PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تنها شبیه ساز پلی استیشن 2

UnderTaker 316
08-14-2008, 04:02 PM
آموزش pcsx2 تنها شبیه ساز پلی استیشن 2

با عرض سلام به اعضای انجمن در این تاپیک قصد دارم آموزش شبیه ساز پلی استیشن 2 رو بزارم از اونجایی که قبلا تاپیکی با عنوان مبدل پلی استیشن 2 که توسط یکی از اعضا ایجاد شده بود نتونست به بچه ها کمک کنه این تا پیک رو ایجاد کردم .....لازم به ذکر است که قبل از اینکه من در این انجمن باشم مدت سه سال دریک انجمن مربوط به بازی فعالیت داشتم ودر این زمینه تخصص کامل دارم

مطلب مهم : توجه داشته باشید عزیزان من این شبیه ساز ساخته دست برنامه نویسان کامپیوتری می باشد و شرکت سونی هیچ دخالتی در ساخت این شبیه ساز ندارد چون شرکت سونی مغز خر نخورده که این کار رو بکنه . طبیعیه برنامه نویسان برای برای نوشتن شبیه ساز پلی استیشن 2 با مشکلات زیادی رو به رو باشند اونها اطلاعات دقیقی در باره کدهای به کار گرفته شده در بازی های پلی استیشن 2 ندارند این اطلاعات فقط دست شرکت سونی هستش . لازم به ذکر است که بگم اگه شرکت سونی قرار بود شبیه ساز رو خودش بنویسه یه شبیه ساز فوق العاده می شد که مثل خود کنسول پلی استیشن تو کار می کرد بدون هیچ مشکلی این مطلب رو گفتم تا بگم که برای اجرا بازی پلی استیشن 2 به یک **** کامپیوتر احتیاج دارید در غیر این صورت بازی براتون با سرعت حلزون اجرا می شه وتا یه بازی رو تا آخرش ببرید پیر می شید
نمی خوام مثل مدیران قانون وضع کنم ولی این نکات رو رعایت کنید
1- کلماتی نظیر نرم افزار یا مبدل پلی استیشن 2 اشتباهه فقط شبیه ساز درسته چون اساس کارش هم همینه

2- از مایوس کردن وتبلیغات منفی درباره شبیه ساز جدا خودداری کنید

3- کپی کردن این مطالب دروبلاگ یا سایتهای دیگه به هر شکلی که باشه درست نیست
خوب با امید اینکه بچه ها این نکات رو رعایت می کنند آموزش رو شروع می کنیم

جدیدترین ورژن شبیه ساز رو با تمامی پلاگین ها و فایلهای بایوس آپلود کردم
این عکس مربوط به منوی شبیه ساز هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خوب حالا شما باید یه سری تنظیمات رو انجام بدید از منوی config گزینه configure رو کلیک کنید

پنجره configuration برای شما باز میشه تمامی تنظیمات در این پنجره هستش

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قسمت اول : تنظیمات گرافیک

روی configure کلیک کنید تا این پنجره برای شما بیاد

Resolution در دو حالت می باشد حالت windowed (داخل محیط ویندوز) و fullscreen (تمام صفحه) که شما یکی رو انتخاب کنید

در قسمت render بهتره که direct3d9 (hardware) باشه

در قسمت shader شما باید پیکسل شیدر رو انتخاب کنید خوب کارت گرافیکهای جی فورس 5200 تا 5900 پیکسل شیدر 2 دارند واز جی فورس 6100 به بالا از پیکسل شیدر 3 ودر مدلهای 8800 به بالا پیکسل شیدر 4 دارند

در قسمت interlacing گزینه none باشه

در قسمت aspect ratio نحوه قرار گرفتن تصویرهست که در حالت پیش فرض 4:3 انتخاب شده بهتره همون طوری باشه

قسمت دوم : تنظیمات کنترولر ( گیم پد )

