PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:بیوگرافی Chris Masters:.

The Dark Knight
04-08-2007, 11:42 AM
این هم تقدیم به اقای chrismasters چون ادام با حالیه.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
....................

کشتی گیر: Chris Masters
اسم واقعی: Chris Mordetzky
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تاریخ تولد: January 8, 1983
محل تولد: Santa Monica, California
وضعيت ازدواج: مجرد
قد: 5"6
وزن:270 lbs
محل اموزش: Ultimate University (UPW)
تاریخ ورود به کشتی کج: 2002
لقب های قبلی: "Superfreak" Chris Mordetzky
ضربه ی نهایی:
The (Pumping) Iron Cross
The MasterLock (Full Nelson)
ضربه های موردعلاقه:
Polish Hammer
دشمن هاش:
Stevie Richards
Val Venis
Yoshihiro Tajiri
The Big Show
Shawn Michaels
Kane
Carlito Cool
Jerry Lawler
افتخارات: تا حالا که هیچی ولی من به هش امیدوارم.
....................

با مرام نظر هم بده

chrismasters
04-08-2007, 12:28 PM
سلام
بابا ایول دستت درد نکنه! خیلی باحالی

این هم تقدیم به اقای chrismasters چون ادام با حالیه.

ما نوکر شماییم! باحالی از خودتونه!
ممنون.خیلی عالی بود!

The Dark Knight
04-08-2007, 12:56 PM
قابل شما رو نداشت عزیز.

I Am Legend
04-08-2007, 02:11 PM
ممنون اگر بهش اجازه بدند میتونه پیشرفت بیشتری کنه

HaMo0n
04-08-2007, 07:19 PM
منم خیلی قبولش دارم حتما کمربند میگیره فکر کنم اولین کمربندی هم که بگیره بین قاره ای باشه
ممنون بابیت بیوگرافی

chrismasters
04-08-2007, 07:46 PM
منم خیلی قبولش دارم حتما کمربند میگیره فکر کنم اولین کمربندی هم که بگیره بین قاره ای باشه
ممنون بابیت بیوگرافی

من هم دقیقا همینجوری فکر میکنم! احتمالا اول کمربند بین قاره ای رو میگیره.البته امکان داره به ای سی دبلیو بره که در اون صورت ECW champion رو میگیره.اما اگه تو راو بمونه اولی اینترکانتیننتال هست.