PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه درخواست از بچه ها مخصوصا آقا هامون

chrismasters
03-19-2007, 05:04 PM
آقا توی گالری پیش فرض آواتار ها از همه عکس گذاشتین الا این کریس مسترز.همونطور که میبینید این آواتار من چون بیش از حد قشنگه میخوام عوضش کنم میگه سایز بزرگ قبول نمیکنه.
عکس های گالری پیش فرض عمدتا ابعادش بزرگتره و کار هم میکنه!
خلاصه اینکه اگه آقا هامون زحمت بکشن یه عکسی هم از مسترز برای آواتار بذارن ممنون میشم.
بقیه ی دوستان هم اگر عکسی دارن بذارن ممنون میشیم.

HaMo0n
03-19-2007, 05:18 PM
سلام آقای کریس مسترز
شما هرجه قدر آواتور از کریس مسترز داری همینجا بزار من برات میزارم او گالری پیش فرض
خداحافظ

monster kane
03-19-2007, 05:29 PM
به نظر من یه تاپیک باز کنید تا هر کسی از هر سوپراستاری خواست اواتار بزاره و هامون جان هم زحمتشو بکشه و تو گالری بزاره

chrismasters
03-19-2007, 05:51 PM
ایول آقا هامون.دستت درد نکنه! من یه 5 تا عکس دارم که زحمتشو بکشی ممنون میشم!
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه عکسه دیگه هم هست که اونم با اجازتون بعدا کوچیکترش میکنم که شما بذاری تو گالری.
ایول!
ممنون

chrismasters
03-20-2007, 11:32 PM
آقا هامون پس چی شد؟؟؟!!!!!!!!!
ما رو یادت رفت ها!!!!
هر وقت زحمتشو کشیدی همینجا یه ندایی هم بده!
سال نو هم که 3 ساعت و نیم دیگه شروع میشه بر همه ی دوستان مبارک

ali_cena
03-21-2007, 02:30 AM
آواتار دیگه چیه؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

HaMo0n
03-21-2007, 08:02 PM
خوب آقای کریس مسترز ببخشید دیر شد گزاشتم برات میتونی بری انتخاب کنی
در ضمن آقای علی سینا اواتور همون عکسی که زیر نام کاربریت قرار میگیره
خداحافظ

chrismasters
03-21-2007, 10:14 PM
ممنون!!!!

chrismasters
03-21-2007, 10:19 PM
الان دیگه باید درست شده باشه ...

svek