در پنجره configuration میبیند دو قسمت برای کنترولر هستش که هیچ فرقی با هم نداره
خوب در قسمت first controller روی configure کلیک کنید تا این پنجره براتون باز بشه این قسمت مربوط به دسته بازی پلی استیشن 2 هستش خوب همه چیز مشخصه می تونید تنظیمات یشفرض رو تغییر بدید در اون گوشه بالا تصویر pad1 برای دسته 1 هست و pad2 برای دسته دو هستش که اگه خواستید دونفره بازی کنید pad 2 رو هم تنظیم کنید

قسمت سوم : تنظیمات دی وی دی

توجه داشته باشید اکثر بازیهای ps2 دی وی دی هستند پس باید دی وی دی رام داشته باشید
روی configure کلیک کنید این پنجره برای شما باز می شه

در قسمت interface شما باید نوع ویندوز رو انتخاب کنید چون دیگه همه از xp استفاده می کنند w2k/xp scsi commands رو انتخاب کنید
در قسمت drive باید مسیر دی وی دی رامی که بازی رو توش گذاشتین مشخص کنید
بقیه قسمتها رو طبق عکس تنظیم کنید وبعد هم ok

نکته خیلی مهم : برای اجرای بازی ازروی دی وی دی احتیاج به یک دی وی دی رام قوی دارید در غیر اینصورت براتون مشکل ایجاد می کنه برای رفع این مشکل بهتره از بازی ایمیج بگیرید واون رو داخل درایو مجازی بزارید با alohol 120% ایمیج بگیرید
حالا ok را در پنجره configuration کلیک کنید تا به منوی اصلی شبیه ساز برگردید

تنظیمات سی پی یو : از منوی config گزینه cpu رو کلیک کنید تا این پنجره برای شما باز بشه

اگر سی پی یو دوهسته ای دارید دو گزینه (multi threaded gs mode و dual core mode )
رو تیک بزنید در غیر این صورت این کار را نکنید این دو گزینه برای افزایش سرعت در بازی به کارمی روند
تمامی تنظیمات تمام شد ok رو کلیک کنید برای اینکه تنظیمات ذخیره بشه شبیه ساز رو ببندید ومجددا اجرا کنید

از منوی فایل Run CD/DVD رو کلیک کنید منتظر باشید تا بازی بیاد

خوب اینم لینک دانلود شبیه ساز پلی استیشن 2 لذت ببرید

PCSX2 0.9.5 BY COME the PAIN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

R . I . P
08-14-2008, 06:03 PM
میشه یک توضیح در مورد اینکه قطعات سیستم تا چه حد باشه برای اجرای بازی ها بدی؟(منظورم کارت گرافیک ، رم و ...)
اگه این مبدل کار کنه یک لشگر آدم دعات میکنن !
ممنون

DEAD MAN
08-14-2008, 07:32 PM
مرسی.اگه میشه سیستم مورد نیاز رو هم بگو.

UnderTaker 316
08-14-2008, 08:25 PM
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی با سرعت استاندارد 60 فریم

توجه داشته باشید سی پی یو ذکر شده در پایین دو هسته ای هست یا همون dual core

cpu:intel core2 duo e6700 or higher
ram : 512 mb DDR2
VGA : gefore 8500 or higher

اگه سوال دیگه ای داشتید حتما بپرسید این تاپیک رو برای شما عزیزان باز کردم

only batista
08-14-2008, 08:33 PM
اقا رو ویستا هم جواب می ده؟

UnderTaker 316
08-14-2008, 08:39 PM
میشه یک توضیح در مورد اینکه قطعات سیستم تا چه حد باشه برای اجرای بازی ها بدی؟(منظورم کارت گرافیک ، رم و ...)
اگه این مبدل کار کنه یک لشگر آدم دعات میکنن !
ممنون

