توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالاخره معلوم شد چرا روی پوستر بکلش عکس Edge رو گذاشتن
Rated Y2J
04-09-2007, 10:28 PM
سلام
شاید این خبر براتون قدیمی باشه ولی برای من که تازه از مسافرت اومدم خیلی جدید و باحال است.
داشتم تو همین انجمن میگشتم که دیدم دوستان میگن که ادج قراره کار مهمی تو بکلش بکنه.برای همین کنجکاو شدم و رفتم سایت wwe و پیدا کردم.طبق مصاحبه ای که بعد از رسلمینیا با ادج کردن گفته که هیچ فرقی نمیکرد اگر اچ بی کی کمربند رو میبرد.در هر صورت توی بکلش اون کمربند ماله منه.امشب هم با جان سینا بازی داره.یعنی کل کل های بکلش شروع شده.
------------------------------------------------------------------------
راستی آقای اف جی آی! دیدی؟ نه! خداوکیلی حال کردی؟ منو اف جی آی اون روز داشتیم چت میکردیم.اف جی آی گفت که مطمئنه که شان مایکل کمربند رو تو رسلمینیا میبره.میگفت تا حالا پیش بینی هاش غلط از آب در نیومده.دیدی حالا؟! این اولین پیش بین غلطت! از همون اول گفتم که جان سینا کسی نیست که کمربند رو به این راحتی ها از دست بده!
Stone Cold
04-09-2007, 10:34 PM
یعنی دوباره ادج می خواد با جان سینا کلکل کنه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این که می شه عین سال 2006 که <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بابا خیلی wwe تکراری شده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> دیگه مکمن داره شورشو در میاره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Dark Knight
04-09-2007, 11:05 PM
خدا از دهنت بشنوه...الهی Edge ببره...
اصلا تیپ Edge ساخته شده واسه WWE champion...من نمی دونم چرا اون بچه سوسول زشت کمربند رو داره...
(من در مورد John Cena فقط نظر شخصیم رو بیان کردم.امیدوارم به کسی بر نخوره.اصلا هم قصد توهین یا کل کل رو ندارم.)
armin 3:16
04-09-2007, 11:05 PM
یعنی تو بکلش شاون با سینا بازی نمیکنه؟؟؟؟ !!!!!!!!!!
N!(0T!NE
04-10-2007, 09:48 AM
شاید مسابقه 3 نفره انجام بشه edge vs cena vs hbk
The Dark Knight
04-10-2007, 10:56 AM
بازی BackLash:
John Cena vs Edge vs Randy Orton vs HBK
امیدوارم یا Edge ببره یا Randy Orton ...البته خیلی بهتره اگه Edge ببره.:30:
HaMo0n
04-10-2007, 12:19 PM
بله بازی تراپلی ترت مچ برگزار میشه و به غیر از سینا یا شان یا ادج این بازی رو میبره
Poriya_Johncena
04-10-2007, 02:09 PM
سينا ميبره ... كر كري زياده همنيه كه هست !! .... با جسارت اومد دهنه همرو بست درضمن سينا جان تند نرو خواهشا!!
I Am Legend
04-10-2007, 02:25 PM
آخه ادج رو چه به کمربند بره فعلا اون لیتا رو جمع کنه که چیز همه توش رفته
البته ببخشیدا
Rated Y2J
04-10-2007, 02:42 PM
بازی BackLash:
بازی BackLash:
خدا از دهنت بشنوه...الهی Edge ببره...
اصلا تیپ Edge ساخته شده واسه WWE champion...من نمی دونم چرا اون بچه سوسول زشت کمربند رو داره...
(من در مورد John Cena فقط نظر شخصیم رو بیان کردم.امیدوارم به کسی بر نخوره.اصلا هم قصد توهین یا کل کل رو ندارم.)
