PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی TNA iMPACT عرضه شد

HaMo0n
09-09-2008, 02:02 PM
سلام به دوستان عزیز انجمن
امروز 9 سپتامبر بالاخره بازی TNA iMPACT بعد از ماه ها تاخیر وارد بازار شد
همانطور که اطلاع داشتید این بازی قرار بود زمستان پارسال عرضه بشه اما Midway تاریخ بازی رو به تعویق انداخت و قرار شد در تابستان 2008 عرضه بشه و در تابستان مشخص شد که قرار هست دهه اول سپتامبر این بازی عرضه بشه
------
این بازی در استودیو معروف بازی Kombat که فکر کنم همه بازیش کردین ساخته شده
این بازی از امروز برای کنسولهای PS2.PS3.Xbox360 عرضه شده و ماه دیگه برای Wii عرضه خواهد شد
بازی تفاوت چندانی با سری بازیهای sd vs raw نداره اما ضعیف تر از sd vs raw هست اما فکر کنم کسانی که این بازی رو انجام بدن راضی تر باشن تا sd vs raw 2008 رو
البته این بازی برای کنسول ps2 زیاد تعریفی فکر نکنم داشته باشه فکر کنم یکم امکانات بازی از ps3 و xbox360 کمتر باشه اما باز راضی کننده هست
از مشکلات بازی میتوان گفت:
نداشتن داور در بازی....
تا اونجا که من متوجه شدم نداشتن **** در بازی..
.DQ در همه بازیها Off هست و هرجای زمین میتوان فرد رو ضربه فنی کرد.و مشکلات دیگر که هنوز چون بازی به دست خود من نرسیده نمیدونم
نداشتن مسابقات زیاد
-----
نکات مثبت بازی هم میتوان گفت
:گرافیک بالا در کنسولهای PS3 و Xbox360
هوش مصنوعی بسیار بالاتر نسبت به سری بازیهای sd vs raw
بازی فصلی و ... که هنوز معلوم نیست
---------
سوپراستارهای بازی:
Abyss
Kurt Angle
Booker T
Brother Devon
Brother Ray
Christian Cage
Christopher Daniels
Sonjay Dutt
Hernandez
Homicide
Jeff Jarrett
Jay Lethal
Kevin Nash
Rhino
Chris Sabin
James Storm
Samoa Joe
Robert Roode
Shark Boy
Alex Shelley
Scott Steiner
Sting
AJ Styles
Tomko
Eric Young
که تعدادشون حدود 10 تا فکر کنم کمتر از sd vs raw باشه.
----------
تعداد بازیها:
Singles
Tag Team
Fatal Four Way
Ultimate X
------------
مدها:
Create a Wrestler
Exhibition
Story Mode
Training
--------
2 تا عکس از بازی:
عکس اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
عکس دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تمامی بحثها در مورد این بازی در همین تاپیک
البته هنوز این بازی در ایران نیومده
نبودن دیواها میشه امیدوار کرد که این بازی زودتر به بازار ایران عرضه بشه

R . I . P
09-09-2008, 02:18 PM
در کل نسبت به SVR خیلی در سطح پایین تریه از همه نظر :4:

I Am Legend
09-09-2008, 02:50 PM
ولی خوب از هیچی بهتره حداقلش اینه که تا اینکه سری SVR 09 بیاد سرگرممون میکنه

Sr - Q1
09-09-2008, 04:47 PM
میگن قراره برای Pc هم بیاد

درسته ؟

HaMo0n
09-09-2008, 06:28 PM
نه امیر جان هرکی گفته اشتباه گفته بازی فقط برای کنسول میاد

UniQue-M2JH
09-09-2008, 07:21 PM
تا اونجایی که من میدونم واسه سوپراستار هایه ساختگی نمیشه ENTRANCE درست کرد !!

MRT619RKO
09-09-2008, 07:22 PM
به نظر منم زياد جالب نمياد .. حيف كرت انگل كه توي SVR ازش استفاده نميكنن .. حيييييييييف .. !!

SOLDIER
09-09-2008, 07:30 PM
در کل بازی ضعیفیه به نظر من مثل نسخه های اولیه svr میمونه خب انتظار زیادی هم از midway نمیره چون اولین تجربش تو ساخت کشتی کجه ولی اگه ساخت این بازیو THQ برعهده میگرفت به نظر من بازی شاخی از اب در میاومد

Sr - Q1
09-09-2008, 07:54 PM
دوستان شرکت THQ از سال 2000 در برای کنسول های مختلف برای Wwe بازی تولید می کنه شما هم توقع نداشته باشید که اولین کار Tna Impact مقابله کنه با Smack vs Raw باید رقابت سال آینده این دو گروه رو مقایسه کرد

HaMo0n
09-09-2008, 07:56 PM
THQ یکی از ضعیف ترین شرکتها هست که اصلا بازی درست حسابی عرضه نمیکنه
شما الان بازیهای کشتی کچ این شرکت رو ببین هر شماره داره بدتر از سری قبل میشه به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه
Midway هرچی باشه مورتال کمبتش اندازه کل THQ فروش داشته و معروفترین بازی رزمی هم هست تو جهان
تا زمانی که این شماره رو بازی نکنیم فکر کنم الکی نظر بدیم فایده نداشته باشه
چون هنوز سایتهای IGN و GAMESPOT هم به این بازی نمره ای ندادن
به نظرم اگر شرکتی مثل EA بتونه سهمیه بازی کچی چه از TNA و یا چه از WWE رو بگیره اون موقع معنی کشتی کچ رو میفهمیم
خداحافظ

HaMo0n
09-09-2008, 08:18 PM
محمد جون مثل اینکه تو باغ نیستیا سری بازیهای Hitman رو شرکت Eidos زده نه THQ ;)

UniQue-M2JH
09-09-2008, 08:24 PM
محمد جون مثل اینکه تو باغ نیستیا سری بازیهای Hitman رو شرکت Eidos زده نه THQ ;)

ا .. ! :4: راست میگی شرمنده :11:

Rated Y2J
09-09-2008, 09:49 PM
من این بازیو فقط به خاطر کریستین کیج میخرم! اون روز اولی که با کشتی کچ آشنا شدم طرفدار کریستین که اون موقع موهاش بلند بود شدم.بعد یه مدت که کریستین از wwe رفت طرفدار جریکو شدم.بعد هم بیشاف جریکو رو از wwe اخراج کرد و من طرفدار اج شدم! همه ی اینها توفیق اجباری بود وگرنه من هنوز طرفدار کریستین میبودم! حالا جریکو که برگشته.کریستین هم میگن قراره برگرده اونوقت باید یه تاپیک بزنیم ببینیم من باید طرفدار کی باشم!

I Am Legend
09-09-2008, 10:48 PM
دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم سال 2010 آخرین سالی است که THQ برای دبلیو دبلیو ایی بازی میسازه بعدش میخواد برای کمپانی یو اف سی شروع به ساختن بازی کنه و دبلیو دبلیو ایی باید فکر یک شرکت دیگه باشه