توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصدومیت دوباره استینگ ( اختصاصی ) + حضور ریک در TNA ؟
گفته میشه Sting قهرمان TNA و دارنده کمربند سنگین وزن این لیگ چند وقتی هست که از ناحیه زانو رنج میبره حتی یک بار هم مورد عمل جراحی قرار گرفته ولی بعد از PPV جنسیس لیگ TNA در بازی خودش با راینو دوباره از ناحیه زانو صدمه دیده و قرار هست که دوباره مداوا روی زانوی مصدوم او صورت بگیره . به عقیده بعضی کارشناسان امسال آخرین سال حضور استینگ در کشتی کج حرفه ای خواهد بود
-------------------
گفتنی هست طبق بعضی شایعات گفته شده که ریک فلیر هم در بکستیج TNA حضور داشته ولی وقتی با ریک راجع به این موضوع صحبت میکنن اون میگه من در خونه شخصی خودم در فلوریدا بودم و اصلا اطلاعی از PPV جدید TNA ندارم .
DEAD MAN
01-13-2009, 04:29 PM
خدا كنه بياد WWE:30: خيلي استار خوبي هست.مخصوصآ بدون گريم.:24::24::24:
Dr Cool
01-13-2009, 05:07 PM
واقعا حيف شد استينگ در تمام دوران كشتي گيريش يه بارم wwe نيومد حالا هم كه ديگه پير شده فكر نكنم بياد
I Am Legend
01-13-2009, 05:32 PM
استینگ و کوین نش شورش رو در آوردن سن خر حسن گچی رو دارن ول نمیکنن کشتی کچ رو بسه دیگه . استون کولد و راک خیلی از اینا زودتر ول کردن اینا 2 دستی چسبیدن .
Mr.Carter
01-13-2009, 05:57 PM
خوب نونشون تو این کاره.......................
تازه بدون استینگ و کوین نش که کسی TNA نگاه نمیکنه!!!!!
ولی راست میگید سن بابا بزرگ منو دارن این دو تا!!!!!!!!!!!!
MaJiD HetFieLd
01-13-2009, 11:15 PM
به زور موندن توی لیگ همین عواقب رو هم داره.
اول کوین نش حالا هم استینگ مصدوم شده،گروه TEAM 3D هم که داره از هم پاشیده میشه و کریستین هم که اومد WWE.
TNA بدون این استارها جون نداره:26:حتما عبدالبشیر چمپ بعدی WORLD HEAVYWAIT میشه:26:
The Pincode
01-13-2009, 11:20 PM
اگه این کوین نش و استینگ هم برن پس دیگه کی می خواد TNA رو بچرخونه !!؟
دلمون واسه ی لیگ بابابزرگها تنگ میشه !!! :4:
alex110
01-15-2009, 12:16 AM
استينگ در اين ليگ موقعيتي داره كه اندر تيكر در دبليو داره و به همين راحتي نمي زارن او خداحافظي كنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.