آقا خیلی میخوامت! دمت گرم! اگه بیوگرافی ادج توی بازی Smackdown vs Raw 2007 رو خونده باشید میبینید که نوشته ادج از دوران نوجوانی همیشه اعتقاد داشته که میتونه قهرمان wwf باشه(همون wwe) و با حرکاتیم که میکرده همه رو به حیرت مینداخته! برای همین دوستاش تو دبیرستان بهش لقب The most likely to become the WWE Champion رو دادن.یعنی کسی که بیشتر از همه قهرمانی wwe بهش میاد!
Rated Y2J
04-10-2007, 02:50 PM
البته ببخشیدا
به نظر من هیچ کس به اندازه ی من حالش از لیتا به هم نمیخورد! همیشه باعث میشد همه فکر کنن ادج نامرده.ولی حالا که چند ماه هست که رفته(4-5 ماه میشه)شرش کم.ایشاللا برنگرده.
اما اگه قرار به این کارا باشه باز ادج فقط یه دونه لیتا رو دوست داشت.جان سیناکه هر دختری رو میبینه دستش رو بوس میکنه!
البته ببخشیدا
میبخشیما! ولی به شرط اینکه شما هم ببخشیاااااااااا
اگه سینا قرار بود کمربند از دست بده تو همون رستلمینیا میباخت.از یه طرفم اگه تو بکلش بازم سینا ببره دیگه فکر کنم هر کی هرچی دستشه پرت کنه تو رینگ.به هر حال دیگه تو بکلش معلوم میشه که wwe مزخرف شدن خودشو اثبات میکنه یا اونو رد میکنه و یه نیو چمپیون معرفی میکنه.الیته آقای dave batista نوشته بازی فاتال فور وی هسته و به نظر من اگه رندی باشه اون میبره.
اگر هم تریپل تریت باشه ادج میبره
The Dark Knight
04-10-2007, 02:55 PM
تند نرفتم...فقط واسه Edge ارزويه موفقيت كردم...:4:
Rated Y2J
04-10-2007, 03:24 PM
چرا بابا! جان سینا که صد در صد کمربند رو از دست میده.چون پوستر بکلش هم عکس ادج هست نشون میده که قراره کار مهمی تو اون پی پی وی بکنه.برای همین به نظرم ادج میبره.در هر صورت مطمونم دست سینا نمیمونه.اون دوستانی هم که میگن ادج منفوره تشریف ببرین اینجا و بازی ادج و سینا در آنفورگیون رو ببینید.(اون موقع که سینا کمربند رو از ادج گرفت)اونوقت ببینید جو ورزشگاه بر ضد کیه.اونجا همه فریاد های Cena fears و Cena ... (فکر کنم بدونین جای 3نقطه چی قرار میگیره!) رو میزنن.فقط برید ببینید!
Stone Cold
04-10-2007, 03:39 PM
چرا بابا! جان سینا که صد در صد کمربند رو از دست میده.چون پوستر بکلش هم عکس ادج هست نشون میده که قراره کار مهمی تو اون پی پی وی بکنه.برای همین به نظرم ادج میبره.در هر صورت مطمونم دست سینا نمیمونه.اون دوستانی هم که میگن ادج منفوره تشریف ببرین اینجا و بازی ادج و سینا در آنفورگیون رو ببینید.(اون موقع که سینا کمربند رو از ادج گرفت)اونوقت ببینید جو ورزشگاه بر ضد کیه.اونجا همه فریاد های Cena fears و Cena ... (فکر کنم بدونین جای 3نقطه چی قرار میگیره!) رو میزنن.فقط برید ببینید!
بابا اون تو تورنتو بود home town ادج
البته نمی خوام از سینا طرفداری کنم ولی خوب معلومه که همه باید ادج رو تشویق کنن
به خاطر غرور ملیشون <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Dark Knight
04-10-2007, 04:15 PM
ادج هر چه قدر هم منفور باشه باز هم طرفداراش 2 برابر Cena هستن.
ادج تو امريكا خيلي طرفدار داره...ولي تو ورزشگاه كم مي رن.
