HAJSAR
10-17-2008, 01:36 PM
داشتم وب گردی میکردم که به یه براش که از ده دوازده نوک قلم تشکیل شده و ریش گذاری (!) رو خیلی اسون میکنه برخوردم.با استفاده از این براش حتی اگر حرفه*ای نیستید باز هم می*تونید برای عکساتون ریش و سبیل بگذارید البته ناگفته نمونه که این براش برای موی سر هم میتونه استفاده بشه.حالا نکته جالبش اینه که انواع موهای صاف و فر تو دسترس شماست! روش استفاده ازاون هم خیلی اسونه. بعد از اینکه فایل را از حالت زیپ خارج کردید اون را بگیرید و تو فتوشاپ رها کنید حالا هر وقت قلم رو انتخاب کنید با راست کلیک میتوانید نوک قلم رو انتخاب کنید
فکر کنم 26 کیلوبایت ارزش امتحان کردنو داره.:33:
لینک دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چند نمونه از عکسا رو من خودم بسیار ناشیانه ساختم.:10:که باید به بزرگیه خودتون ببخشید:34: هدف فقط نشون دادن امکاناتش بود
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فکر کنم 26 کیلوبایت ارزش امتحان کردنو داره.:33:
لینک دانلود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چند نمونه از عکسا رو من خودم بسیار ناشیانه ساختم.:10:که باید به بزرگیه خودتون ببخشید:34: هدف فقط نشون دادن امکاناتش بود