سیستم مورد نیاز رو گفتم دیگه نگو مبدل چیزی تبدیل نمی شه بلکه با شبیه ساز کردن کنسول پلی استیشن 2 کاری می کنه که بازی اجرا بشه واز مزایای جالب این شبیه ساز سیو کردن بازی هر جایی که بخواین ولی با خود کنسول پلی استیشن 2 فقط جاهای خاص می تونید بازی رو سیو کنید
بعدشم من خودم با این برنامه کار می کنم کار می کنه عزیزم برو حالشو ببر

این عکس مربوط به بازی smack vs raw 2008 نگا ه کن با همین برنامه اجرا شده

smackdown vs raw 2008 pcsx2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
resident evil 4 pcsx2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

اقا رو ویستا هم جواب می ده؟

بله دوست عزیز ولی اگه xp باشه خیلی بهتره

pooya
08-14-2008, 08:57 PM
[quote=COME the PAIN]
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی با سرعت استاندارد 60 فریم

توجه داشته باشید سی پی یو ذکر شده در پایین دو هسته ای هست یا همون dual core

cpu:intel core2 duo e6700 or higher

dual core -- core2 duo??????:21:

UnderTaker 316
08-14-2008, 09:03 PM
پویا فکر نمی کردم این برات سوال بشه ولی خوب من وظیفه خودم رو می دونم که به سوالت جواب بدم
core2 duo سی پی یو دو هسته ای اینتله خوب اونم که گفتم dualcore یعنی سی پی یو دو هسته ای فقط همین شما رو همون core2 duo رو داری برو حال کن

pooya
08-14-2008, 09:22 PM
پویا فکر نمی کردم این برات سوال بشه ولی خوب من وظیفه خودم رو می دونم که به سوالت جواب بدم
core2 duo سی پی یو دو هسته ای اینتله خوب اونم که گفتم dualcore یعنی سی پی یو دو هسته ای فقط همین شما رو همون core2 duo رو داری برو حال کن

نه عزیز دل من فکر کردم که شما میگی dual core همون core2 due ؟؟؟؟

cpu من core Quad 6600

R . I . P
08-14-2008, 09:24 PM
این گرافیک که نوشتی 8500 چنده؟؟؟ 512 ؟؟

UnderTaker 316
08-14-2008, 09:34 PM

نه عزیز دل من فکر کردم که شما میگی dual core همون core2 due ؟؟؟؟

cpu من core Quad 6600

پویا سیستمت عالیه بهتر از اونی که من گفتم سی پی یو شما چهار هسته ای هستش حتما شبیه ساز رو دانلود کن وخبرشو بهم بده

RIP عزیز اسم کوچیکتو نمی دونم geforce 8500 در دو مدل 512 و ا گیگ تو بازار هست

R . I . P
08-14-2008, 09:38 PM
بنده معین هستم
پس همون کارت گرافیکی که حدس میزدم بود...
ما که به سیستممون نمیخوره خدا رو شکر Ps2 داریم . . .

UnderTaker 316
08-14-2008, 09:44 PM
یه نکته دیگه رو باید بهتون تذکر بدم اینکه این شبیه ساز تمام بازیهای ps2 رو اجرا نمی کنه اکثر بازیها قابل اجرا هستند بازی smackdown vs raw 2008 قابل اجرا هستش عکشو صفحه قبل گذاشتم
اگه خواستید بعدا لیست بازیهای قابل اجرا رو براتون می زارم

UnderTaker 316
08-16-2008, 02:32 PM
بچه ها دیگه سوالی ندارند گرچه بنده آموزش کامل رو گذاشتم اما ممکنه یه سری نکات رو نگفته باشم شما بپرسید تا من جواب بدم این تاپیکو برای شما زدم وگرنه خودم که احتیاجی ندارم

