تبریک به کاربر عزیز محمود تیکر
خوب دوستان عزیز سلام.
یک خبر افتخار آمیز و خوب برای همه شما دوستان دارم. الان متوجه شدم کاربر خوب انجمنمون MAHMOODTAKER در مسابقات کشوری در رده جوانان در وزن 81 کیلوگرم قهرمان کشور شده و موفق شده به عنوان عضو تیم ملی خودش را برای مسابقات بوکس جوانان آسیا معرفی کنه. خیلی خوشحالم که ایشون تونستند این مقام شایسته را به دست بیارند و براشون آرزوی موفقیت و سلامت می کنم و امیدوارم در مسابقات آسیایی هم موفق به کسب مدال بشوند (مخصوصاً اگه از نوع طلا باشه:4:)
به دلیل اینکه ایشون باید دائم سر تمرین باشند و درگیر مسابقات بودند کمتر به انجمن می یومدند و از این بابت به بنده فرمودند که من از همگی به خاطر این کم کاری عذرخواهی کنم.
در آخر امیدوارم محمود عزیز تو تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشه. باز هم از قول خودم و همه ی کاربران انجمن به ایشون این موفقیت را تبریک می گم:13: :7:
RE: تبریک به کاربر عزیز محمود تیکر
جا داره منم اين موفقيت بزرگ رو به محمود عزيز و خانواده بزرگ Iranwwe تبريك بگم. ان شالله كه با مدال طلاي بوكس آسيا برگرده.
خیلی ممنون از توجه شما عزیزان(من شایسته ی زدن یک تایپیک نیستم)
ولی من به واسطه ی قهرمانی کشوری وارد تیم ملی نشدم،من 2 ساله که در تیم ملی حضور دارم و هدف اصلی حضور در مسابقات بوکس قهرمانی جوانان جهان در ارمنستان است(2009)
واقعاً از شنیدن این خبر خوشحال شدم ، دیگه ایران دبلیو دبلیو ای همه جوره افتخار کسب کرده
طرفدار های آندرتیکر این چنین شیر مرد هایی هستند ! احسنت محمود جان
امیدوارم در ارمنستان همه افتخاری دیگه برای کشورمون باشی
منم به اين طرفدار با سابقه آندرتيكر كبير اين افتخار رو تبريك ميگم ايشالا تو ارمنستان كه سهله تو المپيك براي ايران افتخار كسب كني و بشي مايك تايسون ايران...
منم به نوبه خوبم به سد محمود تبریک و تهنیت عرض میکنم:4:
امیدوارم که با مدال قهرمانان باشگاه های اروپا از مسابقات آسیایی برگردی محمود جون:7:
بازم تبریک میگم به خودت و خانوادت:7:
از فربد هم بخاطر زدن تاپیک تشکر میکنم.
من هم این موفقیت بزرگ را تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق و سر بلند باشی
من هم این موفقیت رو به ایشون تبریک میگم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی و پیروز:30:
من و داش محمود چه قدر خاطره داریم با هم :5:
دمش گرم , قبلا هم برام گفته بود !
محمود دوست داریم :4:
با آرزوی سلامتی و شادکامی برا محمود جان و خانواده ی محترمش .
منم تبريك ميگم واميدوارم بتوني تو تمامي ميادين (ميوه و تره بار نه ها)باعث افتخار ايران باشي.