PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتایج اسمک دَون به تاریخ 5 دسامبر (اختصاصی)

R . I . P
11-26-2008, 02:18 PM
سلام
نتایج اسمک دَون رو به اطلاعتون می رسونم

از اونجا که اسمک دَون ها هر دو هفته یکی شده من هم اخبار را برای هفته بعدش هم قرار میدم
اسمک دَون به تاریخ پنجم دسامبر هست و در Albany, New York برگذار شد

در ابتدا پکیجی از رسلمینیا 25 نشان داده میشه و یک استیل کیج هم بالای رینگ وجود داره که نشان دهنده اینه که امشب یک بازی استیل کیج را شاهد خواهیم بود

در بازی دارک مچ قبل از اسمک دَون ، کارلیتو و برادرش در یک مسابقه تگ تیم توانستند بر تیم تی جی ویلسون و دی اچ اسمیث غلبه کنند ، در این بازی کارلیتو با زدن backstabber به تی جی توانست تیمش را پیروز کند

و حالا اسمک دَون به صورت رسمی آغاز می شود و ویکی گررو و اج نشان داده می شوند و بازی اول مشخص می شود که در آن اج به مصاف کونگ فوناکی می رود

Edge vs Kung Fu

اج در این بازی به راحتی توانست بر فوناکی غلبه کند و در پایان بازی با یک اسپیر او را پین کرد

بعد از بازی اعلام می شود که مسابقه ی کمربند دبلیو دبلیو ای در آرماگدُن این چنین است : Edge vs. Triple H vs. Jeff Hardy و تماشاگران با شنیدن این مسابقه هیجان زده می شوند

Maria vs McCool

در بازی بعد ماریا به مصاف میشل مک کول رفت که توانست در این بازی با رول آپ کردن مک کول پیروز شود

در قسمت بعد اعلام می شود که بیگ شو با آندرتیکر در استیل کیج امشب بازی خواهند داشت

در بخش بعدی ام وی پی به رینگ آمد و کمی درباره روند باخت های چندین ماهه خود حرف زد که ناگهان آهنگ گری گوری هلمز زده شد و این اینترتینر بعد از ماهها دوری از میادین ، بازگشت

Gregory Helms "Hurricane" vs MVP

در این بازی هم ام وی پی نتوانست باخت های پی در پی خود را جبران کند و هلمز در پایان بازی توانست با زدن Shining Wizard او را پین کند

اعلام میشود که تریپل اچ و جف هاردی در یک مسابقه ی تگ تیم Gauntlet Match باید یار هم بشوند و بازی کنند

رایدر و هاکینز اولین رقیبان آنها انتخاب میشنود و به رینگ میایند

Triple H & Jeff Hardy vs Zack Ryder & Curt Hawkins

در پایان این بازی تریپل اچ به هاکینز پدیگری زد و بعد از او جف به سوانتان بامب زد و این بازی بردند

جان موریسون و میز به عنوان حریفان بعدی آنها انتخاب می شوند

Triple H & Jeff Hardy vs John Morrison & The Miz

در این بازی 10 دقیقه ای ، سر آخر بین تریپل اچ و جف هاردی اختلال پیش آمد و گارد های امنیتی به رینگ آمدند تا آنها را از هم جدا کنند و این بازی به پایان رسید

در بخش بعد اعلام میشود که تریپل اچ در مقابل جف هاردی در تاریخ 12 دسامبر اسمک دَن قرار خواهد داشت

Matt Hardy vs Chavo Guerrero

در این بازی کازالف دخالت کرد و چاوو را به رینگ پرت کرد و به ضرباتش بر روی مت هاردی ادامه داد و این بازی دی کیو شد

در قسمت بعد گریت خالی نشان داده میشود که در حال تزئینات دکور برای کریسمس است و اِو تُرس میاید و گریت خالی را می بوسد !!!!!!!

Undertaker vs Big Show - Steel Cage Match

در مین ایونت این هفته اسمک دَون آندر تیکر به مصاف بیگ شو در استیل کیج رفت که در پایان بازی با فن سابمیشن خود یعنی Devils Triangle توانست بیگ شو را وادار به تسلیم شدن بکند

Omid.Taker
11-26-2008, 03:23 PM
ممنون معین جان.
اسمک دان خیلی داره ضعیف کار میکنه

Dr Cool
11-26-2008, 05:35 PM
اج و ويكي كه از هم نفرت داشتند چي شد؟

R . I . P
11-26-2008, 05:48 PM
دوست عزیز اج تو پی پی وی سروایور سریس با کمک ویکی برگشت و دوباره برنده کمربند دبلیو دبلیو ای شد
الان هم دوباره با هم هستند

