PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس های راو به تاریخ 9/15/08

salar_cena
09-16-2008, 04:04 PM
سلام دوستان خوبید در این تاپیک عکس های این هفته راو را براتون میذارم .

world heaviweight champion chris jeriko vs cm punk (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

candice micheal vs jillian hall (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

dreamer vs jbl (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

jbl makes demands (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

six_man tag match (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

nobel vs burchill (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

rey mysterio vs kane (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

shawn micheals say ladder match for world heaviweight champion at nomercy (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

----------------------------
RAW _FULL PHOTOS_ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
--------------------------
دوستان تاپیک به روز شد تنکس یادتون نره.!!!

The Enigma
09-16-2008, 04:09 PM
برادر نام تایپیکو ویرایش کن ! :4: :4:

SASAN
09-16-2008, 04:17 PM
مرسی سالار جان .
نام تایپیکو ویرایش کن . میترسم تا 10 دقیقه ***** بشیم ....

با تشکر ...

cena
09-16-2008, 04:25 PM
***** که نمیشیم چون چیزه تابلوی نیست kas هم داریم
اما بهتره تاپیک رو پاککنی و کله عکس هارو یجا قرار بدی

R . I . P
09-16-2008, 04:27 PM
حالا این آرمان هم معلوم نیست کدوم گوریه :4:
میبینین؟ یه ع ننوشتن باعث ف ی ل ت ر شدن انجمن میتونه بشه !

a_evolution
09-16-2008, 04:44 PM
تا حالا سابقه نداشته دبلیو دبلیو ای دات کام اینقدر دیر عکس ها رو بذاره.
البته هنوز که عکس ها رو نذاشته. الان 12 ساعت از برگزاری راو گذشته اما فقط عکس های دو تا بازی رو منتشر کرده.

HAJSAR
09-16-2008, 04:55 PM
داداش عنوان تاپیکتو درست کن.فکرای دیگه ای کردیم

Poriya_Johncena
09-16-2008, 05:01 PM
دوست عزیز لطفا در زدن تاپیک و تیتر آن دقت کنید. همین مونده واسه این تاپیک ***** بشیم...

SASAN
09-16-2008, 05:15 PM
اقا من خودم یک تایپیک جدید میزنم .
برای دیدن عکسهای به این تایپیک بیایید ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با تشکر ....

salar_cena
09-16-2008, 05:59 PM
اقا من خودم یک تایپیک جدید میزنم .
برای دیدن عکسهای به این تایپیک بیایید ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با تشکر ....

آقا ساسان این تاپیک را پاک کن .ناظم محترم اول من این تاپیک را زدم اگر قراره چیزی پاک بشه اون باید ماله آقا ساسان باشه دوستان شما یک چیزی بگید خدایی انصاف با کیه؟

SASAN
09-16-2008, 06:06 PM
هاجی خوب 1 ساعته زدی عکسهارا نگذاشتی . خواب رفتم زدم عکسهار را گذاشتم.

تازه سرتیترش هم که مشخص بود.

با تشکر ...... :4:

salar_cena
09-16-2008, 06:22 PM

ساسان جان من به گفته ی وصال جان میخواستم همرو با هم بزارم . اما دیدم شما زدی من چون از 4شرد آماده کردم سیو میشه تازه من فول فوتوسم میذارم . لطفا" پاک کن و به حاشیه نکشون تاپیک رو:34::31::3:

SASAN
09-16-2008, 06:25 PM

ساسان جان من به گفته ی وصال جان میخواستم همرو با هم بزارم . اما دیدم شما زدی من چون از 4شرد آماده کردم سیو میشه تازه من فول فوتوسم میذارم . لطفا" پاک کن و به حاشیه نکشون تاپیک رو:34::31::3:

کسی به حاشیه نکشید اقای ......... . ما خواستیم سریع بزاریم همین . بهتره بری فول فوتوسشو بزاری .

با تشکر ...

Ð-i-R-Ť-Y
09-16-2008, 07:23 PM
تاپیک ها اقدام میشه دعوا نکنید ...

salar_cena
09-16-2008, 11:57 PM
دوستان تاپیک به روز شد تنکس یادتون نره!!