 نوع فينيشر قابل ساخت وجود داره كه به طور Simple و پيش فرض 10 نوع از اون كه براي **** استارهاي تاپ هست الگو قرار داده شده . البته شما نبايد فينيشر **** استار هاي WWE رو بسازيد مثلا **** استار كين حركت فينيشرش چوك اسلمه كه ممكنه جزو اون 10 تا نباشه ولي در فينيشر هاي كينبه طور اتوماتيك وجود داشته باشه و شما بايد براي الگو برداري از اون بايد در بخش Creating Finisher اون رو بسازيد . ساختن آهنگ يك بخش ديگر هست كه در كنسولهاي XBox 360 و Play Station 3 وجود داره . در كنسول Wii شما ميتونيد ورودي **** استار و حركات بعد از پيروزي اون رو بسازيد

---------------------------

مشخصات

عكس روي جلد كنسول پلي استيشن 3 : Triple H ( Left ) . Shawn Michaels ( Right )

عكاسي و ظاهر كنندگان عكسها : YUKE's Future Media Creators
TOSE (Nintendo DS)

ناشر : THQ

سري : WWE SmackDown

كنسول هايي كه بازي براي آنها منتشر ميشود : PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii, Nintendo DS, Xbox 360, Mobile

روز دقيق انتشار در اروپا و ايالات متحده آمريكا : November 11 , 2008 ( سه شنبه 21 آبان ماه 1387 ) ( 12 ذي القعده 1429 )

نوع بازي : Professional wrestling, Fighting (* كشتي كج حرفه اي / جنگي )

سبك هاي بازي كردن : ( تكنفره مقابل كامپيوتر / دونفره مقابل بازيكن 1 و 2 / بازي مولتي پلير از طريق اينترنت )

سطح خشونت بازي : RP

ديسك هاي عرضه شونده : Blu-ray Disc, DVD, DS game card, Wii optical disc, Universal Media Disc, THQ Mobile

نوع دسته هايي كه ميتوان با آن بازي كرد : DualShock 2, Xbox 360 Controller, SIXAXIS
Controller, DualShock 3, Wii Remote

اینم چند تا عکس از بازی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

H H H
08-08-2008, 10:19 PM
دستت درست پوریا جون بازم مثل همیشه کارت ردیف بود.

R . I . P
08-08-2008, 10:20 PM
عکس و بعضی از مطالب قبلا قرار داده شده بود اما تاپیک مفید و کاملی بود
ممنون از شما دوست عزیز

I_Walk_Alone
08-08-2008, 10:27 PM
رتبه ها بر اساس قدرت :

مت هاردي 93

مستر كندي 94

(كين 88)

:12: :12: :12: :12: :12: :12:

اينا اصلا كشتي كج نگا مي كنن ؟ :12: :12:

mahdi1372
08-08-2008, 10:54 PM
مرسی ، عالی....

KANE
08-08-2008, 11:43 PM
از طرف من از آقا معین تشکر کن

رتبه ها بر اساس قدرت :

مت هاردي 93

مستر كندي 94

(كين 88)

ببخشید منظورتونو نفهمیدم ؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

گفتم حیفه الان این عکسو پریویو نکنم 4:4

I_Walk_Alone
08-09-2008, 12:27 AM
رتبه ها بر اساس قدرت :

مت هاردي 93

مستر كندي 94

(كين 88)

ببخشید منظورتونو نفهمیدم ؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

يعني مستر كندي از كين قوي تره ؟

مت هاردي از كين قوي تره؟

خنده داره به خدا

n W o
08-09-2008, 03:37 AM
بسیار کیف کردم

DEAD MAN
08-09-2008, 10:16 AM
مرسی اطلاعات حرف نداشت.
عکس ها هم بعضی هاش تکراری بود بعضی هاش رو هم که من دیده بودم.
درکل دمت گرم.

