PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس های راو 25.8.08

H H H
08-26-2008, 09:39 AM
سلام
عکس های راو امروز صبح رو براتون اماده کردم هم به صورت بازی به بازی و هم به صورت کلی باحجم کم.

نمونه عکس:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

--------------------------------------

Shawn Michaels issues Chris Jericho a challenge (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ml)

Womens Champion Beth Phoenix vs Kelly Kelly (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Primo Colon vs Charlito (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Intercontinenta Champion Santino Marella vs Kofi Kingston (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Kingston.html)

Batista vs Kane (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

World Tag Team Champions Cody Rhodes & Ted DiBiase in action (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> in_action.html)

World Heavyweight Champion CM Punk vs JBL (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

25.8.08 RAW FULL PHOTO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پسورد تمامی فایل ها:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نظر یادتون نره.

امیدوارم خوشتون بیاد.

Gang
08-26-2008, 10:18 AM
ممنون عرفان خوب بود
این آرمان هم معلوم نیست کجاست

H H H
08-26-2008, 10:27 AM
ممنون عرفان خوب بود
این آرمان هم معلوم نیست کجاست

والا نمیدونم ارمان کجاست و چرا دیگه نمیاد شاید از برخوردی که باهاش شد ناراحت شده ؟؟؟؟
منم الان دارم کار ارمان رو انجام میدم تا بخش گالری نخوابه.

R . I . P
08-26-2008, 11:16 AM
والا نمیدونم ارمان کجاست و چرا دیگه نمیاد شاید از برخوردی که باهاش شد ناراحت شده ؟؟؟؟

نه بابا برخورد چیه .... خودش اومد عذرخواهی هم کرد ....فکر کنم اینترنتش مشکل داشته باشه...

DEAD MAN
08-26-2008, 11:24 AM
من همین دیروز یا پریروز باهاش چت میکردم چیزی نگفت نمیدونم چی شده.
عرفان جون دستت درست.

Ð-i-R-Ť-Y
08-26-2008, 01:24 PM
دوستان حرف در نیارید برای کسی ! من , نتم مشکل داشت نتوسنتم بیام و از همتون عذر میخوام !
پست های اضافی پاک شد ! اگر میخواید تشکر کنید گزینه ی تشکر کلیک کنید !

R . I . P
08-26-2008, 03:20 PM
لطفا احترام مدیر رو رعایت کن حق نداری به مقام بالاتر از خودت بی احترامی کنی
کاری که آرمان کرده جز وظیفش بود و از اسپم ها جلوگیری کرد

The Enigma
08-26-2008, 03:55 PM
عجب رویی داری 14 من می خوام از عرفان تشکر کنم به توچه ؟ دیگه هم پستایه منو پاک نکن فهمیدی !!!!!!!!!!!

تو که از کم رویی داری نابود میشی :24:
قانون انجمنه که
1- وقتی گزینه تشکر هست پست هایی که فقط توش تشکر شده پست اضافه حساب میشه و پاک میشه ! :24:
2- مدیر هر کاری بکنه کاربر حق توهین به مقام بالا ترشو نداره !

AMIRWWE619
08-26-2008, 05:18 PM
عكس هاي نمونه چرا اينطوريه عرفان كلك :4: