اطـلاعـاتی دربـاره محل و زمان برگزاری WrestleMania 25 هـمـراه با عـکـس
[align=center]اطـلاعـاتی دربـاره محل و زمان برگزاری WrestleMania 25 هـمـراه با عـکـس[/align]
این رسلمینیا بیست و پنجمین سال برگزاری رسلمینیا است و در تاریخ 25 April در استادیوم Reliant واقع در Houston Texas رأس ساعت 5:30 بعد از ظهر برگزار می شود
چندین عکس از ورزشگاه این پی پی وی
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
چندین عکس از شهر برگزار کننده این پی پی وی یعنی تکزاس
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
این پی پی وی در 3 دی وی دی معمولی اورجینال و دو دی وی دی بلو ری توسط سایت مخصوص خرید دبلیو دبیلو ای به فروش می رسد
هم اکنون 53 روز تا برگزاری این پی پی وی فاصله داریم
RE: اطـلاعـاتی دربـاره محل و زمان برگزاری WrestleMania 25 هـمـراه با عـکـس
یه سوال داشتم ایا این ورزشگاه همونی هستش که رستلمنیا 2001 توش برگزار شد؟
به به استیو و آندر تو چه جایی بزرگ شدنا !!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN STIEVE
خیر رسلمنیا 21 در :
Venue Madison Square Garden
City New York, New York
برگزار شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAMAN STIEVE
رسلمینیا 2001 در همین شهر برگزار شد ولی در ورزشگاه Astrodome
ورزشگاه پارسال که خیلی بزرزگ بود و زببا و سر باز؛حالا این بزرگتره یا پارسالی؟اینم سربازه یا این سرپوشیدس؟
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAJID LaShLeY
ورزشگاه پارسال که خیلی بزرزگ بود و زببا و سر باز؛حالا این بزرگتره یا پارسالی؟اینم سربازه یا این سرپوشیدس؟
ممنون.
فکر میکنم این سقفش کشویی باشه چون تو اون عکسا که من از این استادیوم گذاشتم یکیش سر باز بود یکی سر بسته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAJID LaShLeY
ممنون.
فکر میکنم این سقفش کشویی باشه چون تو اون عکسا که من از این استادیوم گذاشتم یکیش سر باز بود یکی سر بسته.
توی ورزشگاهی که پارسال بازیها بود، قبل از اونشب بیشترین تعداد تماشاچی 70.000 که اونشب رکورد شکسته شد و حدود 74.600 نفر اومدن برای مسابقه...
ولی توی ورزشگاه امسال تاحالا 71.500 نفر هم اومدن.. فکر کنم امسال بیشتر باشه. حالا اگر کسی خبر از فروش بلیط داره می تونه امار دقیق بده که چقدر میان برای بازی امسال..
تا الان فکر کنم رکورد بیشترین حضور برای رسلمنیا3 باشه که حدود 93.000 تا اومده بودن و بعدشم 23 که حدود 80.000 ...