The Dark Knight
04-10-2007, 04:16 PM
البته ببخشیدا
به نظر من هیچ کس به اندازه ی من حالش از لیتا به هم نمیخورد! همیشه باعث میشد همه فکر کنن ادج نامرده.ولی حالا که چند ماه هست که رفته(4-5 ماه میشه)شرش کم.ایشاللا برنگرده.
اما اگه قرار به این کارا باشه باز ادج فقط یه دونه لیتا رو دوست داشت.جان سیناکه هر دختری رو میبینه دستش رو بوس میکنه!
البته ببخشیدا
میبخشیما! ولی به شرط اینکه شما هم ببخشیاااااااااا
باهات خفن موافقم.
Rated Y2J
04-10-2007, 06:03 PM
Dave batista جون خیلی باحالی
The Dark Knight
04-10-2007, 06:41 PM
Dave batista جون خیلی باحالی
مخلصتم.
The Game
04-12-2007, 12:03 PM
عكس ادج روي پوستر بكلش,اين نيست كه ادج كمربند رو ميبره بعدش ادج منفورترين شخص سال 2006 شناخته شده بعد چطور طرفداراش 2برابر سينان ؟
Poriya_Johncena
04-12-2007, 03:40 PM
البته ممكنه سينا ايندفعه از دست بده كمربند رو چون يك فرصتي هم بايد به نفله بدن كه نا اميد نشن !!!!!
ولي هيچكس به اندازه ي سينا طرفدار نداره !!!!!
H H H
04-12-2007, 03:56 PM
in bar aghar edghe khodesh ro ham bokoshe nemitone john cena ro shekast bede
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Rated Y2J
04-12-2007, 03:57 PM
عكس ادج روي پوستر بكلش,اين نيست كه ادج كمربند رو ميبره بعدش ادج منفورترين شخص سال 2006 شناخته شده بعد چطور طرفداراش 2برابر سينان ؟
قاه قاه قاه! خندیدیم! میشه بفرمایید منبعتون کجا بوده؟! تو 2006 ادج هرچی بازی میبرد تماشاچی ها از خوشحالی بالا پایین میپریدن.حتی اون موقع که تو نیو یرز با نامردی سینا رو زد.همه تابلوی we love edge رو بالا گرفتن!
Rated Y2J
04-12-2007, 04:02 PM
in bar aghar edghe khodesh ro ham bokoshe nemitone john cena ro shekast bede
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پس مطمئن باش خودشو میکشه.دست کم نمیذاره کمربند دست سینا بمونه.
ولي هيچكس به اندازه ي سينا طرفدار نداره !!!!!
دقیقا
N!(0T!NE
04-12-2007, 05:44 PM
ادج کمربند رو میبره کمربند حق ادج هست نه هیچ کس دیگه ادج در اینده کمربند ecw رو هم خواهد گرفت البته اگر هم قرار باشه ادج کمربند رو از سینا بگیره شان یا رندی رو پین خواهد کرد به نظر من بازی خیلی قشنگی میشه.
The Game
04-12-2007, 07:02 PM
قاه قاه قاه! خندیدیم! میشه بفرمایید منبعتون کجا بوده؟! تو 2006 ادج هرچی بازی میبرد تماشاچی ها از خوشحالی بالا پایین میپریدن.حتی اون موقع که تو نیو یرز با نامردی سینا رو زد.همه تابلوی we love edge رو بالا گرفتن!
منبع هم سايت خوده WWE بوده اون بازيه هم بخاطر اين بود كه سينا كمربند زياد دستش مونده بود براي همينم همه دوست داشتن كه سينا كمربند رو ببازه شاديشون هم براي همين بود حتي فكرشم نكن كه طرفداره ادج بودن
Rated Y2J
04-12-2007, 07:04 PM
قاه قاه قاه دیگه چیه؟
راست میگه هرکی بره تو وطنش تشویقش میکنند اگه از حد اقل 10 بازی سینا با ادج رو ببینی 9 تاش طرفدار سینا هستن شاد تو 1 بازی که اونم فکر نکنم طرفدار ادج باشن و اونو تشویق کنند
بابا آخه اصلا آماری گرفته نشده! همینجوری یه چیزی میگه باور کنم.در ضمن باید قبول کنیم که در مورد این قضیه ی محبوبیت اختلاف داریم.