R . I . P
08-09-2008, 11:04 AM
عزیز من همه ی این عکس ها که گذاشتی تکراریه قبلا همه رو هم من هم آرمان گذاشتیم
این آدرس عکس های Inferno Match که من گذاشتم

اینم عکس های دیگه که آرمان زحمت کشید گذاشت

الانم همه ی عکس های تکراری پاک میشه

H H H
08-09-2008, 11:09 AM
عزیز من همه ی این عکس ها که گذاشتی تکراریه قبلا همه رو هم من هم آرمان گذاشتیم
این آدرس عکس های Inferno Match که من گذاشتم

اینم عکس های دیگه که آرمان زحمت کشید گذاشت

الانم همه ی عکس های تکراری پاک میشه

معین فقط میخوام عکس هایی که من گذاشتمو پاک کنی نفت میریزم روت دارت میزنم.

R . I . P
08-09-2008, 12:41 PM
من که نهمیدم تو آخر میخوای منو دار بزنی یا آتیشم بزنی؟

New World Order
08-09-2008, 01:03 PM
عرفان دیگه حق زدن عکس های تکراری رو نداری والا خودم آتیشت میزنم.

I Am Legend
08-09-2008, 04:07 PM
حالا بزارید ببینید این بازی اصلا دستمون میرسه یا نه به این وضعیت بگیر بگیر

bret-hitman-hart
08-09-2008, 06:37 PM
حالا بزارید ببینید این بازی اصلا دستمون میرسه یا نه به این وضعیت بگیر بگیر

1 ارشادخیلی گیر میده که فعلا فروش 2007 و 2008 ممنوع شده :17:
2 فعلا که نحریم هستیم :10:
ای بابا پس فعلا باید از فکرش بیرون بیایم :10:

R . I . P
08-09-2008, 08:36 PM
عرفان خام نشو بابا این مرتیکه پست منو ویرایش کرده تو هر عکسی که دلت میخواد بذار عزیزم.

به روی چشم گلم.

خواهشا حرف های عشقولانه رو بذارین خارج از این تاپیک

I Am Legend
08-10-2008, 11:51 PM
اقا من خیلی نگرانم که این بازی اصلا به دستمون نرسه شماها چطوری اینقدر راحت نشیتید دارید نقد می کنید ;D

KANE
08-12-2008, 01:33 AM
اقا من خیلی نگرانم که این بازی اصلا به دستمون نرسه شماها چطوری اینقدر راحت نشیتید دارید نقد می کنید ;D

نه نگران نباش ما اینجا یه کپی بازهایی داریم که قبل از انتشار تو آمریکا به دستمون میرسونن

بچه میگفتن اسم سوپراستارهاش هم اومده باورم نشد ولی تا تو یه انجمن معتبر خارجی دیدم براتون کپی کردم 100% درسته Raw:

- Brian Kendrick
- Carlito
- Charlie Haas
- Cody Rhodes
- Chris Jericho
- DH Smith
- Hardcore Holly
- JBL
- Jeff Hardy
- John Cena
- Mr. Kennedy
- Lance Cade
- Paul Burchill
- Paul London
- Randy Orton
- Ron Simmons
- Santino Marella
- Shawn Michaels
- Trevor Murdoch
- Triple H
- Umaga

SmackDown!

- Batista
- Big Show
- Chavo Guerrero
- Curt Hawkins
- Edge
- Festus
- Finlay
- Gregory Helms
- Hornswoggle
- Jesse
- Kane
- Kenny Dykstra
- Mark Henry
- Matt Hardy
- Montel Vontavious Porter
- Rey Mysterio
- The Great Khali
- Undertaker
- Zack Ryder

Ecw:

- Big Daddy V
- Boogeyman
- CM Punk
- Colin Delaney
- Elijah Burke
- John Morrison
- Kevin Thorn
- Kofi Kingston
- Shelton Benjamin
- Stevie Richards
- The Miz
- Tommy Dreamer

Divas:

- Ashley Massaro
- Beth Phoenix
- Candice Michelle
- Eve Torres
- Jilian Hall
- Katie Lea Burchill
- Kelly Kelly
- Layla
- Lena Yada
- Maria Kanellis
- Melina Perez
- Michelle McCool
- Mickie James
- Torrie Wilson
- Victoria
- Nataly Neidhart

Hall Of Fame:

- Bret Hart
- Cactus Jack
- Dude Love
- Eddie Guerrero
- Fabulous Moolah
- Hulk Hogan
- Jerry Lawler
- Jim Ross
- Mae Young
- Mankind
- Ric Flair
- Roddy Piper
- Sgt. Slaughter
- The Rock
- Goldberg
- Brock Lesnar
- Trish Stratus
- Fabulos Moolah
- Stone Cold

