PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود بازی فوق العاده جذاب و خنده دار همسایگان جهنمی 1 ، 2 و 3

R . I . P
08-22-2008, 01:09 PM
شاید این بازیو خیلی ها تون کرده باشید ولی گفتم خالی از لطف نیست بذارمش اینجا
امیدوارم لذت ببرید

Neighbours From Hell 1 - Revenge

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قســمت اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Neighbours From Hell 2 - On Vacation

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قســمت اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت سوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Neighbours From Hell 3 - In Office

Rapidshare

قســمت سوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت چهارم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت پنجم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت ششم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت هفتم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت هشتم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قســمت نهم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AMIRWWE619
08-22-2008, 01:38 PM
ما كه ADSL نداريم دانلود كنيم !

Sr - Q1
08-22-2008, 02:24 PM
خدایی که اصل بازیه :4:

لینک از رپید نداری بزاری ؟

H H H
08-22-2008, 02:52 PM
اخرت بازی هست دستت درد نکنه معین جون.

امیر (اریان)تو هم به رپید گیر دادیا خیلی از کاربرای انجمن از رپید نمیتونن دانلود کنن.

Omid.Taker
08-22-2008, 09:12 PM
ممنون معین جان ولی ما هم با امیر جان هم دردیم :4:

erfan fcbarca
08-23-2008, 01:02 AM
بازی خیلی خوبی هست ... خیلی خنده داره

قسمت سوم این بازی هم اومده توی بازار ... فکر کنم روسیه ساخته باشه قسمت سوم رو

The Dark Knight
08-23-2008, 02:27 AM
مرد شماره یک گیم ایران همین رایپ خودمونه(حالا می ** ار ای پی),اگه بدونی چند ساله من دنبال این بازی هستم و ناکام موندم.
ایشالله عجرت با اقا!

ممنون.
موفق باشین.

n W o
08-23-2008, 09:21 AM
ممنون معین من این 2 تا رو دارم

یکی از دوستان گفت 3 هم آمده

اونو نیمتونی بزاری

ممنون میشم

Gang
08-23-2008, 11:06 AM
ممنون معین اگه 3 هم قشنگه بذار من پیداش نکردم
فقط حجمش خیلی زیاده ؟

R . I . P
08-23-2008, 01:31 PM
از نظرات همه ممنونم
همون طور که عرفان جان گفت شماره 3 هم اومده و ساخت روسیه هستش
3 رو هم گذاشتم فقط فعلا از رپید شر تونستم پیدا کنم (خوش به حال امیر :4:) به احتمال زیاد از مگا آپلود هم لینک میذارم

Sr - Q1
08-23-2008, 05:12 PM
از نظرات همه ممنونم
همون طور که عرفان جان گفت شماره 3 هم اومده و ساخت روسیه هستش
3 رو هم گذاشتم فقط فعلا از رپید شر تونستم پیدا کنم (خوش به حال امیر :4:) به احتمال زیاد از مگا آپلود هم لینک میذارم

خوش به خال خودم واقعا ترکوندی :4:

نامبر وانی توی گیم عزیز دل :7:

The Enigma
08-23-2008, 06:58 PM
میگم دمت جیلیز خیلی دنبالش بودم :34:

The Dark Knight
08-23-2008, 07:00 PM
این سومی چرا این قدر حجیمه!مشخصات سیستم مورد نظر برای اجرای این بازی چیه؟
اگر خودت داریش می شه چند تا عکس از خود بازی بگیری و بزاری.

ممنون.
موفق باشین.

R . I . P
08-23-2008, 07:17 PM
حجیمه چون گرافیک و تعداد مراحلش از 2 تای قبلی بیشتره
در مورد بازی کردن هم والا من خودم هنوز بازیش نکردم ولی مطمئنم کارت گرافیک 128 و رم 256 ، 100% ساپورتش میکنه
عکس هم الان میذارم

DEAD MAN
08-28-2008, 05:10 PM
دوستان اگه پچ اینگلیش قسمت 3 رو میخوان بگن.انشاالله دم دست هست.

legendarp
08-28-2008, 05:40 PM
آقا هنوز شماره 3 این بازی ساخته نشده و این یه بازی شبیه اون هست و شرکتش هنوز اعلام نکرده که می خواد بازی دیگه ای بزنه یا نه این بازی مال شرکت jowwod فکر کنم باشه و هنوز که چیزی نگفته و هنوز بیرون نیومده