مصاحبه ی شان مایکلز بعد از پیروزیش در نو وی اوت
این مصاحبه هم همانند مصاحبه ای که معین جان قرار دادند در پی وی وی انجام شد و حتی در خود پی پی وی هم نشان داده نشد چون همزمان با ورود کین به رینگ انجام شد
جویی استایل: شان تو در مسابقه های بزرگی از جمله مسابقات سر کمربند و... بودی،تو MR.WM هستی ولی امشب تو در مسابقه ای بودی که با تمام آنها فرق میکرد،شان امشب چه گذشت؟
شان : میدونی جویی فکر کن 25 سال عمرتو تو یک کاری بزاری یعد تو یک شب باید همه چیزو نادیده بگیری. تو یک لحظه میتونی همه چیزتو از دست بدی همه چیز و همه ی کار هایی که کردی و این قسمت از زندگی بسیار با ارزش هست ولی ممکن هست در یک لحظه از دست بره.این خیلی سخت هست که بشود با کلمات توزیح داد. استرس،هیجان،ترس و....و تو لازم داری که تمرکز کنی.
من قبل از مسابقه با خودم خلوت کرده بودم تا تمرکز کنم روی هدفم.شما ها همسر منو دیدید ، اشکی که تو چشاش بود و تجسم چهره ی فرزندانم که همشون روی من جساب میکنند واقعا یک حس ترس و در وجودم بود چون ممکن بود همش در یک لحظه از دست بره.در کل این یکی از سخت ترین لحظاتی بود که من داخلش بود و صادقانه بگم خوشحالم که شونه ام روی زمین نرفت و همه چیز تمام شد.
جویی استایل: بابت برد و آزاد شدن از دست JBL بهت تبریک میگم
شان : خیلی ممنون
[align=center]Host:Rapidshare | Video Brite:1mb | Lenght:1,20 min | Size:15mb | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]