Legendas Ecw:

- Rob Van Dam
- Sabu
- Tazz
- The Sandman
- Terry Funk

Titulos:

Wwe Title
World Heavyweight Title
Wwe Tag Team Title
World Tag Team Title
Intercontinental Title
USA Title
Wwe Womens Title
Ecw World Champion Title

Titulos Clasicos:

Peso Legendario Title
World Championship Wrestling Title
Hardcore Clásico Title
Clasico de la Wwe Title
Wwf Intercontinental Title

Main Event:

- Bra e Panties Match
- Luberjack Match
- Hell in a Cell
- Steel Cage Match
- Hardcore(Bar,Garage,BS,) Match
- K.O. Match
- TLC Match
- Table Match
- Inferno Match
- Money in the Bank Match
- Casket Match
- Extreme ECW Rules Match
- Barbed Wire Match
- Submission Match
- Buried Alive Match
- 8 Man Tag Match
- 6 Man Tag Team Match
- Royal Rumble (10 Mens 15 Mens 20 Mens 30 Mens ) (Incluyendo Divas)

Managers Personales:

Armando Alejandro Estrada
Jonathan Coachman
Mr. McMahon
Ranjin Singh
Shane McMahon
Theodore Long
Vickie Guerrero
William Regal

Comentarios,BackStage,Anunciadores:

Jim Ross - Comentador
Jerry Lawler - Comentador
Joey Styles - Comentador
Mick Foley - Comentador
Justin Roberts - Anunciador
Lena Yada - Backstage
Lilian Garcia - Anunciadora
Maryse Ouellet - BackStage
Michael Cole - Comentador
Mike Adamle - Anunciador
Tazz - Comentador
Todd Grisham - BackStage
Tony Chimel - Anunciador

General Manager:

- Mr.McMahon
- Armando Alejandro Estrada
- Vickie Guerrero
- Theodore Long
- William Regal

اگه اینجوری باشه باید به این بازی تعظیم کرد

n W o
08-12-2008, 01:53 AM
عمرا این همه **** استار باشه
اشتباه هستش

trust no.1
08-12-2008, 08:11 AM
من هم فکر نمیکنم اینطور باشه اخه thq این همه سوپراستار در اختیارت نمیزاره که شما از قسمت created superstar بیشتر استفاده کنی البته امیدوارم حق با ایشون باشه و من اشتباه کنم به هر حال ممنون

R . I . P
08-12-2008, 11:04 AM
نام تمامیه **** استار های ثبت شده قبلا اومده با اورال ها که من 2 هفته پیش گذاشتم به این آدرس :

اینم اورال های لجند + لیست کمربند داران این بازی

KANE
08-12-2008, 10:38 PM
منم به شک افتادم البته داداش گلم این نظر من نیست نظر یه سایت اسپانیایی بود اگه میخاین لینک هم بدم ولی فکر نکنم اینجوری باشه آفای RIP تو هم هی به ما تیکه بنداز !!!!!!

Rated Y2J
08-13-2008, 10:02 AM
ممنون.عالی بود

R . I . P
08-13-2008, 10:28 AM
منم به شک افتادم البته داداش گلم این نظر من نیست نظر یه سایت اسپانیایی بود اگه میخاین لینک هم بدم ولی فکر نکنم اینجوری باشه آفای RIP تو هم هی به ما تیکه بنداز !!!!!!

تیکه کجا بود عزیز دل؟ شما هر جا بری دیگه نام این **** استارها ثبت شده. . . اگه دقت هم کنی بنده از اطلاعات خوبی که گذاشتی تشکر کردم
در مورد عکس ها هم من فقط عکس های تکراری که گذاشتی رو پاک کردم و اون هایی رو که تکراری نبود به پست اولت انتقال دادم

KANE
08-13-2008, 11:35 PM
دمت گرم داداش

Greatone
08-20-2008, 09:56 PM
سلام
عالی بود
جالبه گولبرگ هم ساختن !

Alireza Dx
08-23-2008, 09:38 PM
دیگه پلی استیشن 2 هم داره از مد میفته