UnderTaker 316
08-16-2008, 02:37 PM
بچه ها دیگه سوای ندارند گرچه بنده آموزش کامل رو گذاشتم ام ممکنه بعضی نکات براتون سوال باشه بپرسید تا جواب بدم

erfan fcbarca
08-16-2008, 03:00 PM
آقا دستت درد نکنه ... ولی ما که سی پی یومون 3 هست باید چیکار کنیم ؟ :4: :4:
این سی پی یو ای ام دی هست یا اینتل ؟
بعد گرافیک 8500 کی گفتی ، منظورت 1 گیگش بود یا 512 ؟

خودت بازی کردی ؟ اگر بازی کردی تصاویر قشنگ برات میاد یا صحنه ها آهسته آهسته هست ؟

UnderTaker 316
08-16-2008, 03:08 PM
خوب عرفان اگه سه هسته ای هست که چه بهتر اگر از سی پی یو اینتل باشه خیلی بهتره اینتل آخر سی یو هستش ای ام دی رو بی خیال
در ضمن من گفتم گرافیک 8500 نه این که فقط باید حتما همین باشه اینو گفتم چون قدرتش خوبه قیمتش هم مناسبه
بله من خودم بازی های زیادی رو اجرا کردم قبلا سی پی یو تک هسته ای داشتم برام آهسته اجرا می شد الان سیستم رو ارتقاء دادم خیلی بهتر شده
عکس هم تو صفحه اول این تاپیک گذا شتم برو نگاه کن شبیه ساز رو دانلود کن خودت کار کن میفهمی
در ضمن مشخصات کامل سیستمت رو بگو

erfan fcbarca
08-16-2008, 03:20 PM
والله من سیستم خودم سی پی یو 3 اینتل هست...تک هسته ای هم هست...گرافیکم هم 256 مدل 6600 لیدتک واقعی هست...نمیدونم قضیه ی این واقعی چیه !!ولی هر چی هست ما حدود 100 تومنی بابت این گرافیک دادیم ... رم هم 1 گیگابایت هست
اما سیستم خواهرم سی پی یو 2 هسته ای هست.نمیدونم چنده ...گرافیکش هم 256 هست...رمش هم 1 گیگ
داداشم هم سیستمش یکم بالاتر از اینه یعنی گرافیک 2512 و رم هم 2 گیگ

حالا بگو با کدوماش میتونم بازی کنم ؟ چون هر کدوماش بشه ، حلش میکنم ... مال خودم رو ببین اصلا نمیشه یا نه ؟
هر کدومو یه رتبه بندی بکن

مرسی

UnderTaker 316
08-16-2008, 03:34 PM
من فکر کردم می گی سی پی یوت سه هسته ای هست تک هسته ای که خیلی ضا یع هست با سرعت کمی برات میاد بهتره با همون سی پی یو دو هسته ای کار کنی گرافیک اگه 512 با شه بهتره ولی خوب شما یه تست بزن راستی بهتره سی پی یو د وهستهای اینتل باشه اینتل هم دو نوع سی پی یو دو هسته ای داره اولی pentium d که خیلی اوضا عش خرابه فقط اسمش دو هسته ای هست با تک هسته ای هیچ فرقی نداره قیمتشم ارزونه
امانی اونی کارش درسته وبه درد این شبیه ساز می خوره وقیمتش هم گرونه همون intel core 2 duo e6700 به بالا

KANE
08-16-2008, 09:48 PM
من که اگر بخوام سیستمم به این چیزی که شما گفتی برسشونم باید فیکس 300 هزار خرج کنم.خب با 300 هزار میرم خود پلی تو رو میخرم باقیشم میرم فانتا لیمویی میخرم!داداش دمت گرم زحمت کشیدی.آقا من سیستمم سی پی یوش تک هسته ای هیچ امیدی به اجراش نیست؟اگر نیست دیگه ما نریم سراغ امتحان کردنش دمت گرم.گرافیک هم جیفورس 6200

