بمب خبری WWE : ( فوری ) کریستین به WWE بازگشت | A & P
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ابتدای جریان شوECW امروز جک سواگر به رینگ میاد و مشغول صحبت در مورد کمربند خودش هست که ناگهان کریستین کیج که از ماه ها پیش از TNA بیرون آمده بود با آهنگی جدید به آرنای ECW اومده و به جک سواگر دارنده کمربند ECW میگه من کریستین کیج هستم من خواهان کمربند تو هستم مهم نیست که تو کی هستی . تو فقط با میکرفون صحبت میکنی و هیچ چیزی نداری . من باید تو رو بترکونم در همین لحضه جک میخواهد با میکروفون صحبت کنه که کریستین کیج وی رو با چند تا مشت بدرقه میکنه . همچنین هواداران که خیلی ذوق زده شده اند و استادیوم در حال انفجار بود کریستین کیج رو تشویق میکردند
--------------
کریستین کیج در ECW !
[/align]
RE: بمب خبری WWE : کیج به WWE بازگشت
این همه مدت منتظر بازگشتش بودیم اوتوقت رفت ECW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: بمب خبری WWE : کیج به WWE بازگشت
به نظرم اتفاقا بهتر شد . ECW هم جون گرفت .
RE: بمب خبری WWE : ( فوری ) کریستین به WWE بازگشت | A & P
بله منم شوکه شدم وقتی دیدم کریستین وارد شد !!!!
البته اصلا فکر نمی کردم که بره ای سی دبلیو !!!
اتفاقا بهتر شد !! با رفتن مت از ای سی دبلیو جای خالی این استار احساس می شد
بهتر کیچ رفت اونجا و همینطوری که خودش گفت بعد از نو وی اوت مسابقه ای با برنده اون بازی داره !!
که سره کمربند هم هست !
البته استاد KANE عزیز !!! کریستین مشتی وارد نکرد فقط یک ضربه با میکروفون به سره جک زد !!( فقط یک ضربه اونم با میکروفون )
براي منم عجيبه كه رفته ECW ...حالا واقعا بايد ببينيم درگير استوري لاين جف و مت ميشه يا نه.
واقعاً چه حرکت مسخره ای بود !!!!!! کریستین با رفتن به اسمک دَون یا راء میتونست wwe رو متحول کنه
اصلاً هیچکس احتمال نمیداد بره ای سی دبلیو ... پس با این اوصاف همه استوری لاین هایی که پیش بینی میکردیم مالیده شد !
پس درگیری هاردی بویز هم احتمالا زیاد قشنگ نمیشه چون این دو تا قبلا هم با هم مسابقه داشتن و بازیهاشون زیاد قشنگ نبوده ... کریستین هم که بالاخره اومد و ما رو از بلاتکلیفی رها کرد ... ممنون دوستان !!!
این دیگه چه کاری بود ؟ کریستیان تو ECW !!!!
واقعا برای دبلیو دبلیو ایی متاسفم . ای سی دبلیو هنوز نمیتونه یک بازی درست حسابی برای خودش دست و پا کنه بعدش اینا اومدن سوپرایز کردن تو این برند . واقعا که خراب کردن بازگشت کریستیان رو .
بالاخره باید قوی شدن ای سی دابلیو از یک جا شروع شه دیگه
وینس هم قول یک سوپرایز بزرگ رو داده بود تو eCw
من كه خيلي حال كردم كه اومد.فقط يك دليلي كه حال نكردم رفت ECW اين بود كه بايد مسابقات هفتگيشو از اردلان بخرم.:11: