PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گير بازي!! تاحالا تو بازي گير كردي؟(بازي پلي استيشن)

Slipknot
03-18-2007, 09:57 AM
سلام.اين يه تاپيكه كه افراد جاهايي رو كه تو بازيها گير كردن به بقيه مي گن و اونايي كه اونجا رو رد كردن هم جوابشونو مي دن. به نظرم اين بخش واسه بازي خورها مي تونه خيلي مفيد باشه!

pezhman_britney
03-18-2007, 10:01 AM
هر بازي مشكل داشتيد چه pc چه play station من هستم

Slipknot
03-18-2007, 03:18 PM
ممنون.ولي براي جواب دادن به مشكلات بازيهاي كامپيوتري شما بايد به تاپيك گير بازي در بخش كامپيوتر بري!

reza
03-28-2007, 05:41 PM
در يك مرحله از بازي پرنس فارس 2 گير كردم لطفا راهنمايي
كنيد::30::30::30:
از روي نقشه تيكه سوم يه جا هست روي علامتي ميريم
دري باز ميشود و بايد زود از آنجا بگذريم .بعداز آن دو نفر را ميكشيم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> واز يك سوراخ پايين ميرويم.وارد محوطه بزرگي ميشويم.مشكل اصلي
همين جاست چون همه مسير را ميروم و چند نفري هم ميكشم ولي
باز برميگردم سر جاي اول .لطفا اگه كسي فهميد من كجام كمكم كند.چون خيلي عصبانيم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

HaMo0n
03-28-2007, 06:22 PM
آقا رضا من رفتم پرانس پرشیا2 رو اما اینطور که شما توضیح ندادی راستش هیچی نفهمیدم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
منم تو بازی رد الرت2 گیر کردم حالا نمیدونم شما میدونید کدوم رد آلرت میگم یا نه اگر منظورتون رد الرتPS1 هست بگم نه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یک مرحله هست که رسیدم از یک جایی مادر رو میارن تا میام بجنبم سریع آمریکا حمله میده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> و هیچی ازم نمیزاره بمونه من با روسیه دارم میرم هیچ کاری نمیشه کرد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>