UnderTaker 316
08-18-2008, 02:55 PM
من که اگر بخوام سیستمم به این چیزی که شما گفتی برسشونم باید فیکس 300 هزار خرج کنم.خب با 300 هزار میرم خود پلی تو رو میخرم باقیشم میرم فانتا لیمویی میخرم!داداش دمت گرم زحمت کشیدی.آقا من سیستمم سی پی یوش تک هسته ای هیچ امیدی به اجراش نیست؟اگر نیست دیگه ما نریم سراغ امتحان کردنش دمت گرم.گرافیک هم جیفورس 6200

سلام دوست عزیز
اول : من به کسی نگفتم این سیستم رو بخره چرا مطلب رو درست نمی خونی بچه ها پرسیدند چه سیتمی میخواد منم گفتم
دوما : خوبه گفتم تبلیغ منفی نکنید
سوما : سیستم هیچ ربطی به اجرای بازی نداره با هر سیستمی می شه بازی رو اجرا فقط تفاوت در سرعت هست مسلمه اگه سیستم ضعیف باشه بازی برات آهسته میاد ولی اگه سیستمت قدرتمند باشه می تونی با سرعت خوب بازی رو اجرا کنی
بعدشم همه که اینجا سیستما شون ضعیف نیست می تونند بازیهای پی اس تو رو تو سیستمشون اجرا کنند ولذت ببرند
صفحه اول برید شبیه ساز رو آپلود کردم به خدا سرعت آپلودم خوب نبود ولی شبیه ساز رو به طور کامل با تمام فایلهای بایوس آپلود کردم حجم 11 مگ

راستی پویا چکار کردی سیستمت عالی بود

sahand^^hidden
08-29-2008, 04:37 PM
میگم من بازیه کشتی کچ یلی استیشن 2 رو تو کامپیوترم دانلود کردم . آیا میشه از راه این برنامه اون بازی رو هم اجرا کرد یا نه فقط دی وی دی رو باید داخل سی دی روم قرار بدی ؟ اگه میشه میشه توضیح بدید چطوری ؟
خیلی ممنون

salar_cena
08-29-2008, 07:29 PM
ولی ایول به جای تنکس باید یه تشکر ویژه ازت بکنم مرصی خیلی کامل بود.

UnderTaker 316
08-30-2008, 04:19 PM
میگم من بازیه کشتی کچ یلی استیشن 2 رو تو کامپیوترم دانلود کردم . آیا میشه از راه این برنامه اون بازی رو هم اجرا کرد یا نه فقط دی وی دی رو باید داخل سی دی روم قرار بدی ؟ اگه میشه میشه توضیح بدید چطوری ؟
خیلی ممنون

آب در کوزه ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم عزیزم چرا این قدر خودتو اذیت کردی هر چقدرم سرعت اینترنت خوب باشه لازم نبود بازی پی اس تو دانلود کنی بازیهاش که از قدیمی وجدید هست تو بازار

خوب من همه این مطالب رو بیان کردم شما باید تمام مطالب رو میخوندی خوب اگه بازی رو دانلود کردی حتما فایل ایمیج بازی هست نمی خواد بری تو دی وی دی رایتش کنی اون فایل داخل درایو مجازی بزار بعد هم بازی رو اجرا کن آموزش کامل رو هم گزاشتم دیگه مشکلی نیست

یه نکته مهم : عزیزان من این تاپیک رو برای شما باز کردم وتا اونجایی که در توانم بود آموزش کامل رو همراه با عکس گزاشتم فقط یه خواهش از کسایی که سوال دارن میکنم قبل از اینکه سوال بپرسید تمام صفحات این تاپیک رو بخونید چون به اکثر سوالات جواب دادم اگه جواب رو پیدا نکردین اونوقت سوال بپرسید تا بهتون جواب بدم ممنون

UnderTaker 316
10-21-2008, 11:39 AM
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم حتما باید آخرین دایرکتس رو سیستم نصب باشه تا بازی براتون بیاد

میتونید از اینجا دانلود کنید حجم فایل 80 مگ هست اگه به خاطر حجم زیادش نمیتونید دانلود کنید از بازیهای جدید سال 2008 که دایرکتس 2008 دارن میتونید استفاده کنید مثل
devil may cry 4

