توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد فیلم سینمای اندر تیکر
hossein_wwe
04-08-2007, 10:16 PM
سلام بچها چند تا سوال داشتم ازتون اگر میتونید کمکم کنید:3::3:
میخواستم بپرسم اندر تیکر در کدام فیلم سینمایی هندی بازی کرده 2-لیتا در کدام فیلم سینمایی اکشن بازی کرده 3- هولگ هوگان در اون فیلمی که بازی کرده که در کشتی بودش اسم فیلمش چیه البته فقط اسم فیلمهاشونو میخوام 4-جیم دالتون در کدام فیلم بازی کرده5- اسم فیلمی که هاکو در اون بازی کرده اسمش چیه:16:خوب بچها حالا اسم هر کدوم از فیلمها رو بلد هستین بهم بگین من منتظرم
sdr-sdr
04-08-2007, 10:37 PM
در مورد فيلم هندي آندر نميدونم اما توي فيلم اكشن suburban commando محصول سال 1991 بازي كرده .
ليتا هم در سريالهايي مثل dark angel ( 2000)
headbangers ball ( 1987 )
fear factor ( 2001 )
the big breakfast ( 2001)
بازي كرده كه فكر كنم منظور شما همان دارك انجل باشه فكر كنم ( البته مطمئن نيستم ) يه فيلم ويدئويي هم از روش ساختن .
sdr-sdr
04-08-2007, 11:26 PM
راستي يادم رفت هالك هوگان هم در فيلمهاي زيادي از جمله فيلماي زير بازي كرده :
the ultimate weapon 1997
santa with muscles 1996
secret agent club
rockey 3
و البته سريالهاي زيادي هم بازي كرده كه ذكر همشون حال ميخواد از جمله اين سريالهاي
halkhugan knows best كه براي ام تي وي ساخته و خيلي طرف دار داره و به زندگي خصوصي خودش مي پردازه .
hossein_wwe
04-09-2007, 06:36 AM
منم تمام این فیلمها رو دیدم اما اسم فیلمهاشونو یادم نیست اندر تیکر هم در 4 تا فیلم بازی کرده فکر میکنم
اما از همه جالبتر همون فیلم هندی هسته که بازی کرده یه فیلم درام دیگه هم بازی کرده بود با استون کلد البته امریکایی بودش
Big Daddy Cool
04-29-2007, 11:14 PM
اسم فیلم هندی که تیکر توش بازی کرده و اسمش هم تو فیلم تیکر هستش و حتی هندی هم صحبت میکنه Khiladiyon Ka Khiladi هستش.
NO FEAR
04-30-2007, 01:39 AM
فیلم جدید آندر اسمش هست لیلی با من سات که این فیلم هندی با کارگردانی حسن جمیل :4:
The Dark Knight
04-30-2007, 11:49 AM
یعنی چی؟اندر تکر تو فیلم هندی؟
چرا فیلم هندی حالا؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
SIA2000
04-14-2011, 10:08 AM
سلام دوستان عزیز لطفا هرکسی اسم تمام فیلم هایی رو که آندر تیکر در اون بازی کرده را می دونه برای من به ایمیل sia632553@yahoo.com ارسال کنه .
من هم سعی میکنم جبران کنم
هرکی می دونه برام ارسال کنه .
ممنون
Arsalan
04-14-2011, 10:27 AM
دوست عزیز لطفا تاپیک مربوط به 3 سال پیش رو بالا نیارید !
سوال در مورد کشتی کج و ... رو در این تاپیک مطرح کنید :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فعلا .!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.