Sr - Q1
11-26-2008, 10:43 PM
این اسمک از اسمک 28.11 بازم بهتر بود

من نمیدونم اگه همه ی **** استارها جمع بشن بیان اسمک باز هم اسمک اصلا جذاب نمیشه

این هم برمیگرده به دکور و رنگ آمیزی دکوراسیون اسمک

Jeff Hardy M
11-27-2008, 12:50 PM
خیلی هم باحال بود
چون جف کارش خوب داره پیش میره میگید جذاب نبود ؟

نیلوفر
11-27-2008, 05:26 PM
جف کارش عالیه و از این بهتر هم میشه!
ممنون از خبر

SASAN
11-27-2008, 05:45 PM
وقتی جف کارش خوب بشه . چه ربطی به خوب شدن اسمک داره ...

اسمک هر هفته داره صعیف تر و تخیلی تر میشه ...

با تشکر ...

Omid.Taker
11-27-2008, 06:45 PM
عزیزان ساسان درست میگه اس دس که فقط روی پای جف نیست کلا اس دی ضعیف شده .

به قول آقا امیر آریان هم اصلا دکور و رنگ آمیزی اس دی قشنگ نیست و با این که استار های خوبی داره خیلی کثل کننده است .

mahmoodtaker
11-27-2008, 07:14 PM
اسمک خیلی خوبی بود....
خب خدا رو شکر که دیگه بیگ شو از گردونه خارج شد....
فعلا بینیم چی میشه!

undertaker
12-03-2008, 12:21 PM
ایول به تیکر

marjantaker
12-03-2008, 09:13 PM
ایول ...به آندرتیکر هیچکی نمیتونه بهتر از اون باشه هیچکی:9:

mohammad11
12-05-2008, 05:54 AM
وقتی جف کارش خوب بشه . چه ربطی به خوب شدن اسمک داره ...

اسمک هر هفته داره صعیف تر و تخیلی تر میشه ...

با تشکر ...

موافقم با شما..من خودم جف دوست دارم و يكي از غيرتيهاش هستم
ولي اسمك دان واقعا بد شده...
معلوم هستم براي چي
اگه ددي بيگ و استار قديمي بياين و بازي 6 نفره استار خوب بذارن بازم عالي ميشه ..
الان به نظر من استار درست بين اسمكدان و راو و... تقسيم نشدن و بايد استار به نظر من درست تقسيم كنند الان اگه درست نگاه كرده باشيد خودشون دارن به اين اشتباه تقسيم نا درست بين اسمكدان و راو پي بردن و دارن از استار هاي راو تو اسمكدان بيشتر و از اسمكدان در راو بيشتر از قبلا خيلي استفاده ميكنن..
ممنون از اخبار

The Legacy
12-05-2008, 09:07 AM
سلام
بابا صد رحمت به راو خودمون ببين جان سينا چه ميكنه !!!!!!!!
ولي هنوز اج و ويكي دارن مسخره بازي ميكنن
اسمك دان اين عصرحجر ميمونه به جاي اينكه پيشرفت كنه داره پس رفت ميكنه !!!!!!!!!
ممنون از اخبارتون

The Shadow
12-05-2008, 09:43 AM
اسمک دان هم بعضی مسابقاتش خوبه مثل آندرتیکر و بیگ شو و بقیه مانند اج و کونگ فو ناکی ضعیف اند...امیدوارم که بازی های بهتری در هفته های آینده ببینیم...

HaMo0n
12-05-2008, 02:26 PM
زیبا نبودن اسمک دان به نظرم به دکور مربوط نمیشه
اسمک بهش کمتر از راو اهمیت داده میشه
شما تا الان سوپرایز رو تو اسمک ندیدید
هرچی سوپراستار بوده که تا حالا برگشته یا تو راو برگشته یا تو پی پی وی هیچ چیزه هیجان انگیزی ما تو اسمک ندیدیم استوری لاینها تکراری همه چی تکراری واسه همین هست که اصلا جذاب نیست وگرنه شکل ظاهری اسمک زیاد هم زشت نیست هم ورزشگاه بزرگه هم LCD زیباست و....
مثلا این بازگشتهای ادج واقعا ته مسخرس
شما کمربند گرفتن های اج رو ببینید اون موقع که اومد کیف رو گذاشت آخر بازی سینا در المشن چمبر کمربند رو گرفت.سال بعد باز اومد کیف رو گزاشت و کمربند رو فکر کنم از تیکر گرفت دوباره چند روز پیش به جای جیف آخر بازی اومد و کمربند رو گرفت این مسخره و تکراری نیست؟
نه تنها اسمک دان بلکه راو هم واقعا بی مزه شده و اصلا هیچ جذابیتی نمیبینیم