DirectX Redistributable 9.0c August 2008

UnderTaker 316
11-04-2008, 12:40 PM
خوب ظاهرا بعضی ها هنوز باورشون نشده این تاپیک رو برای تبلیغات علکی نزدم
اگه هنوز فکر می کنید نمی شه ps2 رو تو pc اجرا کرد یه سر به این لینک بزنید تا باورتون بشه

خوب این ویدئو تو سایت ******* رو نگاه کنید اجرای بازی تیکن 4 ps2 با همین شبیه ساز (یعنی pcsx2 )
از صفحه مانیتور فیلمبرداری کرده وپنجره های ویندوز کاملا قابل رویته

pcsx2 tekken 4 ******* (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*******.com/watch?v=a5C1nbXOnQ8&eurl=<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Orton-Legendkiller
11-05-2008, 01:21 PM
خوب ظاهرا بعضی ها هنوز باورشون نشده این تاپیک رو برای تبلیغات علکی نزدم
اگه هنوز فکر می کنید نمی شه ps2 رو تو pc اجرا کرد یه سر به این لینک بزنید تا باورتون بشه

خوب این ویدئو تو سایت ******* رو نگاه کنید اجرای بازی تیکن 4 ps2 با همین شبیه ساز (یعنی pcsx2 )
از صفحه مانیتور فیلمبرداری کرده وپنجره های ویندوز کاملا قابل رویته

pcsx2 tekken 4 ******* (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*******.com/watch?v=a5C1nbXOnQ8&eurl=<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

میاد ولی سرعت خیلی کمه

UnderTaker 316
11-05-2008, 01:27 PM
سرعت دربازی بستگی به سیستم داره نباید با بازیهای pc اون رو مقایسه کنید اون ویدئویی که گذاشته بودم سرعت بازیش استاندارد بود

farshad_fu
11-22-2008, 01:10 PM
اگر می شود لینک دانلود را از هر سروری بدهید بغیر از رپیدی شر!!!!!!!!!!!

farshad_fu
11-26-2008, 12:28 PM
سلام یه لطفی در حق ما بکن و از یه سرور دیگه واسه دانلود بزار

D-Xzibit
06-04-2009, 09:03 AM
سلام یه نفر لطف کنه این شبیه ساز رو دوباره Upload کنه.
خیلی واجبه همین امروز لطفا ممنون.

farshad_fu
08-27-2009, 03:12 PM
این نسخه ای که تمام پلاگین ها وبایوس ها رو جمع آوری کردی کار می کنه دستت هم درد نکنه ولی من دو روز پیش تو سایت bazicenter ورژنه جدیدش یعنی 9.6 رو دیدم که بازی S vs. R2009 رو راحت با 60 fbs اجراع می کرد با این که سیستمش از سیتم من ضعیف تر بود! من الان بازی رو با30fbs اجراع می کنم یعنی اینکه امکان داره ورژن بالا تر رو سرعت بازی تاثیر داشته باشه؟![hr]
راستی یادم رفت اینم نسخه جدیدش: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

DatiS
08-27-2009, 05:38 PM
sd vs raw 2009 رو اجرا میکنه؟

farshad_fu
08-30-2009, 10:01 AM
بله اجرا می کنه فقط یه سری بایوس و پلاگین و تنضیمات می خواد که کاملش کردم می زارم حالشو ببرید

UnderTaker 316
09-29-2009, 05:17 PM
خوب جدیدترین نسخه شبیه ساز در تاریخ 20 سپتامبر 2009 آپدیت شد

آخرین نسخه directx مایکروسافت که باید نصب شود رو از اینجا دانلود کنید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Ftools_and_editors%2Fdirectx_9c_Dec04sdk.exe

این هم دانلود بایوس ps2 در پوشه بایوس کپی شود

به امید دیدار