بعدشم به فرض اینکه بازی تو آنفورگیون تو کانادا بوده باشه (که اونم مطمئن نیستم) بازی تو نیو یرز روولیوشن رو چی میگی؟ با اینکه با نامردی برد همه براش دست میزدن.
منم که با جان سینا پدرکشتگی ندارم که! حتی قبول دارم که بیشتر بازی های بین ادج و سینا رو سینا برده! حرف من تمام و کمال یه کلومه:
سینا تو بکلش کمربند رو از دست میده و احتمالا اونی که صاحاب جدید کمربند میشه ادج هست!
ادج کمربند رو میبره کمربند حق ادج هست نه هیچ کس دیگه ادج در اینده کمربند ecw رو هم خواهد گرفت البته اگر هم قرار باشه ادج کمربند رو از سینا بگیره شان یا رندی رو پین خواهد کرد به نظر من بازی خیلی قشنگی میشه.
قربون دهنت!
04-12-2007, 08:55 PM
اول از همه در مورد پوستر بکلش: هیچ ربطی به بردن اج نداره. بارها شده که پوستر 1 نفر روی یه پی پی وی باشه ولی ولی اون باخته.بکلش 2002 که عکس تریپل اچ روش بود ولی بازیه که سر کمربند با هوگن داشت رو باخت. یا انفورگیون 2001 که پوستر استیئ استن روش هست ولی بازی رو کرت انگل از استیو برد.!!!
در مورد منفور ترین بازیکن سال 2006 باید بگم که اقای the game درست میگن. که اج منفورترین بازیکن سال2006 شده. در بیو گرافی اج هم اومده که میتونم بزارم .
متن انگلیسی شو هم بخوای میزارم. اسم سایتم (منبع) میدم.
و در مورد این بازی 4 نفره : باید بازی قشنگی از اب در بیاد . و لی شانس سینا و شاون از همه بیشتره.
amir-aghaei
04-12-2007, 10:53 PM
این بحث های ابگوشتی رو بزارید کنار ..جان سینا تو راو بی رقیبه !!!
Rated Y2J
04-12-2007, 11:22 PM
آقای armin 3:16 بی زحمت منبع رو بده
04-13-2007, 02:55 PM
اینم منبع : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بیگرافی اج هست. در قسمت PWI نوشته:PWI Most Hated Wrestler of the Year in 2006
Rated Y2J
04-13-2007, 05:39 PM
اینم منبع : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بیگرافی اج هست. در قسمت PWI نوشته:PWI Most Hated Wrestler of the Year in 2006
آره.دیشب با FGi داشتم چت میکردم بهم گفت.
توی سال های 2005 و 2006 انگار خیلی منفور بوده.2 تا دلیل خیلی واضح داره:
2006 که با لیتا بود.اون لیتای .......... هم چون خیلی منفور بود و بعدا" ادج باهاش وسط رینگ *** کرد منفور شد.
سال 2005 هم که نیمه ی دومش لیتا بهش ملحق شد و نیمه ی اولش رو هم همش با اچ بی کی کل کل میکرد.توی کل کل هاش با اچ بی کی هیچ نامردی نکرد.ولی چو شان مایکل خیلی محبوب بود اون منفور شد.
در ضمن بابا به ابوالفضل با جان سینا پدرکشتگی ندارم! آقای FGi لطفا بهشون بگو که من در مورد جان سینا چی بهت گفتم تا نگن داره خالی میبنده!
من فقط میگم تو بکلش کمربند رو از دست میده و اواخر 2007 دوباره پس میگیرتش!
