توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مسابقات کارتونی
HAJSAR
01-12-2009, 08:46 PM
از مدیر دانلود خواهش میکنم یه سری کلیپ از کج کارا به صورت فلش قرار بده.توی یکی از تاپیک های قدیمی دوتا کلیپ بیشتر نبود که توسط یه کاربر گذاشته شده بود.من خیلی خوشم اومد اگه بازم دارید بی زحمت ما رو بی نصیب نزارید:10::34:
Mr.Green
01-12-2009, 09:38 PM
بفرمایید :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> l
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ml
HAJSAR
01-12-2009, 09:50 PM
دستت طلا عزیز بازم داری؟
Mr.Green
01-12-2009, 09:52 PM
دستت طلا عزیز بازم داری؟
نه داداش ...
ولی اگه پیدا کردم برات حتما مییزارم...
:34:
The Enigma
01-13-2009, 10:19 AM
من متاسفانه تو ارشیوم ندارم ! .... از دوست عزیزمون MR.Green (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم تشکر میکنم !
DEAD MAN
01-13-2009, 03:10 PM
آقا عليرضا دمت گرم .اين راك خيلي باحال بود حتمآ دانلود كنين(چهارمي).اگه كس ديگه اي هم داره حتمآ بزاره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.