MRT619RKO
04-13-2007, 07:01 PM
به نظر من هم ادج مي بره !! :13:
شايد با رندي همكاري كنه سينا و شان رو بزنن !!! :33:
من كه مي گم كله شان تو اين بازي مي شكنه !!!!!! :24:
The Dark Knight
04-13-2007, 08:34 PM
من نمي دونم خود طرفداراي John Cena خسته نشدند John Cena اين همه مدت طولاني كمربند رو داره؟
خوب بايد انگيزه براي بقيه هم بمونه!
علت منفور بودن Edge هم فقط همينه:
توی سال های 2005 و 2006 انگار خیلی منفور بوده.2 تا دلیل خیلی واضح داره:
2006 که با لیتا بود.اون لیتای .......... هم چون خیلی منفور بود و بعدا" ادج باهاش وسط رینگ *** کرد منفور شد.
سال 2005 هم که نیمه ی دومش لیتا بهش ملحق شد و نیمه ی اولش رو هم همش با اچ بی کی کل کل میکرد.توی کل کل هاش با اچ بی کی هیچ نامردی نکرد.ولی چو شان مایکل خیلی محبوب بود اون منفور شد.
من فقط میگم تو بکلش کمربند رو از دست میده و اواخر 2007 دوباره پس میگیرتش!
البته من شنيدم كه Brock Lesnar كه تابستون به WWE بر مي گرده...
اگه برگرده طرفداراي سينا ديگه امرن اگه خواب كمربند WWE champion رو ببينن...خود Edge هم اون موقع ديگه نمي تونه هيچ كاري بكنه...
البته من اين خبر رو نمي دونم تا چه حد دوروسته...ولي اميدوارم كه برگرده چون واقعا بي همتا بود.
04-13-2007, 09:30 PM
براک هنوز با WWE مشکلش حل نشده.
ولی چون براک 1 سال از قرار دادش با WWE مونده بود که رفت الان یا باید جریمه بده که خیلی سنگینه یا برگرده به WWE همه چیز توی سال 2007 معلوم میشه.
اگه برگرده واقعا عالی میشه . من دوست دارم بره اسمکدان اونجا با باتیستا بازی کنه و حسابی روشو کم کنه. مخصوصا از نظر قدرت ونیرومندی .!!! که براک نظیر نداره توش.
The Dark Knight
04-13-2007, 11:13 PM
اگه برگرده واقعا عالی میشه . من دوست دارم بره اسمکدان اونجا با باتیستا بازی کنه و حسابی روشو کم کنه. مخصوصا از نظر قدرت ونیرومندی .!!! که براک نظیر نداره توش.
اتفاقا من هم خيلي دوست دارم ببينم كه تو Brock Lesnar vs Batista كدوم زورش بيشتره...ولي نتايج كه نشون مي ده Batista زورش بيشتره...ولي من خودم فكر مي كنم Brock Lesnar بتونه ببره...
Poriya_Johncena
04-14-2007, 08:03 AM
بروک لزنر فکر کنم قوی تر باشه ولی بازم اگه در برابر هم قرار بگیرن خیلی بازیه باهالی میشه!
beni_rock
04-15-2007, 03:54 PM
من میگم شان میبره چن هم لیاقتش را داره هم باید بهانه ای به hhh برای بهم زدن dx داده بشه
Rated Y2J
04-24-2007, 01:59 PM
از نظر زور اگه باشه که باتیستا و کریس مسترز قوی تر از همه هستن! کریس مسترز ویسکرا رو بلند کرد و چند ثانیه نگهش داشت بعد کوبوندش زمین! ولی اصلا تکنیک نداره و همین باعث میشه هر دفعه ببازه!
THE STING
04-24-2007, 05:30 PM
EDGE che bebare che bebaze che tarafdar dashte bashe che nadashte bashe yeki az behtarin haye wwe hast
Rated Y2J
04-24-2007, 10:01 PM
EDGE che bebare che bebaze che tarafdar dashte bashe che nadashte bashe yeki az behtarin haye wwe hast
قربون دهنت! گل گفتی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.